- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
-
válasz
jano_77 #232344 üzenetére
Híj, de picsorettón rúgnálak érte
Annyira rühelltem, mikor valaki megírta az ellenfélnek, hogy ki hol van.
Pl. velem is anno megcsinálták, hogy egy pozícióban vártam a pirosak felvillanását uccsó játékosként és valaki azt gondolta, hogy én csak úgy bújkálok, de közben megírták, hogy x épület melletti bokorban vagyok és kaptam a blindot. Ilyeneken meccsek tudnak eldőlni.
Máskor azt játszottam lightként, hogy futkároztam utolsóként a tankok elől, hogy legalább döntetlenre lehozzam a meccset, de nem, eljárt valakinek a pofája és folyamatosan közvetítette, hogy merre megyek.Egy ilyen kergetőzés végén pl. a három ellenséges heavy-t szép lassan megettem és nyertünk. Ha valaki akkor mondja, hogy merre vagyok, akkor bukó.
-
Ispy
nagyúr
válasz
jano_77 #232322 üzenetére
Most megnéztem tomato.gg-n, ezek szerint a t34-85M lesz az, amire gondolsz 1464, az azért nem kevés, a t34-85 "csak" 1194.
Kinek mivel sikerült ezt megcsinálni?
Én ilyen 3k kombináltra voltam eddig képes, 5 killel adott 2. osztályt....a gm már valami 7x százaléknál jár, előbb lesz meg a 2., mint az ász
-
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #232316 üzenetére
Pont hogy ilyen, nem csak konstans jellegű hibákat is okozhatnak az összeakadó modok, valamilyen kedvezőtlen csillagállás ami csak szökőévente áll elő, aztán kész is a "rejtély". Persze ez már nem fog kiderülni, de minél több az eltérés az alap játéktól, annál több a hibalehetőség. (Pláne hogy időnként az alap játék is "bugzik".)
Legjobb tudomásom szerint visszafelé számol az óra a csatában, szóval a 12-13. az a 2-3. perc, ha úgy jobban tetszik, részletkérdés. -
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #232308 üzenetére
Ha még mindig annyi modot használsz mint régen szerintem simán lehet hogy valami ott akadt össze.
Dezertáláa helyett meg zárd be a játékot majd indítsd újra, akkor megpróbál újra belépni a csatába, és még arra is van esély hogy élve találod magad. 1 percnél biztosan nem kell több, a 12-13. percre még simán beérsz.
-
popey37
addikt
válasz
jano_77 #232254 üzenetére
hát nem tudom, de a mai nap amugy is szar:
Találat/Lövés: 200 / 276 (72.5%)
Páncélátütés: 131 (65.5%)276 lövésemből csak 131 volt sebző, ez talán jelent valamit. volt egy csomó ami egyszerüen eltalálta a tankot, de semmi, se kritikus, se lánc, se sebzés. mintha ott sem lett volna a tank.
-
hulp01
senior tag
válasz
jano_77 #232054 üzenetére
Igen, én is úgy értelmeztem.
Azt viszont senki nem adja be nekem, hogy a Centurion AX-szel gyakoriak az 5-7k spotos körök. Ezt szimplán nem hiszem el. Igen, lehet vele olyan köröket menni egyszer-egyszer, mint a Phoenix példája is mutatja. De hogy nem gyakori az 100%.
Nekem ma két olyan pályám volt, ahol tudtam volna spotolni. Malinovka (2k alatt) Steppes 0. Mert ezek a falfaszok nem csináltak semmit. Nem az hogy lepattantak volna, vagy valami. A felderített tankok irányába se lőttek: T30 0 sebzéssel végzett, Skorpion 470, Su130 580. Eleve olyan helyre álltak, ahonnan semmi esélyük nem volt eltalálni bármit is. Malinovka ugyanaz. A spot bokorból kiűzött egy bot játékos egy jól sikerült blindshottal. Utána átmentem a másik oldalra, mert a 60tp ott kempelt. Szerinted mennyi sebzést lőtt a felderített ellenséges td-kbe? Semennyit, inkább amikor az ellenfél már letolta a hegyet, átcammogott az erdőbe, hogy ne csináljon semmit. 2k sebzés alatt végzett egy t8-as csatában. Aztán jöttek Abbey, Himmelsdorf meg ilyen pályák, amin egy light kb semmit nem ér, de ha tud 2k spotot gyűjteni, az már fasza. A másik meg az olyan gyors csata, amiben hiába megyek előre, már mindenki látótávon belül van, tehát nem kapok érte spot dmg-et.
Félreértés ne essék, lehet spotolni meddel is, csak erős túlzásnak érzem a kolléga korábbi állítását. Vagy akkor tisztázzuk a viszonylag gyakran fogalmát.Küldtem jelentkezést a klánotokba. Ha még van hely, akkor belépnék. Nick: hulp01
-
köpet
aktív tag
válasz
jano_77 #232019 üzenetére
Az volt a benyomásom, hogy a K-91-pt-nél lassabban fordul. Nem lassú, azt nem mondtam, de ebben leforogtak, a másikban meg eddig nem. Mondjuk ez mázli is lehet, mert nagy különbség nincs a kettő között, a tanks.gg szerint a tank traverse a WZ-nél 43.81°/sec, a K-91-pt-nél 46.93°/sec. Mivel sokat megyek a K-91-pt-vel ezt a kicsit is érzem, ahhoz képest a WZ egyértelműen lomhább, cserében az ágyúja jobb. Durva volt látni skillnél, hogy ~7 mp alatt tölt minden földi jóval megtámogatva...
-
po1son
addikt
válasz
jano_77 #231964 üzenetére
https://tanks.gg/v11600ct/
itt megtudod nézni már őket -
jano_77
nagyúr
-
köpet
aktív tag
válasz
jano_77 #231752 üzenetére
T30-nál nem életszerűtlen, hogy éppen nem talál el semmit, vagy pattan bármiről; tegnap artyba lőttem vele csak kritikust 100 méterről full beszűkűlve, simán volt olyan sorozat, amikor 3-4 lövés kuka, aztán olyan ideges lettem hogy a többit már becélozni se tudtam.
50TP-vel volt olyan sorozat, amikor 12 lövésből 5 talált és 1 sebzett (álló helyzetben rendesen becélozva), és akkor még ideges se voltam, mert érdekelt hogy meddig lehet semmit se sebezni.
Igaz, az én értékelésem messze nem olyan, de az RNG közös. -
hmb
aktív tag
válasz
jano_77 #231752 üzenetére
rossz napja volt +rng.nem vagyok jo jatekos,1350 wn8(minden tankot kifejlesztem es megprobalom rarakni az elso kivalosagjelet.nyilvan igy nem lehet statot huzni,ha nem vagy pro.)szoval atlagos gamer vagyok mostanaban nem megy jol,ha epp negativ az rng akkor elocordul hogy az elso 6-8 lovesbol jo ha 1-2 talal es sebez.vagy miss vagy lanc vagy pattan…mult heten sikerult olyan meccset osszehoznom hogy 12 lovesbol 0 dmg.elmentem meghalni…
-
Swinegod
őstag
válasz
jano_77 #231719 üzenetére
Egyik legjobb, nem legjobb, EGYIK legjobb, elég sok különbség van. QB is egy véleményen van velem. Elmondok valamit: az érvek mennyisége nem jelent semmit a minőséggel szemben. Látótávot lehet kompenzálni, a sebességgel együtt lehet élni a dpm-et pedig negálni lehet azzal, hogy ki nézegetsz nem pedig folyamatosan kint állsz. 300mm átütésű HEAT, közel beüthetetlen torony és pontos a tank. Ez a 3 dolog messze ver minden gyengeséget, tösször is, ilyen egyszerű. Szerintem nem vagyok rossz a többi 8-as tankommal sem. Ennek, az E75 TS-nek meg az UDES 14-nek so köze nincs egymáshoz mégis ezekkel van a legjobb statom
-
Swinegod
őstag
válasz
jano_77 #231716 üzenetére
Az igazán jó playerek, mint Skill, Iyouxin, stb... rohadtul nem bírják, ha a tank dpm-je siralmas, mert azzal nem lehet ugye nagyon aggresszíven akciózni, anélkül meg nem leszel unicum. 122TM rohadt jó tank, 400-as dmg, fantasztikus alap APCR lövedék, 300mm penes HEAT, a toronypáncél elmenne tier 10-es mednek is.
A tanknak 3 baja van, ami miatt szarnak mondják sokan: a 17s alap töltésidő, lassú, mint a szar egy medhez képest és 370m látótáv. Dpm szar, ja, engem nem érdekel, kinézek a tier 10-es medeket szégyenítő tornyommal, lövök a rohadt jó ágyúval egy nagyon aztán visszamegyek, erre tökéletes. Mobilitás csak medhez képest szar, amúgy elmegy, látótáv fáj, de mivel ezzel a tankkal lehetek kicsit pofátlanabb, mint egy papírral így közelebb lehetek a bulihoz, máris nem számít annyira. Sidescrapelni is lehet vele, a test front sem annyira rossz.Én speciel nagyon élvezem, hogy pofátlanul kinézegethetek ahova akarok a rohadt jó torony miatt lőni egyet majd visszamenni és képes vagyok felmérni mikor tehetek meg valamit és mikor nem ezért is van még jobb statom ezzel a tankkal, mint igazából bármelyik másik 8-as tankommal az E75 TS-en kívül. Aki képes használni ezt a tankot és elfogadni a dpm rossz, az képes lesz ugyan úgy vagy esetleg még jobban teljesíteni, mint egy amúgy OP tankban, mint a Prog mondjuk
-
notika77
senior tag
-
HellGreg
őstag
válasz
jano_77 #231374 üzenetére
És az nekik miért bolt, hogy a tőlük vett arany nem rögtön az ő zsebükbe megy vissza hanem a tiédbe? Annyiban módosítanám az ötletet, hogy én megveszem a type 59-et, mondjuk 10 ezer goldért tőled, de te ebből csak 2000-et kapsz meg, 8000 megy vissza nekik mint forgalmi adó
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #231319 üzenetére
Nem tudom hogy cw-n volt-e. Fekete piacon volt én akkor vettem meg. 27m kredit körül volt a minimum amivel elhozták, én 36m-ért vettem meg. Azóta is zaciban van egy csomó cw és egyáb jutalom tankom, de nem bántam meg. Kredit majd visszajön. Aranyat nem adtam volna érte.
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #231295 üzenetére
Felső rész szerintem magamhoz képest, 60 nap min.75 csata tier 6+ amúgy kb. ugyanaz mint játékon belül hírességek csarnoka alatt.
Teljes stat oldalT-54-re kattintva Eu szerver 60 nap min.25 csata
Dpg top 500
Wn8 top 400
Frags top 100
Wr top 500 -
lemusz
addikt
válasz
jano_77 #231287 üzenetére
De nem zavar, hogy azokkal nem szerzel kötvényeket? Ha nekem kilehenne húzva sok ág, akkor gondolom az lenne a következő lépés hogy farmoljam a kötvényeket, hogy prémtankokat vagy ha az már van elég akkor lila cuccokat vegyek belőlük, mert hát a kötvény értékesebb a goldnál is ugyebár.
-
lemusz
addikt
válasz
jano_77 #231279 üzenetére
Van ilyen egyáltalán vagy ezt most csak hipotetikusan értetted? Azt eltudom képzelni, hogy valakinek van egy kedvenc tier9-es tankja, esetleg kettő is amikkel jobban szeret játszani, mint a másik két csoprottal, de na, hogy valakinek ánblokk a tier9 legyen a kedvence, az fura nekem.
-
Thrawn
félisten
válasz
jano_77 #231195 üzenetére
Nem kap meg semmit sem fullosan. Carro-ja is csak azért van, mert egy kör erejéig beállt a GX klánba játszani. Hiába kérte a WG-től, nem adtak neki csak úgy egyet. Persze van CC accountja amin van minden jóság, most meg kapott egy másikat is, amin ha jól értettem AP-only challenge keretében fog 3markolni tankokat.
-
hulp01
senior tag
-
Szibilla
aktív tag
válasz
jano_77 #230945 üzenetére
Komolyan írtam, engem ezek nem érdekelnek, tudom, hogy sok van belőlük a raktárban, de nem vacakolok vele, hogy színezgessem őket, a legtöbb előregyártott ingyenes meg ocsmány vagy/és röhejes. Tisztában vagyok a 3% bónusszal, amit ad az álcához, de azért nézzünk már ki valahogy a csatatéren és ne narancsok, meg pandamacik díszítsék(?) a tankot...vagy legyek havas festéssel sivatagi pályán és vice versa.
phoenix1989 & hulp01: Noigen, de ti nem tavaly kezdtétek, úgy érthető, ha nem fontosak, de nekem még a fejlesztések az elsők, az viszi el az időt/energiát.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest