Új hozzászólás Aktív témák
-
-
garga01
őstag
válasz
farkzoli #2146 üzenetére
Csináltam úgy új ISP kapcsolatot a connection fül alatt, bt dial up-ot kiválasztottam, utána telefonom, beírtam ezt a *99# számot és elmentettem. Utána hosszan nyomtam rajta-> connect. Erre kiírja hogy sikertelen. De nem is próbál meg a PDA összekapcsolódni a telefonnal bt-n, mert a telefon nem mutat bt aktivitást. Szerintem itt lehet a gond, hogy a pda nincs összekapcsolódva vagy nem kapcsolódik a telefonhoz. Kicsit érdekesen sikerült leírni, de minent a PDA-n állítottam be természetesen.
-
törölt tag
válasz
farkzoli #2143 üzenetére
Köszi, közben megoldottam, ismerős régi XP-s gépére feltoltam az ActiveSyncet és mindent tökéletesen ki lehetett menteni. A telefonszámok az Office csomagban lévő Outlookba mennek át, nem az XP beépített Outlook Express-ébe.
Így egyszerű volt az egész meg frankó, csak W7 alatt szopni ilyen marha nagyot szerencsétlen WinMo-s telefonnal, XP alatt teljesen jó.Már csak valami progi kell ami a pwi jegyzet fájlokat meg tudja nyitni.
-
Feri79
csendes tag
válasz
farkzoli #2136 üzenetére
Üdv!
Köszi az infókat utánanézek a linkeknek.
Észre vettem,hogy most kipróbáltam a gps-t autós töltővel, és egyszer sem kapcsolt ki.
A gps szépen tette a dolgát.
De miután itthon ráraktam a pc-re kábelen keresztül egyből kikapcsolt és le is kapcsolódik olykor magától a pc-ről.
Szóval jó ez az op rendszer nem érdemes piszkálni?
Hali. -
royalka
őstag
válasz
farkzoli #2005 üzenetére
Meglestem a linkeket a magyarítást már én is megtaláltam, de nem hiszem hogy alkalmaznám, de ezt: WM6.1+Manila2D_engFinal.rar fel szeretném tenni.. Tudnál segíteni merre találok telepítési útmutató? Androidot már jó párszor telepítettem, ez is ilyesmi vagy jóval bonyolultabb?
-
diamondface
tag
válasz
farkzoli #1963 üzenetére
helló
azóta teljesen besz*rt a touch pro. Egyik reggel 'halva ébredt' (jól el is aludtam miatta) Se kép, se hang.
Szerinted okozhatja ezt akár a szalagkábel elfáradása is? Megtörve látszólag nincsen, de a hátoldalán a feke bevonat pattog lefelé. Elég szarul néz ki, csak szerintem a fent említett dolgok nem tipikus szalagkábelhiba- tünetek. -
diamondface
tag
válasz
farkzoli #1963 üzenetére
az akku kipeckelése nem hozta meg a várt eredményt, gyakorlatilag semmi sem történt. Így hát nekiálltam, és elöszedvén a kamrából a motorfűrészt, tövetőkapát meg a nagyflexet feldaraboltam a telefont.
Komolyra fordítva, többszöri rom-csere, megannyi hard reset után már nem tudok szoftveres hibára gondolni. Meg hát használtan vettem a cuccot, gari sincsen rá, meg nagyon bosszantó amit csinál, hát rászántam magam és belekukkantottam. (bár nem vagyok szaki, de jó úton járok, mert már csak egy évem van a műszerészsuliból, úgyhogy nyugi nem vagyok barbár)
A lényeg, hogy elég vicces eredményre jutottam. Nem találkoztam kilazult csatlakozóval sehol, és nem láttam benne mechanikai sérülést, se túlzott kopást a mozgó részeknél. Egyedül a billentyűzet paneljén volt gyanús egy ic, ami csak egy szalagkábelon lóg, és esetleg letestelhetett. Tettem egy kis szigetelőszalagot a test meg az ic közé, hogy még véletlenül se jusson eszébe rakoncátlankodni. Ezután összerak, beindít és már azt hittem, megoldottam a rejtélyt, újraindult a szokott módon magától. Viszont nagyságrendekkel több időt bírt ki. Megint szétszedtem és hosszas nézelődés meg gondolkodás után elindítottam csak úgy szétszedve, csak a paneleket kézben tartva, akksit csak úgy odaszorítva. Elindult, és a bal kezemen már kezdtek kékülni a ujjak, ahogy elgémberedett. Szerintem a végtelenségig arthattam volna ebben a lehetetlen helyzetben, mert a tünetek nem jöttek elő.
Azóta úgy van összerakva, hogy a csavarokat (a belsejében is van egy csavar, ami az alaplapot rögzíti direkt módon) mind kihagytam belőle, és működik. Minden hibátlanul működik így, csavarok nélkül, nyüstölöm kb 6-7 órája és stabil.
mi a l*f*sz feszül benne, ha rendesen össze van rakva, nem tudom. Lehet, hogy ez örök rejtély marad.
ezzel kapcsolatban ötlet? -
diamondface
tag
válasz
farkzoli #1961 üzenetére
mégegyszer köszi a gyors (és minden jel szerint helyes) válaszod.
néhány hozzászólással ezelőtt tettem fel egy másik kérdést itt egy pda rejtélyes újraindulásaival kapcsolatban. és hát eddig nem érkezett semminemű segítség. és úgy látom otthon vagy a témában
tehát egy htc touch pro (raph100, vagy t7272) szabálytalan időközönként fogja magát, szétesik a kép és lefagy, újraindul, kikapcsol. bármelyiket produkálja e három közül, kevés esély van rá, hogy magától újra feláll a rendszer, legtöbbször csak az akku kiszedése segít. ha segít.
előre is kösz, ha van bármi használható ötlet -
SteveJobs
őstag
válasz
farkzoli #1949 üzenetére
Szia! Megtörtént a visszaszoftverezés az Mda vario2-őn a resetelés úgy néz ki megszűnt az a hiba,hogy visszaugrik a menübe tulajdonképpen jó lett köszönöm a segítséget.De abba kérnék segítséget,hogy mivel megtörtént ez a reset a magyar elment róla.Tudsz-e mondani olyan linket ahol megtudom nézni hogy lehet rá visszatenni a magyart+még egy frissebb szoftvert rátenni esetleg.Azért írom ezt illetve kérdezek mert még widows-os telefonom még nem volt.Köszönöm előre is a válaszod!
-
SteveJobs
őstag
válasz
farkzoli #1945 üzenetére
Szia! Neki estem megint a telefonnak megint darabokra szedtem.Ez a feszülés a kijelzőn,valószínű ez lesz a a probléma mert mikor a telefon össze van rakva és oldalt vagy a jobb vagy a bal részénél azaz előlapon megnyomom enyhén a műanyag felületet a kijelző reagál rá.És az is érdekes mikor bekalibrálom a kijelzőt tulajdonképpen már nem csinálja ezt a visszaugrást a menübe.De ha kikapcsolom a telefon és újra bekapcsolom akkor kezdhetem ellőről az egész kalibrálást.Most csak fizikailag néztem meg a telefont, neked mi a véleményed,szoftveresen is csináljak vele valamit?Válaszodat várom köszönöm.
-
SteveJobs
őstag
válasz
farkzoli #1943 üzenetére
soft resettel nem javul , azért kérdeztem a szoftver frissítést
amúgy hard reset alatt mit értesz ?
A telefont darabokra szedtem , az összes érintkezőt , csatlakozót megpucoltam rajta . A jelenség nem javult . Érdekes az egész , mert ha bekapcsolom a telefont és rá bökök valamire akkor vissza ugrik a menübe , olyan mintha valaki nyomogatná a kijelzőjét a vissza lépést , sőt a dolog pikantériája hogyha megrázom a telefont elkezd kattogni mintha valamilyen műveletet végeznék rajta , pedig ezekben a régi telefonokban ha jól tudom mozgás érzékelő szenzor nincs benne , szóval ez egy fura dolog , ha még mindig próbálsz segíteni megköszönöm . -
sicklife
csendes tag
válasz
farkzoli #1855 üzenetére
Titanium HD-t gondoltam de nem jön össze valamiért esteleg te nem vágod hogy mit kell átálitani a telon vagy valami ilyesmi? mert azt nagyon megköszönném [link] ez alapján probálkoztam ugyan igy bejön minden csak mikor a vidie kijön hogy udapte nekem ott exit van csak.
köszi elöre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest