- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Varoz
addikt
válasz
zsoltinnó #1624 üzenetére
Igen, csak épp ömlesztve. Már annak is örülnék, hogy ha a mappákat különrakná, mint a képeknél. Mert csak előadó, album stb. alapján lehet csoportosítani. Van rajta vagy 100 zeneszám és nekem összevissza kell belőle 60. Akkor azt muszáj egyesével berakosgatnom. Az is jó lenne, ha gépről tudnám szerkeszteni a teló zenelejátszójának a listáját.
-
thomas791
tag
válasz
zsoltinnó #1623 üzenetére
Grat a romfrissítéshez!
Azt írja: kérem rakja bé a discet a pc-be hogy felismerje azon keresztül a telót...
A szinkronizációs beállításokat itt adhatja meg...
szerverhez, vagy kiszolgálóhoz itt csatlakozhat...
Gondolom ez érdekelt a legjobban..
Windows/startup-ba nincs benn az activesync??? (mármint a mappába)
Mert ha igen akkor töröld, vagy még nézd meg a syncronizációs beállításokat...
lehet hogy próbálkozik 5 percenként...
Én ilyenkor mindig restartolok , úgy azért már elfelejti a PC-t.
manilánál megadtad a regional settings-be hogy hungary?
De lehet hogy ő csak az U.S. lokációt ismeri... -
thomas791
tag
válasz
zsoltinnó #1471 üzenetére
Arról nem is beszélve hogy nem is pontos a fordítás...ezért határoztam úgy hogy magam forditom le magukat az .exe-ket ami részben sikerült, de a következő újraindítás után helyreállította magaát..
Ott van melette a .mui kiterjesztésű fájl, valószínüleg onnan állítja helyre magát....
Ezt kéne még megoldanom....oszt akko' lenne világ" -
thomas791
tag
válasz
zsoltinnó #1445 üzenetére
Igen,már én is vásároltam tőle, de most nem tudom elérni......
Én is htc-t vennék,de megszerettem ezt , a nejemtől kaptam...
úgyhogy nem szivesen adnám el...(meg nem venné jó néven)..
De ő is úgy volt vele amikor megvette nekem ajándékba:
htc vagy asus ,de mivel asus-buzi vagyok, így ez lett!
Mindenképp HTC! -
thomas791
tag
válasz
zsoltinnó #1393 üzenetére
várjál Zsolti A k...p...., mondom megnézem az enyimét......
DETTO???
Nézd meg a wireless managert a settings/connectionsba....fogadjunk csak bluetooth, meg a phone van benne??? nekem igen... csak a rescoval tudom(today plugin) wifit bekapcsolni...de az nem talál hálót... (pedig a wifi is benne volt)
tehát 1 idegen progi vette át a wifi kapcsoló funkciót igy, nem a win kapcsolja ki -be....
hard reset.... javasolt, de pár óra múlva megírom az eseményeket..... -
thomas791
tag
válasz
zsoltinnó #1387 üzenetére
Zsoltinonak!
old fel a routeron wpa/wpa2 securityt, ha be van kapcsolva, még az enyém se ismeri szerintem az efféle titkosítást vagy igen? A proba kedvéért semilyen titkosítást ne alkalmazz....egyenlöre , DHCP legyen bekapcsolva! router integrált tüzfala és minden ilyesféle kapcsolódás nehezéket kapcsolj ki!
A mac adress szürőt is(fizikai cím filter)...reboot router...
Végső esetbe állj be statikus ip -címre(ip-állandó) és manuálisan írd be az ip-címet a pda-ba..
Azt írja hogy upnp, NAT-val még lehet játszani...
Miféle beállítási lehetőségeket ad neked a pda..?
Gyári rom?
este-felé tudok csak válaszolni! örülnék ha a tisztelt Kollégák is segítenének! -
-
válasz
zsoltinnó #1329 üzenetére
Nem támogatja az SDHC szabványt!
Azaz nem, nem bírja el a boltban olcsóért kapható 4 GB-os kártyákat se.kaller1: Igen, én is megtaláltam, de olyat is olvastam körülötte, hogy van, ahol ezek után semmilyen SD-t se olvasott be
Nem tenném erre a fejemet.
-
randras
veterán
válasz
zsoltinnó #999 üzenetére
Windows Mobile 6.5
Windows Mobile 6.1
csak amit hirtelenjében találtam, de nézz körbe és olvass utána ezen az oldalon. nem hiszem hogy a szervizesek itt is kerestek volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest