- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsírsámán
senior tag
válasz
norbi642 #26488 üzenetére
Furcsa dolog történt most egymás után háromszor is. Nagyban játszottam, mikor egyszer csak kikapcsolt a gép. (Notebook) Bekapcsoltam, és mint ha mi sem történt volna, a játékot ugyanonnan folytattam ahol abbahagytam, de kb 10 perc múlva megint kikapcsolt. Próbáltam rákeresni máshol is, ott olyasmi magyarázatot találtam h túlmelegszik a proci, de kérdéses, hogy miért most kezd el, ha az elmúlt egy évben nem volt vele ilyen gond?
-
laszak
tag
válasz
norbi642 #25092 üzenetére
pl. Ubuntu iso letölt, majd a korábban használt Universal USB progival kiírod a pendrive-ra, mint a Windowst. Majd megpróbálsz bootolni.
Alaplap típusának kiderítése:
-gépbe benézel, és látod a pontos típust a deszkán
-lustábbaknak: [link] , majd a download alatt letöltöd a rendszerednek megfelelő (32 v. 64 bites) verziót.
Indítod, majd a főoldalon a motherboard résznél látszik a pontos típus. (először egy összegző oldal jön be, azt bezárhatod).Mi sikerült pontosan?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged