- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
slug
senior tag
Sziasztok,
szeretnek segitseget kerni az alabbi problema megoldasaban:
- windows 10 fut edasapam gepen, AMD Radeon 7540D integralt videokartyat hasznalja, HDMI kimenetre ra van dugva egy regebbi kezdetleges LG smart tv
- multhet pentekig teljesen jol mukodott a dolog, hogy atrakta a tv source-t hdmi-re, megjelent a pc-rol a mirror kep, ez masfel evig teljesen jol mukodott, meg windows 7 alatt is, tavaly windows 10 megjelenes utan frissitettem, azzal is jol mukodott ezidaig
- most az van, hogy gep bekapcsolastol szamitva latszodik a teljes post + windows 10 login, viszont ezutan elveszi a kepet a tv-rol es eddig sehogy sem sikerult visszaallitani hogy mirrorozzon tovabbra is.hol kellene kutakodnom?
koszi
-
slug
senior tag
Udv,
Szeretnek segitseget, tanacsot kerni.
Korabban irtam hogy eloretelepitett eredeti windows vista-val vettunk 2008 korul egy notebookot, a license az aljan van, hologramos matrican.
Legalis volt microsoft szerint is, jottek updatek, mindent rendben talalt.Felajanlotta, hogy ingyen frissithetek windows 7-re, ezt meg is csinaltam, nem clean install volt, hanem frissites, minden flottul ment.
Viszont a telepites utan irja, hogy 30 napom van aktivalni, beirom a vista kodjat, nyilvan nem fogadja el.Mi a megoldas? Most kell vennem windows 7 licenset?
Elore is kosz a valaszokat.
-
slug
senior tag
Udv,
En arra lennek kivancsi, hogy:
- 2008-ban vasarolt HP notebook, eredeti windows vista home
- feldobja hogy ingyen frissitheto windows 7-re (meg mindig eredeti, de nem lett frissitve, az opcio megvan)
- ha frissitem a vistat 7-esre, akkor onnantol kezdve jogosult vagyok a 7-rol 10-re valtani?
- ha igen, a generalt hardverID-ban a hdd szerepel-e, mert szeretnem ssd-re kivaltani es arra ujrahuzni a 10-et.Ha valakinek van otlete, azt megkoszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Notebook hibák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest