- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
Gyuri27 #191941 üzenetére
Tegnap jutott ezekből nekem is sajnos a rangosoltban. Nem is haladtam olyan jól mint kedden.
14-es rank-ig jutottam el a 3-as div-ben és ott megálltam. 3 csatát próbáltam rá, de még vissza is estem, majd mikor sikerült visszaérnem, ki is kapcsoltam. Nekem is olyan csapatok jutottak, akik a map széleken kempültek és snipe-olni próbáltak. De ez sem sikerült, mert nem találtak el jó formán semmit.
Totál dilettáns banda. Kedd ennek az ellentéte volt, mert ott csupa jó csapatot kaptam és lehetett játszani, nyerni. Na hátha ma megint ilyeneket kapok.
-
Raidon
őstag
válasz
Gyuri27 #191881 üzenetére
Masik lehetosegem T-home lenne:
**Net S Plusz díjcsomag esetén: 30Mbit/s kínált letöltés, 1Mbit/s garantált letöltés, 5Mbit/s kínált feltöltés, 0,25Mbit/s garantált feltöltés.
Amennyiben az adott előfizetői hozzáférési ponton a díjcsomag kínált sebesség értékeinél magasabb sebesség értékek érhetők el, úgy a ténylegesen nyújtott sebességet nem korlátozzuk le a kínált sebességnek megfelelő értékben, hanem annál akár magasabb sebesség is elérhető. VDSL technológián, VDSL üzemmódban működő központi egység használatával a letöltési sebesség kínált sebessége, elméleti maximuma 100Mbit/s is lehet.De sajnos itt a 30/5 felett nincsen mas net...
-
Dobi 562
addikt
válasz
Gyuri27 #191303 üzenetére
xsmokex neven futsz a jatekban? Szerintem semmi gond a statoddal.
Wotlabs szerint a legutolso 500 csatadban 48,86%-os gyozelmi aranyod volt 1132 wn8 mellett.
Az atlagod 50.16% es 1206 wn8.Gondolom vannak napok amikor sokszor jon ki szarul a lepes es azokon a napokon csinalsz 40% korul de ezt mindenki ateli. Nem erdemes napi szinten foglalkozni a statisztikaval, tul kicsi minta.
Mit szoljak en? Okt 14-28 2 hetes minta, 2600 wn8 50% win rate, folyamatosan agresszivan, a fronton jatszva. Miutan atgondoltam mi a baj VELEM, arra jutottam, hogy nem tudom megszokni az uj metat, nem tudok beilleszkedni ebbe az uj mindenki kempel es varjuk a csodat jatekstilusba. Masfel evet hagytam ki, juniusban tertem vissza es mar akkor ment ez a dolog amit Scheff "taktikai statikussag"-nak hiv, hogy mindenki biztonsagi jatekot jatszik, nem kockaztat HP-t, nem megy a frontra segiteni. Na ez az amit nem fogok sohasem megszokni, nekem az kell, hogy osszam a sebzest, harcoljak elol. En mar elfogadtam, hogy a win rate-em nem lesz jobb, mert ahhoz valtoztatnom kene a jatekstilusomon, amit nem akarok mert akkor nem elveznem a jatekot.
En tier 8 alatt nem nagyon jatszok, de a tier 8 MM nagyon rendben van abbol a szempontbol, hogy legtobb csata az full tier 8. Javaslom te is probalkozz inkabb tier 6-7-8-ban, hatha ott jobb tapasztalataid lesznek mint tier 5-ben.
-
ooloo
őstag
-
ooloo
őstag
válasz
Gyuri27 #185768 üzenetére
Mostanában szinte mindenki egy oldalra megy .... ezek szerint nincs szükség ekkora pályákra . Minek ? Elég egy keskeny sáv , aztán had szóljon . Az Abbey pálya is ilyen ... mindenki a várba meg a folyópartra megy . Az ellenség nem tudja , hogy azok a stratégiai pontok és a szurdokon keresztül bekerítenek .... vesztettünk .
-
kchryss
veterán
válasz
Gyuri27 #185085 üzenetére
Szavazás: Tier IX nehéz tankok (wotinfo)
Szavaztál? -
ooloo
őstag
válasz
Gyuri27 #184589 üzenetére
Nem vagy nyeretlen kétéves , mégis folyamatosan rácsodálkozol a hullámzó teljesítményedre . A játék ad és elvesz ... ilyen egyszerű . Ne morgolódj .
Inkább gyorsan tudd le a sz@r csatákat , és élvezd a nyertes köröket .
Ja... jó hétvégét mindegykinek !
Barret001 : Mit akarsz .. elég jó statisztika . Sokan ennek is örülnének .
Amúgy 30 csatából nem lehet megfelelő mintát venni . Oda min. 100 csata kell(ene) . -
e-newsee
addikt
válasz
Gyuri27 #184440 üzenetére
Asszem a periféria piac felélénkül, ha kikapcsolják a csapatsebzést randomban is.
Amúgy teszem hozzá, nem csak neked kuka a dolog.
A T34B-vel az első 3 csatám bukta volt, de volt 2200-as átlagsebzésem.
Aztán a Wr-et feltornásztam 50%-ra a 6. csata végére, a sebzésem pedig ennek megfelelően visszaesett 1230-ra. Konkrétan a szorzós első győzelmem 0 sebzéssel, 4 lepattanóval, egy lánccal zárult, kaptam 1500 assistot. Ennyi. A másik kettő győzelemben sem remekeltem, szóval nekem is lenne okom örjöngeni, de nem teszem, mert ez egy játék. -
Pakmara
őstag
válasz
Gyuri27 #184229 üzenetére
Én is
Tudom, hogy fent van a számláló csak nem emlékszem mennyi nap van hátra. 2*500 már megvan, az utolsó 500-ból hiányzik még 54 pont. Fix szezon időszak volt, lassan vége az első szezonnak (februárban kezdődött). Mindegy majd megnézem ha (otthoni) gépközelbe kerülök
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
Gyuri27 #184225 üzenetére
Az m10 egy k#rva jó tank! Az xp grindelős maratonokhoz kiváló!
Nagyon agyaltam hogy melyiket válasszam de végül a francia nehéz lett. Mentem vele jópár kör, azt kell mondjam kellemes, főleg ha nem t9-10 heat spammer az ellen. (A másik ami még versenybe volt az az amcsi futrinka, de úgy voltam vele a fekabuldog mellé felesleges. )
-
Viktoár
addikt
válasz
Gyuri27 #183967 üzenetére
Úgy is van.
Egyébkent le kell szorzózni a kedvenc tankodat és azzal menni. Amelyik tankon nincs az 5x azzal már lehet játszani.
A statot meg le kell szarni, sokszor nem is rajtad áll hogy milyen wn8 vagy wr-rel végzel a nap végén. Egy fiktív számadat ami semmire sem való, pláne nem a játéktudás számbeli kimutatására. Annyi változó van a játékban hogy még a wg sem tudja pontosan mi hogy működik.
Az egyetlen állandó a játékban hogy az a csapat nyer akinek jobbat dob gép.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Gyuri27 #182994 üzenetére
Stat mod(katt) egyenesen a készítőtől, én Base Version használok.
config.json
"dailyAutoReset": true,
Így naponta nullázza a statisztikát.
Vagy manuálisan csinálod. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Gyuri27 #182765 üzenetére
Minap induláskor véletlenül nekikoccantam egy spg-nek, mert váratlanul lelassított előttem keresztben. Rólam esett le pár hp, ő sértetlen maradt. Kikerültem, mentem tovább, erre hátulról kiszed egy lövéssel. Valami Pejo 123 nevű akárki. Erős túlzásnak éreztem egy véletlen koccanás miatt, de nem jelentettem fel. És nem kékült be - artinak szabad csapattársat kilőni?
-
Bobyjack
senior tag
-
kchryss
veterán
válasz
Gyuri27 #181764 üzenetére
Egyértelműen az olasz a jobb 7-estől. Pont 7-es és a 8-as a legrosszabb a cseh ágon. Előtte az 5-ös és 6-os jó a 9-es és 10-es pedig nagyon jó. A 9-es talán a legjobb 9-es a játékban.
Az olasz meg pont 7-estől kezd el jó lenni. Az olasz ágat sikerült úgy egyensúlyozniuk, hogy egyre jobbak rajta a tankok. Az 5-ös nagyon rossz, a 6-os kicsit rossz, a 7-es már kicsit jó, a 8-as jó, de egy picit rosszabb mint a prémium 8-as progetto, a 9-es baromi jó, majdnem annyira mint a cseh és a 10-es a hab a tortán. Viszont mindkét ág olyan, hogy jó játékosok kezében jó, vagyis kell hozzájuk a tudás, hogy hatékonyak legyenek. -
törölt tag
-
kchryss
veterán
válasz
Gyuri27 #181488 üzenetére
Ja kb ezért írtam, hogy az elején számít. De mint írtam a free xp jön prém fiók és gold nélkül is, a legénység pedig mint a fórumtárs írta mocsok gyorsan fejleszthető. Én múltkor pár óra alatt kihúztam egy alap 0 skilles 75%-kal képzett legénységre 2 teljes skillsort. Annyi szorzó van, hogy bizonyos eventeknél 20x gyorsabban fejleszthető a legénység mint pár éve.
Ha meg fullos a tank és van 3-4 skill a legénységen akkor onnantól már nincs hátrány. Márpedig a csaták nagy részében ez a helyzet. -
Warton
őstag
válasz
Gyuri27 #180960 üzenetére
Szerintem csak 3 db tier esetében ciki a +/-2 tieres MM. A tier4, a tier7 és a tier8.
A tier4-et agyon csapja ez az MM, mert kevés a HP és egy-két lövést jelent egy tier5 vagy egy tier6-os derpesnek. A másik probléma, ha nyer is a csapat a magasabb tierű tankok szinte az összes dmg-t lelövik a tier4-es csapattársaik elől. A tier4-eseket nem nagyon engedném tier6-osokkal játszani, mert annyira más liga a kettő.
A tier5 viszonylag élhetőbb már, mert a tier7 alapvetően gyenge tier, úgyhogy az 5-ökkel lehet érvényesülni. A tier6 pedig annyira erős, hogy az ellen a pár tier8-as ellen még úgy ahogy el lehet lenni és mint mondtam a tier7 gyenge.
A másik tier így amelyikkel gond van az a tier7, ami szerintem inkább tier 6,5, mert a tier9-ek ellen azért nem sok esélyük van, sokkal nem erősebbek a 7-es tankok a 6-osakhoz képest. Most a Leoval játszom viszonylag sokat és rengeteget szívok a tier9-es ruszki közepesek ellen, akiket azért elég nehezen lövök be még oldalról is sok esetben. És akkor nem beszéltem a nehezekről E75, Type4 stb.
A harmadik tier amelyik problémás, de nem annyira mint az előző kettő a tier8, ami szintén azért van, mert a 9-esek nagyságrendekkel erősebb tankok, mint a 8-asok. Pl. a 8-as indiántank sebzése 240, a 9-es leopardproto sebzése már 390 és jóval magasabb pennel. És itt most főleg a pen a fő probléma, hogy egyszerűen a tizes tankok páncélját sok esetben nem tudják belőni, csak arannyal. Erre mi a megoldás?! Egyszerűen annyi, hogy, aki teheti inkább 9-es tankkal megy. Egyre több kilences tank áll sorba, így egyre rosszabb leosztást kapnak a 8-asok, akik egyre kevesebben vannak, már szinte csak a prémtankosok. De pl. nekem is van egy pár 8-as prém tankom, amikkel nem nagyon játszom, mert tényleg az egész egy nagy szívás tizesek és kilencesek ellen.
-
popey37
addikt
válasz
Gyuri27 #179410 üzenetére
igy van. 75mm ágyú, 175 sebzés, mekkra az átütés? mert azt nem irják, a fejleszthetőből kiindulva vagy 150mm
és ezért szenvedj megint egy hétig?
tier 9-ben igen halovány, sok tier10-es csata, szétlőnek pillanatok alatt.
amugy ez az egész új francia ág elég gyenguszra sikeredett, nem is nagyon találkozom tier8-as kerekessel. -
Jokerdapro
senior tag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Gyuri27 #178711 üzenetére
Az sajna necces egyelore de majd talan elobb utobb...Revon meg ne csodalkozz neha ilyen aztan meg aszongya a random hogy ezt akkor is EL FOGOD talalni....
Poor BC12t
5-ös kezelő: bocsi, magas DPI-n kis egerpadon jatszom.
-
galervin93
addikt
válasz
Gyuri27 #178194 üzenetére
Elég lenne az a 8k pattintás, amit tegnap hoztam össze első meccsre. Ez meg azon múlna, hogy ne legyen 4 perc alatt vége a meccsnek. Ez meg a sok vörös-narancs-sárga boton múlik.
szerk.: IS-3-at német vagy japó színben vigyem be?
Imádom ez ta fórumot, sok foteltanker, a végén meg kiderül, hogy kettő kancsalt sem tudnak lőni. Tízmillió "tankparancsnok" országa! -
Yofej75
aktív tag
válasz
Gyuri27 #177952 üzenetére
A +/- 1 tier bevezetése pár apróság változását is okozná. Például bevétel csökkenést (kredit, XP), küldetések átírása amelyikben most az a cél, hogy két tierrel magasabb szintű tankot sebezz/lőj ki és vélhetően jóval több lenne a bot. Akkor aztán lenne sírás-rívás.
Aki most is állandóan nyöszörög valami miatt (MM, balansz, arty, sok a noob...stb...) az később is fog akármi is történik mert találni fog magának kifogásolni valót. Szerintem.Az azért érdekelne, hogy mik azok a dolgok amiknek annnyira kellene a balansz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged