- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One UI zápor szórta meg Európát
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Blue Eagle: Nem érzem úgy, hogy most reagálnom, vagy védekeznem kellene. Talán ezzel a kijelentéssel így nem sértek meg senkit. Ha van valami funkciód itt, működj annak megfelelve. Ha nincs, akkor ne. Engem elküldeni bárhová lekezelő stílusban nem feladatod, ebben biztos vagyok. De mivel nem csípett meg, megúsztuk ennyivel. Mégiscsak reagáltam.
---
Népek: Szétnéztem. On- és offline is. Tragikus. Találkoztam kereskedőkkel, össze-vissza beszélnek. Offline tehát gáz felkészülni a témában. (Ezért kell írni a webre, megvilágítani aspektusokat, mögé látni attitűdöket, és a látottakból okulni.)
Vannak samsungos mobiltelefonisták, akik csak a samsungot ajánlják. Vannak iphoneisták, akik a droidot nem ajánlják, de szerintük is drága az ios, viszont megértették, mit akarok tőlük. Vannak kínai droidosok, akik hülyének akarnak nézni. Egyetlen egy Windows-párti kereskedővel sem találkoztam, bár kivétel nélkül mind sajnálta, ami a platformmal történik. Tehát értik, nagyjából.
(A feleségemet majdnem megfűzték a nyiminyomi kínai telefonnal, de időben kapcsoltam, és beígértem neki egy iPhone-t - ezt majd még megbánom. De magamra legalább nem költök majd sokat.)Vadászok 650-est vagy 950-est. Szóval kezdek jobban lenni, ne aggódjatok. Nem könnyű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Warframe
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest