- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Recon666
Közösségépítő
sziasztok!
Adott egy acer notebook a probléma az vele hogy windows 10 ben magán a rendszerben nem ir, de ha megnyit az illető egy böngészőt ír a billentyűzet, de emiatt a rendszeren belül nem tud keresni fájlokat mitől van ez találkozott már valaki ezzel a hibával?
-
Recon666
Közösségépítő
Sziasztok!
Van nállam egy Asus X541UJ típusú laptop I5 7-ik generációs procival Windows 10-el és nem akar kikapcsolni gyors bootolós módban. Gondolom Intel me driver baj van, de 9xxx verzót nem találtam hozzá valaki tud megoldást rá hogy igy is kikapcsoljon vagy nincs rá vegyem ki a gyors bootról a pipát? -
Recon666
Közösségépítő
Sziasztok!
Adott egy Hp 6460B tpíusú noti Broadcom wifivel WQindows 10-el. A probléma az hogy amint lekerül hálózati töltőről nincs wifi, töltőről működik. Energiagazzdálkodást kilőttük eszközkezelőben meg a vezérlőpultban is. Mit lehet még csinálni hogy megoldódjon a probléma? -
Recon666
Közösségépítő
válasz
svgyula #62542 üzenetére
A letiltást kipróbálom, túlmelegedést nem láttam a vga nem éri l a 67 fokot sem, proci is 40 körül mozog terhelés alatt. Tápellátás is rendben van, 650 Adata HM van a gépben, 6 pines csati a helyén.
Drivert vga kártya kivételével cseréltem, most tesztelgetem, de lehet ujrapkolom a rendszert. -
Recon666
Közösségépítő
Sziasztok!
Nemrég vettem egy GTX1060-at és tegnap Doom közben döbött egy kékhalált a gép, valamint voltak néha ilyen hangmegakadások. Most néztem hogy az IRQ16 alatt töb eszköz fut többek között az Asus Xonar DX hangkártyám is ez lenne a probléma vagy mire tippeltek?
Win10 64 bit van fent sülömben és az eseménynaplóba is dobálja a hibákat(svservice.dll):
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC