- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
válasz
Toth_Jani #103706 üzenetére
Hát itt van a gubanc 😡 Neves gyártó kéri, hogy BIOS diagnosztika legyen lefuttatva, ami hibátlan, innentől kezdve nem az ő dolga, nem hw hiba. Mint írtam, teljesen szűz telepítés, semmi más sw nincs telepítve, és annyi kékhalál van, mint még W95-nel sem volt. Gyakorlatilag 5-10 perc után fagyi. A legújabbak a driverek, BIOS, minden.
-
Cs1csó
titán
válasz
Toth_Jani #103291 üzenetére
Fölösleges. AKÁRMILYEN HDD-hez képest lesz gyorsabb a rendszer ha AKÁRMILYEN SSD-re pakolod rá.
SSD-k közötti különbséget csak speciális alkalmazások futtatása vagy szintetikus tesztek fogják megmutatni.
Ez kicsit olyan hogy egy rendszer nem lesz gyorsabb ha 32GB RAM helyett 64GB RAM-ot teszel a gépbe, de lehetséges pár olyan alkalmazás vagy helyzet amikor ez érezhető, akár még teszt nélkül is.
-
törölt tag
válasz
Toth_Jani #102465 üzenetére
Megnéztem a beállítást, és az is megegyezik, mindkettőn be van kapcsolva. A háttérkép mindkettőn megvan, csak az egyiken van elmosódás, a másikon nincs, pedig az is a legfrissebb 1903-as, és megfelelően van driverezve is. Végülis teljesen mindegy, a gépek tökéletesen működnek.
Ezen a Windows-on nincs effekt:
-
Ricsi.M
tag
válasz
Toth_Jani #100734 üzenetére
Nem csak böngészésnek kéne működnie, de egy Win10-et el kellene futtatni... főleg ugye, ahogy Te is írtad, Win10 Home volt rajta gyárilag, ami szintén így megfagyott. A gyári?! Ha továbbra is panaszkodik az ügyfél, akkor átállítom Legacy-ba a BIOS-t aztán megnézzük úgy is. Ez akkor pechemre nem jutott eszembe... kicsit idegesít is.
-
-
válasz
Toth_Jani #98911 üzenetére
Nekem laposba cseréltek alaplapot és ott meg is oldották a Win Key-t a régi laphoz ami volt, kimásolták/beírták az új lap BIOS-ba is. (külön fel is hívtam a szervizt és rákérdeztem ennek a menetére) közben meg Upgradeltem a gyári Home-t Pro-ra (Retail Key-el), rendszer is Updatelte magát és minden OK azóta.
Nálad a telefonos aktiválás a megoldás. Felhívod az MS-t és majd rajtuk keresztül aktiválva lesz.
Más:
Elvileg a "gyári" Home Key az esetemben el is veszett, hogy Upgradeltem a Home-t Pro-ra? (külön nem volt meg - írott/nyomtatott formában az a Key)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest