- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
modflow
veterán
Na egyszerűen nem tudok mit kezdeni ezzel a belassulással. Leformatáltam a vinyót. Elegem lett belőle.
Még egy esélyt adok neki, aztán ha nem megy, kib@szom az egész W7-et. Még jó, hogy csak MSDNAA-s és nem dobtam ki érte feleslegesen x Ft-ot.Akkor, ha újrarakom a W7-et mivel tudom tesztelni, hogy mi a gond?
Mert ez a lassulás idegesítő.XP alatt is van, de közel nem olyan mint W7 alatt. XP alatt az van, hogy ha elkezdek másolni pl. egy 10 GB-os fájlt, és rákattintok firefoxra, akkor nem indul el rögtön, viszont ha a másolást szüneteltetem, akkor rögtön indul a Firefox.
Vagy ez normális?Szóval valami bekorlátozza a vinyóhoz való hozzáférést. És ez mind a 2 vinyóra igaz, szóval biztos nem az rossz.
Lehet, hogy az alaplap hibás lenne? Van benne valami vezérlő HDD-re, mint pl. a RAM vezérlő?
Vagy ez miért lehet?Valaki próbálja már azt ki, hogy elkezd másolni egy min. 10Gb-os fájlt, majd amikor kb. 10%-nál ját, indítson már egy firefoxot, vagy explorert, hogy az azonnal indul e.
Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest