- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
van egy Toshiba netbookom, gyárilag előre telepített Win7 home prem OA 64bit, hun.
Aida szerint a termékkulcs nem ugyanaz ,mint a gép alján lévő matricán.
ha vmikor egy tiszta rendszert szeretnék telepíteni, akkor van esély arra h egy másik win7 home prem képfálj erre megfelelő lesz és elfogadja a kulcsot ? beszéltem már pár szerelővel ,de mindenki mást mond. 1ik szerint szerezzek egy win7-t mindegy milyent ,mert majd a kulcs megadása után a telepítő felismeri melyikhez jó a kulcs, másik szerint pedig ezen spéci Toshiba win7 van és csak ugyanilyen jó, ahhoz pedig nem kell kulcs sem
úgy tudom van Retail azaz dobozos és OEM verziók.ez pedig OA. tudom melyik mit jelent, csak azt nem h most a matricán lévő kulcs melyikhez lenne megfelelő.a gyártótól csak olyan lemezt lehet igényelni, ami már nem tiszta, azaz tele van pakolva mindenféle próbaverziós programmal, ami nekem sosem kéne...
ezért vettem drágábban ezt a gépet h eredeti windows-om legyen.
Aktív témák
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

úgy tudom van Retail azaz dobozos és OEM verziók.ez pedig OA. tudom melyik mit jelent, csak azt nem h most a matricán lévő kulcs melyikhez lenne megfelelő.