Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez a Creative Speaker Settingsben van, amit a DanielK-féle support pack rakott fel. Ha csak a Winupdates hangdriver van fent nálad, esetleg az Audioconsole, akkor szerintem nem találsz ilyen programot feltelepítve.

(#49492) pigsty: Ha kevesebb kattintással meg akarod úszni, akkor: start, beírod, hogy: cmd és Ctrl+Shift+Entert nyomsz, és így is adminként futtatja.

(#49494) pigsty: Azt hittem, hogy valamilyen saját mappádba nem tudsz menteni.
Ez így teljesen rendben van. Hidd el, megszokod majd.
A Winamp néha nekem is megkérdezi indításnál, de szerencsére elég ritkán. Én ezt a verziót használom: 5.56. Gondolom a társításokat állítja be, azért kell neki rendszergazda jog. Beállításokban a File types-nál a restore file associations at Winamp start-up be van nálam kapcsolva. Illetve próbáld meg, hogy a Beállításokban pl. a Playbackre, vagy a General preferencesre, vagy a Winamp Pro-ra mész, és utána zárod be. (lehetséges, hogy ha a File types-on marad, az is bekavar...)
Illetve nincs valami más program szintén társítva a zenékhez? Lehet, hogy amiatt kell a Winampnak mindig újratársítania."Több programnál picit zavaró, hogy be kell állítgatni, hogy igen, egy ini file hozzáféréshez engedélyt adok, nem malware"
Így lehet biztosítani, hogy tényleg nem egy malware.
Az UAC azt nem tudja, hogy mire kell a programnak admin jog, mit fog vele csinálni. Illetve lehet, hogy egy kártevő módosította a programodat, ezért jó, hogy meg sem lehet jegyeztetni a programokat.
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- EA Sports WRC '23
- Visszaszerezte az írországi Fab 34-es gyárát az Intel
- Windows 11
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- AMD FX
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Realme 12X 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest