- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Aktív témák
-
pigsty
aktív tag
Rettenetesen túl van okoskodva megint ez az új Win. Elnézést, nézegettem a témában, reális időráfordítással, de a lentiekre nem találtam megoldást.
Biztos szükség van a UserError miatt magasabb biztonsági struktúrára, szintekre, de néha már kezelhetetlen az egész, amikor helyettem akarja eldönteni, mit akarok, és mit szabad.
Rendszergazdai fiókkal vagyok bent, és még így se lehet minden mappába menteni.Próbáltam korábbi hsz-kben keresni,de az pont nem ment, hogy lehetne az, hogy a CHKDSK a merevlemezeken is keressen - csak a USB-s külső HDD-n hajlandó keresni, de a helyi lemezeken megtagadja, valami emelt szintű engedélyre hivatkozva. O, je. Ja, amúgy futtatás->cmd-ychkdsk módszerrel szoktam ellenőrizni.
elvileg a lemezek is saját tulajdonba lettek véve, mint a mappák...nézegetem 2 napja a beállításokat, de nem tudom, akár registry hegesztéssel, azt hogy kell, hogy ha winampnál a zene vagy más mappámban az almappákat állandóan alapértelmezetten részletek nézetre rakja, én márpedig mindenütt alapból listát szeretnék.
Ugye ez a túltervezett izé nem ment el minden egyes mappa beállítást külön-külön?
Tényleg exe-ként külön be kell állítani, hogy milyen jogosultsággal fussanak? Pl nálam más, ha parancsikonról, vagy a billentyűzet multimédiás (winamp.exe inidítása)programozott gombjaival indítom, sokszor kérdezi a a total commandernél is ezt a engedélyezi-e a pr. hozzáférjen.... lehet, visszamegyek az Xphez, bár a Win7 tök jól bekalibrálta a nyomorult lcd monitorom és a zenék is mintha tisztábban, részletgazdagabban szólnának.Azt már meg se merem említeni, az miért van, hogy IE9, de Firefox5 alatt is, ha feltölteni szeretnék webesen egy megosztóra, akkor nem jegyezné ám meg a win(?) a legutóbbi megnyitott mappát, hanem mindig elölről kell keresgélnem, a Számítógépből. Vagy itt is weblaponként külön jegyzi meg?
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest