Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- One mobilszolgáltatások
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
van egy Toshiba netbookom, gyárilag előre telepített Win7 home prem OA 64bit, hun.
Aida szerint a termékkulcs nem ugyanaz ,mint a gép alján lévő matricán.
ha vmikor egy tiszta rendszert szeretnék telepíteni, akkor van esély arra h egy másik win7 home prem képfálj erre megfelelő lesz és elfogadja a kulcsot ? beszéltem már pár szerelővel ,de mindenki mást mond. 1ik szerint szerezzek egy win7-t mindegy milyent ,mert majd a kulcs megadása után a telepítő felismeri melyikhez jó a kulcs, másik szerint pedig ezen spéci Toshiba win7 van és csak ugyanilyen jó, ahhoz pedig nem kell kulcs sem
úgy tudom van Retail azaz dobozos és OEM verziók.ez pedig OA. tudom melyik mit jelent, csak azt nem h most a matricán lévő kulcs melyikhez lenne megfelelő.a gyártótól csak olyan lemezt lehet igényelni, ami már nem tiszta, azaz tele van pakolva mindenféle próbaverziós programmal, ami nekem sosem kéne...
ezért vettem drágábban ezt a gépet h eredeti windows-om legyen.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell Precision munkaállomások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
úgy tudom van Retail azaz dobozos és OEM verziók.ez pedig OA. tudom melyik mit jelent, csak azt nem h most a matricán lévő kulcs melyikhez lenne megfelelő.