- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterson79
őstag
válasz
Tufa_ #214303 üzenetére
Jól mondják. Beállítások és Grand Battle vagy Nagy csaták.
szerk.: megnéztem gyorsan, rögtön az első fülön megtalálod (General, gondolom magyarul Általános), kicsit lentebb kell tekerni.
Egyébként mi olyan rossz benne? Meg lehet tanulni ott is hova menj és mit csinálj, pofonegyszerű.
-
ddt500hu
veterán
A nagy tornyot kifejlesztettem mert akkor még azt hittem tetszeni fog a tank de meggondoltam magam. Nem tetszik különösebben és nem akarok 60e XP eldobni az E5-ig azért, hogy egy kicsit gyorsabban töltsön. Sőt se a rádiót, se a lánctalpat nem fejlesztem ki rá. Nagy torony, nagy motor és annyi.
-
emre
veterán
-
jano_77
nagyúr
Nem rossz, de én ezüst buff-nak most jelenleg jobban örülnék. Tudom hülye az aki ezüstre költ!
(#78581) fsb1000: nem szóltam hozzá eddig a kékséges story-hoz, de most megteszem! Voltam már én is kék többször is, mikor vmi barom elkezdett lődözni és kiszedtem a csába! Akkor szerintem megérdemelte a nyomorék, de ezután még jó pár csatában kék maradtam hála a gyökérnek! Értelmezésed szerint akkor engem a következő csatában simán kilőttél volna mert kék vagyok!? Pedig általában - van mikor elcseszem - a csapatnak hasznára szoktam válni, legtöbbször az első 5-ben végzek sebzésre és XP-re is! Na most akkor kérdem én, ha az elején kiszedsz, mert kék-ként kezdem a csatát egy megelőző csatában elkövetett "jogos" teamkill miatt, akkor szerinted hasznára válsz a csapatnak azzal, hogy kilősz vagy sem!? Egyébként sok mindenben Neked adok itt igazat a meglátásaidat illetően, de ebben szerintem nagyot tévedsz! Gondold ezt át újra ebből a szemszögből is szerintem.
(#78584) h1mpi: sajnos tényleg jó volt a szórása.
Most úgy tűnik helyre állt a rend a ping-et illetően!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OpenMediaVault
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Microsoft Edge
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest