- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
válasz
Toth_Jani #103706 üzenetére
Hát itt van a gubanc 😡 Neves gyártó kéri, hogy BIOS diagnosztika legyen lefuttatva, ami hibátlan, innentől kezdve nem az ő dolga, nem hw hiba. Mint írtam, teljesen szűz telepítés, semmi más sw nincs telepítve, és annyi kékhalál van, mint még W95-nel sem volt. Gyakorlatilag 5-10 perc után fagyi. A legújabbak a driverek, BIOS, minden.
-
Cs1csó
titán
válasz
Toth_Jani #103291 üzenetére
Fölösleges. AKÁRMILYEN HDD-hez képest lesz gyorsabb a rendszer ha AKÁRMILYEN SSD-re pakolod rá.
SSD-k közötti különbséget csak speciális alkalmazások futtatása vagy szintetikus tesztek fogják megmutatni.
Ez kicsit olyan hogy egy rendszer nem lesz gyorsabb ha 32GB RAM helyett 64GB RAM-ot teszel a gépbe, de lehetséges pár olyan alkalmazás vagy helyzet amikor ez érezhető, akár még teszt nélkül is.
-
törölt tag
válasz
Toth_Jani #102465 üzenetére
Megnéztem a beállítást, és az is megegyezik, mindkettőn be van kapcsolva. A háttérkép mindkettőn megvan, csak az egyiken van elmosódás, a másikon nincs, pedig az is a legfrissebb 1903-as, és megfelelően van driverezve is. Végülis teljesen mindegy, a gépek tökéletesen működnek.
Ezen a Windows-on nincs effekt:
-
Ricsi.M
tag
válasz
Toth_Jani #100734 üzenetére
Nem csak böngészésnek kéne működnie, de egy Win10-et el kellene futtatni... főleg ugye, ahogy Te is írtad, Win10 Home volt rajta gyárilag, ami szintén így megfagyott. A gyári?! Ha továbbra is panaszkodik az ügyfél, akkor átállítom Legacy-ba a BIOS-t aztán megnézzük úgy is. Ez akkor pechemre nem jutott eszembe... kicsit idegesít is.
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Toth_Jani #98911 üzenetére
Nekem laposba cseréltek alaplapot és ott meg is oldották a Win Key-t a régi laphoz ami volt, kimásolták/beírták az új lap BIOS-ba is. (külön fel is hívtam a szervizt és rákérdeztem ennek a menetére) közben meg Upgradeltem a gyári Home-t Pro-ra (Retail Key-el), rendszer is Updatelte magát és minden OK azóta.
Nálad a telefonos aktiválás a megoldás. Felhívod az MS-t és majd rajtuk keresztül aktiválva lesz.
Más:
Elvileg a "gyári" Home Key az esetemben el is veszett, hogy Upgradeltem a Home-t Pro-ra? (külön nem volt meg - írott/nyomtatott formában az a Key)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrotik routerek
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest