Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- iPhone topik
Aktív témák
-
Zsike87
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Koszonom, hogz segiteni probalsz, de ez a mondat "kell recovery lemezről bootolni a módszerhez" nekem kinai. Kozben volt itt egy info-s srac, aki megnezte, es szerinte lehet, hogy a CD-kkel van a gond. Max megprobalom, amit legutoljara irtal.
Meg egy utolso kerdes: a "nagyobb gond" az mennyire nagy?Az erdekel, hogz ha nem is en most azonnal, de szervizben otthon meg csinaljak (meg garancias) , vagy kezdjek aggodni. Bocsi, diak vagyok, es nem keveset sporoltam a laptopra
Kiprobaltam az elsot de ezt irta ki:..."No bootable device-insert boot disk and press any key"...

Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.01
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs