Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• fatal`

titán

válasz pigsty #49482 üzenetére

A mappanézetet mappánként jegyzi meg, de azt hiszem lehet valahogy fixálni, nem tudom, nem használom.

Ha az UAC kikapcsolását nem találtad meg az user error, egyébként ez nem ajánlott (vezérlőpult->felhasználói fiókoknál tudod kikapcsolni). Inkább futtasd a programokat rendszergazdaként, jobb klikk -> run as admin, ahol szükséges.

"Azt már meg se merem említeni, az miért van, hogy IE9, de Firefox5 alatt is"

IE-t nem használok, a többi nekem megjegyzi, de ennek semmi köze a winhez.

• pete_21

addikt

Start menübe írd be, hogy cmd, és a kiadott találatra jobbklikk, és úgy futtasd rendszergazdaként. Ezután már engedni fogja a helyi lemezeken is a chkdsk-t.
    Az UAC-nál nem tudod megjegyeztetni a programokat, pont ez a lényege. Ha megjegyezné, onnantól semmit nem érne. Ha lejjebb veszed a csúszkát, szintén nem sokat ér onnantól az UAC.
    Milyen mappákba nem tudsz menteni?
    Winampot miért akarsz rendszergazda joggal futtatni?
    Ha a Winamp ikonjánál állítod be, hogy adminként futtassa, akkor csak onnan fogja adminként indítani. Ha a billentyűzet indítójával akarod, akkor onnan nem adminként indul. Esetleg úgy tudnád megcsinálni, ha a billentyűzet programját adminként indítod, akkor az onnantól mindent adminként fog indítani. (csak így ugyanott vagy, csak nem a Winamppal, hanem a billentyűzet progival... :D )

(#49476) Winner_hun: Úgy tűnik az integráltat nem támogatja, csak a PCI-osat... Esetleg WinXP módban próbáld futtatni a telepítőt (bár nem sok esélye van).

• Laccoss

addikt

Ha teljes jogosultságot adsz (saját tulajdonba veszed) akkor tudnod kell másolni bele.

Chkdsk újraindítás után, win betöltődés előtt fog futni.

UAC -nál a csúszkát lentebb veszed.

Mappabeállításoknál lehet olyat hogy minden mappára ugyanazt alkalmazza. Most nem találom, de régebben volt ilyen.

Nálam a böngésző FF4, menti az utolsó könyvtárat ahova mentettek, engem idegesít is, mert nem egyedül használom a gépet. Tehát ez nem hiszem hogy a windows hibája lenne.

Aktív témák