Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- iOS alkalmazások
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Magisk
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OutsideR
aktív tag
válasz
quailstorm #69399 üzenetére
annak nem sikerült megcsinálni
-
fdisk
őstag
Nos skacok megoldottam.
Manuálisan ki lehetett választani a nyomtatót egy listából, és tudok nyomtatni.
Köszi -
OutsideR
aktív tag
Windows 8.1 rendszerem volt, Kaptam egy céges Windows 10-et. Az eredeti 8.1-et Marcium Reflect-el átklónoztam egy hdd-re ahonnan rendesen futott is, és feltettem az ssd-re a windows 10-et, ami viszont szépen összeomlott (később kiderült hogy az i5 integrált vga drivere fekteti ki a gépet, letiltva hibátlan) a lényeg hogy azóta nem bootol a hdd-re kirakott Win8.1, elvileg teljesen elbaszta a bootot valami.Van pendriveon egy MediaCreation tool os Win8.1 telepítőm, de ott azt írja hogy a ráfrissítés el fogja távolítani a telepített programokat. Hogyan tudom rávenni a win8.1-et hogy újra bootoljon?
-
fdisk
őstag
Üdv.
Van nékem egy ősrégi nyomtatóm,egy canon ip4200-es.
A probléma,hogy driver hiányában a winfos nem látja,ergo nem tudok nyomtatni.
Van rá megoldás,hogy tudjam használni a nyomtatómat?Sajnos a google keresés nem hozott eredményt,mert driverileg ez a nyomtató már nem támogatott.
-
Dr. Romano
veterán
Akinek a frissítés keresés indokolatlanul órákat vesz igénybe, annak itt a megoldás.
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok..
Abban kérnék segítséget, hogy miként tudok a gépnek fix ip-t adni? Router van. Régen be lehetett állítani a winben csak már nem emlékszem, hogy hol....
-
törölt tag
-
Cane
őstag
Sziasztok! Vettem használtam egy 8.1 táblagépet, de a korábbi rendszergazda fiókját látom. Ezt törölni szeretném, egy másikat pedig létrehozni helyette. Megoldható valahogy?
Előre is köszi a választ! -
C. s.
addikt
Sziasztok!
Minden bekapcsoláskor kereken 10 percig a Windows Intéző erősen tekeri a procit. Ez mennyire "normális"? Régen is volt ilyen hülyesége, de ezt valamelyik frissítés megoldotta. Azóta csinálja megint, mióta lepucoltam azt a telemetriás szemetet. Szerintem attól a büdös életbe nem lehet megszabadulni. Így vagy úgy, de teszi a dolgát. Más is tapasztalt hasonlót?
Augusztus vége óta raktak valami disznóságot a Win. frissítésbe, amit érdemes kihagyni? Én csak ezekről tudok.
[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
Win8.1Pro.
Az Internet Explorerhez tudtok valami "helyesírás-ellenőrzőt" ajánlani ? Új billentyűzetbe ruháztam be, vezeték nélküli, és néhanéha azért melléütök mikor használom,ennek a kijavítására kellene valami támogatás..
-
CJ3
senior tag
Másfél éve fent a Windows 8.1 csak ámulok
SSD-n fut most szeretném újra rakni holnap. Maradjon a 8.1 vagy Windows 10?
Rendkívüli módon meg vagyok elégedve vele. Az újra telepítést is minimum 1 évre szánom, emiatt kérdezem a Win 10 et, hogy pl játékok programok támogatása megszűnhet e, vagy ilyen jellegű problémák egyenlőre nem állnak fent?
-
Sanya
nagyúr
válasz
szmayer1 #69362 üzenetére
meg kellene nézni, hogy felraktad-e a legfrisebb intel drivereket, vagy ha igen, akkor leszedni azokat és néhány kiadással korábbit felrakni. Persze a windows automata driver frissítését ki kell kapcsolni.
Nekem laptopon okozott leállíthatatlanságot ( alvó üzemmódba rakta, de nem indult el többet), újraindíthatalanságot ( leállította) és alvó üzemmódba rakhatatlanságot ( elaludt, de nem indult be többet).
-
lck
senior tag
válasz
Dr. Romano #69370 üzenetére
-
blueye
veterán
Hello,
van egy TP-Link TL-WDR3600as routerem (gyari firmware) es a UPCtol kapott technicolor doboz. Eddig minden eszkoz amelyik nalam jart mindegyik routerhez tudott csatlakozni. Most is jol mukodnek tobb eszkozon.
Van most nalam egy 8.1es windowsos PB laptop, no ez is tud hozzajuk WiFin kapcsolodni, de nincs net (azonositatlan halozat). Persze vezeteken siman van net a laptopon. Igy meg gondolhatnam h a Wifijevel van baj, node ha a telefonomon osztok neki netet WiFin, teljesen jol megy a net. Mi lehet a gond?
-
Dr. Romano
veterán
válasz
westlake #69371 üzenetére
Még azt is mondanám hogy oké, nálam van a baj ha nem látnám az összes itthoni Windows 7-es gépen ugyanezt a jelenséget.
Oké a gép valóban nem egy erőmű de ez nem magyarázat. A feladatkezelőben folyamatos 50%-os CPU terhelés van és minimális wifi kommunikáció. Ha valamelyik ki lenne maxolva akkor nem panaszkodnék mert tudnám hogy mi miatt várok (és ugyanez a jelenség a Windows 7-es konfigokon is -azokat már pont emiatt nem is frissítem). -
westlake
félisten
válasz
Dr. Romano #69369 üzenetére
Közel sem olyan rossz a helyzet, mint a Windows 7-nél. Nekem tegnap körülbelül 3 óra alatt megtalálta a WU a közel 280 darab frissítést egy gyári Windows 8.1-hez. Szerintem nálad éppen valami más probléma van.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Dr. Romano #69369 üzenetére
after 4 óra és még mindig keres.... elmehetnek oda ahová ilyenkor illik.
-
Dr. Romano
veterán
A mikroszoft pöröghetne már a farkamon, hogy már a W8.1-es frissítéseket is ugyanúgy belassították mint a hetesét. Frissen telepített nyócas, augusztusig integrált frissítésekkel (szóval még nincs is sok amit le kéne szedni) és már 2 órája tekeri a procit 50%-on és csak keres és keres... Egyszerűbb lenne letiltani a frissítéseket ezeken a rendszereken az MS részéről mert így nincs semmi értelme.
[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
válasz
westlake #69366 üzenetére
Köszönöm, csinálom!
És az nem probléma hogy az SSD partíciói milyenek?
Ezt találtam googleval: "Új Windows 8.1 telepítésekor, aktivált UEFI mellett automatikusan GPT partíciót készít a rendszer, és három részre osztja a rendszertárolót." ha jól emlékszem ilyenek már most is vannak, gondolom a 10-es rendszer miatt, de akkor gondolom jónak kell lennie.
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
válasz
choco01 #69365 üzenetére
A Windows 7 USB DVD tool-t nyugodtan felejtsd el. Rufus a barátod. Miután hozzáadtad az ISO-t, a második legördülöben GPT-t válassz MBR helyett. Ha több partíció van az adattárolón, akkor nyilván nem előnyös az egészet törölni. A Windows telepítő megfelelő részénél törölj le minden partíciót, amire nincs szükséged. Ott nem fogja írni, hogy melyik a jelenlegi D, viszont a méretéből ki fogod tudni találni.
Egyébként ezt mind ki lehet guglizni. Mellesleg pedig nincs köze az adott Windows verziójához, mivel általános dolog.#69367: Az enyémet biztos nem látta...
[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
válasz
westlake #69364 üzenetére
Köszönöm, eddig ilyennel még nem találkoztam, próbálkoztam, nem ment, ezért kérdeztem itt.
Windows 7 USB DVD tool-al tettem rá az MSDN-es 64 bites képfájlt.
Ennyit csináltam csak.Akkor melyik programmal tegyem rá, hogy GPT módban jöjjön létre?
C meg D meghajtó van az SSD-n, és a D-nek kell megmaradni, azon vannak a mentések.
Vagy akkor csak az a megoldás maradt hogy a C meghajtót GPT-re kovertálni?
Vagy a pendriveval kell mókolni? -
westlake
félisten
válasz
choco01 #69363 üzenetére
Az, hogy jobban utánanézel a dolgoknak. Ha UEFI-ben szeretnél Windows-t telepíteni, akkor a telepítőt is GPT módban kell létrehozni, nem pedig MBR-ben. Feltételezem, hogy 64-bites telepítőről van szó. A particionálással pedig nem lehet hiba. Mindamellett ha most MBR módban van az adattároló (nem a pendrive), akkor a telepítés elején a javítás funkcióval és a diskpart paranccsal át kell konvertálni GPT módba. Ezzel vigyázni kell, mert az egész adattárolót letörli!
[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
Hali.
Windows 8.1-t telepítenék pendriveról.
UEFI-ba nem adja be a Boot menübe a pendrive, legacyba beadja, és tovább is enged, de a particionálásnál a C meghajtóra kiadja hogy ne telepíthető rá(GPT-MBR hiba). Meg ugye legacyba nem is menne később a 8.1
Szerintetek mi a megoldás?
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok
Adott egy 10 hónapja telepített frissítésektől mentes win 8.1-es oprendszer. (Hivatalos kulcsal)
I5, gtx970g1, 16gb ram, 2db 120gb ssd stb.Következő a probléma.
Mikor bekapcsolom a gépet, egy pillanarta bejön a bios, utána a win indító logoja, de a tovabbiakban fekete képernyő fogad, pár másodperce rá hallom hogy ujraindul a rendszer, és a második próbálkozásra minden oké.
Amit észrevettem, hogy ha kikapcsolom a gyos rendszerindítási lehetőséget, akkor minden oké. Ujratelepítés nélkül az a hibajelenség orvosolható valahogy??
A másik gondom, ráengedtem az összes frissítést a rendszerre, hátha megoldaná a fent említett hibát, de nem így lett, sőt jelentkezett még egy hiba. Mégpedig az hogy indulás után egy ideig csak a háttérkép jelenik meg, az asztali ikonok kb 8-10 másodpercet "késnek".
Esetleg ezt is lehet valahogy orvosolni ujratelepítés nélkül??A gép nincs mindenapos használátba, heti 3-4 alkalommal van bekapcsolva, csak egy felhasználó használja, tehát nincsenek rá letöltve semmiféle felesleges dologok.
Előre is köszi
Üdv[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
Szívesen, sok sikert!
Most még az jutott eszembe, hogy valami fájlmegsemmisítővel megpróbálhatnád bedarálni. Sajnos nem igazán ismerek ilyeneket, csak az Ashampoo File Wipert és az Ashampoo WinOptimizert, de hátha tud valaki valami kevésbé reklámozósat. (Vagy live Linux alól megfelelő jogosultságokkal összejöhet.)Olyan is volt már, hogy a TC bekattant egy fájlnévtől, az Intézőnek meg meg sem kottyant.
[ Szerkesztve ]
-
adsl
aktív tag
Sziasztok.Melyik programmal lehet a legegyszerűbben aktiválni a Win 8.1-et?
-
C. s.
addikt
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Olyan problémába ütköztem, hogy nem tudok egy mappát törölni. Ezt az üzenetet dobja fel:
Ha jól rémlik ez a mappa és annak tartalma valamikor egy másik gépemen volt a "C" meghajtón.
Van valakinek ötlete, hogy, hogyan tudnám törölni? -
Tikakukac
titán
válasz
#93794560 #69348 üzenetére
Tucatszor lett kábelezve és átrakva. Ezen felül a gépben minden SSD és más HDD tökéletes, valamint ez is hoz minden gyári paramétert.
Ezt Windows gond, ez 10 és tízezer %. Kérdés, hogy Acronis és backup vissza vagy javítható-e. Mondjuk Winről van szó, utóbbi általában kb. esélytelen.
-
kororo
tag
Sziasztok!
Ha mostanában telepítetek W8.1-et,a KB 3021910,majd a KB 3172614 rendszereteknek megfelelő változatát
kézzel felrakva rögtön talál frissítéseket a masina.Előfeltétel a KB 2919355 jelenléte a gépen.
Üdv! -
Tikakukac
titán
Gyors kérdés, mielőtt megint elkap a gépszíj aztán megint kivágom ezt a katrancot.
Végtelenségig indexelő HDD. A HDD tökéletes. Más gépekben is. A képek részben megkapják a betekintőt, részben nem, végtelenségig pörög a szegény csík. Maguk a fájlok tökéletesek. Amit a net kidobott magából azokon túl vagyok, mindenféle kombóban voltak ki-be kapcsolgatva ezen funkciók.
Mitől omlik a drága? Thx!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
castiels #69344 üzenetére
1. az újrahúzás mindig tisztább
2. az átkültöztetés többségében megoldhaó (SSDs topik összefoglaló
3.
Lásd a problémádat:
Van egy belakott rendszered, amin a programok, és a win meg egyebek hivatkoznak egymásra (c:/ szinten). Ebből nem lehet csak úgy kivenni a windows mappát. Nem írtad, hogy a 120-ból mennyi a foglalt hely, de tudd, hogy a a 60 GB-os ssd is csak a ~93%-át mutatja OS szinten, szóval ez a kiindulási alap.
Ha nem utánaszámolva pontosan 120GB-ra lett leválaszta (os felé mutatva) az első fele a vinyónak, akkor (még utánakérdezve, hogy a kiszemelt SSD megfelele) pont jó lenne egy 120 gigás SSD, ami amúgyis inkább ajánlott az "OS-nek és programoknak", mint egy 60-as ami csak "OS-nek"...[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
válasz
szabonagyur #69343 üzenetére
Igen mehetne a C-C, csak a C 120 GB van osztva és azon van a windows meg sok progi.
Az SSD meg 60 GB
-
castiels
addikt
válasz
szabonagyur #69341 üzenetére
Ha maga a rendszer meghajtó, nagyobb mint az SSD tárhelye akkor is klonozhatom csak magat a windows mappát?
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy laptopom, amin 8.1 rendszer van síma HDD-n kétfelé osztva. 500GB
Szeretnék egy 60GB-os SSD-t bele tenni, de a rendszert meg szeretném hagyni, valahogy megoldható, hogy az ssd-re átkerüljön a jelenlegi rendszer és arraól bootoljon. A mostani rendszer meghajtó C pedig váljon eggyé a D-vel.Vagy ezt csak ha újrahúzom akkor lehetséges?
-
pn4hvq
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: adott egy pc egy iskolai tanteremben, benne egy gigabyte h81m-s2h alaplap. A pc-re az integrált videokártyára van kötve egy monitor, és hdmi-re egy projektor. Alapfelállás az, hogy klón módban látszik a két kijelzőn minden, elsődleges a monitor.
A tanárok jelezték, hogy találkoztak az alábbi jelenséggekkel teljesen rendszertelenül (csak másodkézből vannak információim, így a tévedés joga fenntartva):
-a monitoron csak feketeség van. (Projektorról nincs infóm.)
-az elmondás alapján valamiért kiterjesztett lett az asztal, és az elsődleges a projektor lett, a monitoron csak a tálca látszódott, ikonok nem.
Mivel több tanár is nyomkodja a gépeket, fogalmam sincs, melyik nem az "előírások" szerint használja, és a következő pedig nem tud vele mit kezdeni.Hogyan tudnám a legegyszerűbben megoldani azt, hogy a képernyő beállításokat sem az alaplapi intel kártya programjával, sem pedig az asztal tulajdonságainak állítgatásával ne tudják elállítani?
Azt meg lehet oldani, hogy a két kijelző csakis klón módban működjön, és mindig a monitor legyen az elsődleges? Esetleg valamilyen külső programot gépinduláskor, valamint ciklikusan becsengetéskor lefuttatni, ami ezt beállítja? Ez használható erre: [link] ?
Ami infóm még van: a gép úgy lett feltelepítve, driverezve, hogy a projektor nem volt rákötve a gépre.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
luckyboi82
tag
válasz
ReFleXx #69335 üzenetére
Ha ez fontos, akkor úgy értettem, hogy : befagy minden, abban az állapotban ahogy éppen áll a kép, se kép, se hang, se semmi, de most már iszonyatosan sokat fagy. Csak a tápnál lehet ilyenkor kikapcsolni. Alaplap lesz? Memóriából azóta raktam bele, de 3 Gb-ből nem lát csak 2-t.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz
King Unique #69332 üzenetére
Na, a mostani patch kedden manuális keresést indítva nálam kb. 1 perc alatt megtalálta nálam a 12 db frissítést és utána a telepítés és újraindítás is simán ment. Szóval azért nem olyan ez még szerencsére, mint a 7-esnél...
Amúgy korábban frissítettem Win10-re, de aztán végül visszaálltam inkább 8.1-re. Azóta a vezérlőpultban néha frissítés után megjelenik újraindításnál a "A Windows 10-es frissítés készen áll" üzenet...Pedig ugye már lejárt a kedvezményes időszak. Restart után természetesen nem csinál 10-re upgrade-et, de azért fura. Vsz beragadt valami...
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz
luckyboi82 #69318 üzenetére
Hogy érted ezt, a "random megáll a kép" ugy érted hogy lefagy/kimerevedik a kép vagy mintha lekapcsolnád a gépet és rendesen lekapcsol a Windows csak gyorsan, a futo programokat force-olva lekapcsolva?
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #69326 üzenetére
Hát sajnos nem lett jó...
-
King Unique
titán
válasz
rostiron #69329 üzenetére
Én tiszta telepítést legutóbb kb. egy bő hónapja csináltam, de akkor még nem volt vele semmi gond. Megtalálta 5-10 perc alatt azt a 250+ db frissítést. Illetve a havi patch keddeken is mindig pár perc alatt lefut a manuális keresés. Viszont, ha a 8.1-nél is elcseszték, az f@sza... Bár majd jövő hét kedden leszek kíváncsi, hogy akkor mi lesz? Mert ugye a 7-es ilyenkor is képes nagyon hosszú ideig keresni...
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Telepítettem egy asus laptopra a 8.1 -et, utána elindítottam a frissítések keresését, de nagyon régóta csak a "keresés folyamatban" megy.
Ez normális ?? A telepítőt innen töltöttem tegnap. -
westlake
félisten
válasz
f(x)=exp(x) #69326 üzenetére
Tudom javasolni a driverscloud.com-ot. Mondjuk van egy olyan érzésem, hogy nálad nem is működik maga az eszköz.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
f(x)=exp(x) #69322 üzenetére
Az már bajosabb ha se Aida se eszközkezelő nem látja.
Szoktak variálni a miniPCIe kártyákkal országok közt, nem biztos hogy a hozzávalót tetted fel. -
westlake
félisten
válasz
f(x)=exp(x) #69322 üzenetére
Egyáltalán az eszközkezelőben látszik, mint "ismeretlen" eszköz?
A HP oldala szerint Broadcom a gyártó. Próbáld meg ezzel. -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
quailstorm #69320 üzenetére
Az adtlapomon fel van tüntetve a szóban forgó laptop. Leszedtem a 8.1-hez tartozó drivert a hivatalos weboldalról. Reboot már megvolt, de nem változott semmi sem, tövábbra sincs olyan a beállításoknál, hogy Bluetooth. Atheros driverből meg nem tudom milyen kell, mert az Aidánál se látom a Bluetooth konkrét típusát...
A neten keresgélve találtam egy módszert, azt végigcsináltam, de nem működik így sem. Valamit nem tudtok javasolni? -
MK VII
veterán
Üdv mindenkinek...
Van egy számomra nagyon zavaró jelenség 8.1 alatt..
Gondol egyet és átvált a billentyűzet kiosztás H101-es magyarra.. Ebben ugye a z és az ypszilon fel vannak cserélve.
Random gondol egyet és átvált..
Akkor veszem észre mikor gépelek és totál katyvasz az egész írásom.
Mitől lehet ez? Van esetleg egy billentyűkombináció amit véletlenül megnyomok? -
quailstorm
nagyúr
válasz
f(x)=exp(x) #69317 üzenetére
Nem ismeri fel az eszközt, nekem volt olyan hogy elfelejtette és rebootolni kellett, de pl kellhet egy Atheros driver akár.
-
luckyboi82
tag
Illetve csak 1 Gb-ot lát a memóriából, ezt hol lehetne beállítani, hogy rendben működjön, mert a BIOS az látja.
-
luckyboi82
tag
Sziasztok,
egy régebbi gépre tettem fel egy friss 64 bites 8.1-et. Érdekes módon néha 20 perc után, néha 2 óra után hibaüzenet nélkül randomra megáll a gép, teljesen magatehetetlenül kiakadva lefagy. A gép egy Asus P5VDC-MX+Intel 930 3,00 Ghz, 2 Gb DDR2 800mhz masina, csak netezésre használják. Újraindítás után gyakoribb a hibajelenség. Mi okozhatja vajon ezt, mivel kezdjek kísérletezni?
-
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok!
Laptopomon nem tudom bekapcsolni a Bluetootht. Windows 8.1 van rajta, és nincs bekapcsolási lehetőség sehol. Mit lehet csinálni? -
Hogyan tudom véglegesen száműzni Win8.1 alól a OneDrive-ot? Próbáltam a Google találatai alapján többféle módszert, de továbbra is ott csücsül a tálcán. Ráadásul jobb kattintásra csak két gomb jelenik meg, az "Open OneDrive in file explorer" és a "View sync problems". Telepítve van a jogtiszta Office365 is, ennek van köze hozzá?
-
togvau
senior tag
Miért nem tudok mid midi-t lejátszani? Év elején még ment, azóta semmi változás nem történt se vindózban, se hardverban.
-
Sátán44
addikt
Sziasztok!
Hol kell beállítani, hogy bármely program telepítésekor jelszót kérjen a rendszer?
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Szeretnék érdeklődni, hogy milyen lehetőségek vannak egy 8.1-es gép feloldására. ha a jelszó el lett felejtve?
Csak kaptam egy ilyen kérdést és nem tudom, más os használójaként.
Talán a regisztrált email fiók elérhető, de nem biztos... -
quailstorm
nagyúr
válasz
King Unique #69301 üzenetére
Igen, csak kezdő Win8-as koromban párszor el kellet indítani a Linuxot mire rájöttem mi a baj
Akkor 2,5TB volt most 4TB, szóval adatot kellett elérni. -
King Unique
titán
válasz
quailstorm #69300 üzenetére
Normál módon nem engedte, illetve azt a kapcsolót nem próbáltam. Viszont annak megint nincs értelme, hogy utána a CHKDSK-val orosz rulettezzen az ember. Egyszerűbb kivenni azt az egy pipát, illetve ha SSD-n van a rendszer, akkor úgysem olyan fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24