Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
Winbook TW801-et szerintetek hol lehetne beszerezni?
Sajnos csak amerikában beszerzhető, de nagyon fáj rá a fogam
-
envagyok
veterán
Sikerült megoldani a töltés közbeni usb használatot.

-
envagyok
veterán
Igazából nagy gond nincs, mert max letörlöm a recovery-t, és felhúzok egy új win-t, mert így kevés hely marad, csak annyi gondom van, hogy valami thermal drivert nem bír felrakni, abból van pár ismeretlen eszköz, és a touchscreen sem működik meg a gyorsulás szenzor.
A tabletem proworx e-board mx049 más néven emdoor em-i8170
Esetleg drivereket honnan tudok hozzá szerezni?
Vagy a recovery partícióból ezeket ki lehet vhogy operálni?
Mivel lehet láthatóvát tenni a partíciót?
A win kulcsot a biosból vagy a partícióból hogyan lehet kiszedni?
Alapból tablet pc változatú win-t kell feltenni, hogy az érintőképernyőt használhassam?Előre is köszönök minden ötletet..
-
envagyok
veterán
Segitségre lenne szükségem:
Próbáltam egy partíció kezelő programmal lementeni a partíciókat.
Menet közben kért a gép egy újraindítást, hogy a rendszer partíciót is le tudja menteni.
Utána viszont vége volt...
Valami smiley jött be, hogy sorry, utána próbáltam helyreállítani, az sem ment.
Most csináltam egy uefi-s boot pendrive-ot, amiről felraktam a 8.1-et.
Persze csomó driver hiányzik, szerencsére lementettem..
Driver install, reboot..
Problémát észlel, próbálja kijavítani
Amit láttam még az újabb gond előtt azaz, hogy a helyreállítási partíció megvan.
Az lenne a kérdésem, hogy azzal a helyreállítási partícióval hogyan lehetne visszaállítani a tabletemet.
Most az új telepítés miatt a pendrive-ról akar helyreállítani...
Előre is köszönöm a segítséget. -
envagyok
veterán
Én csak azért gondokodtam főleg tabletben, mert asztali vonalon nem találtam ennyire árbarát megoldást.
Jó ez a pipo, amit belinkeltél, 1-2 dolog van, ami még változhatna idővel:
usb2 helyett usb3
100 mbites lan helyett gigabites.
És ha mindezt meg lehetne venni 30-35 körül, akkor nem is gondolkodnék rajta.Egyelőre egy proworx mx049-et vettem hdmi kimenettel 30-ért 2 év garival.
Tökéletesen megy rajta minden, csak a töltés plusz usb hub nem akar menni, de a jövő héten nekiállok annak is, szerkesztek hozzá kábelt. -
envagyok
veterán
Tud valaki összefoglalót windowsos tabletek trükkjeiről, titkairól?
Pl. Biztonsági mentés partíció, bios beállítások,windows kulcs kimentése stb. stb.
Én szeretném most eltüntetni a biztonsági mentés partíciót, előtte megpróbáltam róla visszaállítani a rendszert előtte kíváncsiságból, de nem tudom..
Esetleg az emdoor-i8170-hez is valami komolyabb leírás.Előre is köszönöm a válaszokat.
-
-
envagyok
veterán
válasz
bagyusz
üzenetére
Jelenleg, ami van nekem, az usb-otg kábelek, aktív hubok, tápegységek (nokia töltő, usb töltő, micro-usb töltő)
Mivel elég bonyolult beszerezni ilyet, konkrétan három tábletes, mobilos üzletben érdeklődtem, de még nem is hallottak felőle, kínából meg nem szeretnék 30 napot várni, esetleg milyen megoldás lenne, amit házilag lehetne kivitelezni?
Amit érdekesnek tartok, hogy tölti a tabletet, de csak kikapcsolva...
-
envagyok
veterán
Esetleg nem létezik olyan szoftver windowsra, amivel tudom engedélyezni a töltést, és a host módot egyszerre?
Androidra van. -
envagyok
veterán
Plsu még az is cél, hogy a háttérben torrentet töltsön le, és nasként funkcionáljon a rákötött usb-s hdd-vel..
4-5 watt fogyasztással ez egy állandóan bekapcsolt eszköz lenne.
Pont ezért kell a töltés bekapcsolt állapotban.
Az lesz majd a jó, ha árulnak ilyen tabletet pl. nokiás töltőcsatlakozóval, és egy micrusb3-al, akkor lecserélhetem a wdmycloudot is, hiszen simám fog 80-90MB-al másolni.
És ami még jó, mivel akku van benne, így az áramszünet probléma is meg van oldva, nem kell szünetmentes..Ez Működhet az én tabletemmel?:
[link]Amúgy ezt vettem, csak akkor 100euro volt akcióban :
[link] -
envagyok
veterán
A meegopad többe kerül, és ez nem csak egy stick...
Nem láttam 100usd alatt, ami 25k huf, és még benne van a kínai garancia érvényesítés veszélye.
Plusz a hónapok, mire idér. Ez 100 euró volt akcióba, teszteltem,2 év garancia van rá, tökéletesen használja a dvb-s2 usb-s vevőmet, és röccenés nélkül fut rajta az xbmc.
Raspberryvel az a bajom, hogy mindenki panaszkodik, hogy a hd-s dvb-s2 adásokat csak akadozva tudja lejátszani. Azért vettem abból is egyet a hálóhoz a tv-hez, de az tvheadend kliensként fog üzemelni.
Normális médialejátszó, pl. wdtv sincs 25-30 alatt.
Mindenképp windowsos kellett a többszörös felhasználhatóság miatt.
Amúgy kimondottan jól mutat a tv mellett.Távirányító van a dvb-s2 vevőmhöz, megy is vele az xbmc rendesen, illetve másik androidos tabletről, telefonról lehet távirányítani.
Meg ez érték. Szerintem ennyiért, vagy majdnem ennyiért bármikor eladom.
Tabletként elvihetem nyaralásra, gyerek tud vele filmet nézni a kocsiban, stb.Elvileg vannak az y usb otg kábelek, azokról azt hallottam hogy megy a töltés és a host egyszerre, csak biztos szeretnék lenni benne, mielőtt veszek egyet.
Már csak a töltés miatti problémámat, és a második (tablet) képernyőt kihasználó dolgot kellene találni, és teljes lenne az élmény.
Van egy jó progi, az xbmc second screen, de az csak másik gépről működik...http://apps.microsoft.com/windows/hu-hu/app/xbmc-second-screen/0dc78dd6-44bd-4a21-816f-431d642f110e

-
envagyok
veterán
Még egy kérdés:
Ezekre fel lehet telepíteni valahogyan linux htpc programot?
Pl. Openelec?
Vagy lehet bootolni usb pendrive-ról?Előre is köszönöm a segítséget!
-
envagyok
veterán
Sziasztok,
Vettem egy HDMI kimenetes 7 colos (1024*600) win 8.1 tabletet.
Médialejátszónak szeretném használni
Két kérdésem lenne:
1.: meg lehet-e oldani, hogy töltés közben legyen rádugva az usb-re egy hub vagy egy usb-ethernet?
Jelenleg egy aktív hub van rajta, az tudja tölteni, de csak ha kikapcsol a tablet, bekapcsolva merül.2.: médialejátszónak szeretném használni, dvbviewer server fut xbmx-vel (Kodi).
van-e valami lehetőség kihasználni a tablet képernyőjét? (Pl. hogy zenelejátszáskor ne kelljen bekapcsolni a tv-t, hanem ezen a képernyőn lássam az infókat, vagy filmnézés közben itt mutassa mennyi idő telt el, stb.)Én a töltés mizériát kivéve nagyon meg vagyok elégedve ezzel a tabbal 30k huf-ért tökéletes választás volt erre a célra.
Az intel 3735 bőven gyors, az 1gb ram és a 16gb ssd is elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest