- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kontaku
tag
válasz
nemethchek19 #94514 üzenetére
"For 64-bit version of Windows, make sure to install both files: "vcredist_x86.exe" and "vcredist_x64.exe"
A 32 bitest is feltelepítetted? Lehet az a gondja.
-
Cs1csó
titán
válasz
nemethchek19 #94514 üzenetére
Ha tényleg a VC++ kell neki akkor:
1. töröld az összes VC++ verziót a gépről - programok és szolgáltatások közül utána csinálj egy gép restartot
2. telepítsd ezt: MultiPack Visual C++ Installer kattints a direkt linkre arról töltsd -
zolee001
őstag
válasz
nemethchek19 #94338 üzenetére
Pl én is 1-2 gépen
Mert nem frissitettem -
Geth
veterán
válasz
nemethchek19 #94043 üzenetére
Egy dolgot kipróbálnál minden mindegy alapon? Állítsd át power saverre a power schemet és nézd meg úgy...
-
Döglött Róka
veterán
válasz
nemethchek19 #94045 üzenetére
Az szomoru, nekem egy reloop kulso hagkartyam van es nem pattog. Nincs mas asio kontroller ehhez?
-
Döglött Róka
veterán
válasz
nemethchek19 #94043 üzenetére
Emelj a bufferen.
-
rasky
senior tag
válasz
nemethchek19 #47903 üzenetére
Tűzfalat kapcsold vissza, tegnap cégnél nekem is előjött, utána ment rendesen.
-
movax
őstag
válasz
nemethchek19 #47903 üzenetére
Ja!
Akkor ezt nézd meg.
-
movax
őstag
válasz
nemethchek19 #47901 üzenetére
Várj egy napot, szokott ilyesmit csinálni.
-
válasz
nemethchek19 #37056 üzenetére
Notebookos tapasztalataim szerint (egy 8 éves, egy 6 éves, egy 4 éves és egy 3 éves darab) a 7-ről 10-re váltás komoly előrelépés mind teljesítményben, mint akkuidőben (kb. +20%).
A 8 a 7-hez képest nagyon komoly memóriakezelési javulást hozott, ami a teljesítménybeli javulás oka lehet.
Az akkuidőbeli javulást meg a 8->10-váltásnál érzem.MaCS
-
westlake
félisten
válasz
nemethchek19 #37056 üzenetére
Amelyik gépen normálisan működik a Windows 7, azon a Windows 10 is működni fog. Nyugodtan feltehet arra a notebook-ra.
-
válasz
nemethchek19 #31168 üzenetére
Próbáld meg ezt a progit használni:[link]
-
nemethchek19
aktív tag
válasz
nemethchek19 #31080 üzenetére
-
nemethchek19
aktív tag
válasz
nemethchek19 #31080 üzenetére
Az affinitást se jegyzi meg.
-
raidx
őstag
válasz
nemethchek19 #30526 üzenetére
A 10586-ban sok minden nem úgy működik ahogy az elődjénél. Az MS nagyon ráhajt, hogy a 10 az ő szájíze szerint működjön. Minden reggel bekapcsoláskor azzal kezdek, hogy az alapértelmezett progikat átállítom mert a sajátját erőlteti! Ez nem volt az elődjénél, ott beállítottam és a 10586 váltásig úgy volt.
-
raidx
őstag
válasz
nemethchek19 #30520 üzenetére
Keress rá az MS oldalán a wushowhide fájlra. Annak segítségével letilthatók azon frissítések amik gubancot okoznak. Főleg driverekre adta ki MS.
Ha Pro verziód van lehet olyan beállítást eszközölni, hogy értesítést kapjál előbb (a 1024-nél működött).
Gpedit.msc, Felügyeleti sablonok, Windows összetevők, Windows update, Automatikus frissítések konfigurálása, Engedélyezve, 2- Értesítés letöltés és telepítés előtt egyaránt.
Restart kell!
Teljes frissítési tiltás egy idő után aktiválás megvonással jár MS részéről!
-
wjbhbdux
veterán
válasz
nemethchek19 #30518 üzenetére
az internet biztonsága érdekében kötelező feltenni a frissítéseket.
-
nemethchek19
aktív tag
válasz
nemethchek19 #29053 üzenetére
Kiiktattam a HDD-t. Nyomtam a bios-ban egy "Load optimized default"-ot. Pendrive-ról bootoltam a Win 10 telepítőt (Az UEFI-t bootoltam be). Csináltam 2 partíciót az SSD-n, majd feltelepült a Windows. Beléptem az OS.-be. Jelenleg se internet (tehát semmi windows update), se driver, se vírusírtó az égvilágon semmit nem raktam fel. Tisztán hagytam.
Sajnos semmi nem változott továbbra is crashel bootolás közben.
Mit tegyek a továbbiakban? 100%, hogy alkarész hiba, és nem biosban kell valamit átállítani? Én semmit nem állítottam a bootolás terén a bios-ban, se a win telepítés előtt se a win telepítése után. Jelenleg defaulton van minden.
Garancia van mindegyik alkatrészre, csak nem tudom melyik a hibás (már ha valamelyik hibás). Volt egy tipp, hogy az alaplap, de azt hogyan tudnám kideríteni? Két alkatrész kivételével (Tápegység, Ram), mindent egy helyről vásároltam össze.
-
szinesz.bob
senior tag
válasz
nemethchek19 #28790 üzenetére
Látom hasonló mint az enyém.
A 200,201,202,203 a tp-link ezek megvannak nekem is. Van közte még ami ehhez kapcsolódik.
Igazából kellene 1 jó driver de nincs. Próbáltam már régebbit 7-8 hoz valót,de nem hozott érdembeli javulást.
Várjunk és talán valamikor lesz jó driver és megszűnnek a kék képernyők. -
szinesz.bob
senior tag
válasz
nemethchek19 #28730 üzenetére
A felügyeleti eseményekben nézd meg mi az ami minden indításkor megjelenik hiba vagy figyelmeztetésként. Az lesz a gond. (pl 200,201,202,203 event id szám)
-
Döglött Róka
veterán
válasz
nemethchek19 #28657 üzenetére
Lemezhiba, nezd at a system logot. rogton ujrainditas utan. Probalj be egy chkdsk-t.
-
szinesz.bob
senior tag
válasz
nemethchek19 #28663 üzenetére
Állítólag driver hiba. Nálam is előjön vagy ha nem az valami más... De nem indításkor vagy mikor játszom hanem csak úgy random... Nekem ami gond a tp-link wifi és a rat 5 egér bár az eszközkezelőben azt írja minden rendben de néha gondol 1-et és dob 1 kék képernyőt
Nézd meg az eseménynaplót talán segít. -
raidx
őstag
válasz
nemethchek19 #28663 üzenetére
Esetleg?
[link]
------------------------Nagyon erőszakos lett a Win frissítés ztán! Már másodszor kell az alapártelmezett programokat beállítanom. Mindent visszaállít a sajátjára!
-
nemethchek19
aktív tag
válasz
nemethchek19 #28657 üzenetére
Ma reggel ugyanez a probléma fogadott, mikor bekapcsoltam a gépet, csak most a hiba megnevezése más volt:
"További részletekért keressen rá később az interneten a következő hibára: Bad_Pool_Header"
Valakinek valami ötlete, hogy mik ezek a hiba üzenetek bekapcsoláskor és hogy merre érdemes keresni a megoldást?
-
ignisz
senior tag
válasz
nemethchek19 #28253 üzenetére
Az itteni keresőbe írd be. Volt már szó róla.
-
vlevi
nagyúr
válasz
nemethchek19 #28253 üzenetére
Valamelyik windows jnsider verzioban még benne volt, de a 10586 már tényleg nem tartalmazza
Kár, pedig egy-egy kép gyors megkukkolására jó volt, jobb, mint az acdde (mert az lassú, ágyúval verébre), az uj kepnező viszont közelsem tud annyit, mint a régi windowsos képnéző, emiatt valóban ottbagyunk, hogy fel kell rakni valamit. -
Feri1977
senior tag
válasz
nemethchek19 #28250 üzenetére
...acdsee, infraview jó barátod..soha életben nem használnék gyári hulladékot a windowsban semmiből..
-
Pyzoo
aktív tag
válasz
nemethchek19 #27939 üzenetére
Szia! Az energiagazdálkodásban kapcsold ki a fast boot-ot
Mobilról irok ezért keress rá kérlek hogyan kell. -
törölt tag
válasz
nemethchek19 #27930 üzenetére
Ha nagy a hálózati használat pl. töltesz valamit max sebességgel, akkor normális, hogy kicsit magasabb mondjuk az ndis/tcpip értéke és ilyenkor felugrik egy pillanatra.
A legegyszerűbben úgy tudod letesztelni, hogy elindítasz egy letöltést/hálózati másolást (a lényeg, hogy jó nagy sebességgel menjen) és egy filmet. Ha recseg, pattog a hang, akadozik a kép akkor gond van, ha nincs akkor minden ok.
Általában amúgy a wlan adapterek szoknak problémásak lenni, amíg a main fülön zöld minden nincs gond. Ha egy rövid időre felmegy és csinálsz valamit akkor sem - persze ha más gondot nem okoz. -
törölt tag
válasz
nemethchek19 #27924 üzenetére
"Windows 8 Compatibility: The DPC latency utility runs on Windows 8 but does not show correct values..."
Ugyanúgy érvényes 10-re is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged