- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Garmin topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez a Creative Speaker Settingsben van, amit a DanielK-féle support pack rakott fel. Ha csak a Winupdates hangdriver van fent nálad, esetleg az Audioconsole, akkor szerintem nem találsz ilyen programot feltelepítve.

(#49492) pigsty: Ha kevesebb kattintással meg akarod úszni, akkor: start, beírod, hogy: cmd és Ctrl+Shift+Entert nyomsz, és így is adminként futtatja.

(#49494) pigsty: Azt hittem, hogy valamilyen saját mappádba nem tudsz menteni.
Ez így teljesen rendben van. Hidd el, megszokod majd.
A Winamp néha nekem is megkérdezi indításnál, de szerencsére elég ritkán. Én ezt a verziót használom: 5.56. Gondolom a társításokat állítja be, azért kell neki rendszergazda jog. Beállításokban a File types-nál a restore file associations at Winamp start-up be van nálam kapcsolva. Illetve próbáld meg, hogy a Beállításokban pl. a Playbackre, vagy a General preferencesre, vagy a Winamp Pro-ra mész, és utána zárod be. (lehetséges, hogy ha a File types-on marad, az is bekavar...)
Illetve nincs valami más program szintén társítva a zenékhez? Lehet, hogy amiatt kell a Winampnak mindig újratársítania."Több programnál picit zavaró, hogy be kell állítgatni, hogy igen, egy ini file hozzáféréshez engedélyt adok, nem malware"
Így lehet biztosítani, hogy tényleg nem egy malware.
Az UAC azt nem tudja, hogy mire kell a programnak admin jog, mit fog vele csinálni. Illetve lehet, hogy egy kártevő módosította a programodat, ezért jó, hogy meg sem lehet jegyeztetni a programokat.
Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs