- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobyjack
senior tag
Én a 45TP-nél járok, de egyáltalán nem rossz. Tökre hasonlít a T29-hez, szerintem teljesen használható tank.
Én a helyedben nem a D-25T-t használnám, hanem a kisebbel farmolnám ki a top löveget. Nagyobb DPM, átütés és pontosság. Ráadásul jelentősen gyorsabban is céloz.
(#174162) kchryss: Nem értem miért siránkozott, spotolva volt, amikor elindult a víz mellett a sarokba. Amikor meg a második helyre ment akkor is láttam hogy hová megy. Meglepett, hogy ilyen könnyen adja magát, de az is közrejátszhatott, hogy 10. órája streamelt egyfolytában...
Bélát meg azért nyomom mert próbálom a nyomorult 3x pattintós küldetést összehozni, de csak nem adja be...
-
kchryss
veterán
9-es pattonon például 37m a különbség látótávban ha optika van és ha venti van helyette.
Miközben a ventivel mit nyersz cserében? 14 századmásodperccel előbb töltesz be például, ez annyira észrevehetetlen különbség, hogy meg sem érzed. A többi paraméteren is kb ennyit javít a venti. Ettől még persze nyugodtan használd ventivel, mert az sem rossz setup és teljesítményben sem lenne nagy különbség az optikától.
[M46 Patton optika vs venti]Az optika szerepéről a harcmodort tekintve pedig csak azért írtam, mert az alapján amit te írtál az jönne le, hogy akkor van haszna az optikának ha távolabbról harcolsz pedig mint írtam pont ellenkezőleg van. Akkor van nagy szerepe a csatában ha elöl vagy. Ezzel nem azt írtam, hogy a távolsági harcnál nem fontos, mert ott is nagyon jól jön a végjátékban. De hogy egy konkrét példát mutassak mi a különbség, nézd meg ebben a videóban 10:17-től a különbséget.
Prokhorovkán Patton-nel délről F5-6 környékére, északról E5-6 környékére nagyon jó bemenni, ilyenkor mint a videóból is látni nem mindegy, hogy ha kidugod a fejed mit spotolsz és mit nem. Na ezeknél a szituációknál számít igazán az optika. -
kchryss
veterán
Félreértelmezed az optika szerepét a harcmodorban. Nem azért rakunk optikát egy tankra, hogy akkor ugyanazt a tankot hátrébbról tudjuk lőni, hanem azért hogy ugyanabból a pozícióból több tankot spotoljunk ki.
Általában a pozíció adott, minden pályán megvannak azok a jól bevált helyek ahonnan lehet aprítani.
A "sunnyogós" játékstílushoz, vagyis ha messzebbről lövöldözöl pont hogy szükségtelen az optika, mert többnyire úgysem a saját spotod lövöd.
Pont az agresszív, első soros játékhoz kell az optika, nem a messziről operálóshoz.. Skill4ltu az első sorban nyomja szinte mindig, mégis a tankjai 90%-án van optika.
Amerikai med-ekre tier6-tól kezdve szerintem kötelező az optika és azon lehet esetleg elgondolkodni, hogy a töltésgyorsító és optika mellé stabilizátort vagy ventit rakjunk.
Optikát én csak akkor cserélem le egy med-ről ha annyira pontatlan az ágyúja és annyira közelharcra és sebzésre van tervezve, hogy jobb neki a stabilizátor - venti kombó.Egyébként az optika mellett a prém kaja is erőteljesen megdobja a látótávot. Ezért érdemes minél több tankban használni, visszahozza az árát teljesítmény növekedésben. Nem véletlen, hogy skill4ltu nehéz tankban ülve gyakran úgy spotolja ki a light-okat, hogy őt nem spotolják. Ő szinte minden tankban használ pótellátmányt is.
(#174050) @Simulacrum:
Minden klánnál mások a követelmények. A kötvény gyűjtést nem szokták megkövetelni azt mindenki magának intézi el, hogy hogyan szerzi meg a szükséges mennyiséget.
A tankokhoz a vásárlás jogát a nagy kampányokon lehet megszerezni. Nagy kampány évente általában 1x van csak. Ez egy 2-3 hetes klános verseny minden évben más szabályrendszerrel. Az ezen elért klán és egyéni helyezés alapján osztogatják a tankokra a vásárlás jogát.
Konkrétabban, magyar klánok közül a trigg az ahol viszonylag kevés csatával tankos helyre tudják behozni az embereket, az összes többi magyar klánban ebben a 2-3 hetes időszakban szinte minden nap játszanod kell este 7-től éjszaka 11-12-ig ahhoz hogy megszerezd a tankot. A klánok vezetői döntik el, hogy kiket visznek a kampány csatákra, szóval vagy protekciósnak kell lenni vagy ki kell seggelni a nyereménytankot. -
peterson79
őstag
Túl sok pluszt nem adnak, az igaz, de néha az a pár % különbség is mérvadó lehet. szerintem..
Meg ha már nem kell érte fizetni, hanem csak játszani, akkor már ki is használom ezt a kicsi előnyt. Mások meg Obj 907-et vesznek belőle - ami tényleg irdatlan tank. Személy szerint nem engedném az ilyen túl OP tankokat random-ra, maradjon csak clan war-ban...de nem Én döntök
-
zodo
nagyúr
Mostanra van még ~20M a vagonban.
RU-n már üres mindkettő.RU-n korrektek mert valószínű hogy reggel még lehetett pár kötvény a vagonban (nem néztem) ami délre már tuti üres volt (mikor ránéztem) így a napi küldetések teljesítéséért járóakat még jóváírják.
3 csatát mentem ma odaát ~ 18 óra magasságában. -
zodo
nagyúr
Nem is tudtam hogy naponta többször is frissül a Vagon aktuális állása.
12 és 17 órakor így állt szóval van még pár nap hátra.RU-n már van esély hogy ma véget érjen.
16 órakor 40M míg 20 órakor már csak 6M van benne.(#174015)
Ha lesz egyszer 5k-m akkor veszek egy felszerelést ha addig nem változik valami a kötvények körül.
-
jano_77
nagyúr
Mennyi van jelenleg? Mert ha olyan sok - legalább 5K - akkor tudsz venni egy fejlesztett felszerelést, ami még többet ad hozzá a tankodhoz mint a sima - pl töltésgyorsító esetében még gyorsabban töltesz be, mint aki sima tölt.gyorsítót használ! Amit 5K-ért teszel fel a tankra, az megmarad és ha olyan tankra teszed, amit majdan eladsz, akkor kell vmennyi kötvény, hogy le tudd szedni és ne veszítsd el.
Ki, mire számít a Black Weekend-en? (mostani hétvége)
-
Bobyjack
senior tag
Azt az egyet nem értem, hogy hogyan lehetséges, hogy nem ugyanolyan arányban fogy a kredit mint a kötvény? Az összes elérhető küldetéssel pont 1000-szer annyi kreditet lehet kapni, mint kötvényt. Se többet, se kevesebbet. Mégis 48.555.225.000 kedit fogyott és 8.555.225 kötvény, melyek között egyáltalán nem 1000 a váltószám. Örülök, hogy kapunk dolgokat, de engem marhára zavarnak az ilyen előző rendszerből itt maradt kamuzások, amire egyébként semmi szükség a jelen helyzetben. Tisztára, mint a T-25-ös prémium tank küldetésénél...
-
Gyuri27
félisten
Tegnap én is bele vágtam kettőt egy artyra vigyázó lightra. Meg se mozdult. Afk vagy bot volt.
Meg egy artyra vigyázó emilre. Az is bot volt szerintem.Nem bánom ha ban lesz a vége. Egyszerüen nem tudom elviselni, hogy ilyen nyomik miatt 7-10 vagy több lose jön egymás után.
-
kchryss
veterán
Meg vagy keveredve. Eltérő a kód.
Tűzszünet küldetéshez nincs is kód. Fegyverszünet napi bónuszkód van amiért holnap kapsz 1 nap prémiumot ha be vagy jelentkezve a játékba ebben a 19 perces intervallumban november 11-én 11:11-11:30, ez a kód az 111111.
A lengyel évforduló kódja: WOTPOLSKA100A holnapi bejelentkezős kódnál kíváncsi vagyok le fognak-e halni a szerverek és hogy tényleg csak abban a 19 percben fogadja-e el.
-
kchryss
veterán
A mai adag amit megcsináltál az nem a lengyel kódos küldetés, hanem a hétvégi Tűzszünet küldetés.
Ezek a lengyel kódos küldetések holnap kezdődnek. Mivel 7 nap lesz rá és azt olvastam, hogy 7 küldetés lesz így szerintem naponta lesz 1 küldetés. Majd holnap meglátjuk.
Valószínűleg a küldetésekért csak jelképes apróságokat kapunk majd. Pár booster és fogyócikk. -
peterson79
őstag
-
Barcelona95
tag
Azt akartam elérni, hogy a sor végére odakerüljön még egy számláló az arty stunhoz, ha az általam stunolt tankokat sebzik a csapattársak akkor növekszik.
Itt a kép, hogy milyen lett, hátha úgy könnyebb megérteni, hogy miről beszélek.
A hangsúly az utolsó kis lefelé nyílon van, az kellett nekem. -
K_Gabor
tag
Hehe akkor tényleg jól láttam, hogy ismerős volt a név, grat
A tegnap este a fos meccseké volt ... Lag mellé semmit nem találtam el kb, de a végére a kv2-vel ismét volt egy móka kör 1.9k+ dmg (ebből egy progetto kapott 814-et oldalba
) és top xp első osztállyal. Ott inkább elmentem aludni.
-
kchryss
veterán
Jöttél volna tegnap szakaszba amikor hívtalak. Jót tett volna a wr-nek.
Emu fórumtárssal mentünk. Ahhoz képest, hogy végig panaszkodott, hogy milyen fos mm, nincs spotterünk, rossz az rng azért csak összejött majdnem 70%-os győzelmi arány.
Két olyan csatát buktunk amit simán lehozhattunk volna ha jobban játszunk utána viszont 9-et nyertünk zsinórban. Vagyis kicsit jobb játékkal összejöhetett volna 11 győzelem zsinórban. Csak hogy ilyenről is legyen a fórumon írás, ne csak a negatív sorozatokról mindig. -
Én is azt látom, hogy sub 50%-os makákók nyomják főleg a 252U-val. Egyik oldalon volt 4, másikon 5. Átgázoltak rajtunk, mint a pitsa. Lehet tippelni, hogy a másik oldaon defijeiben 52 vagy 53% wr-es játékosok voltak.
Amúgy most nagyon ad mindent a játék farm szempontjából. Prém fiók + halloweeni 13-as szint + Alpha csomag(nov 30-ig FUCK YEAH 25%) + credit booster: Tegnap 140-200k-s csatákat mentem. Kezdek végre ráérezni az M41 GF-re, fel is ment a wr 46-ról 52-53 környékére. Amúgy mire érdemes inkább menni vele? Lánc és spot sebzés vagy normál sebzés?
-
Emu
őstag
Csatlakozom.
Én még csak a 7-esnél járok de full szenvedés az egész. 10/1 nyílt pályára kerülsz, és akkor produkálsz egy nagyobb sebzéses kört, egyébként meg csak szívsz vele. A kedvezmények miatt vágtam bele, még női harckocsizót is vettem ki rá...kár volt.@(#172826) Jadro: akinek van rá ideje
-
kchryss
veterán
Játszható az 5-ös és 6-os svéd td is, szerintem felesleges átugrani őket. Igazán jó a 7-estől lesz, onnantól nagyon hasonló mindegyik. Viszont az kérdéses, hogy mennyire fekszik neked az a játékstílus. Olyan tank nincs azon az ágon amivel hatékonyan lehetne yolozni. Ülsz a bokorban és ha jön az ellenfél akkor nagyon jó vagy, ha viszont neked kell menned az ellenfél után akkor az a csata kuka.
Én most tartok a 8-as udes-nél, de nem nagyon jön be ez a stílus. Csak szorzózom, de sokszor még azt is kihagyom annyira utálom. Egy rakás free xp kell az udes-re hogy egyáltalán játszható legyen és ha rossz pályát, mm-et kapsz akkor nagyon rossz érzés vele játszani. -
zodo
nagyúr
Lejárt a 7 napos bérletem Skorpió G-re.
Visszavonóm hogy nem adnék érte pénzt, szerintem nem rossz pedig csak átlagos játékos vagyok aki nem is szeret td-el menni ha nem muszáj.140 csatát tettem bele, mindig ment a +50% kredit (takonyszedőből +5%) és min. nettó 9 millát biztos hogy összelapátoltam.
Töltés és célzás gyorsító mellett periszkóppal használtam egy bő 2,5 skilles legénységgel.
Végső tank statisztikám.
1 mark is rákerült míg a T 55A td küldikből is meglett a 2,3,4,5,6,7,9 és lehetett volna még kettő ha épp az lett volna aktiválva.
Hétvégi küldetések javát és mai 50k free xp-t is általa szereztem.Legszebb csatámra máig kellett várni.
Wot replay
Yt videó -
Simulacrum
senior tag
E50M: fogalmam sincs miért szereztem meg anno, de megvan. Én Leo 1 párti vagyok, mert a mozgékonyságot és az álcát sokkal jobban ki tudom használni, mint a páncélt.
Nos, most viszont elővettem az E50M-et méghozzá a 10 light megölése küldetéshez és azt kell mondanom, hogy tökéletes volt rá. Rá kell érezni az E50M-re. Teljesen más játékstílust kell vele alkalmazni, mint a Leoval és mivel azt próbáltam ezzel is játszani nagyon nem adta. Viszont, ha ráérzel és mersz vele támadni és első sorban harcolni, akkor tényleg jó tank. Az E50M-el egy olyan stílusban kell játszani, mint szerintem semmilyen más tankkal, ugyanis ki kell használni, hogy brutális tömege van és hozzá még sebessége is. Ezt a lightos küldetést úgy csináltam meg, hogy megkapva a start jelzést teljes sebességgel mentem a lightos bozótok felé és ha jött az ellen lightja egyszerűen letoltam a pályáról. Igen sokszor jelentett ez azonnali halált, de meglepő módon nagyon sokszor nem, mert a tank kibírta. Az ellenfél se tudta ezt az akciót mire vélni, főleg, ha T8-as csatába kerültem. Nálam jobb játékosok kezében szerintem brutálisan jól működhet, aki jól megérzi, hogy mennyi fér bele az nagyon jó köröket tud vele menni. Természetesen a Controlled Impact kötelező a vezetőre. Szerintem több killem van rammolásból, mint sima lövésből vele.Simán nekimegyek a JPZ-nek, meg a Type 5-nek is vele. Persze ott én kapom már a nagyobbat, de így is simán lehet róluk is leszedni ezzel.
-
jimmy74
őstag
Pattintósra jó biztos a kranvagn de nem egy OP tank emiatt meg se vettem bár ha lenne annyi kredit akkor igen.
T57 elég jó a reloadja de az inkább sebzèsre jó sztem.
E50M se rossz én nagyon élvezem ha játszom vele.
De tényleg nem feltétlenül kell 10es tank a küldikhez.
Jó persze 8k sebzèst csak 10 es TD -vel bírsz összehozni de minden küldit ob 260-ast is kisebb tierben csináltam meg.
Pl a TD 4x több dmg / HP a hellcat könnyen hozta nekem.
Arty missziókat is talán csak véletlen lett meg az uccsó 10essel bár ott kellett a top1 xp miatt a mozgás helyzetváltoztatás is gondolom mert megadta anno ász nélkül top1 xpt is. -
-
hitman77
senior tag
-
kchryss
veterán
A skorpió mindenkinél ott van a shop-ban. Viszont úgy néz ki azt a tankot is berakják egyénenként amelyiknek a kódját aktiváltad. Nekem ott van az ELC személyre szólóan:
Nem rossz tank a kis bolha, el lehet szórakozni vele, de azért több sebből vérzik. Pénzt biztos nem adnék érte. Max, ha 60%-kal lenne leárazva.
(#172213) @zozyk:
Én azon kevesek közé tartozom akiknek eddig szinte az összes játékmód bejött. Még a biliárdos holdon repkedőst is szerettem. Ez a mostani viszont még szerintem is totál hulladék. Kár volt a létrehozásába belefektetett időért. Simán berakhatták volna a tavalyit is, az jó volt.
Vagy hagytak volna event nélkül és inkább a csetet javították volna ki, mert pár napja megint beszart és eltűnt egy csomó üzenetem az éterben. -
kchryss
veterán
99%, hogy ha nincs arty ebben a csatában akkor is ugyanígy meghalsz első spotra. Minden jó játékos arra a területre céloz a csata elején.
Nem teljesen szimmetrikusak a pályák. Sok helyen direkt úgy vannak tervezve, hogy egyes részei valamelyik oldalnak kedvezzenek. Mountain Pass esetében például a nyugati oldal általában át tud menni spot nélkül, mert szélesebb a plató, több a bokor a szikla szélénél és ami nagyon fontos előbb ér az ő lightjuk középen pozícióba, mert rövidebb utat kell megtennie, mint az ellenfélé. Ezzel szemben a keleti oldalon a lightok és a nagyon gyors tankok kivételével lehetetlen átmenni spot nélkül ha az ellenfélnél van egy jó felderítő. Én volt, hogy panther/m10-zel sem értem át pedig meg sem álltam mint te, de szétlőttek mire fedezékbe érhettem volna. A skorpiónak meg panther alváza van, ennek következtében elég gyenge a camo-ja, főleg menet közben.
Az E1-et gondolom elírtad. Talán E3 bokorra gondoltál a túloldalon?
Bejelöltem pár gyakran használt pozíciót a térképen. A keleti oldalon az 1-es és 2-es helyet szokták használni, minden más ami a kettő között van az halálzóna, ott nem szabad megállni. Az 1-es előnye, hogy többnyire arty safe, és onnan lőhető a túloldalon a 3-as és 5-ös helyen bújkáló ellenfél és az átmenő tankokat is meg lehet lőni. A 2-es helyről a D3-ban lévő tankok lőhetők jól és amit kevesen tudnak, hogy bár kirajzolás távon kívül van, de érdemes innen pár vak lövést leadni az ellenfél bázisánál lévő kemper dombra C2-3-ra. Ott szinte mindig ácsorog td a szikla szélén amit a jó szög miatt sokszor el lehet lőni. Ezen a helyen sokáig nem érdemes lehorgonyozni, mert nem arty safe, kevés hely lőhető és ha spotra kerülsz előbb-utóbb kibányásznak innen.
Túloldalon a 3-as helyen lévő bokor azért jobb mint ahova te álltál, mert sokkal nagyobb és sokkal messzebb van a középen felnéző spotterektől, de egyébként azt sem nevezném op helynek, elég kockázatos oda beállni. Ha spotot kapsz akkor az is instant halál hely. A 4-es helyre gyakran beszalad egy light, onnan jól lehet villantani az átmenőket csak az a probléma, hogy ha odamész akkor vissza már elég nehéz menni. Sokszor csapdába esik ott a light én ezért ritkán használom. Az 5-ös pozíció jó a td-knek és sniper tankoknak, lehet lőni az átmenőket és ha spotot kapsz akkor vissza lehet bújni a szikla mögé, bár mint a fenti videó mutatja, ez sem arty safe. A 6-os pozíció elég cseles. Van a szikla előtt egy kis bokor, abba is be lehet állni light-tal, ugyanúgy spotolod az átmenőket, de ritkán gondolják, hogy ott tank van, ezért nem szokták vakon lőni azt a bokrot. Persze ha spotot kapsz akkor az is azonnali halál, de ott elég jól el lehet bújni passzív spotra, ráadásul nagyon hamar odaér a spawn helyről a light azon az oldalon.Az a bokor amit te használtál, az nem túl jó hely. Ott alig láttam még tankot, vagy ha láttam az azonnal meg is halt. Light tankkal álcahálóval talán használható, de azzal is veszélyes, minden más tankkal meg öngyilkosság és ha nem lőnek ki vagy nem vesznek észre ott akkor az csak a szerencsén vagy az ellenfél bénaságán múlik. Szerintem.
(#172143) @h1mpi:
"a Löwe felett nagyon eljárt az idő."
Ezt mind egy csata alapján vontad le?
A löwe még mindig nagyon jó tank, egyáltalán nem járt el felette az idő. -
Chris0321
veterán
Azon a pályán nem sok helyre tud belőni az arty és azt a részt jobban szeretik mert nagyobb területet tudnak lőni mint a jobb szárnyon lévő völgyben. Általában arra szoktak nézni és tudják, hogy ott vonul fel az ellenfél így erősen javasolt a nyílt terep gyors elhagyása. Gondolom a francia light-nak jobb az álcaértéke és/vagy az ellenfél light-ja nem volt a helyzet magaslatán és azért nem spottolt ott ki.
-
Simulacrum
senior tag
Ugyan már! Ez nem is volt olyan gyors, lilák szokása is ezen a pályán.
Ha jól tudom Scheff és skill4ltu és ugyanitt szokott elhalálozni. Hihetetlen, hogy még megpróbálják ezt ilyen szintű játékosok is arty mellett.
Soha nem jöttem még ide, illetve ahol átmentél még soha nem mentem át lassú tankkal, mert tudom, hogy minden arty ide céloz teljesen jogosan. -
wwenigma
Jómunkásember
30/16/20-as pancellal es nyitott tetővel megallsz a puszta közepén ahova be tud lőni, mégis mit vársz?
Akkor spotoltak fel amikor a kőhoz értél, az ellen spotter a szemben lévő placcon a középső bokorban állt, onnan a maximális spottavolsaggal egészen a hegy szeleig ellát és ugye még van a felett is skillel ami csökkenti a camo-d.
Persze, egyszerűbb annyival lezárni hogy OP az arty.
-
kchryss
veterán
-
echterion
nagyúr
Hát, olyan tankot fogok becserélni, amivel nem is játszom. Ez vagy a T54 prot lesz, vagy a francia Revo. Amivel még szemeztem, az a 7-es német heavy lenne, de oda csak a nyereménytankot engedi (amcsi td, t28 talán), meg a 6-osokat, pedig szívesen odaadnám érte valamelyik 8-ast is. Tulképp olyan tankot keresek, amivel fun a creditfarm, nem kínszenvedés, fel akarom dobni picit az SP-T34 vonalat, mert azoktól már herótom van, a többivel meg nem tudok / nincs kedvem játszani.
-
jano_77
nagyúr
Jól gondolom, hogy ha klán tag vagyok, akkor 15K XP-t összegyűjtve meg lesz mind a 4 TOKEN?
Ez viszonylag könnyű küldetés, nem kell megszakadni a teljesítéséhez.
Legénységet egy 300%-os boost-al elég szépen lehet tápolni majd hétvégén a minden csatára járó x2 szorzóval együtt! -
kchryss
veterán
Skill4ltu is azt mondta amikor megkérdezték tőle, hogy mi idegesíti legjobban a játékban. Azt mondta a sok apró bug idegesíti amit nem képesek kijavítani, partnerlista, cset, nincs hangja a bekapott találatoknak, nincs hangja a töltésnek, pálya modell bugok amikor átlőnek a sziklán vagy pont ellenkezőleg nincs ott semmi de fennakad a lövés, stb.
(#170912) @jr1994:
Na szép te lövöldözöd a 8 ezreket 10-esben, mi meg Emu-val olyan szopón voltunk, hogy ihaj. Láttad a szakaszmeghívóm? Nincs cset, így írni nem tudtam. -
Papooo
senior tag
Nekem még csak a hetes van meg, és csak azért csinálgatom, hogy ha lenne valami nemzetenkénti grindelős mission, akkor legyen hozzá vasam.
Inkább az új küldetéseket erőltetem, még jó hogy így találták ki. A spotos küldiket meddel csinálom, a pattintást Jumbóval (tizes heavyvel garantált artykókusz és aranyeső), a td vadászatot pedig tizes artykkal. Így elég jól lehet haladni.
Én kihagxtam a Standard B nagy motorját, így is elég jó járgány.
-
zodo
nagyúr
Holnapra pedig így is úgy is meg lett volna a 6 token, ezen a Gamescom Boost! -on kár volt görcsölni.
(#169135)
Feltételeztem nézed a kliens kiírást is ha mondom a szerintem helyes választ.
Cikk lehet megtévesztő volt!
Sokadjára fordul elő (szerintem) hogy kérdésedre kapott választ nem tudod elfogadni de ha beléd tiportam a segítő szándékommal Bocs és majd ezek után nem teszem, biztos lesz aki segít rajtad! -
jano_77
nagyúr
Idézlek rendben:
"Ha ennyire jól tudod akkor miért kérdezősködsz?
Biztos én vagy sokan mások vagyunk a nyomik mikor megpróbálunk segíteni vagy konkrét, helyest választ adni de még neked áll feljebb."
Ez szerény véleményed szerint mi, ha nem egy támadás?!? Benéztél egy választ, de nem kicsit és még engem vádoltál meg, hogy nekem áll feljebb! Mi ez ha nem támadás kedves zodo?!?Ha belekötsz vkibe, legalább ismerd el.
Béke -
jano_77
nagyúr
Már ne is haragudj, de hol állt nekem bármi is feljebb most?!? Üldözési mániád van, akkor kezeltesd magad.
Küldtél egy EU wargaming-es linket, amit megnéztem, elolvastam és próbáltam értelmezni, ez után írtam, amit írtam és nem okoskodásból! Vagy Te küldesz vmit, de meg sem nézed?
Az EU-s oldalon van fent az, hogy kétféle módon lehet teljesíteni:
Vagy Building Progress (itt nem írja, hogy klán tagjának kell lenned és még csak a szakaszt SEM
Vagy Clan Effot: (klán tagként, de itt sincs szó szakaszról!)és a Gamescom Boost:
Vagyis vagy egyik vagy másik módon szerezni kell 6 token-t és akkor kapjuk meg.Most akkor kérlek gondold újra az előző beszólásodat és ki az aki nem tud értelmezni?!?
Ehhez qvára ért mindenki beszólni és leoltani a másikat, csak az értelmező olvasással vannak többeknek problémája.Amúgy meg klán tag vagyok, ha esetleg ezzel lenne problémád
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Apple MacBook
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest