- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
olcsii #49991 üzenetére
Hogy Te mekkora ...... vagy!
Nézem, hogy basszus Neked is ugyan olyan géped van mint nekem, aztán olvastam tovább.
Ja, ez a gép nagyon tuti....a pályák többségén 60-70 FPS-em van és most már normalizálódni látszik a ping is (40-50ms). Nagyon sokat javult a régi konfigomhoz képest, pedig még emeltem is a beállításokon....igaz nincs maxon minden, mert nekem úgy nem jön be. -
Antonius1978
addikt
válasz
olcsii #49773 üzenetére
Egyetertek
En is kiszorakoztam magam egy idore akkor, foleg a 12t-vel, meg a Chi-To-val.A japan tankot egeszen meg is kedveltem, szorakoztatott a gyors toltese, es meg a papir pancelja sem izgatott
Es az IS-6 is tetszik.Tetszik a dontott formaja, es az hogy pattannak rola altalaban/neha.Habar a sebzessel meg nem vagyok kibekulve - nem emlekszem pontosan olyan 1200-1400 kozott van az atlagom vele. -
Chris0321
veterán
válasz
olcsii #49073 üzenetére
Hátul kell maradni vele, keresni a gyengébben páncélozott ellenfeleket és a nagyobbak ellen vinni legalább 5 gold ammo-t.
Jarod1: Mennyi csatát mentél már összesen? Mert ha nincs már legalább egy tier 8-as tankod amit magad fejlesztettél ki akkor tedd el szépen a garázs egyik sarkába és míg nem jutsz el 8-as szintre saját erőből pihentesd. A géppuskát pedig egy tankon sem lehet használni.
-
iwu
addikt
válasz
olcsii #48373 üzenetére
mert nagyon soxor dögunalom kempelés van...
tegnap pl az e-75ömmel alsó 5ben voltam, 9 perc után elegem lett, elindultam a varázserdős mappon a domboknál, kilőttek, de felspotoltam 2 e100-t meg egy wt-t. lett 4k spotsebzésem, draw kör 6 ill 7 kilőtt tankkal...
Flickering, én lelkes amatőrként a hevijeimen töltés és célzásgyorsítót hordok, a 3. meg mikor mi...toolbox általában. (is3mon vizes lőszerrekesz) -
ddt500hu
veterán
válasz
olcsii #48202 üzenetére
Nekem most nem is a játékkal volt bajom hanem a sorssal. Last 1000 battle 57%-os WR-el, 1900WN8-al de már egy hete állandóan úgy kezdődött a nap, hogy 5-8 vereség 1-2 győzelemmel(szánalmas 1 lövéses győzelmek) és ez marha dühítő. A nap végére meg van a 60% de ez az ÁLLANDÓ szopós kezdés kikészített.Leülsz, hogy egy jót játszol és akkor: 0dmg, 0dmg, 300dmg mindezt T10-ben.
Ma így kezdődött (és végződött) a nap.
1.Tortoise, Artic Region nálunk egyből Pz. III meg M6-os troll platoon a T10-es csatában. Még el sem kezdődik de már megy fel a vérnyomás. Lőttem kb. 700-at és kiszedtek.
2.Jagdtiger, Karelia egész jó csata 2800dmg de persze sima vereség.
3.Obj.268, Mountine Pass sima győzelem de azt hittem elájulok mert egy rohad kék T57 3x meglökött+1x elém állt így csak egy lövésem talált be. A végén úgy felhúzott, hogy seggbe is durrantottam. 755dmg.
3. Obj.268, Himmelsdrofon felmegyek a hegyre szemből menetből pont kupolán lövök egy T110E5-öt minden fasza majd jön a fekete leves. Lelátok egy Centurio 1/7-re és 4 lövéssel sem tudtam megsebezni. Minden lövésem jó helyre ment de valami még is mindig hibádzott. Csávó beakad egy sziklába ezért elé megy a lövés, aztán eltalálok egy 10cm széles belógó valamit 300m-ről stb. Úgy felhúztam magam, hogy kiléptem 1:2-es állásnál full hp-val!!!
4.Utolsó esély. Tortoise, Himmelsdorf ellenkező oldal. Közel a dombtető meg is mászom, balra el lenézek szembe 3 zsíros tank nem is látnak. BUMM: IS8 critical hit de nem esik le a lánctalpa, bújik vissza de valaki leláncolja zsír az enyém erre bepofátlankodik elém egy E75. Persze mire célozna az IS8 visszabújik. Fogtam seggbe lőttem. Kiléptem full hp-val. Delete. És most akartam T8-as premium tankot venni. -
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
olcsii #45264 üzenetére
Nyilván nem viccből írtam. Egy csata alapján aránylag sok olyan szituáció adódhat a végjátékban, amikor egy átlagos képességű játékos (jelen esetben én), már nem tud mit tenni, mert kiszedte az arty stb. Pont ilyenkor kellene az a bizonyos hely, amit a troll platoon-ok blokkolnak.
-
törölt tag
-
Cseri0058
őstag
-
Bad Pritt
félisten
válasz
olcsii #43541 üzenetére
JP 2 megéri. Egy szike ott, ahol az ISU kalapács. Beflankelni lehetetlen, gyors, agilis, mindenhova odaér felépítmény pattint, ágyú pontos, gyorsan céloz, 10mp alatt tölt, 500-at csap. Eddig csak 3 TD vonallal van tapasztalatom (amcsi toronytalan, szovjet és ez) de megkockáztatom, hogy dobogós a jelenlegi TD-k közül.
(És a fenti meccs tényleg csak annyi volt, hogy mentem amerre jöttek és segítettem annak, aki kérte. Nevetségesen hülyebiztos jószág.) -
Jolet
őstag
válasz
olcsii #42888 üzenetére
a konkrét esetet nem ismerem, de:
- elég régóta köztudott, hogy pontrendszer alapján mérik az aktivitást, tehát ha valaki sosem megy hamar kiderül
- van amikor szükség van emberre több csata vagy fagyás miatt és ha látszik hogy valaki játszik, de kérésre sem csatlakozik, akkor szerintem jogos a felháborodás
én sem tudok mindennap cw-zni, de a vezetőség több módon is előre jelzi az aznapi cw-k számát és a gyakorlók idejét, tehát aki akar tud tájékozódni és csatázni
és valóban a klánok a cw-k miatt szeretnek embereket gyűjteni és mivel szinte folyton fullos a létszám, nem mindegy hogy tettre kész vagy unatkozó játékosokból állde ismét leírom a konkrét eset előzményeit nem ismerem
-
Antonius1978
addikt
-
jano_77
nagyúr
válasz
olcsii #41465 üzenetére
Jól nézd meg a képet!
Az első sora - 5 csata - volt csak a Pz S35-el, előtte ISU-t húztam, hogy meglegyen az Obj.704...meg is lett.Azért mentem a Pz S35-el, mert régóta a garázsban porosodott és itt annyira dicsérték mostanság, hogy gondoltam kipróbálom....nem bántam meg. Gyakrabban fogom csatába vinni ezek után.
(#41470) szbalogh: hogy a fenébe lehet ekkora wn értéket elérni napi szinten?!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
olcsii #40652 üzenetére
mire fogod költeni azt a baromi sok aranyadat olcsii?!?
(#40653) diegho: tegnap sikerült olyan leosztást kapnom egyik csatában, hogy nem túlzok, de tényleg mindenki vörös volt rajtam kívül, míg az ellenfélnél narancs volt a leggyengébb, de volt több zöld és többség citrony......mondanom sem kell, elbuktunk viszonylag gyorsan.
(#40654) PAWI: gratulálok! én azért vettem vissza ezt a nyamvadt tankot, hogy megszerezzem vele az ÁSZT, de sehogyan sem akar összejönni.....korábban, mikor még az IS-8-at fejlesztettem ki belőle, sokkal jobb volt, használhatóbb....azóta ha én ülök IS-ben, minden átlő, de ha én lövök IS-t, minden lepattan...ezt nem tudom megérteni.
(#40655) Mister_X: szerintem IGEN! Ha megteheted, hogy némi lóvét félre tegyél rá, mint hobbira, akkor mindenképp. Sokkal jobb tempóban lehet fejlődni, jobban jön a zsé is!
(#40657) SaNyEe: én még sosem használtam arra az aranyat, hogy az összefarmolt XP-t váltsam át belőle. Max annyit, hogy ami véletlenül maradt rajta pár tankon, azt szedtem le, de minimális aranyért csak.
(#40665) skopy: ez nagyon komoly! Milyen játékból van ez a videó?
(#40667) emre: esetleg megosztanád, hogy mi volt a probléma?
-
diegho
nagyúr
válasz
olcsii #40607 üzenetére
Vannak tankok, amikre némi free-t el kell költeni. A centurion1 is ilyen volt. Közben jelentem a 7/1-re már csak a rádió hiányzik. 85 csatát toltam vele a top motor nélkül és ~75-öt a top löveg nélkül. Erre a tankra rengeteget kellene költeni free-ből, ha összeadom, akkor 169k mire fullos lesz és ebből egyedül az egyik löveget lehetne megspórolni, ha kihúznám a Caern-t és azon kifejleszteném előre. Mellesleg az első és a második löveg között szinte semmi különbség, de 45k-t el kell költeni rá...
-
jano_77
nagyúr
válasz
olcsii #40328 üzenetére
Mert NOOB vagy!
Hétvégén átmásoltam a játékot az SSD-re és azt kell mondjam, hogy határozottan jobb lett!
FPS mondjuk nem lett több, de sokkal korábban bedob a csatákba - korábban már fele idő letelt, mire bekerültem, most meg a Várakozás játékosokra felirat fogad még.Illetve lehet, hogy nem ennek köszönhető, de 1x sem fagyott ki a játék a csata végén vagy csatába való betöltéskor.
(#40338) Mogyesz75: én azt tartom nagyon szánalmasnak, mikor egy arty a legkisebb tankot lövi ki elsőre a csatában....2 tierrel kisebb vagyok mint Ő, de nem a Top tier tankokat célozza és próbálja kilőni, hanem a legkisebb tankot...szánalmas.
(#40340) Scheff: bár csak így lenne, hogy 10-10 TD oldalanként...akkor legalább kiegyensúlyozott lenne, DE nagyon sokszor van olyan csata, mikor egyik oldalon 10 TD (T9-10), míg a másikon 10 medium és 3 TD....nagyon korrekt az ilyen csata elosztás.
-
dfsz34
őstag
válasz
olcsii #39997 üzenetére
Kell taktikázni, de a tegnapi napra nem panaszkodom
A három ász meg a maus-al és wt auf pz4-el is egész jó köröket mentem. Soha rosszabb napot.
Performance Rating: 3,003 (+0.9)
Efficiency Rating: 3,902 (+1.1)
WN7 Rating: 3,107 (+1.4)
WN8 Rating (near-final): 5,961 (+1.8)
Battles: 8
Win Rate: 100.00% (+0.02%)
Average damage: 3,921 (+1.1)
Average experience: 1,458 (+0.3)
Maximum experience: 2,676
Avg. base capture: 0.00 (-0.00)
Avg. base defense: 10.50 (+0.00)
Average kills: 2.50 (+0.00)
Battles survived: 87.50% (+0.02%)
Kills to deaths: 20.00 (+0.00)
Average tier: 8.75 (+0.00)Meglátom ma mélyrepülés lesz-e a szokásoknak és a noob tengernek megfelelően vagy marad a normális eloszlás.
-
Jolet
őstag
válasz
olcsii #39997 üzenetére
én az 1-es szerveren játszom reggeltől-délutánig vagy estig, de nem vettem ilyet észre
t7-ben e25-el megyek, de többször toptank, mint nem, igaz a chi-ri gyakorta megy t9-el szembe
t8-ban sincs semmi extra, igaz ott csak szorzózva húzom lassan a t34-2-őt
t9-ben meg már szinte mindegy is, de ott se csak t10-be dobálinkább az zavar, hogy a paradicsom leves 80% körüli részvételi arányával a zöldsaláta barátságos színe hiányzik a színskáláról
de megoldom -
Tiszteletes
aktív tag
válasz
olcsii #39112 üzenetére
Hitetlen szentségelőként azért én lennék pók a falon, amikor Diegot zsinórban az ötödik olyan csatába sorsolja a kifinomult MM ahol a csapata felének az össz effije nem éri el az övét. Hogy ezt folyamatosan lehet tűrni pókerarccal, azt nehezen hiszem.
Valahogy az a gyanúm, hogy minimum eltorzulhat neki is az arca és az a röhögés/mosolygás elég kényszeredettre sikerülhet. ->Hogy már megint kaparhatja ki Ő egyedül a gesztenyét a csapatnak.
-
jano_77
nagyúr
válasz
olcsii #39065 üzenetére
Cseszd meg....abban a csatában egyedül voltam fent a hegyen és A2-3ból jöttek rám, nyilván tolatnom kellett.....így kénytelen voltam kitolatni, ahol meg szemben a szikla mögött már nagyon várták ezt.
Bingisz: utóbbi csaták alapján azt kell mondanom, hogy a LILÁ-k azért lilák, mert a csata nagy részében csak figyelnek, hátulról snipolnak és a végén, mikor az ellenfél már kellően lesebzett, elindulnak és aratnak......legalábbis ezt vettem észre és nem egy csata alapján mondom ezt.
Korábbi eset sem 1x volt.......nagyon sokszor buktunk már úgy kört, hogy nálunk voltak a PRO játékosok és egyszerűen bedaráltak minket....azt nem tagadom, hogy ilyenkor azért legtöbb esetben a PRO-k sokat sebeznek és ölnek is, de nem mindig tudják megváltani a világot Ők sem. Csak erre akartam célozni és nem kötekedni. Részemről téma lezárva. -
emre
veterán
-
Antonius1978
addikt
válasz
olcsii #38861 üzenetére
Remek, nekem csak kb a hetvegere lesz meg.
Azert en nem fogom szidni a 6os csatakat, marha jol szorakoztam, mielott nekifogtam volna az IS-6-nak, a nyeresi atanyom 52,72 volt, ami ugyesen leesett 52,64-re, most a sok 6os csata miatt meg felment 52,85-re
Es mivel az elso 10-ben kellett legyel ha gyujteni akartad a TP-t, igy nem lehetett konnyelmuskodni, szoval koszi WOT, hogy az akcio miatt megtanitottal egy ovatosabb jatekra. (soha nem szerettem ucsorogni, hacsak feltetlen nem volt muszaj, igy eleg sokszor elsonek hullottam el, foleg gyors tankokkal).kmarci25 ertem. Akkor lehet hogy parhuzamosan fejlodott ki a dolog, itt is, es ott is.Nem lehetetlen, ha jol tudom Bolyai mellett meg egy angol (utannaneztem, orosz) is ugyanazt felfedezte a noneuklideszi mertant, szoval ott is parhuzamos volt a dolog.
Drenadar en tenyleg nem tudom, mi az a vsync, erdemes bekapcsolni ? asszem nekem nincs bekapcsolva.
Linkin ha jol emlekszem E75-el osszefuttam Lakeville-en a varosban egy IS4-el.Beallt egy tormelekhalom moge, kisse kitolatott es lott, en meg csak neztem, hogy ezt most hol fogom megloni, mert a jobb szele, ami nekem balra esett, hat ugy emlekszem, hogy dontott, es onnan minden pattant.Aztan a celzas modban neztem hogy hol a francba tudnam megloni, es bevillant, hogy a torony felso lemeze hajaz az IS3 lemezere.Na aztan ott szetlottem az IS-4-et, igaz ha jol emlekszem, 1 loves pattant onnan is...
Enzo hisz ha kifejleszted a 10es tankot, akkor magatol kifejlesztodik az M103-n is, nemde ?
Ha meg akarod tartani, akkor nem erdemes kifejleszteni a loveget, hanem egybol az E5-t, ha nem tartod meg akkor meg minek, ha az E5 a cel ? Ha viszont jo a tank, es kellemes vele jatszani, es meg akarod tartani mert annyira jo, hogy tudod sokat fogsz vele menni, akkor lehet erdemesebb a legjobb loveget is kihuzni az E5 elott...Nekem meg nincs megveve (gondolkodom, hogy eladjam-e a T32-t mert az csapat tipusu jatekban jol jon). -
jano_77
nagyúr
válasz
olcsii #38597 üzenetére
SŐT! Azután, hogy csatlakozott, én szinte csak buktam....egyedül is, mikor már nem szakaszban toltuk. Borzalmasan szar volt a tegnapi napom.
Ritkán látni ennyi agyhalottat....tök mindegy volt milyen tankkal mentem csatában, még az is, hogy hány %-ot jósolt az XVM a csatára, mert 60-65%-osat is simán buktuk a majmok miatt.
-
L4mie
veterán
válasz
olcsii #38536 üzenetére
ebben bízom, de 150 meccset már mentem vele, és csak 2 es sofőrt húztam be vele, igaz valszin több gyakorlás kéne, más azért....
az zavar, hogy tudom mi a medium feladata, tudom hogyan kéne, tudom hogy pattint, hova kell lőni, és mégsem jön össze, sebaj majd összedörzsölődünk.valami T54 magyarázós (hun nyelvű) videót tudtok ajánlani, hátha találok benne valami új infót?
-
jano_77
nagyúr
válasz
olcsii #38483 üzenetére
háááát....én inkább a T54-et és M46 Pattont húznám, illetve T7 és T8-asokat (ISU, Tiger II, IP, JagdP II, T25 AT, SU-100M1, T71) kell mondjuk Type58-al is még 2x K XP, hogy az IS-2 is ki legyen fejlesztve, de nem ez az elsődleges....de majd addig még meglátom.
Azért ez durva: a legnagyobb kaliberű bundázás CW csatában az volt, mikor egy teljes 10es járművekből álló csapatot megsemmisített egy KV-2, amit 12000 sebzést okozott így
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- LEGO klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged