- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VeryByte
őstag
válasz
kerlas #10346 üzenetére
Nem teljesen erről, de most olvastam egy cikket a win10 és PIN kapcsolatában a thewindowsclub.com-on
-
cog777
senior tag
válasz
kerlas #10351 üzenetére
Program neve: PrimoCache. [link] Van belole proba verzio. Nem rossz, kb 50-80%-on van a talalati arany (Most eppen 62%). Enelkul nagyon lassan indul a Windows szoval nekem megerte. A program abszolut stabil, megbizhato. Engedelyeztem az iras gyorsitast is, azt csak a memoriaban tudja gyorsitani.
Eloszor vasaroltam egy SSD-t a http://www.mydigitalssd.com/ -tol es hozza adtak egy szoftvert. Viszont tobbszor szenvedtem adatvesztest vele. Utolag szerintem azert mert a Lenovo sajat HDD gyorsito vacka osszeakadt vele. (Utalom a notihoz hozzaadott junk-ot). Ketsegtelen hogy nagyot gyorsitott ugyanis az irast is az SSD-re iranyitotta at majd kesobb kiirta a HDD-re. (Lehet h ez is nagyon jo, de akkor meg nem tudtam hogy a Lenovonak van HDD szoftvere)
Aztan megvettem a fenti szoftvert, vegul is ezt hasznalom, ez atomstabilan mukodik, igaz, az irast csak a memoriaban gyorsitja, olvasast az SSD-rol.
Szerk: aztan lehet h nem fogom telepiteni az SSD-re a rendszert. Igy nem fogok kifogyni a helybol ez pedig jol gyorsit. Persze azert nem SSD sebessegu a rendszer de nem is kellemetlenul lassu mintha cask HDD lenne.)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest