- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple Watch
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyusz
őstag
válasz
agressor12
üzenetére
Én még a bingeset akartam, de abból csak angol,kínai nyelvezetűt találtam, amihez a magyar nyel integrálás során is csak részlegesen lett magyar. Szóval, ha találsz magyar binges képfájlt akkor inkább az-t rakd fel mert az még kevesebb helyet eszik meg min a core verzió. Ha már a telepítésbe vágod a fejed akkor wimboot telepítő legyen mert azzal sok helyet megspórolsz mint egy síma telepítéssel. Másik dolog, hogy ha a hivatalos weboldalon nincs fent a driver csomag akkor mentsd le a jelenlegi rendszeredről mert utána lehet ám bánkódni mert az eszközök 90% egyedileg módosított drivereket kaptak. UEFI-ből (BIOS-ból) tudsz be bootolni, mint egy hagyományos pc-nél. Legtöbb tabnál, kikapcsolt állapotban hangerő fel+ bekapcs gomb egyszerre nyomásával tudsz belépni, vagy win alatt a gépházból.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest