Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #17883 üzenetére
Probléma megoldva...az AMD úgy gondolta, hogy kihagyják a SATA drivert a Win10 driver csomagokból
Win 8.1-re készült driver telepítőt elindítva már listázta is a SATA drivert. -
moonguru
őstag
válasz Darth_Revan #17892 üzenetére
Szia!
Nem kéne erőltetni, mivel a Windowsé (általában) jobb!
Monitor Guru!
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #22471 üzenetére
Jah es minden driverbol a legfrisebb win10es van fent az Asus oldalarol.
-
Locutus
veterán
válasz Darth_Revan #22471 üzenetére
Én nem találkoztam ilyen hibával, pedig hasonló a konfig.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
bakosgabor57
őstag
válasz Darth_Revan #23278 üzenetére
Eddig nem tudtam, hogy ezt villogást így hívják: bejelentkezési bug...
Vásárolt Home-om van, és ugyan ezt csinálja, random. Van hogy napokig semmi,van hogy többször egymás után. Hogy lehet ezen segíteni?[ Szerkesztve ]
-
Popes
őstag
válasz Darth_Revan #53469 üzenetére
Próbáld meg, még elfogadja most is a tapasztalatok szerint.
Deus ex machina
-
szucstom
őstag
válasz Darth_Revan #53473 üzenetére
Ha a 1607-es buildre gondolsz, akkor igen, már frissítés is jött rá.
PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
válasz Darth_Revan #53602 üzenetére
Olyan gépen, amin előtte még nem volt Win10?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
őstag
válasz Darth_Revan #53604 üzenetére
Ez jó hír, most kéne egy laptopot telepítenem, amin 8-as volt gyárilag.
-
válasz Darth_Revan #53604 üzenetére
Köszönöm az infót! Van itt nálam egy win7-es core2 laptop, amit újra kellene telepítenem. Akkor kipróbálom rá a tízest.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
vlevi
nagyúr
válasz Darth_Revan #66476 üzenetére
Ugyanúgy, mint a tavaszi frissítésben. Gépházban. De, állítólag a tavaszi frissítésben bugos volt a game mód, most ebben javíttották. Hát, hiszi aki vakarja.
De, hogy két pozitívumot, (és rögtön mégegy negatívot is) mondjak,
+ bejelentkező képernőn bekapcsolva van a numlock! Végre!
+ mintha csináltak volna valamit a bejelentkezéssel, mert azonnal van desktop, nem tölt összevissza, mint korábban
- Azonban, a bejelentkezőképernő valami miatt csak kb fél-1 percig él, utána lekapcsolja a monitort. Ez másnál is így van? Természetesen a képernőkikapcsolás nem fél percre, hanem 10-re van állítva, a loginablakban viszont szinte azonnal lekapcsol. Lehet azt valahol állítani, hogy a bejelentkező képernő meddig maradjon kinn?u.i.: Most akkor nekiállok onedrive-t telepíteni.
Aztán majd utána legyakom a hülyeségeket (print3d és társai...)[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz Darth_Revan #66682 üzenetére
Bios Load default? És save...exit?
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
addikt
válasz Darth_Revan #69481 üzenetére
Ez is egy megoldás lehet: Vezérlőpult/Rendszer/Rendszervédelem/Hardver/Eszköztelepítés beállítása, és beállítod a képen látható módon.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Darth_Revan #73972 üzenetére
Nagyon sok régebbi (pl. az én Miix 2 8"-osom) BIOS-a sem képes 64 bites módban üzemelni, így a 64 bites Win sem telepíthető rá. Passz....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Cs1csó
félisten
Leírnád a táblagép pontos típusát? A honlapján, vagy a guglin lehet van erről valami infó. A táblagépekhez nem értek de a 64 bites telepítőt ezen a táblagépen hoztad létre? A bios-ban ha be tudsz lépni nézd végig a beállításokat, lehet találsz valamit.
-
Doky586
nagyúr
Minek a 64bit?
- 2TB-nál nagyobb HDD-ről akarsz bootolni?
- 3GB-nál több RAMot akarsz használni?
- kb 10% tárhelyet akarsz elveszteni? -
tupacamaru
veterán
válasz Darth_Revan #78338 üzenetére
Nálam Windows alól frissítve ez a jelenség, ha USB-ről akarom tisztán feltenni akkor el sem indul. Többféle pendrive-ot próbáltam, többféle telepítőt létrehozó progival.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Cs1csó
félisten
válasz Darth_Revan #78373 üzenetére
"ultimate performance" ? Ez miben tud többet mint a teljesítménycentrikus?
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #78373 üzenetére
Idokozben meg is találtam a választ, parancssorbol elő lehet csalogatni bármely w10 1803 alatt
csicso82:
This new policy builds on the current High-Performance policy, and it goes a step further to eliminate micro-latencies associated with fine grained power management techniques.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz Darth_Revan #78375 üzenetére
Na ezzel már nem fog melegedni a gépünk...
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
zolee001
őstag
válasz Darth_Revan #95643 üzenetére
-
Döglött Róka
veterán
válasz Darth_Revan #95643 üzenetére
Szia, miert pont ltsc?
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
mezis
félisten
-
Cs1csó
félisten
válasz Darth_Revan #96125 üzenetére
nem megy 80C fölé.
Jobb lenne, ha a 70-et sem lépné át.
-
Cs1csó
félisten
válasz Darth_Revan #96128 üzenetére
-
Cs1csó
félisten
válasz Darth_Revan #96130 üzenetére
EZ az elmélet a gyakorlat hogy ez egy CPU és egy csomó minden össze van benne zsúfolva ezért gondolom hogy le ne olvadjon róla a burkolat nem engedi tovább. Ez van.
Mit csinálsz hogy ilyen értékeket tol a gép?
-
Kékes525
félisten
válasz Darth_Revan #97664 üzenetére
Itt tedd fel a kérdésedet: Windows Insider Program
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Darth_Revan #97666 üzenetére
Hiaba vered a fejed a falba, ne itt kerdezz. Mi csak telepiteni szoktunk.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Kékes525
félisten
válasz Darth_Revan #97666 üzenetére
Akik tesztelők, és így valószínűleg tudják a választ, azok sokkal sűrűbben látogatják azt az oldalt és ezért ott hamarabb kapsz választ erre.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Cs1csó
félisten
válasz Darth_Revan #97664 üzenetére
Ezzel nem találkoztam. Van ennek valahol fóruma ahol beszéltek már róla mások is? Mert ha van és megoldották akkor azt ott ki is tárgyalták. (ilyennel nem találkoztam)
-
nagyúr
válasz Darth_Revan #107683 üzenetére
1909?! A javításra gondolsz ami nem magy szám?
Én játszottam most alatta, ha 1909 a verzió száma de semmit nem vettem észre.Nekem ez van és up-to-date a rendszer.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Cs1csó
félisten
válasz Darth_Revan #107683 üzenetére
Nem próbáltam még, de valaki azt írta nekem, hogy a 1903-hoz képest "smooth" érzés. Tehát remélhetőleg játékok alatt is ha nem is lesz jobb de rosszabb semmiképp.
Amúgy ez tényleg csak egy "javítása" a 1903-nak, nagyon minimális változásokkal.
-
nagyúr
válasz Darth_Revan #107686 üzenetére
Ahogy olvasom, még nagyon ki sem jött hivatalosan.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Cs1csó
félisten
válasz Darth_Revan #107686 üzenetére
Erről valami cikket? Én ezt találtam: [link]
Továbbá állítólag a többmagos processzorokat jobban favorizáló optimalizációk is kerültek a rendszerbe, de ez nem feltételen csak a Version 1909-et érintő módosítás, ugyanis összegző frissítések formájában korábbi Windows 10 verziók is megkaphatták már ugyan ezen fejlesztéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest