Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
Aktív témák
-
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Atheros vagy a Broadcom wifi driver hiányzik neki. Az atheros-t kizárnám, mert ahhoz alapból telepít vezérlőt a W7 illetve WU-ról is jön le hozzá.(Nem kötelező frissítések közt van, ha van)
Így marad a Broadcom wifi driver (de azért nézd meg, hogy valóban nincs-e ott a nem kötelezők között)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lehetőség szerint, ne az egész telepítőt pakold fel, csak csomagold ki belőlük(ha lehet) a driver mappát, és az eszközkezelőből kerestess driver után, megadva a korábban kicsomagolt könyvtárat)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Az hülyeség, hogy nem tudod feltenni, driver szinten meg nincs különbség, szerintem... Win7 az Win7.. X86 meg X64, na az számít.. Hp...

Amúgymeg, az sem kizárt, hogy semmi nem fog kelleni hozzá, hax ha Mobil Radeon, vagy Geforce van benne, ahhoz kell külön driver, többi mind felmegy update-ről.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
AXisBOLD
üzenetére
miket rakjak fel?
addig ok, hogy bios, meg illesztőprogramok, de kell még valami az alap működéshez? firmware, diagnosztika, szoftver-multimédia, oprendszer javítások? nem akarom teleszórni felesleges szeméttel. meg a hálózattal is meg vagyok lőve, onnan mi menjen fel?
-
PH 5.5
aktív tag
válasz
AXisBOLD
üzenetére
A DiskGenius biztosan megoldaná a problémádat (rebuild funkció), csak hát fizetős progi.
-
-
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Paragon Partition Manager Free Edition (csak x86-hoz)
EASEUS Partition Master - Home Edition
MiniTool Partition Wizard Home EditionMindegyik ingyenes és nem kellene összehasonlítani a W7 lemezkezelőjével, mivel ez utóbbit nem erre találták ki.
Elveszett partíció/lemez adatinak visszaállításához meg ez: iCare Data Recovery
(privátba adok kódot hozzá, hivatalos promó kód, nem warez) -
Воланд
titán
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Nem.
Azt hittem, hogy nem futtattad le az adott programot és csak a betűjelet vette le az adott partícióról. Ha nem látod lemezkezelőben, akkor az gáz, mert akor ezek szerint törölte azt a partíciót. Itt érdeklődj.
Szerk.: Csináld meg amit ír, talán még nincs veszve minden.
-
-
AXisBOLD
addikt
válasz
AXisBOLD
üzenetére
sikeresen produkáltam ezt a hibát 3x egymás után:

elindítottam a winfas fm-et és a felvételre majd a felvétel leállítására kattintottam. mikor a felugró ablak jött volna, ami jelzi hogy leállítottam a felvételt megállt minden, egér se reagált, pillanatra elsötétült a kép, aztán jött az üzenet a jobb alsó sarokban.
ez most mi lehet
ez a program, vagy driver vagy win? -
AXisBOLD
addikt
-
Morden24
nagyúr
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Rendszeres, szabályos időközönkénti beakadás inkább valami mintavételezésre, vagy háttérben bekapcsolódó akármire utal, mintsem instabil tuningra, vagy Win hibára

Persze passz, nem tudom, milyen szoftverek vannak a gépeden, ez csak egy ötlet, ha a hiba megmaradna. Én itt kezdeném a nyomozást.szerk.: Ha stabil, akkor feleslegesen piszkálod. Ellenben ha telepítés alatt fagyást tapasztalsz, akkor mindenképpen kalibráld újra a géped, mert semmi nem garantálja, hogy használat közben rendben lesz 100%-osan

-
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Az UAC kikapcsolásával egy fontos védelmi mechanizmust iktatsz ki, pl ha rendszergazdaként vagy bejelentkezve, akkor a tudtod nélkül hajthatnak végre alkalmazások olyan módosításokat a rendszeren, amihez amúgy engedélyt kellene hogy adjál, ilyenkor szokott megjelenni az UAC, hogy rákérdezzen.
-
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Szerintem vga gyanús lesz, ki fog pusztulni. Vagy táp. Havernak az új géppel egy GTX460-al csinálta, hogy amint indított játékot, vga stand by módba ment, meg jó pár kékhalált kaptunk. Közben a táp volt rossz. Amint terhelés érta a karit, nem bírta megjeleníteni, kevés volt a szufla neki a táptól. Szóval amint 3d alkalmazást indítottunk nem bírta megjeleníteni, 2d-ben mindne tökéletes volt. Szerintem ne drivereknél próbálkozz, hanem vga vagy tápnál kezd.
Látom steamen frissítetted a vga drivert, szóvalt zúzd le, és tedd fel te a leghújabbat, vagy azt amit szoktál használni. Ha ezek után is dobálja, akkor táp meg vga-t ellenőrizd.
(#33419) t.kristof:Az a baj, hogy ez már nem xp, és nem lesz el 20 giga helyen. Minimum 40 gigát kell neki hagyni. A winsxs mappa nő,(nekem majd 6,5 giga csak) de abból nem szabad törölni, mert ha kitörlöd akkor a rendszer össze omolhat. Amúgy meg a temp mappák szoktak még hízni. Meg a böngésző letöltött fájlai miatt is nőhet.
Amúgy 2 játékkal nekem majd 33 giga a foglalt hely a 80 gigából. De ennél még jön nekem a böngésző tempje, ami 1 giga, meg a tempek stb, és olyan 40 gigában áll meg. 64 bites rendszer. És minden a c-re van rakva. -
Steelmanus
addikt
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Azt irtad hogy DVD-rol sikerult a telepites, viszont nem tudsz belepni a BIOS-ba. Nalam az az elso barmilyen gepet / laptopot hoznak hogy addig kiserletezgetek amig be nem tudok lepni mert az az egyik legfontosabb beallitasi lehetoseg, hiszen az op.rendszer is onnan olvas ki informaciokat es aszerint konfiguralja magat. Alapbol altalaban a bootsorrendnel a CD-DVD az elso vagy meg mindig a floppy ezert sikerult DVD-rol feltenned. Bootolaskot amikor lefut a POST azt eltakarja valami, pl egy kep?
-
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Hali!
Hát ha "örökre",
akkor ki kell próbálni a lemezt egy másik dvd olvasóban, ha az végig tudja olvasni, akkor nem a lemezzel van gond, hanem a noti meghajtójával vagy csak egyszerűen azt a típusú lemezt nem kedveli. Ilyenkor azt lehet tenni, hogy átírni egy másik típusú lemezre(más legyen a gyártó), vagy azt amit már javasoltak, hogy pendrive-ról próbálod meg telepíteni.Fire.
-
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Revolut
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ez a program, vagy driver vagy win?