-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
benvolio
őstag
válasz
dfsz34 #81235 üzenetére
"Milyen emberek játszanak": ezen ne csodálkozzál, mert én se vagyok mindig a csapat kedvence.
Ha engem zsinórba felidegesít a játék vagy a játékosok akkor pár csatát a W betű lenyomásával játszom. Mivel itt kaptam, itt adom vissza. Engem nem érdekel a stat meg ilyenek, ennek ellenére nem tudom, hogy nem lehet ezt a játékot minimum 50%-os win-el játszani sokaknak. Ennyit magától is generál ez a játék. Még azt megjegyezném, hogy soha nem report-oltam senkit semmiért, pedig én is megtehettem volna ezerszer. Valamint a fentebb említett "idióta játékstílusom" miatt kaptam cseten ezerszer, hogy report és stb., de még soha nem bannoltak semmiért. Na megyek iszok egy felest és beülök az E75-be egy kicsit észt osztani.
-
jano_77
nagyúr
válasz
dfsz34 #81213 üzenetére
a töltőnél természetesen elismerem, hogy igazad van, de a többinél azért szerintem nem ennyire fehér-fekete! Kinek mi.
(#81218) mcwolf79: köszönöm a véleményedet....egészen jól elboldogultam eddig is ilyen kiosztással és valszeg ezután is el fogok, ugyanis az IS3-at már alig-alig veszem csak elő csatázni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
dfsz34 #81203 üzenetére
talán azért tettem be utolsónak, mert a skillek többsége csak 100%-on működik, ezért mikor újra osztom, akkor olyat teszek utolsónak, ami működik egyéb esetben is....örülök, hogy beszólogatsz, ahelyett, hogy végig gondoltad volna! Kérlek gondolkodjatok már, mielőtt beszóltok másoknak.....mert ebben nagyon jók vagytok itt elég sokan!
Egyébként nincs rossz statom az IS3-al és sosem éreztem, hogy baj lenne, hogy csak a 4. skillre van a Javítás téve. -
rlazol
veterán
válasz
dfsz34 #80663 üzenetére
scyllarus - amit írsz igaz a többi tankra is. Egyikhez se KELL gondolkozni. De ha megteszed, eredményesebb leszel vele. Az kétségtelen, hogy artyban egyszerűbb találatot elérni gondolkozás nélkül. De ahhoz, h tartósan és folyamatosan jó eredményeket produkálj, az gondolkodás nélkül itt se fog menni.
dfsz: én megtettem artyval. nem egyszer. A GW Panther simán belő oda. A Hummel is. A Tiger P nehezebben mert pontatlan. Nem mondom, h 10/10-szer belőhető, de nem isteni csoda.
Vsz azért most először találtak most el, mert artyként ritkán céloz oda az ember. Az történhetett, amit írsz: egy tomato arty, akinek te voltál először felspottolva. Alapból Arty ezen a pályán az a jobb felső sarok 6-8 négyzetét, illetve a bázis környékét nézi.xAttilax - ha az arty a top sebző, az is baj? akkor mit fröcsögtök arról, h az arty nem segít? nem mindegy, piros vagy zöld, ha segít? És igen, vannak olyan szituk, ahol a piros ugyanoda lőne, mint a lila. De a kérdés, amit diegho is fel szokott tenni: mennyire tudja ezt a teljesítményt folyamatosan hozni?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
dfsz34 #80656 üzenetére
Nagyon érdekes szakaszozás volt, sajnos a kempelés művészetéből nem kaptam ízelítőt.
.
(#80658) rlazol Köszönöm hogy sajnálsz. Úgy érzem rám is fér mikor a csaták egy részében a megszaporodott piroska arttysták teszik tönkre a játékélményemet.
.
(#80665) xAttilax : YESSSS.... -
h1mpi
félisten
válasz
dfsz34 #80656 üzenetére
Amikor én artyzok (105le), akkor mindig örül a csapat neki. 8 mp-ként szedem le a láncát a tankoknak vagy csinálom ki a teljes legénységét vagy szedem szét a modulokat darabokra. Sokszor látom, hogy ahova támogatok artyval ott úgy mennek át a többiek mint vaj a késen, az nmy azt se tudja mit javítson a tankján
-
GaburroSan
aktív tag
válasz
dfsz34 #80421 üzenetére
World of Tanks Invite kódok!
[World of tanks Xmas pack giveaway]Tartalmaz:
(The X-Mas Pack contains):
500 Gold
3 Days Premium Playtime
Premium Tank: TetrarchTotal keys: 2000 - Remaining keys: 1406
-
MongolZ
addikt
válasz
dfsz34 #80245 üzenetére
Nagyon ritkán látok gold ágyús WT-t. Gondolom ennek az az oka, hogy alapvetően is eszméletlen jó pennel rendelkeznek.
Egyébként RMB-ot én is a 150-essel használtam, egyszerűen azért, mert 215 pen tier8-9 nagyrészére bőven elég. Ahova meg nem, oda ment a HE.
Mondjuk én alapvetően is gold ammo ellenes vagyok, abszolút elrontja a játékot.WT Pz4-re viszont már kellett a 12.8-as jó kis 276-os penje...
#80271: +/-25% eltérés lehet. Bőven előfordulnak 1200-as sebzések is jpz-vel, nekem volt 800 alatti is vele...
Másik véglet a KV-2 troll ágyúja, sima HE 1024 dmg-t sebzett... -
jr1994
addikt
válasz
dfsz34 #80262 üzenetére
Megnéztem wotreplaysen a TD eredményeket sebzés szerint csökkenő sorrendben.
(Persze tegyük fel hogy nagyjából azonos arányban töltik fel a replayeket a különböző tankok tulajdonosai. A visszajátszásokat nem néztem meg de nyilván a legtöbbhöz a skill mellett szerencse is kell.)Darabszám szerint a 8k sebzés feletti körök:
JPzE100: 18
E3: 17
O.263: 10
FV 183: 8
WTE100: 8
O.704: 8
O.268: 7
E4: 5
Borsig: 4
JT: 4
T30: 3
WTPz4: 3
Fos155: 3
Tortoise, ISU, T95, FV4005: 1-1Ezek alapján toronymagasan JPz és E3 a nyerő, de ezekkel biztos többen is játszanak. Bár egy 263-mal meg talán jobb játékosok mennek, és így is "csak" 10 db 8k feletti csata van feltöltve. Nálam 268, JPz és WTE van, ezek közül egyértelműen JagdE100 a nyerő. Még csak 86 csatánk van vele (a családból hárman játszunk az accban), még én is csak ismerkedek vele de már most 7500 sebzés a max.
Néhány tank amikkel nem volt 9k feletti sebzés feltöltve: F155, Tortoise, O704, T95. Ezekkel talán nem a legjobb választás próbálkozni.Szvsz az IM küldikben nem az utolsó lesz a nehéz, hanem az hogy a többi 14 feladat között is van bőven embert próbáló, és mindnek meg kell lenni. Nem tudom hogy fogok vele haladni de négyből 3 tank megszerzése a minimum célkitűzésem.
-
Pete55555
addikt
válasz
dfsz34 #80245 üzenetére
Régebben, amikor még értelmesebb játékosok mentek a WT-vel, akkor alig volt troll ágyús, mostanában meg az a ritka, ha valaki nem azt használja.
Ez pontosan így van, és meg is mondom, hogy miért. A szerencsétlen noob örül, ha egyet tud lőni a csatában, szépen bekempel hátra, aztán mikor már az ellenfél az arcában van jól belereccsint egyet, szerencsétlen félHP-s tagba, akit ezzel el is visz. Az meg örül magának, hogy sebzett 6-800-at meg van egy killje.
(#80248) ddt500hu Szerencsére a JgPz-E100 hozza az 1000 körüli sebzésátlagot nálam
-
Pete55555
addikt
válasz
dfsz34 #80090 üzenetére
Én gondolkodtam már a Locuston, csak elbizonytalanodtam.
T2 Light megvan, de mióta T3-T4-be rak állandóan (régen gyakran T2 volt, ritkán T3, szerintem változtattak az MM-jén) nem sokat megyek vele.
Mondjuk a locust legalább jó legénység húzásra, a T2-n a rádióssal nem tudok mit kezdeni...
Locust nem szenved nagyon T5-ben ?(#80094) jano_77 4000 XP az az ágyú, a következő tank 28000 XP.
Arányaiban is megéri, ugyan nem annyira sokkal jobb az az ágyú, de szinte mindenben többet nyújt.
És igen, tudjuk, hogy elég sok csatád van, ezért tartjuk érdekesnek, hogy ilyet megkérdezel. -
jr1994
addikt
válasz
dfsz34 #80051 üzenetére
Egy ideje foglalkoztat hogy mit értesz azon hogy "kitermeli"? Egy ideig azt gondoltam hogy az hogy annyival jobb kört tudsz vele menni hogy még így is több lesz a profit mint egy prém fogyócikk nélkül, de a mostani irományod alapján csak az hogy így is simán +-os lesz a kör. Jól értelmezem, hogy az utóbbi?
És csak az én húsz éves fülemet b@ssz@ a benya szó négy bekezdés alatt háromszori használata?
Ahogy olvasom, az újévi kredithozam bónusz nem érinti a prémium tankokat, pedig már beleéltem magam hogy eszméletlen sok kreditet fogok farmolni
-
Pete55555
addikt
válasz
dfsz34 #79482 üzenetére
Nem ismerem a helyzetet, milyen artyk voltak, és hova kellett ovlna lőni, de általánosságban elmondhatom, hogy mióta megvettem a GW Tiger P-t, azóta kevesebbet szidom az artyt. Olyan helyekre NEM tud belőni, hogy csak pislogok, egyszerűen használhatatlan. Direkt kipróbáltam teszten, fullosan is, de ott sem volt jobb, pedig malinovkán használtam, BIA+csokis legényekkel...
Ellenben a kis angol 6-os FV egész jól használható, mert belő mindenhova, csak cserébe rohadt lassú a lőszere.Szóval javaslom, hogy nézz be egy hasonló artyval teszten gyakorlóba arra a pályára, és nézd át, hova tud/nem tud belőni az arty.
-
Clodovicus
csendes tag
válasz
dfsz34 #79405 üzenetére
1706 XP-re csak meglett a tankász vele , bár nagyobbrészt most is 300 méter felett sebeztem
Venti, távcső és periszkóp van rajta az elejétől kezdve és ahogy eddig tapasztalom az alacsony felépítése és a magas camo miatt így felderíteni is jól lehet vele.Győzelem!
Csata: Sand River
Jármű: E 25
Szerzett tapasztalat: 3 070
Szerzett kredit: 115 308
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Szárnysegéd, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász" -
Jolet
őstag
válasz
dfsz34 #79106 üzenetére
nekem ott már ki van fejlesztve a t10, de még nem vettem meg és ez lesz az egyetlen ág amire megveszem a kupont, nem akarom a fél életem a gép előtt tölteni
a kínai is igen necces a két tank miatt: 103e dmg / 45 kill
az amcsi nem lesz gond, mert van prémtank is és táras is, majd amelyik jobban adja a killt: 102e dmg / 47 kill
a francia 2 táras, ott talán nem lesz gond, ha odafigyelek: 100e dmg / 47 kill
az angol jó lenne, ha rá tudnék érezni a TOG-ra de ez még nem jött össze: 114e dmg / 58 killszerencsére még sok nap van a végéig
-
fsb1000
nagyúr
válasz
dfsz34 #79024 üzenetére
Köszi! Így még 12 napom van kihúzgálni egy t10-es tankot prémmel.
Remélem sikerül további pár napot nyerni.
Az előrejelzésben +9 prémnap is volt, ez vajon még igaz?
.
(#79028) Djuree: Szerintem most jól sikerült a jaktorpack. A sajátom nem indult, nem akartam első nap kinlódni vele, ezért raktam fel. Mikor olvastam a listát meglepődtem, hogy default a Jimbo.
Az XVM.xc szétdarapolása nem tetszik, de simám felülírtam azzal mait hónapok óta használok.
A v7-ben csak a stat mod lett configolva. Mivel "színezték" is lehet fel sem rakom. -
Plasticbomb
addikt
válasz
dfsz34 #78963 üzenetére
Van lehetőség addig venni rá ideiglenes lánctalpat. Tény, még nem vettem meg. Mármint a T32őt. Tortoise volt a soros a T92 után. Nem elsődleges ág, így előbb lesz meg az OB263, az M48 Patton, a 113 és a T-62A.
De, mint írtad, te nem akarsz erre költeni. Nekem megérné, hogy lehető legjobb formájában használjam egyből.
Ez az E100as kör szép ám! Mondjuk egy KAZNA-stól azért szép kört lehet várni.
-
Pete55555
addikt
válasz
dfsz34 #78872 üzenetére
4. bekezdést 1. hsz-be
Tegnap egy Bulldog spotolgatott nekünk Prokhorovka 1-2-es vonalon. Passzívan előre ment, aztán miután amit láttunk kiírtottuk, ment mégelőrébb, mi meg irtottuk amit láttunk.
Gyakorlatilag legyalultuk őket.
Én elég jól végeztem JgPz-E100-al, de a bulldog is összeszedett "némi" spot sebzést. Ez lett a vége:Ennyit ér egy jó spotter.
Ugyanezt bejátszottam én is multkor a kis VK-val, én 6k spot dmget szedtem össze. -
KisApám
addikt
válasz
dfsz34 #78676 üzenetére
Nekem elég, hogy többet sebeztem, mint a csapatből 13-an összesen...
No meg az is, hogy 15-ből 10 tankot én fedeztem fel.Elvárt szint 1600-1700???
BIZTOS sok van belőle, hogy NÁLAD ez az elvárt szint...
Ennyire rosszul játszottam volna???
Mit kellett volna még tennem??? Több spot általi sebzés? Akkor meg én nem sebeztem volna le annyit amennyit.
HA light tank lennék, azzal KÖNNYŰ sok XP-t összehozni...
-
galervin93
addikt
válasz
dfsz34 #78605 üzenetére
Én szeretem a nagyot, tényleg nehéz vele a kitéríthetetlensége (szép szó
) miatt. Így nem az a klasszikus kempelős gyilkolászós, sokat és okosan kell vele mozogni a magassága miatt (szikla mögül, ahonnan kilőni már nem tudsz, téged még simán fejen kólintanak). Cserébe olyan pofonokat lehet osztogatni, hogy t7-ben sem szeretik. El Halluf délről, hm 😋.
Én szeretem kifullozni a tankokat, márcsak a legények fejlődése miatt is, később meg lehet xp-t gyűjteni, csak győzzem arannyal. :-) -
Pete55555
addikt
válasz
dfsz34 #78605 üzenetére
Na, látom van még más is aki hasonlóan gondolkozik, mint én. Ráadásul én nem is tudtam, hogy ilyen sz@r a vízszintes kitéríthetősége. Igaz, hogy nem osk az átütése a köztes ágyúnak, de legaláb tényleg majdnem a fél térképet "átfogja".
Én ki sem fejlesztettem a nagy löveget egyébként (sőt, a láncot, meg a motort sem) 16k xp-t elcsöszni, réadésul a következő tankra nem is kell.... 26k-ból meg már megvan a Nashorn.
Most kifejlesztve, legénység átképezve várom az akciót -
04ahgy
nagyúr
válasz
dfsz34 #78368 üzenetére
Egy piros játékos agyi szintje olyan, amilyen. Ha elárulja a pozícióm, amikor mindenki más megdöglött, akkor evvan, legyintek rajta, úgysem lesz okosabb. De egy lila játékos nem véletlenül lila – egyfajta intelligencia mérce is ez – és elvárható tőle a sportszerű játék. Ennek meg része az, hogy nem árulom el az ellenségnek a még élő csapattárs pozícióját.
Sportszerűtlen volt a ZWACK-os, az tény...
HGyu
-
Pete55555
addikt
válasz
dfsz34 #77863 üzenetére
Nem tudom kire gondolsz pontosan, de én pont nem a felderített ellenfél mérésre "recskáztam/nék" hanem a spotdmgre. A kettő teljesen más, bár tény, hogy összefüggésben van a 2 dolog egymással.
(#77865) Zsolt_72
Erre gondolok például:
Passzív spot, 4000 dmg. És lóf*sz WN8. Nem recskázok rá, de tény, hogy nem mér jól. -
xAttilax
őstag
válasz
dfsz34 #77863 üzenetére
Bat táras.... de van T57H-m
arany nélkül használom és több vele az átlagom mint neked a Bat-el (2626 vs 2810) és persze a felderített ellenségem is
Azért számít, mert egy kemmper vagy (minden tankkal) és te akarod megmondani, hogy kell ht-val játszani....
Húzd ki az IS7-et és megnézem mit csinálsz vele... de lenne egy tippem -
[HUN]Dani
őstag
válasz
dfsz34 #77470 üzenetére
Mivel kiveszik majd a Bélát egyszer valamikor a távoli jövőben lényegtelen is. Az biztos, hogy nagyon kemény ellenfél akármilyen tankkal is vagy.
A játéknak szerintem az alapjaival van baj. Ha bekerül néhány új tank akkor azok szinte biztosan jobbak, mint a saját kategóriájukban lévőek. Eltelik pár hónap és nerfelniük kell őket, mert túl jók. Szerintem itt kezdődik a probléma! Nem nerfelgetni kéne, hanem a többi tankot felbuffolni. Mi értelme annak, hogy egy korábban tökéletesen használható tankból egy roncshalmazt csinálnak? Lásd Hellcat. Ééés igen tudom, tudom, a cicus még mindig jó, de koránt sem annyira, mint anno. De ez csak egyetlen példa.. mondhattam volna a PzIV-et is. Gondolom van azért itt olyan játékos aki emlékszik a 7.5-ös verzióra.
-
-
bluyoo
nagyúr
válasz
dfsz34 #77290 üzenetére
Az biztos hogy jó koncepció!
Nem is azt írtam hogy rossz lenne, csak annyit hogy ha nem napot árulnának hanem játékidőt, már most fizetnék a prémiumért. Megfogott a játék, nem potyára, ~2 hónapja rendszeresen játszom.
Valószínű, ha jobban megy majd a játék / IX, X -es tankokkal, már magam is fizető játékos leszek. Legalábbis időszakosan biztos.
Ez a prémium nap dolog is csak akkor szúrt szemet, amikor egy küldetésből kifolyólag kaptam ingyen, de talán 2-3 órát ha lejátszottam belőle. Engem ez kicsit irritált, még ha ingyen is volt.Az életemet meg biztos nem igazítom egy játékhoz.
Mondjuk érdekes, mert ha az ingyenesen játszók (mint én is) nem lennénk, már rég nem lenne ez a játék. Persze ha nem lennének a fizető játékosok, akkor valószínű ugyancsak nem lenne ....(#77295) LZs?!
Hogy ne lenne! Egyszerűen játszok, és elfogadom, hogy nem lesz napokon belül komolyabb járművem. -
LZs?!
aktív tag
válasz
dfsz34 #77210 üzenetére
@dfsz34
Csak azért mondom, hogy egy ásztól nem kell még hasra esni és lehet, hogy fölösleges is erőltetni, mert az égvilágon semmit nem jelent nagyon gyakran, be is makkolhatta valaki. Ismételje meg többször és akkor már elmondhatja, hogy igen, képben van az adott tankon, de persze ez maximum bemondásra mehetne most.
Egyetértek, a Tank Ace sokkal inkább szerencsés konstelláció függvénye, mint hozzáadott egyedi tudásé; viszont a gyakorisága már inkább az utóbbiról árulkodik.
Egyébként a WG ezzel kapcsolatban csinált végre valami jót is a 'Marks' bevezetésével.
T.i. szeretnék venni majd akcióban egy E-25-öt, és miután a Spahpanzer megkapta Leopard 1 legénységét, így gondoltam a korábbi srácokat addig is "előképzem" TD vonalon.
Le volt árazva a hét elején a T5 StuG, így visszavettem, és ha már újra látjuk egymást, eldöntöttem, hogy feltornázom vele az átlagsebzést és megszerzem az összes kis csíkot a lövegre.
Az első két rang könnyen meglett, de jelenleg megrekedtem 93.7% és 94.4% között a harmadiknál.
Mondanom sem kell, hogy a hétvége során annyi ászom volt, mint a szemét...és nem lottó-ászok.
Szóval: szerintem Marks > Ace Tanker
-
galervin93
addikt
válasz
dfsz34 #77199 üzenetére
Köszi a válaszokat mindenkinek! Akkor elindulok felfelé. (pontos j-vel :-) Utálom a telefon automatikus szójavító vagy mifene funkcióját. Sok lett az elütés is. Mea maxima culpa!) A korábban említett tankokból már ki van fejlesztve az utód mindnél, Hummelbe már 27e xp is van, de megveszem újra a T34-85-öt is, az is megvolt már. Talán még a Hellcatre is befizetek, bár sokan írjátok, hogy "kevésbé op", mint a kistesó. Meglátjuk.:-) Köszi Mégegyszer!
-
szbalogh
addikt
válasz
dfsz34 #76989 üzenetére
AZ első 10-es tankom T-34-el farmoltam ki.
Gucc1: Valentine kettes vagy kettes Valentine?
fsb: miért is nem jó az 50-es legénység egy ilyen accountra? Majd tier 6-7 től lehet, hogy veszek bele 75-öst.
A stat se rossz ilyen fos legényekkel: _Vasdoboz_Sith: jah egy SP nem jönne rosszul, akkor se vetettem volna meg.
-
xAttilax
őstag
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
dfsz34 #76430 üzenetére
Hehe, én is 2 éve szereztem be az összes Asimov kötetet tőlük. Igen baráti áron köszönhetően a sok akciónak. Előtte gondban voltam én is a kiadványokkal a borsos árak miatt.
Mondjuk azt le se merem írni, hogy mennyiért vettem meg a Malazai Bukottak első részét. Az volt az utolsó ilyen akcióm -
Angel1981
veterán
válasz
dfsz34 #76430 üzenetére
Jó, ez igaz, de az ő dolguk.
Másrészt meg; a bélyeggyűjtemények nagy része, mind tényleges érték, mind presztízsérték tekintetében az elmúlt 15 évben nagyot esett - az internetes levelezés dominanciája közvetett módon frankón kinyírta ezt is, családon belüli tapasztalat.
A bátyám mind a bélyegeket, mind a régi pénzeket gyűjtötte, az utóbbi most is annyit ér, mint 15 éve (inflációval számolva persze), az előbbi kis túlzással nem érdekel senkit!
A lényeg; egy gyűjtemény, hacsak nem ékszer, vagy luxusautó, a korok változásával mindig tarthat az elértéktelenedéstől.Warton: de nem magáért a tankért adsz 100 €-t, hanem a csomagért, aminek a 90%-a arany, ami igazából úgy is kell. Ezzel a konstrukcióval csak azt akarja elkerülni a WG, hogy nehogy ellepje az adott vas a játékot - érthető.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
dfsz34 #76433 üzenetére
A fórumon nem azt írják:
Over $70 in World of Tanks Credits
When you buy one of the Intel® Core™ i5 and Core™ i7 processors below, you'll receive a voucher for these in-game credits:
1 Bonus Code
Includes the rare Pz.Kpfw. B2 740 (f) premium heavy tank, 7 days of Premium account, 1250 gold and a garage
3 Invite Codes*
Each includes the Valentine II premium tank, 7 days of Premium account, 1000 gold and a garage slot
Voucher arrives in box. Code expires December 31, 2014. -
ÉNERGIE
tag
válasz
dfsz34 #76169 üzenetére
Rolcsi85 megkereshetsz, statisztikám nem kirívó, de amelyik tankot kedvelem abba jó a legénységem is és azzal nyilván javul a statisztikám is
Tigrisbe közel 500%os legénységem van
nem a legjobb tank, de én a történelme miatt szeretem és egy jó legénységgel mindig megfelelően használva a tankot szerintem igenis az egyik legjobb tier7-es.
-
dfsz34
őstag
válasz
dfsz34 #75988 üzenetére
Még egy marder2 ász mára, aztán elég is a játékból. A türelem rózsát meg ászt terem, a rush idióták meg halomra halnak. Csak kár, hogy az ellenség artyja túlélte.
Map: Live Oaks Marder II 940 14 290
Csatában elért Achievement Kiváló Lövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Legénységi XP: 940 Lőszer: 1 760 Teljes: 12 530 WN8: 5 819 (100) -
Stunts666
őstag
válasz
dfsz34 #75921 üzenetére
En a tiger p fele mentem eloszor. Nem bantam meg, mert a vk 30p a kedvencem. Ezzel megyek a legtobbet, hiaba van 3 tigrisem meg egy e75om. Viszont elkezdtem a medek fele haladni, ezert elkezdtem a dw2 agat, ami nekem egy szenvedes.
Az Indienes ag egy kicsit baratsagosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Egyedi ékszerdobozka
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest