- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
drmotto #72710 üzenetére
Ha telepítéskor MS fiókot adsz meg, akkor a rendszer user mappa neve mindig az emailből származtatott első öt karakter lesz kisbetűvel. Utólag nem lehet átnevezni. Én úgy szoktam telepítéskor helyi fiókot csinálok, beírom a keresztnevem (enyém ötbetűs) nagy kezdőbetűvel hogy teljesen precíz legyen. Ilyenkor a rendszer user mappa neve is ez lesz helyesen. Ezután upgradelem a helyi fiókot MS fiókká az outlook emailemmel.
Settings (gépház? vagy mi a szösz magyarul) aztán fiókok, ott családi és egyéb fiókok, válaszd ki és fiók típusának megváltoztatása adminból standard.
-
TRob1
veterán
válasz
drmotto #63453 üzenetére
Próbáld meg hogy ezeket a drivereket teljesen eltávolítod, majd Restart. Vagy leszeded ezeket a drivereket netről (lehet van újabb verziójuk is), és manuálisan feltelepíted. Hátha megoldja.
(#63452) Géb89:
Most se vagyok benne biztos hogy értem, de majd valaki lefordítja.(#63451) junior11 :
Nem találkoztam még ilyennel (legalábbis nem emlékszem), pedig kezdetektől használom Postát több gépen is.
Alapból magyar Win lett telepítve (és nem magyarítva), magyar régióval, soha semmi nyelvátállítással és mégis ez lett?Szép.
-
Pribi
senior tag
válasz
drmotto #26867 üzenetére
Szia!
Az elsőre én is sokáig kerestem a megoldást. Az lett a vége, hogy mindkét usernek beállítottam jelszót. Így van login képernyő, és ki lehet választani hova lép be az ember. A neten amit találtam leírásokat, hogy mit hogyan kell beállítani, azok 1 újraindításig voltak használhatók.
Pribi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- The First Berserker: Khazan
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minecraft
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OpenWRT topic
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- MSI CYBORG 15 A13V
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest