- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
hát évek óta ezekkel a bios beállításokkal megy és nincs fagyás, kékhalál. mostani win7 utimate 64 is így lett felrakva. csak az a furcsaság volt néha, bár utóbbi frissítéssel eltűnt, hogy az egész rendszer megállt 1-2 másodpercre, és mindegy hogy csak skypoztam vagy böngésző ment, filmet néztem vagy játszottam, megállt a kép, a hang beakadt és utána ment minden tovább. ezt nem akarom most az új rendszernél, de lehet hogy ez egészen más dolog miatt volt.
(#37678) woland_y2k: max fsb-t venném vissza, ezek atomstabil ram beállítások, alapon kékhalálozott, vagy az időzítések, de inkább a kevés feszkó nem tetszett a ramoknak, így nem piszkálom.
(#37679) Morden24: mindenhogy stabil, utoljára 1,5 éve láttam kékhalált vistával, az is a ramok miatt volt. fagyás sincs.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- Goddess of Victory:Nikke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motoros topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest