Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok!
Lenne egy érdekes problémám.
Adott volt egy Inteles rendszer (Z790 APEX + 13700K) ahol tökéletesen működött a TPM 2.0.
Váltottam idő közben 9800x3D-re és X870E Hero lapra. (minden más maradt).
Win nem lett újrarakva. Most arra lettem figyelmes, hogy nem megy a TPM.
Hiába van biosba engedélyezve, azt mondja a win, hogy nincs.
Ugye így kéne kinézzen kb:
Próbáltam ki és vissza is kapcsolni de ugyanúgy nem megy.
Létezhet, hogy az kavart be neki, hogy nem lett frissen újratelepítve? (sajna munkaeszköz is kell minden nap, és max 2 ünnep között tudom újrarakni.) -
King Unique
titán
válasz
Armagedown
üzenetére
Ja, 12 db szavazat...
Na meg akkor lenne igazán releváns vélemény, ha pontosan tudnák hogy mi mindent lehet vele csinálni és már ténylegesen használták is, ellenben ez itt ugye nem igazán mondható el. -
growler
őstag
válasz
Armagedown
üzenetére
Van, akiknek biztos hasznos lesz! [link]
Tekintettel arra, hogy a Windows olyan mint a rosta.
-
Armagedown
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Megkérdeztem az embereket, hogy szerintük hasznos-e a Recall

-
Csorbi
addikt
válasz
stellaz
üzenetére
1 mp google: Windows 11 24H2 known issues
-
kakofónia
csendes újonc
Sziasztok. Egy kis segítséget/tanácsot kérnék az itt tartózkodóktól. Jogtiszta Win11 home van nekem is . Most felajánlotta opcionális frissítésként a 24H2-öt. Vajon meddig tudom elhalasztani a frissítést? Köszi a válaszokat.
-
-
Sammie30
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom a sarokból eltüntetni valami fraps program lehet csak nem tudom hogyan kerül oda!

-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Jobb klikk rá, és az "elrejtés" opció, de ez csak a következő újraindításig él, mert utána újra ott fog virítani.
-
herion
tag
válasz
poirot
üzenetére
Nem oldotta meg sajna.. Mindegy, januárban úgyis SDD-t cserélek, akkor kap majd egy tiszta telepítést a friss SSD, ami orvosolja majd a gondot. Addig meg jegyzetelek/társítok cetlikbe vagy a wordpad-ba.
Egyébként lassan 3 éve, hogy telepítettem a win 11-et. Azóta ez volt az első anomália. -
Veiled Bride
senior tag
Nekem is felajánlotta a 24h2-t de egyenlőre még nem frissítenék. A tálcáról el lehet valahogy tüntetni hogy ne mutassa?
-
DrKapocs
őstag
Nem, nem olvastam el. Ezt az örömöt nem adom meg neked, felesleges dobtál ki pár percet az életedből, hogy kikeress egy totál offtopic dolgot. Továbbra sincs értelme a mondandódnak. Igenis jó a Bitlocker azoknak a mezei usereknek, akikről te beszélsz. Mindenféle erőfeszítés nélkül kapnak védelmet; mi ezzel a gond?! Szerintem semmi. Kvázi zéró lassulásért cserébe. Aki akarja, az pedig kikapcsolja. Felesleges puffogás a hőbörgésed, már megbocsáss.
-
Janika(1982)
senior tag
válasz
Janika(1982)
üzenetére
Nah,13-án megjött nekem is a 24H2,hibamentesen telepűlt,működik minden rendben van!
-
marinea2
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Nincs sajnos
-
-
cigam
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Tényleg kíváncsi vagyok, és nem csak dünnyögni/kötözködni akarok.
Még senki nem győzött meg arról(és ti sem hoztatok élő példát), hogy nekem/neked ezért és ezért könnyebb a munka, vagy szórakozás, ha NPU van a gépemben. A Felidézésről sem vagyok meggyőzve, hogy micsoda nagy találmány. Egyáltalán nem okoz birtoklási vágyat. Inkább csak egy újabb erőforrás pazarló vacak.De ha nem, hát nem.
-
cigam
titán
válasz
DrKapocs
üzenetére
Elolvastad, és értelmezted az analógia jelentését?!
A felvetésemben egyszer nem volt kérdés, hogyan viszonyulok a Bitlockerhez. Csak egy példa volt arra, hogy ami régen opció volt, az mára alapértelmezetté vált.
Te se hoztál példát a helyi NPU-k napi használatára, vagy hogy mitől lesz ettől nagyobb biztonságban/kontrol alatt az adataim.
Ill. most beugrott 1 dolog: A játékokban lehet jótékony hatása.De dünnyögj tovább nyugodtan...
-
King Unique
titán
válasz
marinea2
üzenetére
A tárolóhelyeknél nincsen?
-
King Unique
titán
Igen, nyilván nem mindenki, pont ezért felesleges úgy beállítani, mintha senki számára semmi értelme nem lenne. Ráadásul ez a sok kérdés sem teljesen világos, mivel a #24537-ben már linkelve lettek leírások, amikben eleve le vannak írva a főbb infók, többek között pl. a "Mekkora helyet foglal az "emlékek" tárolása?" kérdésre is, hogy a Felidézés engedélyezéséhez legalább 50 GB szabad tárterületre lesz szüksége, 256 GB a hivatalos rendszerkövetelmény, stb. Persze ha csak az #24575-ben leírtak az oka, akkor az más.

• Enable or Disable Recall Feature in Windows 11
• Uninstall or Reinstall Recall in Windows 11
• Enable or Disable Recall Snapshots in Windows 11
• Turn On or Off Click to Do in Recall in Windows 11A linkelt útmutatók jól szemléltetik, hogy kikapcsolható, sőt akár el is távolítható a rendszerből a Felidézés (Recall) funkció, ami normál esetben úgy is marad és nem kapcsolódik csak úgy vissza.
Na meg ugye már ahol működik és be van kapcsolva egyáltalán, mert ugye NPU-s Copilot+ PC a használatának a feltétele.A BitLocker meghajtótitkosítás / BitLocker alapú eszköztitkosítás csak tiszta telepítésnél (clean install) kerülhet bekapcsolásra 24H2 verziótól, ellenben a meglévő rendszer alól indított verziófrissítésnél (in-place upgrade) nem, meg az előbbi esetben is kikapcsolható utólag, sőt akár már a tiszta telepítésnél is pl. a nemrég említett
unattend.xmlmódszerrel. Ez pedig nem igazán a kötelező kategória, az az lenne, ha nem egyáltalán nem lehetne kikapcsolni és alapból kötelező lenne használni. -
vlevi
nagyúr
válasz
marinea2
üzenetére
Nekem a munkahelyen egy Asus van.
Az se kapcsol be.
Sőt, ha napközben 10 perc után a win lekapcsolja a kijelzőt, akkor egy idő után a monitor is kikapcsol, de úgy, hogy csak a power gombbal lehet újra életet lehelni bele.
A másik monitor egy phillips, az nem csinál ilyet. Mindkettő HDMI-n van rá kötve a gépre. -
cigam
titán
És mennyire jellemző, hogy az user 1.0 tudja hogy ilyen létezik? Értem hogy Te, meg itt sokan megoldják. De az átlagnak vagy gyárilag fent az OEM, vagy letölti, next, next finish, és elkezdi használni úgy, ahogy a gyárból kijött. Nem a kivételekről beszéltem, hanem a nagy átlagról.
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
Van egy Dell optiplex gépem és egy LG monitorom. A gondom, hogy a monitor nem kapcsol be a géppel együtt automatikusan, azt mindig nekem kell külön bekapcsolni. Újraindítás esetén viszont nincs ilyen probléma.
Ezt csinálta a gyári videókártyával is, de most egy GTX 1050ti van bent displayporton.Ennek megoldására a biosban akartam kicsit túrni, hátha van ott valami, de most meg oda sem tudok belépni, mert meg sem jelenik a DELL felirat, sötétség után rögtön a Windows tölt be, hiába nyomkodom az F2-őt.
Van esetleg ötlet egyik és ennek vonatkozásában a másik problémára?
Át tudnám dugni hdmi kábellel az alaplapi kártyára a monitort, de elég macera a gép elhelyezése miatt.
Előre is köszi
-
-
marinea2
addikt
Sziasztok!
Az uj (win frissites ota!?) eltunt a SATA-s SSD-m a "sajatgepbol" amin pont a jatekaim voltak. Eszrevettem hogy az ezkozkezelobe felkialtojeles a Sata vezerlo. Ezt orvosoltam a az alaplapohoz tartozo driver/driverek ujratelepitgetesevel. A felkijalto jel eltunt! Hurra!
A BIOS-ban latom az SSD-met mar, viszont a win-ben nem tudom visszahozni. A "lemezek es kotetek" es a "szamitogep-kezeles" menupontoknal sem latszik. Valami tipp esetleg?
Koszi elore is!
-
cigam
titán
-
Borisz76
nagyúr
Sziasztok !
Sosem próbáltam de gondoltam.....most !
Rá lehet venni vajon a Win11-s rendszert , hogy egy Logitech C920-s webkameránál is működjön a "Windows Hello" funkció ?
Azt írja, hogy nem kompatibilis a kamera.
Mondjuk ritkán használom de amúgy elégedett vagyok vele....8-9 éve. -
-
-
cigam
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Igen, én nem vagyok mindenki, de elég életszerűtlen, hogy bárki napi szinten rajzol egy pacát, hogy abból egy rajzfilmes teknős legyen.
Persze lehet a fantáziámmal van baj, de a deep fake videók/zenék gyártása sem ínyemre való. Te(Ti) mire használjátok napi szinten az AI-t?
Amit írnak, és a valóság között jelenleg van egy szakadék.
Aha, kikapcsolható. Nem rémlik olyan beállítás, amit "random" módon 1-1 frissítés visszaállít/bekapcsol? Eleinte a Bitlocker sem volt kötelező...
Plusz szóba sem hoztam a jogvédett/előfizetéshez kötött tartalmakat. A videók ablaka egy fekete kocka lesz? A dokumentációk, oktatóanyagokat sem rögzíti? Honnan tudja, hogy éppen milyen dal szólt/melyik rádió beszélgetésére vagyok kíváncsi, ha az aktuális képernyőből nem derül ki? Meddig tárolja magát a fotót? Amit egy fotóból megtanult, arra a fotó törlése után is emlékszik? Mekkora helyet foglal az "emlékek" tárolása?
Nagyon sok a kérdőjel.A fordítás is inkább ferdítésnek tűnik: "szüneteltetheti az ideiglenes szüneteltetéseket"
-
hapakj
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
így van. Abszolút frissen letöltött telepítő és ISO sem engedte. MS oldaláról az update assistant és az általa készített ISO.
-
King Unique
titán
válasz
hapakj
üzenetére
• Download Official Windows 11 ISO file from Microsoft
• Upgrade to Windows 11 from Windows 10 with Windows 11 Installation Assistant
• Upgrade to Windows 11Mármint a Microsofttól frissen letöltött aktuális 24H2 ISO-val / telepítési segéddel próbálva van ez?
-
válasz
King Unique
üzenetére
Az AI sohasem fog rádöbbenni arra, hogy egyedül önmagában értelmetlen a léte és ez lesz a mi vesztünk.
-
King Unique
titán
Vajon menyire releváns a több 100 millió felhasználóhoz képest, hogy neked éppen mire van vagy mire nincs szükséged, mi érdekel vagy mi nem érdekel és egyebek, ha semmire akkor az ráhúzható mindenki másra is és ahhoz fogják igazítani a Windows 11 fejlesztését?

"A pillanatképként mentett adatok mindig Önre vannak irányítva. Bármikor letilthatja a pillanatképek mentését, szüneteltetheti az ideiglenes szüneteltetéseket, szűrheti az alkalmazásokat és webhelyeket, és bármikor törölheti a pillanatképeket.
A személyes adatok védelme érdekében Felidézés helyben dolgozza fel a tartalmat a Copilot+ PC, és biztonságosan tárolja az eszközön. Minden alkalommal, amikor elindítja Felidézés vagy módosítja Felidézés beállításait, a rendszer megkéri, hogy erősítse meg, hogy a Windows Hello használja. Ezen a lapon megtudhatja, hogyan szabályozhatja Felidézés élményét.A felhasználó az eszköz minden új felhasználója számára engedélyezheti a pillanatképek mentését a Felidézés használatával. Ha nem engedélyezi a beállítást, az alapértelmezés szerint ki lesz kapcsolva, és a pillanatképek nem lesznek mentve. A Felidézés a Windows-szolgáltatások be- és kikapcsolásával is eltávolíthatja a Windowsban."
Tehát ha még csak használni sem feltétlen kötelező és eleve kikapcsolható sőt eltávolítható, akkor belátható, hogy felesleges túlaggódni.

"Tényleg nem értem mire jó."
Pedig linkelve lett hozzá leírás bőven, amikben részletezik.

-
cigam
titán
Az kimaradt, hogy köszi a linkeket!
Én szurkolok az AI-nak, csak olyan játékokkal prezentálják, amik abszolút hidegen hagynak(, vagy online elérhetőek).
A Felidézés meg kb az alzheimereseknek (és nagy testvérnek
) segít. Én köszönöm szépen, még emlékszem miket olvastam tegnap, vagy a múlt héten. Ha pedig nem, akkor arra sem fogok emlékezni mit kellene keresnem. Tényleg nem értem mire jó. -
cigam
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Semmi olyat nem láttam ami érdekel, vagy napi szinten használhatónak tűnne. Pl nagyon ígéretes a valós idejű fordító, de mikor lesz ez elérhető magyarul?
"Jelenleg több mint 40 nyelv esetében teszi lehetővé a videó és hangfeliratok angol nyelvre fordítását."Vagy pl. A biztonságos mesterségesintelligencia-teljesítményre tervezett Copilot+ PC-k védelmet nyújtanak a legfontosabb adataid számára, hogy te irányíthasd azt, ami a tiéd.
Ez mekkora bullshit már?! Pontosan mitől lesznek az adataim biztonságban(az irányításom alatt) attól, hogy van benne NPU, meg "AI"? -
King Unique
titán
Ha ezek komolyan kérdések, akkor a Microsoft weboldalán van hozzá bőven olvasnivaló.
• Kövesse nyomon a lépéseit a Felidézéssel
• Műveletek kattintással a Felidézésben: hozzon ki többet a képernyőn lévő elemekből
• Adatvédelem és a Felidézés élményének kezelése
• Alkalmazások, webhelyek és bizalmas információk szűrése Felidézés
• Copilot+ PC-k vásárlása: A windowsos AI PC-k és laptopok
• További információ a Copilot+ PC-kről és a Windows 11-számítógépekről a Surface-ről
• All about neural processing units (NPUs) -
cigam
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Nem hinném hogy tömeges igény lenne rá, a "nagy testvér"en kívül kinek hiányzik ez? Az eddigi OS-be integrált AI fejlesztések pontosan miben segítik a mindennapjaimat? Miért kéne nekem NPU-s gép?
Amíg élesben is megtapasztaljuk, addig van idő egy kis olvasásra: 1984
-
King Unique
titán
válasz
Samick
üzenetére
Na és a gépházban a frissítési előzményeknél nincsen valamilyen hibakód, ami alapján el lehetne indulni?
Egyébként tipikus hibaok szokott lenni a sikertelen funkciófrissítésnél az inkompatibilis illesztőprogram, 3rd party antivírus / egyéb szoftver, C meghajtón kevés szabad terület, stb.
• Upgrade to Windows 11 from Windows 10 with Windows 11 Installation Assistant
• Upgrade to Windows 11Ha a Windows Update-en nem megy, akkor megoldható manuálisan is a verziófrissítés 24H2-re.
-
King Unique
titán
• Intel és AMD processzoros gépekre is jön a Windows 11 új kémfunkciója
• Megint adatvédelmi hibát találtak a Windows 11 új kémfunkciójában
• Rekordmagasságba lőtt a Windows 11 népszerűsége a felhasználók körében
• Megállt a Windows 11 térhódítása, váltanak vissza Windows 10-re az emberek?
• Rekordmagasságba emelkedett a Windows 11 népszerűsége a játékosok körében"Ugyanakkor - legalábbis egyelőre - nem minden PC-n fog futni a fejlesztés, hanem ún. Copilot+ PC lesz továbbra is szükséges hozzá. Ezek a gépek abban különböznek hagyományos társaiktól, hogy megtalálható bennük egy, a mesterséges intelligenciás alkalmazásokat gyorsító egység, az ún. NPU bennük, és támogatják a Windows Hello biometrikus azonosítást is"
Hát nem feltétlen ezért, pláne hogy a nagy átlag jó eséllyel azt sem tudja mi pontosan az a "Recall / Felidézés", meg sokaknak nincs is olyan PC-je amin működne.

"A legfrissebb Windows októberben még 35,58%-kal végzett a statisztikában, ami akkor két százalékpontot is meghaladó, jelentős növekedés eredménye volt az előző hónaphoz képest. A mostani legújabb eredményekben a Windows 11 viszont már csak 34,94%-os eredménnyel végzett, ami több mint fél százalékpontos visszaesést jelent."
"Bár a Windows 11 már októberben abszolút többségbe került a játékosok által használt operációs rendszerek között, november során még tovább növelte részesedését. Így mostan úgy tűnik, hogy a gamereknek már 52,98%-a futtatja ezt gépén (ami 4,18 százalékpontos növekedést jelent), míg a Windows 10-et már csak 43,31%-uk használja (ami 4,15%-kal rosszabb eredmény, mint októberben)."
Ebből nem feltétlen az jön le, hogy annyira nem akarnak váltani, meg pláne hogy az utóbbi hónapokban eleve növekvő tendenciát mutatott a Windows 11 részesedésének emelkedése, még ha novemberben kissé vissza is esett.

-
Samick
újonc
Sziasztok,
ma a gép jelezte, hogy elérhető a 24h2 frissítés.
Ráengedtem a gépre, végig ment a frissítés de amikor utoljára újraindult,
valami olyat írt ki, hogy a változtatások visszavonása, majd megint újraindult
és a Gépház/Updatenél az volt kiírva, hogy a telepítés nem sikerült, és valóban 23h2-t jelez a rendszer.A gépem 100% kompatibilis a rendszerrel (12th gen i5, 16 Gb , 500Gb ssd, Hp laptop)
és jogtiszta. Mi lehet a baj?Köszönök bármi ötletet.
-
válasz
King Unique
üzenetére
Nem- a frissítések előtt ugyanez a funkció hibátlanul ment
-
DDA40X
aktív tag
Hali! Most telepítem az új gépemen a Win11-et. Gondoltam naivan, gyorsan letudom.. A kevés kis szabadidőmből keveset elvész és annyi.
Hat most éppen fél órája "letöltés" megy. Ez 3/1 lépés. 2%.Ez normális? Mennyi idő kell ennek, hogy használhassam végre?
Köszönöm!
-
5leteseN
őstag
Aktivált Windows 11 Pro-val van az a gondom, hogy kikapcsolja a képernyőt és valami (driver, ...
) miatt összeomolhat, mert fekete képernyő lesz a vége.
A gép, ventik, VGA, "minden" látszólag megy, ennek ellenére nincs kijelzőn kép, nincs látható változás egérre, billentyűzetre(de attól még lehet, csak nem látszik), nem tudom használható állapotba visszahozni.
Az Alt/Ctrl/DEL nem-sem műxik, a bekapcsoló gomb nyomva tartásával lehet csak újraindítani, annak minden hátrányával.
Nem egyedi hiba, rendszeres "szolgáltatás".
A "Főkapcsoló"-nál minden Altatás, Hibernálás, Monitor-kikapcs letiltva. Valahol lehet még valami erre vonatkozó "titkos" beállítás?
Energiatakarékos üzemmód-nál a Kiegyensúlyozott van beállítva.

-
törölt tag
Lehet, hogy csak nekem újdonság , de most mókolás nélkül engedné a frissítést nem kompatibilis processzorra ( első generációs ryzen nem AF verzió ) TPM, Secure boottal rendelkezik a gép. -
benfolds
őstag
válasz
benfolds
üzenetére
azt hozzáteszem, hogy ezen a gépen 2 éve win11 fut, eredetileg is trükközni kellett a felrakással, az utolsó frissítésig nem volt gond, de a 24H2 már nem akart felmenni magától. úgy rémlik, hogy ez a pattogás a legelső telepítéskor is előjött, de már nem emlékszem, hogy hogy oldottam meg a problémát.
-
Feri1977
senior tag
Amennyire win 11 ellenes voltam, és a 10-nél akartam maradni ameddíg csak lehet, annyira megszerettem a 11-et, és marad is szerintem.
-
benfolds
őstag
felraktam az imént egy dell optiplex 7050-re a 24H2-t (kicsit trükközni kellett, mert az i7-7700 CPU @ 3.60GHz nem támogatott.) kapásból két problémám van. a hangerőszabályzó hangját nem tudom letiltani. letiltom a hangok között az értesítés hangját, az alapértelmezett windows hangot, sőt a végén már minden hangot letiltottam, mégis bippel.
a másik, hogy ha kb. fél percig nem szólnak a hangszórók, akkor olyan, mintha lekapcsolná őket a win (pattogó hang, majd a hangszórók alaphangja megszűnik). ez önmagában nem lenne probléma, csakhogy amikor az első alkalommal megszólalnak a hangszórók bármilyen okból (pl. hangerő csúszka állítása, yt videó elindítása) megint pattan egyet a hang.
nagyon idegesítő mindkét jelenség. -
kezo0
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Akkor itt van a lap magyar mutációjában is a hír (miközben a MS továbbra sem ajánlja a telepítést a minimális rendszerkövetelményeknek meg nem felelő gépekre):
Beadta a derekát a Microsoft: régi gépekre is felengedi a Windows 11-et -
King Unique
titán
Disable "Show more options" context menu in Windows 11
"Starting with Windows 11 build 22572, you can now also press Shift + right click in File Explorer and the Desktop to be the same as click/tap on the “Show more options” context menu item."
22H2 verziótól a Shift + jobb klikk is elég, nem feltétlen kellenek a registry túrós módszerek.
-
CptAdamica
veterán
Sziasztok, ma nekem is felrakta a 24H2 frissítést, azóta olyan problémám van, hogy alt+tab után lefagynak az app-ok, majd megint alt+tab és életre kelnek. Valaki más is tapasztalt ilyet? Van rá fix?
-
törölt tag
válasz
Visormail
üzenetére
Tuti volt de már nem találom én se, ahol maga az MS írja le a metódusát , hogy miként lehet nem kompatibilis processzorral rendelkező gépre feltenni a Windows 11-et.
Persze ott is figyelmeztet, hogy semmilyen felelősséget nem vállalnak. De most egy rendszer miatt én nem fogom kidobni a procimat mert az MS kitalált egy röhejes megkötést. -
válasz
herion
üzenetére
Most megnéztem , hogy nálam mi a helyzet, és pont ugyanezt a hibát dobta. Nálam úgy oldódott meg, hogy a Gépház/Alkalmazások/telepített alkalmazásoknál kikerestem a Jegyzettömb-öt, majd a jobb szélén, a kis három pöttynél, elindítottam a "Javítás" opciót, és azután már csont nélkül betöltött.
-
Kicsipampam
tag
Hogyan tudom bizonyos fájltipusoknál átállitani, hogy ikon jelenjen meg és melyik ikon? Registriben kell matatni? Próbáltam a Filetypes managerrel, nem csinál semmit.
-
Visormail
addikt
válasz
üzenetére
Akkor csak én nem látok a linkelt ms oldalon semmilyen utalást sem arra amit a pcworld állít?
"now officially possible to install"
Hol írnak ilyet? Végig arról beszél, hogy miért ne csinálj ilyet, ha mégis csináltál vond vissza. "If you installed Windows 11 on a device not meeting Windows 11 system requirements, Microsoft recommends you roll back to Windows 10 immediately.""You can find those official instructions on this support page."
Kizárólag a kompatibilis gépek frissítési módjairól írnak, nincsenek instrukciók nem kompatibilis gépek esetére."Microsoft doesn’t explain the actual “upgrading to Windows 11” steps in the document, but we assume it’s done via the Windows Update app and the PC Health Check app."
Itt már a pcworld cikk is azt mondja, hogy az ms nem írt ilyet, ők csak feltételezik, hogy majd lesz ilyen.Most végülis mi értelme volt ennek a pcworld cikknek?
-
Feri1977
senior tag
válasz
rumkola
üzenetére
Telefonon semmi gondom vele. Ott folyamatosan bead mindent, gépen marad üres órákig a mező egy idő után pár hír után. Nem lassan tölti be, ha nem egyáltalán semmit nem dob ki egy idő után. És rohadt idegesítő. Mert újra és újra a frissítésre kell nyomni, aztán megint fél percig megy és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fel tudom én rakni ha arról van szó, csak mind Win 11 (21H2 vagy mi) és legfrissebb Win 10 alól is ezt írta a gépemre
Nekem ezt írja 
) segít. Én köszönöm szépen, még emlékszem miket olvastam tegnap, vagy a múlt héten. Ha pedig nem, akkor arra sem fogok emlékezni mit kellene keresnem. Tényleg nem értem mire jó.

Lehet, hogy csak nekem újdonság , de most mókolás nélkül engedné a frissítést nem kompatibilis processzorra ( első generációs ryzen nem AF verzió ) TPM, Secure boottal rendelkezik a gép.