Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
polonic
üzenetére
A mostani fizetéek mellett aligha, persze biztosan van, de hidd el, több az akinek fekete Win-e van.
Otthon mindenből lehet egy a polcon, ha valaki munkára használja, az más, akkor legálisnak kell (ene) lennie mindennek.Én is vettem már progit, amit kénytelen voltam, mert nem létezett törés hozzá, és miért, mert kellően olcsó volt, több konkurens ermék közül választottam.
A MS Windows monopolhelyzetben van, ami nem lenne baj, ha nem élnének vissza a helyzetükkel az árképzést illetően.
Teszem azt, 10 000 HUF ért adnák a dobozos ultimate-t legtöbbünk megvenné hivatalosan. Én biztos. De 100 000 ért nem.(#45638) pete_21
USB és winyok, usb és lámpák, bármi ami az USB ét zabálja.
Dugj rá több egeret stb.
Lehet annyi a dolog nyitja, hogy az a4teches egér több áramot vesz fel.
Persze le kéne szedni az a4 tech driverét, én fel sem raktam az egeremhez semmit sem,
Logitech MX laser.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Szólánc.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest