- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
pigsty
aktív tag
Szerintetek ez most mi és miért lehet?

Marajunk annyiban, letöltöttem egy Win7 telepítőt, amibe a SP1 is integrálva van. Maga a csomag nem tört.
Elindul a DVD, kijön egy 3 pontos menü, helyreállítás, telepítő indítás, elindítom a telepítőt.
Megjelenik, a fekete kép, micr.corp. is középen és kezd megjelenni,mozogni az animáció, kicsit vár, aztán kidobja a kéküzenetet.Mellékelem az everest reportját, és a hibát.
Lehet, hogy a RAMal van baj? Az a fura, Xp csont nélkül fut régóta, tavasszal raktam be egy újabb RAmot. Az lehet, hogy a 7-nek nem jó a slotoknál a sorrend?
(meg egyébként is, jó így? Az alaplap engedi a dual channelt...)Még másfél éve egy haver adott egy másik win7 telepítőt, ott rendesen felállt ez a WinPE(?), ami telepít, viszont szintén kékhalált dobott, az AGP-s ASUS kártya miatt, de csak miután kézzel felraktam - az akkor még csak béta - drivert, úgyhogy 800x600al ment a képernyő.
Csökkentett módot, mást is végigpróbáltam, semmi....
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest