- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flavian
csendes tag
Hello!
Most jutottam hozzá egy HP iPAQ h6340 típusú PDAhoz. A ROM a legfrissebb hivatalos 1.11.10, az operációs rendszer Windows Mobile 2003 (4.20.03).
Minden tökéletesen működik rajta, csak egy fontos kérdés maradt nyitva, mégpedig a JAVA.
A következő JAVA emulátorokat próbáltam ki: Esmertec, IBM MIDP 2.0, Intent Midlet Manager, Mysaifu JVM. Ezek közül egyedül a MysaifuJVM kompatibilis a Windows Mobile 2003 -al. Ezt a programot nagyon jónak találom de "csak" J2SE (Standard Edition) alkalmazásokat lehet elindítani rajta. De így sajnos nem tudom futtatni a J2ME (Micro Edition) alkalmazásokat, amikből nagyon sokat lehet találni a neten.
A kérdés a következő: tud e valaki olyan java emulátort mely futtatja a J2ME alkalmazásokat, és kompatibilis a Windows Mobile 2003-mal? (Mert ugye van egy pár ilyen de csak WM 5-re, és 6-ra, csakhogy az HP iPAQ h6300 -as szériára nem lehet tenni WM 5-t úgy tudom.)
A Mysaifu JVM progit amúgy itt meg lehet találni, ha valakit érdekel:
http://www2s.biglobe.ne.jp/~dat/java/project/jvm/index_en.htmlA segítséget előre is köszönöm!
Üdv mindenkinek!
Flavian
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola razr 60 ultra 16/512GB PANTONE Mountain Trail 6 hónap garancia
- Xiaomi 15T 12/256GB, Fekete (Alza gari 2028.01.19) plusz tokok. BESZÁMÍTOK!
- iPhone 13 - Pink - 128GB - kártyafüggetlen - Akku 90%
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB 100% akkumulátor Deep Purple 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iphone 15 Pro Max 256Gb, kártya független, titán színben
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone X silver 64Gb akku:100%
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest