- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibike8
őstag
-
Shing
őstag
-
sz.j
nagyúr
-
Itt is van egy lepesrol lepesre leiras windows 10 telepitese lepesrol lepesre
-
Downsampling
senior tag
Kérlekszépen: nyilván, mert csak te használod az autód. De, ott ahol több használója is van (papa, mama, gyerekek, stb.), kicsit más a helyzet. Vagy ahogy írtam, egy kamionban, amit mondjuk 3-4 hetente váltanak egymás közt a sofőrök, de elég ha csak egy kedves autós, vagy gyalogos szándékosan vagy véletlenül elállítja...nyilván, ilyen értelemben az ülés- és kormányállításnak sincs értelme - neked.
-
-
Downsampling
senior tag
Ez egy igen rossz példa, mert az autózásban a hajtásláncon kívűl minden egyéb nélkülözhető, még a kasztni is. Ellenben sok megvehető extra, vagy ma már széria tartozék, (akárcsak a kasztni, hiszen ilyen sem létezett az első automobilokon) nem biztos, hogy haszontalan. Lehet, hogy sokaknak felesleges a kormányfűtés, én pl. imádom - télen, beülve a hideg autóba, kesztyű nélkül megfogni a mínusz akárhány fokos műanyagot, vagy akármit, brrr.....Az elektromos tükör meg pláne, mivel így nem kell átmásznom a kocsi másik oldalára, hogy állítgassam, majd vissza, hogy ellenőrizzem - és ezt megcsinálni háromszor-négyszer, mire végez az ember. Pláne egy kamionban ez elég körülményes mutatvány... De hát kinek ez, kinek az. Nem kötelező, de ott a lehetőség. Szerintem nincs azzal baj, hogy igényeket elégítenek ki, sőt, azzal sem, hogy igényeket kreálnak. Azzal van gond, ha azt balfaszul oldják meg.
-
raidx
őstag
Nekem a CU írt felül egy drivert aminek következtében random rebbot volt naponta többdzör.
Az AsMedia driverét szabta el és igen nehezen derült ki mert néha csak annyit írt, az előző leállás és újraindulás váratlan volt. Néha meg drivert nem tudott betölteni.Kínomba visszaálltam Win7-re de ott is jött a reboot. Szervizbe sem találtak semmit mert volt, hogy napokig béke volt, de volt, hogy óránként jött egy két reboot.
-
MikeWazowski
veterán
Előre is köszönöm!
-
Pierre75
senior tag
Minimálisan átszínezték, a BT ikonját diszkrétből rikítóvá. Pár hónapos hiba: startmenüben az időjárás csak egyszer frissül, nyitogathatod manuálisan. Az Edge több éves fejlődés eredményeként mostantól tudja a Full sceen-t! Viszont amiket eltoltak áprilisban (disqus fórumok) azóta is szar.
Cirka 4GB-val több helyen terpeszkedik! -
vlevi
nagyúr
"Ez az új Fluent Design System"
Abban, hogy szinte semmiben.
Néhány uwp appnak a háttere nem egyszer fehér, hanem egy kicsit homályba elmenő, áttetszős izé.
Kicsit olyan, mint régen a windows pistás aero.
Csak ez más, mert nem csak a fejlécben, hanem akár a teljes ablakban előjön ez az áttetsző effekt.
És azért mondom, hogy szinte semmiben nem változik, mert pl. a számológép, groove zene, ésatöbbi microsoft alkalmazás már eddig is ilyen dizájnban volt.
Ja, és szerintem értelme semmi. Nem is hasznos, nem is szép, inkább az USB drivert, meg hasonlókat raknák rendbe.... -
-
-
pc360
addikt
A W10Privacy-ban ott van az utolsó fülön a mindenféle Metro appok eltakarítási lehetősége! És még rendszeren frissítik is a programot. Remek, köszönöm, ez teljesen kiváltja a DWS-t.
-
Geth
veterán
A locationnek semmi köze a rendszer nyelvéhez, a billkiosztáshoz, semmihez. Nyugodtan lehet máson, én azért állítom Magyarországra, mert itt használom
A rendszerem (csak) angol.
A kikapcsolhatóságot maximálisan támogatom, a Search funkciót speciel nem kapcsolnám ki akkor se, ha lehetne (használom), épp ezért nem is fáj, de értem a dolgot. Sőt, nekem nem kéne se Edge, se Mixed Reality Portal, ezeket se lehet hivatalosan törölni (remove-provisionedappxpackage).
Régen én is szénné hekkeltem a rendszert (XP, meg kicsit a 7 is), de rájöttem, hogy ha BÁRMI problémám van a végeredménnyel, sokkal nehezebb behatárolni a probléma gyökerét, hogy nem valamelyik belekontárkodásom okozta-e mellékhatásként. Sajnos gyakran két távolinak tűnő dolog a motorháztető alatt összefut
Anno XP alatt kiműtöttem az IE-t, később jöttem rá, hogy olyan jól sikerült, hogy vitte magával a teljes HtmlRender funkciót, megszűnt működni pl a Help. Azóta amit egyszerűen, hivatalosan nem lehet kikapcsolni, azt hagyom a fenébe, olyan sok helyet/memóriát/processzoridőt nem visz el, ha appról van szó, max nem indítom elLehet most sokan a szívükhöz kapnak, de a service-eket sem állítgatom egyáltalán.
Azóta már tényleg csak bugokkal találkozom, olyanokkal, amiket a Win changelogba szoktam olvasni, hogy javították, és nem a fórumokon megoldásvadászás közben.
Változik a rendszer, sokan szidják, hogy rossz irányba, nekem sem tetszik minden változtatás, de biztos vagyok benne, hogy a mac-től még nagyon messze van, és ez szerintem jó.
A power userek kicsit rosszabbul jártak, szerintem az MS többek között azt is akarta, hogy kevesebb önjelölt power user legyen, tehát ne lehessen könnyen szétbarmolni a rendszert. De nézz körbe, megoldjuk
mytwocents -
kory24
őstag
Ha a Keresést nevezzük Cortana ak akkor én azt így szoktam kikapcsolni:
Feladatkezelő, Keresés - - > fájl helyének megnyitása. Ez lesz egy Cortana kezdetű mappa, erre átnevezés elég egy szám, betű hozzá írni. Jóváhagyáshoz rendszergazda jogot kér, megadni. Kiirja hiba használatban van mégse és újra gomb.
Most kell gyorsnak lenni. Feladatkezelőben a Keresés-en jobb klikk és feladat befejezése és azonnal az átnevezés Újra gombjarára kattintani.
Ha nem vagy elég gyors automatikusan újra nyílik keresés, viszont ha gyorsabban átnevezed mappa, akkor többet nem nyílik meg.
Ha nem sikerül próbálkozni kell többször.
Azt nemtudom gyári start menüre van e hatása, sose használtam azt
De ha lenne akkor amit modositottal mappa nevén vissza vonod... -
zsolt19900
őstag
-
zsolt19900
őstag
megnéztem, valami kmspicot dobott ki hibának, hogy leállt, de megint megfigyeltem, hogy felélesztem és amikor a win szedi össze magát és ad áramot az egérnek, na akkor megint kékhalál.... ott láttam valami szöveget, azt nem jegyeztem fel, de legközelebb megteszem ha az esetleg segítség
-
Geth
veterán
Ja, azokat én is kiszedtem az imageből, amit meg nem lehetett, nem indítom el. Kihekkelni nem akartam, annyit nem ér (Neked pl. a Store nem mászott vissza nagy update-nél?). Nincs több terrás SSD-m, sőt, elég kicsi, nem árt az a disk cleanup
A második bekezdésre van teljesen ellentétes tapasztalatom, de le se írom, mert nem számít, csepp a tengerben ez is, az is.
A többiben maximálisan egyetértek. -
Geth
veterán
Csak hát manapság ugye senki nem olvas dokumentációt, leírást...
Te írtad és megfelel az átlag user viselkedésének.
Ez nem riogatás, hanem felhívás, hogy aki használ ilyet, az használja ésszel.
Nem kell senkinek magára venni.Mik ezek a soha nem használt appok? FF-et nem használok, ahhoz nem tudok hozzászólni.
Startupra ott van az autoruns, sysinternals-osok csinálták, ha valaki ért hozzá, na azok ők. De ezt se szoktam rendszeresen használni, csak ott van kéznél.
Mi ez a süti törlés mánia? Ha valaki elmagyarázza, az jó lenne, sose töröltem még így tömegesen, 1 évbe, jó ha egyszer kellett egy bizonyos site sütijét törölnöm. Az megtörtént böngészőből.Nekem is összegyűlik szemétből, lusta vagyok, csak hetente fut le a disk cleanup
-
Wiz Khalifa
veterán
-
törölt tag
Win+S a kereső direktben, csak pont az a lényeg megszokta az ember simán Win gomb és gépelsz puff enter és ennyi. Nem kell egérrel kereső gombra kattintani, nem kell várni. Sok év beidegződését teszi tönkre ez a lag a Win10-ben. Ugyanez a probléma a billentyűzet dedikált számológép gombjával, Win7 és 8 alatt nyomtam, azonnal elindult és már vakon írtam a számjegyeket probléma nélkül. Most 10 alatt? Várd meg amíg az új UWP számológép splash screen után végre betölt 1-2 mp elmegy erre és türelmesen kell írni különben lemarad az input mezőből az első számjegy, ha még nem töltött be teljesen. Vicc.
-
CirrMee
addikt
Hagyd rá, szegény egy álomvilágban él.
Amúgy családon belül 6 példány üzemel (mindegyik korábbi win7 upgrade), plusz ismerősöknél, akiknek a gépei itt járnak a rutin karbantartásokon. Egyikkel sincs probléma, gondolom akkor ez elég rossz arány lehet az itt írogató kritikusaink szerint. Biztos igazuk van.
Amúgy én sem értem, miért tekinti egy OS nélkülözhetetlen részének a hozzá gányolt szemeteket. Aki meg annak ellenére akar szenvedni vele, hogy tud a használhatatlanságukról, azt nem tudom sajnálni. Csak akkor ne sírjon itt mindenkinek, hogy azt kötelező használni...
-
Cr00py
senior tag
Ezzel tisztában vagyok, viszont nyilván nincs 2 ugyanolyan rendszer. Alap felhasználásra biztosan elég, és működik is egy átlag usernek, viszont szintén vagyunk páran, akik nem csak böngészésre használjuk a rendszert. Alapverően Mac-et használok, viszont mivel van Pc-m, így ezen használom a Windows-t. Sajnos elengedhetetlen, mivel van ami csak Win-re van. Ez hasonló mint a sokak által panaszolt sorozatos BSOD-ok..a váratlan teljesítménycsökkenések..nos, nekem azzal nincs gondom, viszont nálam más területen jelentkeznek a *hibák*.
-
törölt tag
11:42-kor írt hozzászólásom tele van konkrét dolgokkal. "általános siránkozás"
Örülök te tapsolsz a Win10-nek, de azért engedd meg fikázzuk amikor valami szar. Főleg úgy, én használom az új funkciókat és látom hónapról hónapra mit össze bénáznak, te nem használod, neked elég lenne a 7 is. Majd amikor a rendszer egyre több része lesz UWP, te is belefutsz dolgokba. Ennyi részemről, nem vezet sehova a vitatkozás.
-
törölt tag
Engem nem zavar ha buherálod és elégedett vagy, csak ne írj olyat tökéletesen működik két éve és nem érted a panaszkodókat. Ha jó lenne, nem a 4-5. service packnál tartanánk a szokásos havi gigás összegzők mellett.
Amit te kiirtasz és nem használsz az a rendszer része, így jogosan beszélünk róla amikor szar. Ez nem sírás. Nem is értem az olyanokat akik lesik a support fórumokat és beírják lenézően "nekem minden jó, ti vagytok bénák". -
törölt tag
A "tökéletesen működik" szerencsések felé mindig az a kérdésem: használják is úgy ahogy a Microsoft kigondolta? Nem tökéletesen működik az, csak nem látják a hibákat vagy együtt élnek vele.
Mert akkor látnák az Edge erősen béta és instabil. Mert akkor zavarná őket a reklámok és nyaggató felugrók, eltávolíthatatlan feleslegek (pl. Messaging, Mixed Reality) miközben nincs egy alap videószerkesztő és a képnéző is egy rossz vicc. Az UWP appok rondák, lassúak, funkcióhiányosak, instabilak. Következetlen design mindenütt. Ablakkezelés gondok, minimalizálásnál, nem emlékszik a méretre, pozícióra, a Settings-ből nem tudsz két példányt futtatni, felesleges sokszintes almenük. A Store egy vicc. Start menüben elmászkáló ikonok, csempés téma évek óta vicc. A kereső bug. A színprofil bug.
Defender ha éppen vizsgál nagyon eszi a gépet, gyakran felkelti a 2. lemezt. Alvás és záróképernyő problémák 8.1-hez képest. Játszol vagy streamet nézel és úgy dönt csakazértis teljes sávszélességen tölti a nagy összegző frissítést. Aminél lutri éppen mit ront el. Hogy az update hízlalja a driverstore mappát a felesleges videókártya driver másolatokkal, egyszer 30 gigás Win mappát kellett kipucolni a normális 15 GB méretre. Hogy a night light néha beakad. Hogy a fast start up móddal több a baj mint haszon. Gaming mode parasztvakítás. MS ígér fűt-fát, aztán alulteljesít folyton kimaradnak, csúsznak a dolgok. Az októberi frissítés is ilyen lesz. -
Ferenc.
tag
Köszi a választ, meg az is érdekelne, hogy miért van ez a jelenség azon a laptopon, míg egy másik gépen amin ugyan az a win 10 van, nem csinál ilyet. Elsőnek megoldást akartam találni rá, hogy a onedrive maradjon a gépen, csak helyesen működjön, nem a teljes letörlésében gondolkodtam, de ha más nem marad az lesz.
Viszont most én is találtam egy cikket amiben azt írja ha ékezet van a gép felhasználó nevében az is okozhatja a problémát, s jelen esetben a problémás gépen is ékezetes a név. Lehet akkor ezt elég lenne megcsinálni és megjavul a onedrive letörlés nélkül is, és dolgozik tovább ahogy kell mint minden más gépen? :
-
törölt tag
Itt sem írja, hogy lenne valami korlátozás.
4.b
Önálló szoftver. Ha Ön a szoftvert önálló szoftverként szerezte be (vagy ha a szoftvert önálló szoftverként beszerzett szoftverről frissítette), akkor a szoftvert átviheti egy másik, Önhöz tartozó eszközre. A szoftvert (a licenccel együtt) átviheti valaki más eszközére is, feltéve, hogy (i) Ön a szoftver első licencelt felhasználója, és (ii) az új felhasználó elfogadja a jelen szerződés feltételeit. Az átvitelhez felhasználhatja a biztonsági másolat megengedett példányát, illetve azt az eredeti adathordozót, amelyen a szoftvert beszerezte. Amikor a szoftvert átviszi egy új eszközre, a korábbi eszközről mindig el kell távolítania a szoftvert. A szoftvert nem viheti át azzal a céllal, hogy licenceket osszon meg eszközök között. -
Dumi86
senior tag
Nálam legutóbb Onedrive frissitésekor csinálta ezt a felugró terminalablakot
Nem valószinű hogy ez a felugró ablak befolyásolná a teljesítményt. Legalább fele olyan lassú,sőt harmat gyenge gépem van a tiédhez képest,még szépen gördülékenyen netezek,perpill 10 megnyitott lappal(Opera). Ez nekem vírusgyanús dolognak tűnik. Vagy lehet a virusírtód fogja így vissza a géped,nem tudom mit használsz.
-
sb
veterán
- router defaultba állítása
Volt de nem router gond mivel a többi eszköz megy szépen. Ill. a beteg gépen is megy a hálózat, csak nem a lehalt protokollt kell használni. Ezt írtam is.- chipset driver reinstall
Na az még nem volt. Nem gondoltam, hogy lehet köze hozzá, de egy próbát megér.- körülnézés a böngésző-kiegészítők beállításaiban
- böngésző szűz telepítése, új profillal, új mindennel, kiegészítők nélkül
Browser független.- vírusirtó megnézése, lecserélése
Nem írtam, de megvolt. Tűzfal kikapcsolás is. Sőt, Router DMZ beállítás is.- egyéb kártevőölők leszedése, lecserélése, leállítása
Megvolt: Malwarebytes uninstall. Bár ez nem szokott futni realtime amúgy sem.- új felhasználói fiók létrehozása és használata
Ezt is kipróbálom! Köszi!szerk: Még egy fontos: Spybot AntiBeacon fent volt, de hónapokig gond nélkül. Erre gyanakodtam leginkább mivel 100 féle dolgot blokkol. De nem segített ez sem.
Amúgy neten rákeresve ez Windows network driver vagy win belső beállítás probléma. A fent írt IP reset/network reset-ekre többen írták, hogy megoldotta a problémát. Nálam is volt, hogy napokig nem jött elő network reset után. Lehet, hogy ez a megoldás + vmelyik progi mellőzése ami aztán újra elb*ssza.
Még ez is megér egy próbát, reset után huzamosabb ideig kilőve mind. Vírusirtót kivéve mondjuk, mert az kevéssé valószínű, hogy ezt okozza és amúgy sem lenne egészséges manapság nélküle. -
Sztlaci
aktív tag
Mióta feltettem az alkotói frissítést azóta tapasztalom.
Egyéb: Bluetooth kapcsolat nincs, a feladatkezelő szerint, - pedig van Bluetooth hangszórót használok.
AIMP3 megy, rendszeresen elmegy a net, ha le lövöm, van net.
Az időjárás csempe nem működik, pedig élőre van állítva.
Ja és más nemrég egy 2800+-os amd- gépre tettem XP-t.
1 GB rammal, kb. harmad idő alatt töltődtek be a web oldalak, mint a faca egy hónapos win 10 alatt, I3 5005, 4 GB RAM/ 250 SSD mellett. Csak így tovább mikrofos és helye lesz a Qantum számítógépeknek.
Ja és a gyerek kukacos almás gépe elmúlt 4 éves, nagyságrenddel gyorsabb a böngészés. Pik-pakk betölti az oldalakat. Csak pislogtam, milyen gyors.Más: Posta fogadja a leveleket küldés nem megy, semmi visszajelzést nem ad a sikertelenségről. A bugyuta menüben nem találom,hol lehet a kimenő levelezést konfigurálni.
-
TRob1
veterán
Na látod, én meg gondtalanul win10-ezek mióta megjelent. És ugyanezt elmondhatja mindenki?
Nem. Ahogy ff-ról sem (amúgy sosem tetszett). Sőt. (És egyik másik böngetőről sem) tehát ez ilyen. Felesleges körök. (Én "tudom" (
) hogy jobb az Nvidia, az Intel, az Adidas, a Rock, a Sör, a ... de attól még mások hihetnek mást, szerethetnek mást, használhatnak mást ha nekik az megfelelőbbnek tűnik. )
Jah, és gondtalanul Edge-zek. Igaz, nem 15 éve. De még akár az is eljöhet. (Én még csak majd 1 éve, de anyám már rámduplázott, kb. kezdetektől... pedig előtte mindig Chrome)
ÉS természetesen tudom hogy ennek is vannak hibái, mint mindennek.
-
sb
veterán
Asztali gép lannal, wifi nincs. A lan driverből ahogy írtam már volt fent 4 féle.
A Win reinstall pedig a megfutamodás és gyengeség jele.(Meg k* sok idő is kell hozzá)
Még egy brute force esélyem van: emlékeim szerint a Creators Update a múltkor megoldotta mikor felraktam. ... csak aztán mást meg elb*szott és így visszaálltam backupból a korábbi állapotra. Lehet, hogy azóta javult és teszek egy próbát vele...
Meg egyébként idegesít, hogy mi lehet az oka, annyira k*cs*g hiba, ahogy egyesével sorban elhalnak a weboldalak, egyebek, miközben másnak semmi gondja.
Az érdekelne ha tud még vki segíteni, hogy ilyen jellegű hibát hogy lehetne debugolni, monitorozni? Akár win performance toolkittel... -
daimonion
senior tag
Felejtsétek már el a default áruházi szarokat, minek kell erőltetni, de tényleg. Képet nézni ősidők óta ott az Irfanview, videóra mondjuk a PotPlayer, zenére pl. az AIMP, offiszra a LibreOffice, pdf-re a Foxit, fájlkezelésre a TotalCommander és csavesz, nincs gond, nincs fennakadás, csak öröm és boldogság.
Felejtsd már el az ingyenes szarokat minek erőltetni de tényleg. Képet nézni ott van ősidők óta a Windows fényképnézegető nem a win10-es új verzió hanem a régi Win7-es , videóra és zenére a Windows Media Player 12 Office-ra pedig az Office 365 pdf re az MS Olvasó vagy MS Edge Fájlkezelésre pedig a beépített fájlkezelő és nincs gond nincs fennakadás csak öröm és boldogság.
-
Doky586
félisten
Máskülönben hogy lehetne fikázni és hibákról beszélgetni..? Ez összetertozás érzést kelt..!
De tényleg van olyan ami uwp nélkül nem megy: pl az Euronews élő magyar adását csak így lehet nézni. (MindigTV-m van. Még az EN saját honlapján is csak a lebutított verzió érhető el)
-
svgyula
addikt
Ja igen, mert te aztán tudod mirő beszélsz!
Battery Care Function= Sony Vaio akkumulátor karbantartási funkció
Szóval a kettőnek köze sincs egymáshoz! Az amit te írsz egy teljes töltés-merülési ciklussal hozza viszza az akumlátor működését. Amit Ő akar az pedig az, hogy ne menjen 80% fölé a töltöttség! Az pedig szimpla hülyeség, ugyanis attól ha magas töltöttégen tartjuk az akut nem megy tönkre sőt! Minden akut az tesz tönkre ha lemerül és úgy tároljuk! Ezeket nem véletlenűl nem lehet újratölteni ha egy bizonyos szint alá esik a feszültség! Onnan csak egy "buta" töltő hozza vissza mert a gyári nem is fogja érzékelni az akumlátort! Ez nem véletlenül van így ugyanis a töltésvezérlőnek ilynkor ez tönkrement/zárlatos akut jelent!
Ezt már pár telefonnal is eljátszottam ahol a luzerek nem bírták és addig szórakoztak amíg sikerült szint alá meríteni az akut. Utoljára egy powerbank aksija gugolt le szint alá és a 2,1voltról csak a 12volt 10A-es autó töltő volt képes közel 2 óra alatt feltornászni 3,7v-ra a feszültséget. De azóta is műxik(napelemes hirid 5000mA). Úgyhogy ne próbáld megmagyarázni, hogy az akunak jót tesz az alacsony töltöttség mert nem! A segédprogramok pedig azért futtatják végig a teljes töltés-merülést, hogy "újra tanulja" az aku a teljes ciklust. -
Micsurin
nagyúr
-
törölt tag
-
Clemi
veterán
Mit jelent az, hogy képtelen vagy? Avirát használok gond nélkül ugyanezen a verzión és a korábbiakon is, soha semmi bajom nem volt vele.
A frissítés előtt én is gond nélkül használtam, de most tiszta telepítéssel tettem fel a CU verziót, és erre a rendszerre hiába indítom el az Avira oldaláról letöltött free verziót, már telepítés közben közli, hogy nem tudja befejezni és nem is telepíti az antivírus modult, csak nekikezd, de nem települ.
Háromszor próbáltam, de semmi. Gondolom a CU verzióban van valami trükk, amivel összeakad.Mit ajánlotok helyette, mert a Defenderben nem bízom meg teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Hobby elektronika
- Wise (ex-TransferWise)
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- További aktív témák...
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest