Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
cooi11
üzenetére
A mostani frissítés
Melyik? Közben itt-ott van már 24H2 is, nem tudjuk kitalálni mit értesz ez alatt.
megszüntette nálam a képernyő váltást
Ez mit jelent? A menü sem jön fel a billentyűkombinációra, vagy az egyes menüpontok nem működnek?Kicsit dolgozz még ezen.
(Itt 22631.4317 és 26100.2033 verzión is működik.)
-
vlevi
nagyúr
.
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
A mostani frissítés megszüntette nálam a képernyő váltást.
Nálatok jó, működi?
Windows billentyű + P -
Geth
veterán
válasz
mastodon
üzenetére
Ha magának a felhasználónak adsz admin jogot, akkor utána (mivel admin) bármit megtehet, figyelmen kívül hagyhat bármilyen korlátozást.
Esetleg megpróbálhatod azt, hogy az elindításra kerülő .exe-knek a tulajdonságai között a kompatibilitás fülön minden felhasználó gombra bökve bepipálod az adminként futtatást.
Nem tudom, hogy ezután triggerelni fogja-e az UAC-ot, de lehet, hogy minden futtatásnál jóva kell hagynia egy admin-nak a végrehajtást - azaz nem vagy sokkal beljebb. -
Geth
veterán
Uhh, rosszabb, mint gondoltam.
Nem akarták megoldani, hogy az anti cheat külön kernel modulként fusson (ha már szükség van rá), helyette a teljes játéknak igényli folyamatosan.
Úgy tűnik, hogy korábban már kihasználta kártékony kód ezt a működést
Ez a sztori nem az én csésze teám (sic!), elengedem, szorri. -
Geth
veterán
válasz
mastodon
üzenetére
Valószínűleg írni próbál "maga mellé", azt viszont nem tud máshogy, csak adminként, mert a "C:\Program Files" védett könyvtár.
Ha pl. a felhasználód könyvtára alá (mondjuk "C:\Users\mastodon\Games\HoYoPlay") telepíted, akkor nem kellene kérnie admin jogosultságot sem telepítéskor, sem futtatáskor, hiszen a felhasználód teljes körűen használhatja a saját könyvtárát.
Általában nem kell a játékoknak admin jogosultság, ritka és minimum gyanús, ha a fentieket betartva mégis.
-
Silious
tag
Sziasztok!
Nemrégiben váltottam win11-re, és van pár olyan program ami minden Windows indítás után "Engedélyezi, hogy az alkalmazás módosításokat hajtson végre az eszközön?" felugró ablakban jelentkezik. Ha jól látom ezek automata indítások, én telepítettem őket, így nincs gond velük. Ezt a figyelmeztető ablakot hol tudom egyébként kikapcsolni, hogy ne jelenjen meg minden indításánál? -
Az miért lehet, hogy a Genshin Impact futtatásához admin jog kell win11 alatt? Nem admin telepítette, hanem user admin engedéllyel, és emiatt a használathoz is admin engedély kell?
-
jbl
senior tag
Szeretném megkérdezni hogy a hangerőszabályzó feletti dolgokat hogy lehet kitörölni?Köszönöm
-
geprombolo
őstag
válasz
geprombolo
üzenetére
Ezt mind.
-
King Unique
titán
válasz
geprombolo
üzenetére
-
Geth
veterán
válasz
geprombolo
üzenetére
Kicsit lentebb vidd a tekinteted, a PIN alatt van a biztonsági kulcs, az alatt mit látsz?
-
Geth
veterán
válasz
geprombolo
üzenetére
Be van kapcsolva a Gépházban a Windows Hello kényszerítése.
Gépház | Fiókok | Bejelentkezési opciók vagy valami hasonló (itt csak angol felület van) alatt tudod kikapcsolni.
Utána azon az ablakon amit most mutattál, ott lesz a jelölőnégyzet, amit be tudsz kapcsolni, hogy kérjen jelszót (ergó ne automatikusan próbáljon meg belépni a tré adatokkal). -
Geth
veterán
válasz
geprombolo
üzenetére
A felhasználósnál írtam második linket is, egyelőre stimmel (nincs 2 fiókod a rendszeren)

A hanggal akkor így jártál. Annyit tudunk, hogy erősen valószínű, hogy nem a rendszer sara. -
geprombolo
őstag
Ennyi fiókot mutat, a Root1/Root az, amit épp most használok, ezt szeretném ha alapértelmezettként jelenne meg bejelentkezéskor, hogy ne kelljen mindig rossz jelszó/felhasználónév üzenettel találkoznom.

Ami a hangot illeti, arra a virtuális kábelre szükségem van Zoom vagy OBS használatakor, jobbat nem tudok helyette. -
Geth
veterán
válasz
geprombolo
üzenetére
-
geprombolo
őstag
válasz
Csorbi
üzenetére
Igen, be tudok, de hiába vagyok rendszergazda, a másik fiókot nem látom, mint ahogy az alapértelmezett rendszergazdait sem, pedig bejelentkezéskor azt is mutatja. Lehet azért, mert helyi fiókkal vagyok bent, nem Microsoftossal?
Geth: de akkor mi lehet a ludas? A virtuális hangkábel eddig jól tette dolgát, évek óta használom. -
Geth
veterán
válasz
geprombolo
üzenetére
Nem, ez nem a ludas, ezt úgy hívják, hogy workaround, magyarul ideiglenes megoldás - ami Nálad végleges lesz tippre.
Tippeld meg, hogy nálam akad-e a hang bármelyik rendszeren és hogy van beállítva ezeken a virtuális memória?
-
geprombolo
őstag
Azt hiszem közben meglett a ludas, mert fixre állítottam a virtuális memória értékeit és újraindítás óta nem akadozott a hang. Most indítottam el 3 böngészőt, sok-sok (tényleg) ablakkal és a hang meg se röccent, csak amikor a virtuális androidot gyújtottam be, akkor jött egy picit zavarba, kétszer megakadt egy hangyafülnyit.
-
Geth
veterán
válasz
geprombolo
üzenetére
Próbáld ki, hogy ha nem újrateszed a virtuális audio kábelt, hanem csak szimplán leirtod, akkor teljesen megjavul-e a hang, tehát a zenelejátszók is. Ha igen, akkor eljuthatsz odáig, hogy már nem kell másik OS zenehallgatásra (egyébként mókás ötletnek tűnik), és a virtuális audio kábellel akarod felkötni annak készítőjét

-
Csorbi
addikt
válasz
geprombolo
üzenetére
Gépház/Fiókok....?
Gondolom be tudsz jelentkezni másik fiókkal, ami admin is. -
geprombolo
őstag
Másik gond, a windóz bekapcsoláskor következetesen egy másik fiókba akar bejelentkeztetni, amihez elfeljetettem a jelszót. Jelszóvisszaállító lemezem nincs, nem is volt. Hogy tudom azt a fiókot teljesen kiirtani és a jelenleg használtat alapértelmezettnek beállítani? Registry-ben is túrkálok, ha kell, nem gond.
-
geprombolo
őstag
Köszi a tippet, ez egy virtuális audio kábel, újratettem és visszajutottam a három nappal ezelőtti állapotba, miután az alapértelmezett hangeszközöket stb. újra beállítottam. Böngészőkben van hang, nem akadozik csúnyán. Zenelejátszók szólnak, de néha laggol, pillanatra megszakad a hang. Zene hallgatásnál ettől máris élvezhetetlen.
Azt hiszem teszek fel a windóz mellé egy Mintet zenehallgatásra
-
válasz
mastodon
üzenetére
Eddig sem tudott akkor bejelentkezni, hisz az első lépés, hogy egy érvényes email cím kell + jelszó. 2FA-t csak ezt követően szokás beállítani. Ha most nem tudja a jelszót és telószám is be lett állítva, akkor használja a
Nem tud bejelentkezni a fiókjába?
opciót. Érvényes email megadása után új kódot küldenek ki pl. telóra.
Illetve meg kell próbálni -ha valóban lett megadva- telószámmal (nem email címmel) bejelentkezni.
Ha email + jelszó + telószám is be van állítva és a jelszó elfelejtődött ill. a telószám sem elérhető már (mert pl. megváltozott a telószám, mert pl új előfizu lett véve, a régi telószám meg előtte nem lett az újra módosítva a fiókban stb), akkor az gond. -
Nincsen family safety topic, hátha ti is tudok segíteni. Hogyan tudott a fiam az ms fiókomba belépni jelszó nélkül, ha kétfaktoros azonosítás is volt? Vmi silent mode..
A másik, hogy addig kísérletezik a jelszóval, míg kitilt a rendszer, hogyan lehet ezt megakadályozni. Más módszerű belépés? -
hardlex
kezdő
válasz
FireKeeper
üzenetére
-
kezo0
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nem egyedi probléma, nálam is ez van. Meg még többeknél…
Windows 11’s big 2024 update leaves behind ~9GB of undeletable files
-
5leteseN
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
A többinél 260MB van, bár azt EFI-nek írja!
"Mára" ennyi!
-
King Unique
titán
válasz
5leteseN
üzenetére
Ilyen felállásnál azért valahol sejthető volt, hogy elhasal.

"Kell szabad hely! Az elején kell lennie?"
Másnál az végül megoldotta.
Viszont a rendszerpartíció átméretezése előtt nem árt a már említett képfájlba mentés, mert ha ott félremegy valami és utána nem bootol a Windows 11, akkor nyilván cumi van.
-
5leteseN
őstag
válasz
5leteseN
üzenetére
validate rendben, convert után reklamál:
MBR2GPT will now attempt to convert disk 0.
If conversion is successful the disk can only be booted in GPT mode.
These changes cannot be undone!
MBR2GPT: Attempting to convert disk 0
MBR2GPT: Retrieving layout of disk
MBR2GPT: Validating layout, disk sector size is: 512 bytes
MBR2GPT: Trying to shrink the OS partition
Cannot find room for the EFI system partition.
MBR2GPT: Conversion failedKell szabad hely! Az elején kell lennie?
Mennyinek?Szerintem egy Live-Linux-os Gparted-del meg tudom csinálni.
-
King Unique
titán
válasz
5leteseN
üzenetére
Le lett már írva az előbb, hogy ha az ellenőrzés (
validate) lefut hiba nélkül, akkor elvileg futtatható a konvertálás (convert). Aztán hogy egy ilyen, a normálistól eltérő partícióelrendezésnél végül mi lesz, az passz.
Biztos ami biztos alapon lehet előtte rendszermentést készíteni, amiből szükség esetén visszaállítható az eredeti állapot. -
King Unique
titán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ha ott is mutatja, akkor mégsem a lemezkarbantartó a ludas.
Mármint értelemszerűen először be kellene jelölni, majd utána futtatni a törlést.
Ha esetleg 24H2 bug, akkor az olyanokat a havi kumulatív frissítésekkel előbb-utóbb javítani szokták. -
5leteseN
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Akkor mehet(disk:0, mi legyen a parancs)?
A Space-X Mars-Project-je van a gépen!

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
mutatja, és hiába futtatom rá akárhányszor, nem tűnik el.
igazából olyan szempontból mindegy, hogy nem ezen a 8 gigán múlik elférek-e vagy sem. remélhetőleg nem egyedi probléma és idővel javítják.
-
King Unique
titán
válasz
5leteseN
üzenetére
Akkor azt kellett volna pontosítani, hogy ez a "Azért lett (RUFUS-os) MBR-es telepítés" hogyan értendő.
Ha úgy, hogy nem támogatott hardverkonfigurációra történő telepítéshez a Rufus programmal kreált telepítési adathordozó, attól még eleve létre kellene jönni az UEFI/GPT-hez hasonlóan BIOS/MBR séma szerinti telepítésnél is a rendszer számára fenntartott kicsi segédpartícióknak.
De végül is nem is olyan lényeges, mert ha lefut hiba nélkül az MBR2GPT konvertálás és létrejönnek a lemez 0-n az UEFI/GPT séma szerinti partíciók, indul utána rendesen a Windows 11, stb., akkor az úgy nyilván oké. -
5leteseN
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Emlékeim szerint ez nem WinToGo. Régen készült!
Leellenőrzöm!
Hogyan tudom?űJut eszembe, ez elég infó:

-
King Unique
titán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Itt az a lényeg, hogy a futtatásnál mit mutat a tárterületsegéd, ott is megjelenik-e az a 8.63 GB Windows Update utáni törölni való. Ha nem, akkor elvileg tényleg a lemezkarbantartó mutatja pontatlanul, bár normál esetben nem szokott a kettő között ekkora eltérés lenni.
De ha igen, az sem feltétlen lenne annyira meglepő, mivel ugye a Windows 11-nél a lemezkarbantartó már egy legacy tool, a modernebb és elsődlegesen javasolt eszköz a tárterületsegéd, amely utóbbi működése amúgy automatizálható is. -
King Unique
titán
válasz
5leteseN
üzenetére
Mármint akkor Windows To Go telepítés lett kreálva a Rufus programmal MBR-BIOS/UEFI séma szerint, azért lett MBR 1 db partícióval, ami nem mellékes információ, célszerű lett volna már az elején leírni...
Az MBR2GPT lényege pont az, hogy adatvesztés nélkül képes átkonvertálni a BIOS/MBR módban telepített Windows 10/11-et UEFI/GPT séma szerintire.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
1 igen (restarttal együtt)
2 igen
de közbe nézem lehet hogy csak megjelenítési hiba, mert itt meg 1GB-ot ír az ideglenes fájlokra
-
5leteseN
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
A többi három lemezen előretelepített W11-ek vannak, de BIOS-ban le vannak tiltva, nem boot-olhatóak! Elméletileg!
Ha fontos, segít: ki tudom venni.Azért lett (RUFUS-os) MBR-es telepítés (Long time ago...) megvalósítva, mert eredetileg rakosgatós SSD-nek volt tervezve.
Ez változott, marad véglegesen(Ha-ha-ha...) ebben a gépben,
=> akkor legyen UEFI-s.
Ebben (elméletileg) van minden is a W11-nek...
Ha convert -el lesz indítva az MBR2GPT, akkor megmarad a belakott rendszer? Jó lenne...

-
King Unique
titán
válasz
FireKeeper
üzenetére
1. Naprakészre lett frissítve a Windows 11 24H2 verzió és utána az újraindítás is megtörtént?
2. A lemezkarbantartó mellett a tárterületsegéd / tárterületsegéd is ki lett próbálva, az utóbbi sem tudja törölni?
-
King Unique
titán
válasz
5leteseN
üzenetére
Azért mert ez csak a validálás, a tényleges konvertáláshoz értelemszerűen a convert parancs kell az MBR2GPT használatánál, csak utána lesz MBR-ből GPT.
Viszont vannak itt egyéb gondok is, a nem megfelelő telepítés eredményeként a rendszer számára fenntartott kicsi partíciók a lemez 0 helyett a lemez 1-re kerültek... Úgy nem biztos hogy lefut hiba nélkül az árkonvertálás, bár ha a validálás nem jelzett hibát, akkor elvileg működhet, elvileg. + Vannak egyéb lehetőségek is az átkonvertáláshoz.De egyébként miért is van erre okvetlenül szükség, ha már úgyis telepítve lett a Windows 11 BIOS/MBR alapon és sikerült kitrükközni az UEFI + Secure Boot követelményt, vagy hogy a jövőben ne kelljen?

-
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok
24H2 után beragadt nálam egy 8gigás update maradvány amit az istennek se akar leszedni a lemezkarbantartó. volt valakinél hasonló? próbáltam már csökkentett módban, windows update-et kikapcsolva, mindenhogy. sőt ami durvább hogy tiszta installt is csináltam tegnap óta, és most ugyanúgy előjött.
-
5leteseN
őstag
Sziasztok!
Gondom van az MBR2GPT megoldással, a futtatás állítólag sikeres, de a közvetlenül ezután végzett Lemezkezelő-s ellenőrzés továbbra is MBR-t mutat:

Nem lett újra indítva. Kell? BIOS-ban kell "mókolni"(mit
)?Előre is , ahogy jár
a jó-tapasztalatok alapján: 
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Jött már meg valakinek WU-en keresztül 24H2?
-
King Unique
titán
válasz
prannk
üzenetére
A beépített rendszergazda fiókot kellene letiltani, ha megvan mellette a régi felhasználói fiók, vagy ha nincsen, akkor előtte új helyi fiókot vagy Microsoft-fiókot létrehozni, sőt az utóbbira közvetlenül is lehet váltani helyi fiókról.
Vagy ha ennyire nem megy és sikerült jól összekutyulni a dolgokat, akkor másik opció az újratelepítés.
"Inkább visszatérek a 10 hez. Ott nincsenek ilyen érdekességek"
Dehogynem, ott is kb. pont ugyanígy működnek ezek.

-
prannk
őstag
Köszi az eddigi segítséget én nem szeretnék tovább kinlódni. Inkább visszatérek a 10 hez. Ott nincsenek ilyen érdekességek

-
prannk
őstag
Igazából csak a rendszergszdai fiókon tudok állítgatni. Az előző fioknak semmi nyoma
Microsoft fiokba se tudok belépni sehogy
-
prannk
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Megcsináltam a parancsosoros részt. Most beengedett.
Most akkor töröljek minden jelszót?Csak így most eltünt sok minden. Appok beállítások
-
King Unique
titán
válasz
prannk
üzenetére
Nem, csak emiatt nyilván nem feltétlen kell újratelepítés, ha eleve adottak a már linkelt jelszó helyreállítási lehetőségek.
+ Ott van a szintén említett módszer, a Windows 11 telepítőjéről vagy a WinRE menübe bootolva átmenetileg engedélyezni a beépített rendszergazda fiókot, ami után eleve be kell tudni jelentkezni. -
prannk
őstag
Tehát kell egy újratelepítés
Hiába váltom a jelszót sehogy.nem enged be
Asszem ennyi elég is.volt a win11 ből
netto 50 perc -
King Unique
titán
-
prannk
őstag
Üdv. Addig addig próbálgattam kitörölni a pint meg a fiók accot bekapcsolásnál amíg most ott vagyok hogy sehogy nem.tudok belépni az asztalra. Azt írja helytelen jelszó...
Mit tudok csinálni?
Szétver az ideg ettől a fostól -
Geth
veterán
válasz
geprombolo
üzenetére
vbaudio_cable64_win7.sys
Jól hangzik, nekem ilyen nincs, de erős tipp linuxon se tettél fel ilyesmit a teszt kedvéért.
Ezek után már nem csak a driver-eket nézném át a helyedben. -
Geth
veterán
válasz
geprombolo
üzenetére
Az nem milliszekundum, hanem mikroszekundum (ms vs μs), az jó (ezért zöld).
A 35k hard page fault valóban nem kevés ennyi idő alatt.
A drivers fület is vizslathatod, illetve futás közben érdemes csinálni "valamit" (ami közben érzékeled a jelenséget), mert terhelés alatt jönnek ki a hibák.
Ha itt nem jön ki semmi, akkor még mindig lehet konkrétan a hang driver, abból kereshetsz újabbat. -
Geth
veterán
válasz
geprombolo
üzenetére
Mielőtt az MS-re gyújtod a székházukat, nézz szét a driver-eid között.
Az akadó hang nagyon sokszor DPC latency hibára utal, azaz valamelyik driver (nem feltétlenül a hang) büdös nagy késleltetéssel dolgozik, ezért akad minden, de legtöbbször a hangon észrevenni a legkönnyebb. A drivereket nem az MS írja.
LatencyMon-nal tudod ellenőrizni, és ha ez a probléma, akkor már rögtön tudod azt is, hogy melyiket kell cserélni. -
geprombolo
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi, ráböktem a javítás dologra, 4%-nál tart. Drukkoljatok, utálok egy jól belakott rendszert legyalulni és elölről kezdeni!
-
geprombolo
őstag
válasz
geprombolo
üzenetére
22-es Mint alatt tökéletes a hang, innen ez tuti windóz hiba. Most az következik, hogy vagy fölé telepítem a rendszert saját maga fölé, vagy leradírozok mindent (mévanazhogy win7 alatt évekig elvoltam??? Gond nélkül!) és tisztán újra húzok mindent. De jó nekem!
Azért az durva, hogy pont a hang mutatkozott meg elsőnek, ami XP alatt egy 233-as P2-esen se döcögött már... a redmondiak valamit NAGYON elsz@rtak szerintem. -
King Unique
titán
válasz
geprombolo
üzenetére
Az alaphelyzetbe állításnál max. a személyes fájlok tarthatók meg, minden más viszont megy a levesbe.
• Repair Install Windows 11 with an In-place Upgrade
Ha a telepített alkalmazások (programok), rendszerbeállítások, stb. megtartása is cél, akkor a helyben futtatott in-place upgrade lehet a megoldás, ami újításként már a Windows Update-en keresztül is elvégezhető.
-
Apucy01
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Érdekes hogy asztali gépnél a lan drivert és a vga drivert még föl akarja tenni -
válasz
Apucy01
üzenetére
Újabb laposoknál teljesen általános dolog, hogy nem ismer fel számos dolgot a W11 telepítő, a Wifi is közte szokott lennie(LAN sincs már ezeken a masinákon általában).
Gondoskodni kell előtte a megfelelő Wifi driver beszerzéséről, aztán ha van net, akkor már minden oké.Lenovok-nál (Ideapad a legjobb példa) kapásból feltenni a gyári oldalról a Wifi driver-t (ha telepített Wifi drivert a W11 telepítő, akkor is)
Ez generációk óta előforduló jelenség (ideapad 100s óta jelen van), hogy amikor WU-ról frissítesz, és firmware is jön, és a W11 által felpakolt driver van fent, akkor a firmware egyszerűen eltünteti véglegesen a Wifit, mintha nem is létezne. Nem tudod bekapcsolni, eszközkezelőben nyoma sincs, hibakezelő sem segít, annak wifi eszköznek kampeca, lehet újrahúzni a masinát ez miatt...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Apucy01
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A win alapból nem telepít valami általános drivert?
-
Gedeon31
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm szépen
Nélkületek nem ment volna
-
válasz
Gedeon31
üzenetére
Akkor talán ez lesz az: WLAN Driver
Legközelebb típusszámot ha lehet, mert ez a 83D40034HV nem az, ez alapján 2 fajta is van, 16IMH9 meg 16AHP9. Előbbit linkeltem(Intel és Realtek wifihez jó), de ha véletlenül nem az és Mediatek-s a wifi, akkor meg ez kell.
-
Gedeon31
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez a pontos típusa [link]
-
válasz
Gedeon31
üzenetére
Gondolom internet nincs, mert nincs LAN csati a laposon, csak Wifi, annak a driver-ét meg elfelejtetted előtte letölteni... Le kell tölteni a laposhoz megfelelő WLAN driver-t és feltelepíteni (ha megadtad volna a lapos pontos típust, lehetett volna linkelni)
Eszközkezelőbe nézzél szét, gondolom tele van ismeretlen meg driver nélküli eszközökkel...
-
geprombolo
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi a választ, hangkari él, itt sokkal inkább a windózra gyanakszom, néha még az egér is megakad egy fél másodpercre és a Brave-ben meg durván akadozik a hang, amit szintén nem tett még tegnap, ahogy a Firefox is szólt.
Hardverhiba egyetlen dolog lehet, ha nem érintkezik rendesen a hangkártya valamelyik pinje, majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hogyan tudom?ű

És tényleg mikroszek, bakker, kell egy új szemcsi nekem! 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)