-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
válasz
#81773141 #26650 üzenetére
Köszi.
#26651 Pyttawrx
Szia, elsődleg problémám az alt+tab bug, ha játékból kitabolok a windows-ba, akkor gyakran megfagy a képernyő és csak az segít, ha újra alt+tab-ot nyomok, de olyan is van, hogy csak a képernyő felső fele fagy meg, alul pedig tudom görgetni a weboldalt, olyan, mintha folyamatosan lemaradásban lenne, mert annyira szétgyilkolja feleslegesen a procit. Erre már mindent kipróbáltam amúgy, hardveres gyorsítás kikapcsolása, játék mód kikapcsolása, de semmi nem segít.Aztán minden reggel mini játék, hogy az ablakokat beméretezzem, mert ami teljes képernyő volt, azt teljesen összenyomja, ami kicsire volt összehúzva, azt pedig teljes képernyőre rakja, mondjuk ez a 23H2 alatt is volt, de sokkal kevesebbszer jött elő.
És most olyan is volt, hogy DDU-val szedtem le a drivert csökkentett módba, majd újraindításnál nem volt kép, majd újraindítottam és a windows hibaelhárító fogadott, majd megint újra kellett indítanom, hogy végre elinduljon. Amúgy DDU-val az életben nem volt még problémám, szóval ez is érdekes.
Végül olyan is volt 2x, hogy bejelentkezésnél kiírta, hogy a windows pin-kód nem elérhető és újra be kellett jelentkeznem a fiókomba, hogy beengedjen...
-
Indiant
addikt
válasz
#81773141 #26650 üzenetére
Köszi, ez egész ígéretes volt. Aztán a végén kiderült, hogy mégsem a lokalizált ISO-k vannak ott. De ez sem lenne gond. Az érdekes a 800kb-os svfx.exe. (egy Autoit fájl) Amit ha megnyitsz, elkezd valamit vadul keresni. Állítása szerint svf fájlokat. Csak ezt a keresést nem hagyja abba, pedig az említett fájl ott van mellette. Két futtatás után is gyanús... csak Feladatkezelőből lehetett kilőni.
-
Geth
veterán
válasz
#81773141 #25322 üzenetére
Kellene (nem nekem) egy összehasonlítás, hogy 6-7-8-9. gen. Intel rendszerek között hogy változik a benchmark átlagos workload mellett, ternészetesen szoftveres BitLocker-rel. Simán el tudom képzelni, hogy a 7-8. gen. között nagyobb ugrás van, mint utána, és a 8-as sokkal élhetőbb teljesítményt nyújt, mint a 7-es.
-
-
Visormail
addikt
válasz
#81773141 #24432 üzenetére
Akkor csak én nem látok a linkelt ms oldalon semmilyen utalást sem arra amit a pcworld állít?
"now officially possible to install"
Hol írnak ilyet? Végig arról beszél, hogy miért ne csinálj ilyet, ha mégis csináltál vond vissza. "If you installed Windows 11 on a device not meeting Windows 11 system requirements, Microsoft recommends you roll back to Windows 10 immediately.""You can find those official instructions on this support page."
Kizárólag a kompatibilis gépek frissítési módjairól írnak, nincsenek instrukciók nem kompatibilis gépek esetére."Microsoft doesn’t explain the actual “upgrading to Windows 11” steps in the document, but we assume it’s done via the Windows Update app and the PC Health Check app."
Itt már a pcworld cikk is azt mondja, hogy az ms nem írt ilyet, ők csak feltételezik, hogy majd lesz ilyen.Most végülis mi értelme volt ennek a pcworld cikknek?
-
Borisz76
nagyúr
válasz
#81773141 #23989 üzenetére
Nálam a gépen évekig a Win10 Pro 64 bites rendszer futott , digitális licenszel.
2013-ban vettem a gépet és azóta "csak" az SSD illetve a VGA lett cserélve.
Ház: Cooler Master HAF XB
Táp: Enermax Revolution 87+ 650W
Alaplap: GIGABYTE GA-Z77X-UD3H
CPU: Intel Core i7-3770K ( 3.5 GHz-3.9 GHz )
Hűtő: Noctua NH-D14
Memória: Kingston HyperX DIMM 16 GB DDR3-1600 Quad-Kit
VGA:ZOTAC Gaming RTX 2060
SSD: Samsung 850 Pro series 2,5" 512 GB1-2 hete feltettem a Win11 Pro 64 bites rendszert.
Azóta is szépen fut, működik rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged