- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Dolphine #100848 üzenetére
Ha usb-s és előlapi csatlakozást használtál, próbáld meg a hátlapit. Külső házban ssd-vel jártam úgy, hogy az előlapi usb-n image visszaállítás eredménye mindig raw lett, hátsó usb-n egyből jó lett az eredmény, és érdekes mód semmi hibát nem jelzett a kapcsolatra a windows, meg az is furcsa, hogy régen nem volt az előlapival sem gond.
-
King Unique
titán
válasz
Dolphine #100848 üzenetére
Általában akkor akarja csatlakoztatás után formázni a Windows a kötetet, ha RAW lett. Ami szívás, mert egyrészt a fájlkezelőben nem lehet hozzáférni a tartalmához, másrészt rendszerint a CHKDSK sem használható a fájlrendszer javításához.
Ha USB-s kártyaolvasó, akkor lehet akár csatlakozási (érintkezési) probléma miatt is, vagyis másik USB-portban (asztali PC-nél hátlapi) is célszerű kipróbálni, ha állítólag nem maga az eszköz hibás. Ha nem az előbbi az oka és a W10-es gépen tartósan (?) RAW, akkor a másik gépen kellene lementeni az SD-kártya tartalmát, majd utána a W10-esen újraparticionálni. Vagy az utóbbinál esetleg TestDisk és egyéb külső programmal megpróbálni közvetlenül visszaállítani az eredeti állapotot, de az eleve rizikósabb (!) az adatokra nézve.
-
raidx
őstag
válasz
Dolphine #33257 üzenetére
Azt nem tudom. Nem hiszem. Ha csak a legutolsói driverek nem alkalmasak Win 10-hez.
A támogatáson kívüli cuccnak nagy kockázata van. Anno a Win 7 megjelenésekor a nemrég vásárolt HP scennerem eset ki a támogatásból. Pont ott húzták meg a határt és dönthettem, vagy Win 7 vagy szkenner. Mivel sikerült egy trükkel működésre bírni így lett Win 7. Majd amikor átálltam 64 bites rendszerre lett egy porfogó mert 64 bites driver soha nem készült hozzá. Ugyan van egy fizetős program amivel lehetne használni de annak az árán lehetne venni egy kompatibilis szkennert. Amire kellet azt megoldottam vele. Azóta porfogó a szekrény tetején.
Sajnos a vegyél újat jó kierőszakolása a támogatás megszűnése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vezetékes FÜLhallgatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest