- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
Nyusz_
csendes tag
válasz
thomas791 #1791 üzenetére
Sziasztok!
Lehetséges, hogy rosszul fogalmaztam meg a szinkronizációval kapcsolatos problémámat, mert nem az e-mail fiókommal és egyéb dolgokkal szeretném szinkronizálni hanem, hogy felismerje háttértárolóként. A device center-t letöltöttem csak az eszközfelismerőnél elakad(nem talál driver-t hozzá).
-
looser
addikt
válasz
thomas791 #1773 üzenetére
Szia! XP-hez az utolsó a 4.5, amivel nem szinkronizál az Exchange, de a W7-hez telepíthető a Vistás Mobile Device Center, ezzel szépen leszinkronizált. Úgy tűnik, ez nem lesz tovább kérdés, holnap beszerez a főnököm egy iphone 4 készüléket, arra azt mondta a t-mobile, hogy fog tudni szinkronizálni, ha nem, az nagyon ciki lesz, mert már vagy 5-6 órát beleöltem a régibe, mire kiderült, hogy az xp-wm6-xch07 soha nem fog együttműködni. Köszi mindenesetre :-)
-
share
tag
válasz
thomas791 #1738 üzenetére
azt hiszem ez az.
a szinkronizálás már megvan.nem, annyit írj, hogy
The file 'Dilinja - Never' cannot be opened. Either it is not signed with a trusted certificate, or one of its components cannot be found. If the problem persists, try reinstalling or restoring this file.
és még annyi, hogy a hívószám kijelzését hol tudom beállítani?
-
rep3at
őstag
-
rep3at
őstag
válasz
thomas791 #1706 üzenetére
Keresgéltem, keresgéltem de sajnos nem nagyon találok ezen kívül. Mostanában elég sokszor reseteltem (pillanatnyi fagyások), viszont érzésem szerint így sem lett gyorsabb sajnos.
Érdekes hogy ezelőtt a gyári 5.0val nem csinált ilyesmit, az elég gyors volt, de hát nálam egy Pocket PC a 6.0nál kezdődik, ez alá nem szeretek menni..
A memória egyelőre jól bírja, indításnál kb. 26 MB áll rendelkezésre, ezzel nincs probléma.
-
atv72
tag
válasz
thomas791 #1677 üzenetére
Köszönet a kitartó ötletelésért! Máris jobban értem a dolgot, de:
Hard reset megvolt, nem segít a problemán.
WM6.1 rom-ot egyszerűen nem találok p560-asra és attól óvnak a neten, hogy összevissza rakosgassuk a romokat. Hol kell keresni (guglin kívül)?
Az mgmaps
http://idelennidegen.blogspot.com/2009/11/mgmapsleiras.html
miatt hajtanám a dolgot. -
atv72
tag
válasz
thomas791 #1672 üzenetére
Köszönöm a választ! Sajnos nem működik továbbra sem.
Letúrtam a javat, felraktam a netcompactot, újra fel a java-t. Továbbra is Load VM failed és nem megy előre. Ellenben minden install probálkozás után letörlni az installhoz használt jar vagy jad fájlt az sd kártyáról....
Éléggé eltanácstalanodtam. -
zsoltinnó
aktív tag
válasz
thomas791 #1625 üzenetére
Tegnap előtt a másik 6.1 romnak is volt benne manila de rendesen mutatta az időt!Azt csináltam egy hard resetet azt akkor kezdte el ezt a am/pm sz@rságot!De utána raktam rá egy 6.5 romot és azon is am/pm volt és azon se jöttem rá hogyan tudom át állítani!Aztán az csak 8mb szabad memóriát hagyott,így hát tettem rá egy másik 6.1es romot!Ami most van!De ez megint am/pm-es és nem jövök rá hogyan lehet át állítani sehogy sem!
-
Varoz
addikt
-
-
CSIPÁSKANDÚR
tag
válasz
thomas791 #1598 üzenetére
3 napos telefon.
Már az első nap észrevettem ezt a problémát.
Még semmi sincs rajta!
Hívás és rezgésre van állítva.
Ma is hívtak és csak rezgett.
Felvettem,beszéltem,letettem.
2 másodperc múlva megint hívtak és már zenélt és rezgett is.
Eléggé bosszant hogy a mai napom azzal telt hogy 2 percenkét néztem a telót hogy nem maradtam-e le hívásról.
Ingatlanos vagyok.Elég nagy érvágás lenne ha emiatt lemaradnék egy boltról. -
BRIKLY
veterán
válasz
thomas791 #1584 üzenetére
én már nem értem ezt az egészet... annó egy gagyi k300i-vel simán nyomtam az msn-t. most meg egy nagyon szupernak vélt windows mobilon nem tudok?!?
visszafele fejlődik a világ?
mindenhol azt lehet olvasi hogy a WM-ra milyen rengeteg cuccot lehet találni, mennyi mindent lehet rá telepíteni,stb.. de hogy? 3 napja azon kínlódunk hogy msn-t csináljunk rá...
volt egy simbyan-os nokiám,(6650asszem). 2 óra alatt tettem rá navi szoftvert magyarország térképpel,magyar hangal,stb.erre azt sem találok sehol az ég világon. persze van. pénzért...
-
thomas791
tag
-
thomas791
tag
válasz
thomas791 #1566 üzenetére
Mellesleg én is így kezdtem...
Karácsonyra kaptam a nejemtől, amit úgye nem illik eladni, meg semmi egyéb..
így meg kellett küzdenem vele... naponta cseréltem a romokat, amíg megtaláltam az eredetit,
utnna meg a winmo6.5-öt, aztán programokat, amiket összegyüjtöttem...
Aztán valahogy itt rekedtem eme topicba.... -
BRIKLY
veterán
válasz
thomas791 #1560 üzenetére
na. megvan. első csatlakozásnál adott lehetőséget hogy my internet, vagy munkahely. legutóbb a my internetet választottam. most a másikat. msn fel, indít.... gprs-hez akart csatlakozni. annak meg töröltem a beállításait,de b@szik rá hogy ott a wifi. megyek letöltöm valahogy újra a realvga-t......
-
BRIKLY
veterán
válasz
thomas791 #1558 üzenetére
nem. oda nem vagyok regisztrálva, és nem is lehet.
viszon most felraktam ezt a real vga-t. beállítottam a 128dpi-re. újraindítás, és sötét képernyőnél tovább sehova. kikapcsolásra nem reagál. akksi ki-vissza. bekapcs, samsung jel után sötét kép, és tovább semmi.most mi a bánatot csináljak?
kijelző érintésére pittyeg, de sötét. bill világítás sincs.
-
thomas791
tag
válasz
thomas791 #1536 üzenetére
Másnak is volt már ezzel gondja,konkrétan a wifi-s msn-nel....ezen az oldalon is
weres gyufa hsz-e----2008 október 14 10:34-kor
B+, neked egy csomó minden innen letölthető, bezzeg az enyémhez lónak a ....... -
BRIKLY
veterán
válasz
thomas791 #1523 üzenetére
közvetlen a hard reset után,a wifi-t nem akarta használni,hiába volt csatlakoztatva..mindíg 3G-re ment.. valahogy (nem tudom hogy)
sikerült elérnem hogy arra ne akarjon csatlakozni.
pontosan hogy nézzem meg hogy milyen ROM van rajta?sajna nincs
nem tudom honnan szerezzek.. a vaterán is 1500Ft. azt sokallom érte.
nem tudom melyik tipusé jo hozzá még? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Iqos cigaretta
- Milyen processzort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest