- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Nothing: március 4
- 8849 Shark 3 - AMOLED-es erőmű
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boonen007
őstag
válasz konci79 #89463 üzenetére
Na, de jó, hogy beírtad ezt a fantasztikus Wikis fogalmazást... Így már mindjárt máshogy látom és megjavul az összes gondja a rendszernek sőt...
Az mitől fikázás, ha leírom a valóságot? Vagy mondok bármi olyat ami hazugság lenne vagy miről beszélsz egyáltalán? Ha nem tetszik, hogy leírom azt ami a valóság olvass tovább ennyi erővel.
Bocsánat, hogy engem zavar, hogy fotózok és nem menti el a képet például (had ne soroljam fel az összes problémát), vagy a messenger is egy fél élet alatt tölt be, vagy egy nyomorult alkalmazás bezárása után újraindul a komplett kezdőképernyő, tényleg ne haragudj már, hogy van problémám a rendszerrel én kérek elnézést.
Egy szóval sem mondtam, hogy a többi rendszer ilyen vagy olyan, de mondjuk a konkurens rendszereknél a hibajavítás nem egy build szám átírását tartalmazza.
Tehát, ha én hibával találkozok, az nem hiba hanem én vagyok a debil és váltsak platformot.(#89464) Bogyó bá':
Én elhiszem, hogy téged nem zavar vagy nem létezik, de attól, ha valakinek az a gond jelentkezik, vagy pont valamiért zavarja, az nyilván probléma és nem pozitívum vagy én gondolkodom rosszul?
Ha lenne valami olyan gond ami téged is zavarna, nyilván nem örülnél. De erre írtam, hogy ki mire használja, de attól még a gondok valósak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest