- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
sziasztok!
olvasgattam a fórumot, néztem keresővel is, de nem találtam megoldást a problémámra. :feltettem a win7-t (Thinkpad) , és a system update is mindent felrakott, de egy csomó portable programom nem indul el. nem w7-es kompatibilitási probléma, mert másik w7 notin simán fut mindegyik. Inkább valami registry vagy jogosultság lehet.ha elindítom, azt írja ki, hogy a program futása leállt. a win megpróbálja megkeresni az okát. vagy ilyesmi. a naplóba unknown hiba van bejegyezve.
a program jogosultsága rendszergazda, próbáltam xp környezetben, a registryeben is minden bejegyzésre rákerestem (volt egy csomó, pedig portable...) és minden jogot hozzárendeltem, a könyvtárához is mindenkinek minden jogot megadtam, de hiába.
(van amelyik az app data/thininstall könyvtárba is írogat, de nem ezzel függ össze, az biztos)a másik, hogy a videolejátszóhoz (KM-Player) nem tudok társítani, pedig azt telepítettem, nem is csak úgy fut. rendszergazda a joga, de a tcm /társításban nem ajánlja fel a listában, ha rákeresek az exe-re akkor is a MP indul el.
a program/beállítások/társításokban is hozzárendeltem, de hiába.van valakinek ötlete?
kösz!
Aktív témák
- Windows 11
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Cairn - Indulhat a hegymászás!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- SzoftverPremium.hu
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest