- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
jano_77 #9621 üzenetére
"Egyelőre úgy néz ki, hogy a már jó előre beharangozott "free-to-win" mentalitás tükrében, a prémium tankok nem lesznek a továbbiakban megerősítve. (Így a tulajdonosaik a normál játékostársaikra jellemző esélyekkel vehetnek részt a csatákban.)" Vagyis akkor hiába vettem prém tankot annak idején, semmivel sem érek majd többet mint a sima tankokkal?!?
Nem tudom eddig melyik játékkal játszottál, de a pérmium tankot nem azért hívják prémiumnak, mert "meg vannak erősítve" hanem szinte kivétel nélkül az összes prémium tank gyengébb, mint a tier társai, talán van 1-2 kivétel ami nem egyértelműen az de az esetek 99%-ában ez a helyzet.
Itt az emelt credit szorzó a lényeg amin meg nem fognak változtatni, mert saját pénztárcájuknak egyik sem ellensége. -
Bingisz
addikt
válasz
jano_77 #9621 üzenetére
"A motor ezután akkor is kigyulladhat majd, ha egyébként nem sérül meg kritikusan (tehát "nem változik narancssárgára" az ikonja)." Ez eddig is így volt.
"Egyelőre úgy néz ki, hogy a már jó előre beharangozott "free-to-win" mentalitás tükrében, a prémium tankok nem lesznek a továbbiakban megerősítve." Ez nagyjából azt jelenti, hogy a type nem OP, és nem is fostalicska
"A Superpershing több mint valószínű, hogy a 0.8.7-es patch-re lesz megváltoztatva." Remélem akkor a következő patchben mégis lehet majd még venni.
A patchelésről: Ha gyakran van patch akkor az a baj, ha meg ritkán akkor jön a szöveg, hogy a WG b@szik csinálni akármit is. Semmi se jó...
-
KaLeun
senior tag
válasz
jano_77 #9203 üzenetére
Leteszteltem őket és hát az első kettő fényévekkel jobb.
Vége is a nagy lelkesedésemnek, mert most már tényleg csak diavetítést látok, így meg elég nehéz játszani... Rázoomolsz közelről valakire, aztán már csak a csata összesítőjét látod legközelebb... Vagy folyamatosnak tűnik a játék (~10fps) aztán, mint ha csak egy időugrás történt volna... Háromnegyed évni prém megy a levesbe.
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz
jano_77 #9225 üzenetére
Igen, és mivel nem apróztam el a játékidőt más nemzetekre ezért magasan képzett legénység csücsül a tankokban. Na meg kell ehez egy kis fanatizmus is.
A német med játékstílus az ami nagyon fekszik.
A kutya ott van elásva amit Angel1981 és Scyllarus feszeget: Minden nemzet minden tank osztálya más más játékstílust követel.
Ezt felismerve, kellő turelemmel bárki eredményesen veheti fel a harcot. -
SetCHOO.
aktív tag
válasz
jano_77 #9199 üzenetére
Hali!
Az nagyon jót fog tenni a játék technikádra, ha csak egy nemzet tankjaira állsz rá. Amivel szívesen játszol, szeretsz vele csatába menni, azokat toljad. Végül tökéletesen kiismered a tank határait és ezáltal a helyzet felismerési képességed javulása győzelemre fog vezetni.
SetCHOO néven nézd meg a profilomat egy kis össztönzés képpen. -
AT1S
tag
válasz
jano_77 #9192 üzenetére
Ha minden igaz ugye, akkor az SP-től megválhatsz a 8.6-ban és visszakapod az árát, ha ennyire nem tetszik... (bár ahogy nézem még bejáratós!) Én max egy Löwére cserélmém, még arra pont futná is. A teszt szerón próbáltam és nekem bejött, az első csatára kapásból 100+ kreditet kaptam. -azért ehhez az SP-vel nagyon oda kell tenni magad.
Ha nagyon pro lennék, akkor lehet nem is vennék egy prémet se, de jelenleg csak így tudom kompenzálnom a sok mínuszos csatát a nagyobb tierekben.
Mikor vetted a Type-ot? Gift shopból van? Az engem is érdekelne, de elég ritkán szokott lenni, ahogy hallom.(#9189) echterion : Jó hát nem egy sniper, de szerintem azért elég pontos az ágyúja egy megfelelő legénységgel. Meg hát nem 500 méterről...
Nekem is volt ilyen, hogy ellövöldözgettem egy másik SP-vel, nem tudom mi lenne a helyes megoldás, Én ha nem megy valami általában tovább állok és keresek más (lőhető) célpontot.- talán ez a legjobb, amit tehetsz. -
Steelheart2
őstag
válasz
jano_77 #9192 üzenetére
Az a tigris 2 mit le nem szerencsétlenkedet ott fennt.Épp öt néztem.Kb 5xor lött rád,mig jöttél fel a hegyre és 1 sem talált el.
Tegnap amugy egész nap ilyen csapatokat dobált nekem.Sokszor voltam én a top effes a magam kis 1150 es effjével és az ellenfélnél meg rengeteg zöld játékos.Ilyenkor kamikaze modban megyek elöre és amit tudok lövök.
-
Steelheart2
őstag
válasz
jano_77 #9173 üzenetére
Szia.Igen,én voltam az.Ne is mond az a csata egy förtelem volt.A mi Ht tankjaink is fennt campeltek a hegyen. Azt hiszem 2 tigris 2 is volt ott.Pingeltem nekik hogy jöjjenek segiteni,de szartak rám.Én elindultam balra a folyo fele.Jöttek egy darabig velem.Mire a dombokhoz értem,már csak magam maradtam.Persze a hegyröl is löttek töletek és szemböl is.Igy csapdába kerültem.
Pingeltek ám keményen Hogy vonuljak vissza.
1 embert sikerül azért kiszednem.Bár téged nem értem hogy szedett ki az Isu-nk,mert épp figyeltelek és takarásban voltál a roncs mögött.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
jano_77 #9177 üzenetére
Szerintem arra gondol, hogy az adott szögből mennyi az effektív páncélvastagság, hogy esetleg átütöd-e, vagy sem. De őszintén nem tudom, leszedtem, mert nekem kevés lett vele az fps-em. Most sem acélos, de azért megy vígan, van mikor kiveri a 90 fpst is, de az átlag 30-60 között van. Ezzel a célzókával meg 18-24 között mentem sokszor.
Angel, azt mutatja, ahova épp nézel a pointerrel / célkereszttel.
-
g85j
tag
válasz
jano_77 #9177 üzenetére
Beraksz az SP-be minimum 10 gold lőszert, rögtön jobban fog menni.
Nekem sem álmaim tankja, s lehetnék vele sokkal jobb, de hozza a lecsót bőven.
Pl. én KT, KV-4 és sokszor KV-5 ellen rögtön töltöm, néha ha messzebb van IS-3 szemben, arra is kell.
De ezek oldalai is tudják pattintani a sima lőszert.....és bármi van, csak az elejét mutatni.
Azért szeretem amikor a szembejövő tökfej még 6-odjára sem tud sebezni..... -
Angel1981
veterán
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #9094 üzenetére
XVM minimapjaban van Ctrl-ra nagyitas, csak be kell kapcsolni a konfigban. (valamelyik betaban alapbol be volt)
// Special XVM hotkeys
"hotkeys": {
// onHold: take action by key click or while key is remains pressed
// Keycode values a be found here:
// http://www.cambiaresearch.com/articles/15/javascript-char-codes-key-codes
// Most keys are unable to be assigned.
// Common working keys are Ctrl - 17, X - 88, C - 67
"minimapZoom": { "enabled": true, "onHold": true, "keyCode": 17 }
}, -
Remus389
veterán
válasz
jano_77 #8727 üzenetére
szerintem jobban jársz ha bevasarolsz, repair kit, med kit, tűzoltó kit -ből, hisz féláron van
ha van 3 milliod, mind elkoltod erre, hosszú távon ugyanennyit sporolsz, hisz 6 millioba kerülne.ha mindig megveszed , és lassan elfogy úgyis
nekem csak másfél milliom volt erre most
-
-
Preda
aktív tag
válasz
jano_77 #8333 üzenetére
Az arty célzóról mit mondjak az tök ugyanaz mint az alap. Van benne két ikon jobb fölső a szöget mutatja ahogy becsapódik a lövedék alatta meg az ágyú szögének maximumát és a max lőtávot.Meg van egy időmutató ahol írja mennyi idő míg becsapódik az aktuális távra. A célkör szokásos , a nagy kék sáv meg a lövegkitéríthetőség.
-
atis123
tag
válasz
jano_77 #8303 üzenetére
Én nyertem
. Tegnap mérsékelten hülyék voltak velem, csak pár olyan csata volt, amikor hamar kinyírták maguk az elején, és a többiben sem csináltak orbitális baromságot. Kárpótoltak a hétfőért. Bár én csak egy átlagos napot szeretnék... Nem kellenének ilyen szélsőséges napok.
Más: mwreplays másnak sem megy?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
jano_77 #8021 üzenetére
Érdekes módon elég olcsón adja, ennyi sebzést még a Hetzer-el is össze szoktam szedni a jobb napokon. Annyit még talán érdemes megemlíteni, hogy a 75mm-es Stuk 42 L/70-es löveggel használom a Jpz IV-et, a nagyobb pen és gyorsabb újratöltés miatt.
A képen is látható dupla ma a 4. próbálkozásra jött össze. Tényleg reménytelenül rossz tud néha lenni ez a jármű és a Jagdpanther-ig még nekem is hosszú az út, a hiányzó kb. 23k xp-t egy büntetés lesz vele megszerezni. Igazából úgy kell vele játszani, hogy közben még véletlenül sem nézed a statisztikát. -
dfsz34
őstag
válasz
jano_77 #7850 üzenetére
80%-sak lesznek, de ha van ventillátorod, akkok a parancsnokot kivéve 88%-sak lesznek. Az annyira nem rossz, mivel nekem elite az IS, ezért én is így használom. A reggeli duplázásokat mindig megcsinálom így vele és most az akcióban érdemes farmolni is vele.
A skillek működnek és fejlődnek is, de csak 50%-t kapod a megszerzett XP-nek normál esetben, de a mostani akcióban ez is megszorzódik, tehát most az akcióban 75%-t kapod meg a megszerzett XP-nek, ahhoz képest, mintha IS3-ban lennének.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
jano_77 #7652 üzenetére
Az elmúlt ~40 meccsen egyszer nem volt olyan csata ahol ne lett volna legalább egy tizes tank, de legalább nem nyertem meg 5-nél többet ez idő alatt (64% WR-ről most már kocog 61% fele...)
A csapat totál agyhalott, egyedül védekezek a nyitott oldalon, aztán jön a csapattárs E-75 és jól beáll elém hogy ne tudjam lőni a T-62-t, aztán amikor rájönnek hogy egyedül vagyok szépen lerohannak, mindezt az esélyegyenlőség nevében! -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #7553 üzenetére
Lejárt az időm sajnos.....ilyen akció is van az amcsiknál!
-
Simulacrum
senior tag
válasz
jano_77 #7513 üzenetére
Ezt írtam máshol:
Nekem olyan El Halluf érzetem volt az új pályán. Jó TD helyek, arty-nak fekvő térkép. Szép, kb. két útvonal a két oldalon és középen való scoutolás a várható taktika. Jó nagy térkép, sok házzal.Azóta egy csatát mentem rajta, nem egyutas volt és izgalmasan alakult.
-
Angel1981
veterán
-
Tomi0703
addikt
válasz
jano_77 #7291 üzenetére
és (#7292) Angel1981: Köszi.
Amúgy elég nagy szerencsém volt, majd meglátjátok.
Az IS-3 meg elég jó. A 3 8-as tankom közül (KV-4, Tiger 2 és ez) közül vele van a legjobb átlagsebzésem, valami 1775 körül. Igaz e 3 közül ő lett meg a legkésőbb. Szóval jó tank, még egy ilyen kb. átlagos játékos kezében is, mint én.
-
emre
veterán
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #7111 üzenetére
Mi értelme van ennek a 2 új plecsninek? Sok idióta majd kimondottan a fák döntögetésével fog foglalkozni vagy az emlékművek rombolásával!?
Lumberjacket meg az Alarikot meg a 8.2-be igertek, de a Lucky/Ranger/Spartan/Cool-Headed negyessel ellentetben vegul megsem tettek be.
Egyszer 3 frag utan nekialltam kidonteni az osszes fat ensken, aztan pislogtam, hogy miert nem kaptam favagot.
-
Patrick76496
őstag
-
Angel1981
veterán
válasz
jano_77 #7134 üzenetére
Ok, megvan a válasz!
"If any of these tanks has a spall liner installed, it will be automatically changed to the new super-heavy version, which will be moved to your depot. We’ll move it there first, since the new spall liner weighs 1.5 times more, and may not be compatible with your current vehicle set-up."
-
whYz
őstag
válasz
jano_77 #7138 üzenetére
Mekkora szemetek, hogy nem mutatjak meg a gyoztes kepeket!
Mar teljesen biztos, hogy bunda volt az egesz, a haverok megkaptak a type 59eket, par ember aki nem kepeslapot kuldott hanem ajandekot meg toltenyhuvelyeket meg talan a type 62-t.Az en kepem nem volt olyan szar, hogy ne keruljek bele a topba aki tankot kapott.
Ha megmutatnak a gyozteseket akkor egyertelmuen latszana, hogy sokkal rosszabbak lettek az elsok. -
Mottie
őstag
válasz
jano_77 #7047 üzenetére
Korábban linkeltem itt a teljes modpackot amit használ. keresd az "Itt" szövegű hozzászólásomat.
Itt is megtalálod valamerre
-
-
Eagle16
addikt
-
bullseye
addikt
-
bartucc
addikt
válasz
jano_77 #6460 üzenetére
Bárki, bármikor írhat cikket, ezért is nem szeretik elfogadni az ott található infókat, kb sehol, nálunk pár éve suliban se fogadták el forrásként, csak úgy, ahogy máshol sem, mint szakirodalmat.
Nem lenne rossz az elképzelés, csak sokan nem tudják felmérni, elég pontos-e az információ, amivel rendelkeznek, ahhoz, hogy oda kiírják.
IS vonalra pedig: igen, tényleg az amit először húznak, 2-3 barátom is most játszik, utóbbi fél évben, mindketten az IS ágra mennek, a harmadik még nem rég kezdte, de lehet a Tigris lesz a cél. Személy szerint jobban szeretem az amerikai tankokat, legyen pontos, sebezzen kevesebbet, de mindig oda megy, ahova akarom, és ez többet ér, mint sok elhibázott lövés.
K6000: igaz, hogy törekednek a történelmi hűségre is, de elsődleges szempont az, ahogy én észrevettem, hogy a játékban kiegyensúlyozzák a az adott szintű tankokat. Kevesebb az az ember, aki igényelné a hűséget a valós adatokhoz, mint aki most így, ahogy van, élvezi a játékot, és nem foglalkozik a történelemmel.
-
Patrick76496
őstag
válasz
jano_77 #6012 üzenetére
Erre megint csak azt tudom mondani, hogy felőlem nyugodtan variálja csak azt az ötöt, de akkor az tényleg jó pálya legyen. A mostaniakból én kb 10-et tartanék meg.
(#6016) akosf: Engem 7.X (talán 4
) óta egyszer sem dobott, csak most kezdett rá megint 8.5-ben, főképp az múlt hét óta. A laggok pedig a 2. szerver beüzemelése után kezdődtek el, az előtt nem nagyon volt ilyen. Egyébként az első szám azt jelenti, hogy a te szervereden mennyien vannak jelenleg, a másik pedig a két szerveren online játékosokat összegzi.
Ez csak saját vélemény, de amíg a CW-k csak az egyes szerveren voltak, addig sokkal jobbakat lehetett játszani a 2-es cluster-en.
-
Tenken
őstag
válasz
jano_77 #5982 üzenetére
Elég nagy tévedésben élsz autó ügyben. Nyilván ez egy magasabb szintű komfortot is biztosít, de azért a legtöbb autóhasználó azért vesz, mert egyszerűen szüksége van rá. Nincs más mód. Sokan -én is- olyan munkát végzünk, ami elképzelhetetlen lenne nélküle. Több helyre egy nap időben odérni bkv-vel/tömegközlekedéssel vagy biciklivel nem lehetséges. Tehát az autó, mint olyan egy munkaeszköz alapvetően. Megveszed egyszer adott áron és onnan folyamatosan esik az értéke. Az, hogy alatta mennyit hasznot tudsz "kihozni" általa az az egyénen múlik. Itt nem csak a tulajdonról van szó. Az autó egy használati tárgy. Szükség van rá. WoT-ra meg nincsen szükség. Azt azért csinálod, mert élvezed. Nem azért, mert hasznot remélsz érte. Alapvetően ez az a dolog, amit úgy látom nem értettél meg. Azokat a prémtankokat senki nem kérte, hogy pénzt adjon érte. Az ő döntése volt, mert úgy érezte, hogy jobban fogja majd élvezni utána. Megtörtént. Megkapta amiért csengetett. Innentől kezdve nem gondolhatja, hogy az valós piaci értékkel rendelkezik ezek után is. Ha nem élvezi már a játékot az a személyes problémája.
Te nem vagy tisztában a munka és az értékteremtés fogalmakkal alapvetően az a baj. Egy ilyen accountban nincs hozzá adott érték. Ezért nem ér egy fillért sem, nem azért, mert a WG a kisbetűivel ezt elintézte. -
GrooveHero
addikt
válasz
jano_77 #5982 üzenetére
Nem szabad eladni az accountot, mert a WG tulajdona, ez így igaz. Lopni és ölni sem szabad, még is sokan csinálják. Mivel engem rohadtul nem zsibbaszt, hogy kinek az accountja, ezért felőlem el is adhatja, meg meg is tarthatja. De az eutós példa sztem nem volt jó. Mert az autó a te saját tulajdonod. Az acc meg nem. Az autót eladhatod, ha nem kell, az accot meg nem. Ennyit kell megérteni, nem többet
-
Tenken
őstag
válasz
jano_77 #5903 üzenetére
Nagyon nem erről van szó. Ostobaság ilyen párhuzamot vonni.
A befizetések nem kötelezőek. Ha megteszed nem gondolhatod, hogy nőni fog tőle az account-od "reálértéke". Ez egy szabadidős szórakozás. Azokat a tankokat egy fillér nélkül elérheti akárki. Továbbra is úgy gondolom, hogy egy ócska gy*kér, aki úgy gondolja, hogy miután megunta majd valakitől pénzt kérhet érte. Persze ez az összes ilyen ftp-s acc.-al így van, nem wot kizárólag. De nyilván nem fog velem egyet érteni aki árulja, még ha belül valahol méyen ő is hülyeségnek tartja amit csinál. Részemről sem kívánom ragozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI CYBORG 15 A13V
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest