Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
Aktív témák
-
modflow
veterán
Na egyszerűen nem tudok mit kezdeni ezzel a belassulással. Leformatáltam a vinyót. Elegem lett belőle.
Még egy esélyt adok neki, aztán ha nem megy, kib@szom az egész W7-et. Még jó, hogy csak MSDNAA-s és nem dobtam ki érte feleslegesen x Ft-ot.Akkor, ha újrarakom a W7-et mivel tudom tesztelni, hogy mi a gond?
Mert ez a lassulás idegesítő.XP alatt is van, de közel nem olyan mint W7 alatt. XP alatt az van, hogy ha elkezdek másolni pl. egy 10 GB-os fájlt, és rákattintok firefoxra, akkor nem indul el rögtön, viszont ha a másolást szüneteltetem, akkor rögtön indul a Firefox.
Vagy ez normális?Szóval valami bekorlátozza a vinyóhoz való hozzáférést. És ez mind a 2 vinyóra igaz, szóval biztos nem az rossz.
Lehet, hogy az alaplap hibás lenne? Van benne valami vezérlő HDD-re, mint pl. a RAM vezérlő?
Vagy ez miért lehet?Valaki próbálja már azt ki, hogy elkezd másolni egy min. 10Gb-os fájlt, majd amikor kb. 10%-nál ját, indítson már egy firefoxot, vagy explorert, hogy az azonnal indul e.
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest