- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greenebola
senior tag
válasz
snecy20 #71161 üzenetére
Az ismert problémáknál azt írja: Due to an issue with some versions of Anti-Virus software, this fix is only being made applicable to the machines where the Anti virus ISV has updated the ALLOW REGKEY
Contact your Anti-Virus AV to confirm that their software is compatible and have set the following REGKEY on the machine
Key="HKEY_LOCAL_MACHINE"Subkey="SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\QualityCompat"
Value Name="cadca5fe-87d3-4b96-b7fb-a231484277cc"
Type="REG_DWORD”
Data="0x00000000”Nálam sem jelent meg. Én a Webroot-ot használok, pár órája közzé tettek egy posztot.
https://community.webroot.com/t5/Security-Industry-News/Microsoft-Patch-Release-1-3-18/td-p/310145 -
D@niel
addikt
válasz
snecy20 #69589 üzenetére
ráadásul az is lassítja a folyamatot, hogy több különböző formátum van egy mappában. az ilyen "letöltések" gyűjtő mappák elég rossz ötlet, nem véletlenül csinálja azt a cég, hogy alapértelmezetten zene-képek-videók-képek stb. mappák vannak külön-külön, tehát formátum szerint legyenek az adatok.
-
dui
aktív tag
válasz
snecy20 #18404 üzenetére
Feladatkezelő, Windows Intéző vagy éppen amilyen kedve van. Cserélgeti folyamatosan a folyamatokat, hogy éppen melyik fut 30-60% között.
A 100% kiírás ellenére teljesen akadás mentesen fut minden látszólag. Akkor tűnt fel a probléma, amikor futott a háttérben a Chrome, kb. 5 lap volt megnyitva, YouTube-on hallgattam zenét, és közben próbáltam képet szerkeszteni Lightroom-ban. Na ekkor a zene brutálisan elkezdett szaggatni. Korábban (Win 8) 10x ennyi alkalmazás futott zökkenőmentesen.
De úgy látom, nem vagyok egyedül ezzel a problémával:
#17250 -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest