- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
envagyok #4101 üzenetére
És itt a megoldás: én Z3740-ről és Z3735F-ről beszéltem, mindkettő képes 2GB RAM-ot kezelni, a tiédben lévő Z3735G pedig max. egyet. Ráadásul én két, 2GB RAM-os készüléket hasonlítottam egymáshoz, és szerintem a RAM meg a háttértár mennyisége-minősége sokkal jobban befolyásolja egy wines tablet sebességét, mint a hangyafasznyi eltérések a különböző Atom SoC-k között.
-
tjb007
nagyúr
válasz
envagyok #4095 üzenetére
Ha gyorsabbnak is érzed az nem annak a plusz 30 és 21MHz-nek köszönhető.
Meg ugye a PROWORX E-Board MX049-ben csak 1GB RAM van, és valószínűleg eMMC-ből sem egy gyorsabb példány került bele.(#4100) joergie
Ezzel az árral megint csak annyi a probléma, hogy ennyiért csak akkor fogod megkapni, ha elmész személyesen Kínába és ott veszed meg.
A Cube i7-et viszont most elég jó áron meg lehet csípni, csak ugye erre még rájönnek az adók, meg azért ennyi pénzt nem szívesen ad ki az ember egy kínai modellért akármennyire is jó (legalábbis én így vagyok vele).(#4106) erahurka
Igen, hozza.
-
Ispy
nagyúr
válasz
envagyok #4101 üzenetére
Hát szerintem akkor lenne igaz az állításod, ha 2 T100-ad lenne, az egyik 3740-el, a másik meg 3775-el. Akkor lehetne érdemben összehasonlítani őket, így 1000 más dolog is befolyásolhatja az "érzetet".
Nem azt mondom, hogy nincsen igazad, csak azt, hogy a "nem igaz" ebben az esetben túl erős kifejezés.
-
Mike88
senior tag
válasz
envagyok #3364 üzenetére
Pipo honlapján bgn-t írnak, szóval ez még kérdés, hogy elírta-e a geek, ha geeken megnézed a táblázatot írnak itt stereo hangszórót is.
Valahonnan csak másolták az adatlapot, s a pipo honlapján azt írják, hogy BT is van, majd ha ideért kiderül, s ha érdekel megírom privátban. Mondjuk utóbbi win-nél nem bonyolult 4 usb csatlakozóból 1-et azért fellehet áldozni egy usb-s BT-ra.
Az USB 3.0 valóban nem lenne rossz, no meg esetleg optikai hangkimenet. Fog ez az ár még lejjebb is menni 2015 első félévében, s ugyanebben az árban fognak még ennél sokkal felszereltebbek is jönni, ha kb. ugyanúgy alakul ezzel is a "fejlődéstörténet", mint az androidos boxokkal. -
peterk
senior tag
válasz
envagyok #3092 üzenetére
Nekem már másfél éve megvan, úgyhogy pontosan ugyanazokat a komponenseket már nem nagyon lehet megkapni. De alapvetően kell egy brazos alapú integrált procis alaplap (15 ezer, pl egy ilyen), kell 2 giga ram (6-8 ezer) + egy mini ITX ház (pl LC Power, itt van egy, de van 10-ért is már. Plusz van benne egy 500 gigás noti vinyó (az beleépíthető) a torrentezés miatt. Annak az árát nem számoltam bele, mert az úgyis minden megoldáshoz kell, ha torrent is van.
Csak XBMC-hez elég beledugni egy 8 gigás pendrive-ot, és hálóról vagy külső vinyóról mehet a lejátszás.
-
bagyusz
őstag
válasz
envagyok #3080 üzenetére
Akkor sajnos nem úszod meg barkácsolás nélkül.
Kelle egy micro usb kábel+ plusz egy usb hosszabbító aminek usb A (anya) végit levágod majd összekötöd a micro usb-vel. Elvileg szabvány színkódot használnak a vezetékeknél, de az a biztos, ha egy multiméterrel kicsipogtatod. Erre rádughatod az aktív hubot, ha így sem tölti akkor érdemes lehet megnézni, úgy hogy egy 100kOhmos ellenállással zárod a sense lábat a földel.
(#3081) tlac : A 64bites win boot az csak elképzelés.
Ha publikus a kernel forrás akkor lehet implementálni a module forrását egy main linux kernelbe.
Az az érdekes, hogy win alatt levő bcm4330 fw-vel csak az SSID-kat írja ki, stock ubi fw-vel már kapcsolódik, de eldobálja olyan 2-3 percenként a jelet, a nexus fw-vel már minden okés.
(#3082) r3dsnake: Számodra minden furcsa ami tablet.
Pl: aki droidot akar portolni.
(#3083) envagyok: Pontosan, de az otg kábelt hanyagold mert szerintem ott közvetlen a csatlakozónál van beforrasztva.
-
bagyusz
őstag
válasz
envagyok #3062 üzenetére
Sw. nincs rá viszont meglehet oldani átalakítókkal. Kell egy micro usb/usb kábel + egy ilyen usb usb átalakító, és akkor lehet tölteni aktív hub tápjával is. OTG kábel azért nem jó mert a sense láb le van földelve aminek következtében arám alá helyezi usb eszközt, így tölteni nem tud. Ha ezzel a megoldással nem megy akkor a micro usb usb kábelnél a sense és földelést zárod egy 100kOhm-s ellenállással.
-
Mike88
senior tag
válasz
envagyok #3060 üzenetére
Ja, hát azért ez így már más, visszavonom a "kötekedést"... Az eszembe sem jutott, hogy tunert is rákötsz. Én egy amiko A3-mat használok erre a célra, hogy egy készülékkel lehessen tv-zni, s xbmc-t futtatni. Sokan szívnak ugyanakkor a boxal, nekem viszont semmi problémám vele. NAS-nak egy "régi" médialejátszót használok. Sokáig android boxokat használtam, mert engem nem különösebben zavar a 24hz-ből adódó probléma, viszont az annál inkább zavart, hogy nem volt egy atom stabil box sem a piacon, ezért kötöttem ki végül az amiko mellett. XBMC-hez tipp (ha nem tudnád), nemrég frissült az opensubtitles kiegészítő, így ismét lehet magyar feliratot "varázsolni" pl. 1channelen, icefilms-en, navi-x-ben indított online filmekre.
-
Mike88
senior tag
válasz
envagyok #3054 üzenetére
Na most akkor ez mire volt jó? Egyrészt kapsz sticket is erre a célra (ld. Meegopad) ami szintén nem drága dolog, másrészt, ha már openelec-ben is gondolkodsz, akkor egy raspberry nem lett volna célszerűbb, feltételezem ez is olcsóbb megoldás lett volna, mint a tablet? Szerencsésebb lett volna, ha a vásárlás előtt kérdezel.
Tudtommal azt, amit szeretnél, nem lehet összehozni. OTG kábelek, hub-ok, amik képesek erre, azok is csak átkapcsolóval, ha meglehetne oldani anélkül, akkor nyilvánvalóan nem átkapcsolóval gyártanák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged