- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricsis
csendes tag
válasz
agressor12 #3211 üzenetére
Sziasztok
Tudnátok segíteni?
Van egy windows tabletem Modecom Freetab 8025 IPS win 10
valaki lementette a modecomos 8.1 drivereit, ha megosztaná megköszönném nagyon
És ha tudtok segíteni megköszönném
Üdv -
bagyusz
őstag
válasz
agressor12 #3247 üzenetére
MM előttem leírta magát. Múlthónapban rákérdeztem egy fülesre a webshop supporton keresztül, amire 22nap után választ kaptam.
Ráadásul nekik ezen múlott volna az eladás sikere mivel csak arra kérdeztem rá, hogy mikorra tudják szállítani.
-
raziel01
veterán
válasz
agressor12 #3179 üzenetére
De a PC-s alkalmazásokat nem lehet memóriakártyára telepíteni?
Vagy csak a mobilos appokkal van ilyen cumi, hogy mindent a belsőre rak? -
Necc
addikt
válasz
agressor12 #3209 üzenetére
A "Bing" -es windows van allitolag ingyen, hatranya hogy nem lehet benne nyelvet cserelni, illetve az alapertelmezett bongeszo az IE a Bing keresovel es kezdooldallal elokeszitve.
Ez utobbit persze a felhasznalo elallithatja maganak, de a gyarto igy koteles bekonfiguralni.Kikapcsolt allapotban nyomd a 'hangero le' gombot folyamatosan, es ugy kapcsold be a tabot. Igy juthatsz el a boot menube.
-
bagyusz
őstag
válasz
agressor12 #3209 üzenetére
Én még a bingeset akartam, de abból csak angol,kínai nyelvezetűt találtam, amihez a magyar nyel integrálás során is csak részlegesen lett magyar. Szóval, ha találsz magyar binges képfájlt akkor inkább az-t rakd fel mert az még kevesebb helyet eszik meg min a core verzió. Ha már a telepítésbe vágod a fejed akkor wimboot telepítő legyen mert azzal sok helyet megspórolsz mint egy síma telepítéssel. Másik dolog, hogy ha a hivatalos weboldalon nincs fent a driver csomag akkor mentsd le a jelenlegi rendszeredről mert utána lehet ám bánkódni mert az eszközök 90% egyedileg módosított drivereket kaptak. UEFI-ből (BIOS-ból) tudsz be bootolni, mint egy hagyományos pc-nél. Legtöbb tabnál, kikapcsolt állapotban hangerő fel+ bekapcs gomb egyszerre nyomásával tudsz belépni, vagy win alatt a gépházból.
-
bagyusz
őstag
válasz
agressor12 #3197 üzenetére
16Gb-s tabom van amire felraktam egy teljes értékű win8.1 core verziót, naprakész frissítésekkel és driverekkel. Szabad hely 9GB volt első boot után, kikapcsolt a hiberfájllal és fix 1Gb lapozófájllal. Természetesen wimbootos telepítővel ennyi, natúran telepítéssel 5-4GB lenne a szabad hely.
-
NGA
addikt
válasz
agressor12 #3197 üzenetére
Lefrissítve jelenleg nekem a 16 gb-ból 3,1 giga van szabadon. Office-t nem telepítettem fel, és a hiberfill-t kikapcsoltam. Az Onedrive az sd kártyára van rakva. Időnkét ráengedem a lemezkarbantartót.
-
Necc
addikt
válasz
agressor12 #3189 üzenetére
Pl.: [link] igaz ez "csak" 1/32 -es, majd 10K felarankent kapod a 2/32 -est illetve a 2/64-est.
Ami meg megkulonbozteti a konkurensektol az a sztereo hangszoro, a minosegi kijelzo (az Acer mindig is igenyes volt ra, nem ugy mint a sok kinai gyarto ami szeret dobalozni olyan szavakkal mint "IPS" de a gyakorlatban a kijelzo minosege hagy kivannivalot maga utan...), illetve a W4 szeriaban a microHDMI is ritka elonynek szamit.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
agressor12 #3189 üzenetére
Nemrégen a T-nél 51k-ért árulták a 3G modemes Miix2-8"-osat (2/64GB), természetesen függetlenül, előfizu nélkül. Hónapokig volt az akció, páran itt is vettek belőle, bár némelyikkel volt gond...
(#3191) fabicska: legolcsóbbak? "Ugyanezt" a vackot az edigital 20k-ért adta karácsony előtt... Annyit talán még megért, többet egy fillérrel sem.
-
Necc
addikt
válasz
agressor12 #3184 üzenetére
...50K egy 1/16-os tabert??
Ennyi penzert mar ertelmes hardverrel (2/32 GB RAM/ROM) szerelt tabot vagnak az emberhez 'markas' gyartotol
Ha szabad tudni, mibol van az a tab hogy ennyire draga?
-
gery2123
őstag
válasz
De ha jól megnézed akkor az 50k egy tabletért nem is sok. Androidosba se veszel ennyiért meg hú de jó cuccot,itt pedig komplett gépet kapsz akárhogy is nézzük.
-
fabicska
tag
válasz
Sima Windows 8.1, szóval ami kevés a mindennapi használatban, laptopon, asztalin az itt is. Persze Youtube-ra, Ebook olvasásra, és sima böngészésre jó, de azután megáll az élet.
-
blade zte
őstag
válasz
Tudod: Üzlet. Amikor manapság a filléres memóriát úgymond szerintetek "spórolják", mindössze csak eladhatóbbá próbálják tenni jelen esetben a középkategóriát. Win8 tablet al és középkateg között 1GB RAM és 16GB ROM többnyire a külömbség.
De ha kell ez a 2 extra, bármikor kapsz csínából tabot 25-ért ezen 2 tulajdonsággal együtt is.
-
Necc
addikt
válasz
agressor12 #3179 üzenetére
Apa kezdodik!
Kezdenek rajonni az emberek hogy "16GB semmire se eleg" es beindulnak a mokolasok meg a takolasok ezerrel!
</troll>
</sarcasm>mklink parancs lesz a te baratod, leirast pedig talasz peldaul itt.
-
bigrock
addikt
válasz
agressor12 #3157 üzenetére
Bal oldalról jobbra beljebb pöccinted kicsit a kijelzőt. Ekkor megjelenik a hagyományos Asztal, ahol már látod az összes futó, nem ModerUI-s alkalmazást.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
agressor12 #3157 üzenetére
A képernyő tetejéről az aljáig történő egyenes húzással tudod bezárni a modern UI-s alkalmazásokat. Farmville-ről lövésem sincs, odáig még nem süllyedtem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- Hegesztés topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tesla topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest