Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Poco X6 Pro - ötös alá
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
laccy88
senior tag
üdv! van egy htc hd-m gyári 6.1 rommmal. Ami valamiért azzal idegesít, hogy pl a Sttings-en belül, vagy az üzenetekben nem működik ez a "húzgálós" módszer, aminek most nem jut eszembe a rendes megfogalmazása
Tehát értem ezalatt, hogy pl a beállításokon belül a képernyőn tetszőlegesen bökve, húzva tudtál fel le lapozni, nem csak az oldalsó scroll sávval. Ugyanez működött üzenetekben is, ott pl oldalra húzással tudtál lapozni az üzenetek között. Remélem értetek
Csatolok egy képet, a telepített programok listájáról, hátha valakinek beugrik valami, mert én nem találtam ilyen beállítást.
kép
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Cities Skylines II
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tehát értem ezalatt, hogy pl a beállításokon belül a képernyőn tetszőlegesen bökve, húzva tudtál fel le lapozni, nem csak az oldalsó scroll sávval. Ugyanez működött üzenetekben is, ott pl oldalra húzással tudtál lapozni az üzenetek között. Remélem értetek
Csatolok egy képet, a telepített programok listájáról, hátha valakinek beugrik valami, mert én nem találtam ilyen beállítást.