Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Macrodroid
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
modflow
veterán
Na egyszerűen nem tudok mit kezdeni ezzel a belassulással. Leformatáltam a vinyót. Elegem lett belőle.
Még egy esélyt adok neki, aztán ha nem megy, kib@szom az egész W7-et. Még jó, hogy csak MSDNAA-s és nem dobtam ki érte feleslegesen x Ft-ot.Akkor, ha újrarakom a W7-et mivel tudom tesztelni, hogy mi a gond?
Mert ez a lassulás idegesítő.XP alatt is van, de közel nem olyan mint W7 alatt. XP alatt az van, hogy ha elkezdek másolni pl. egy 10 GB-os fájlt, és rákattintok firefoxra, akkor nem indul el rögtön, viszont ha a másolást szüneteltetem, akkor rögtön indul a Firefox.
Vagy ez normális?Szóval valami bekorlátozza a vinyóhoz való hozzáférést. És ez mind a 2 vinyóra igaz, szóval biztos nem az rossz.
Lehet, hogy az alaplap hibás lenne? Van benne valami vezérlő HDD-re, mint pl. a RAM vezérlő?
Vagy ez miért lehet?Valaki próbálja már azt ki, hogy elkezd másolni egy min. 10Gb-os fájlt, majd amikor kb. 10%-nál ját, indítson már egy firefoxot, vagy explorert, hogy az azonnal indul e.
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Synology NAS
- TP-LINK routerek
- Mobil flották
- Entware topik
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs