Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
válasz
PAtr0n
üzenetére
elb.szol 1 napot
gémerek kerülik a 11et.Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate]
"ProductVersion"="Windows 10"
"TargetReleaseVersion"=dword:00000001
"TargetReleaseVersionInfo"="23H2"lehet dobálni a sarat

jojoando: ha rádugsz egy billentyűzetet az se segít? utána a pin kódot gondolom a gépházban ki lehet szedni.
-
PAtr0n
addikt
Sziasztok!
Az utóbbi napokban már egyre agresszívabban tolja az arcomba a a Win10 (jogtiszta), hogy frissítsek 11-re.
Tudom, hogy vissza lehet állni akár 60 nap alatt is ha nem tetszik, a kérdésem inkább az lenne, mivel sokat játszok, hogy mik a tapasztalatok játékok és driverek terén, hogyan működik az új rendszer?
Köszönöm! -
-
jojoando
aktív tag
Üdv! A PIN kódkérést hogy lehet kiszedniaz indításból? BIOS frissités után összevissza dobálja a betűket a DELL gép mostmár a kombinációt kéri beírni, de ütök 1db nagy A-t bead 4-t de azt is sok időre, vagy 4db A-t, Mit tehetek? Nem lehet normálisan beütni semmitsem.
-
Dalares
tag
Sziasztok!
Néhány napja furcsa jelenséget észlelek a rendszeremben. Akár böngészek, vagy bármilyen ablakban futó alkalmazást használok, az alkalmazást működés közben időnként leteszi a tálcára úgy, hogy nem érek hozzá semmihez. Tapasztalt már valaki ehhez hasonló?
-
marinea2
addikt
Sziasztok!
Lehet nagyon gagyi kerdes, de az miert van hogy a tulajdonsagnal a Memoria teljes merete 32Gb de zarojelben ott van mellette hogy hasznalhato 31,9Gb.?
Koszi!

-
Angel2014
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Szia!
Olyan kérdésem van ha van egy Gamer laptopom ami 2018 as- és 7. genes I7 procival van szerelve, hogy csináltam egy ellenőrzést a PC healtal és csak a proci hasal el.
Így gondolom itt sem tudom akadálymentesen telepíteni a win11- et.
Kérdésem az, hogy itt elég nekem csak a BypassCPUCheck et beírnom és tovább megy vagy a többit is be kell beírnom szerinted?
-
TomBond
aktív tag
válasz
nokiauser
üzenetére
Ment 20 percig az aida teszt. Nem okozott fagyást. Azért írtam ide, mert azt gondoltam, hogy a w11 a ludas. Mert csak kikapcsolt állapot után fagy 5-30 perccel. Újraindítás után nem. Gondoltam valami driver nem oké, de azokat is frissítettem mindet. És ne függ terheléstől, van hogy alapjáratban fagy, van hogy Office közben. Nem értem!
Azért köszönöm a segítséget! Majd még a reset helyetti bekapcsológombot kipróbálom! -
Geth
veterán
válasz
svgyula
üzenetére
A hang a win 11-ben egy f..s!
Nálad.Amióta mindent a rendszer kezel
Miért, korábban mi kezelte? Szomszéd?nálam pl önkényesen visszaveszi a hangminőséget ha egy másik kimeneten használom előtte a gépet.
Itt egyik rendszeren sem csinál ilyet.Semmi nem változott csak a rendszer frissült
Ha a rendszer frissült, akkor volt változás, a mondat második fele üti az elsőt...Még mielőtt valaki okoskodna a program az alaplaphoz kapott CD-n is megvan!
Maradjon is ott, az már nem fog frissülni. Netről kapd le a frisset.win driver frissítést és felrakod az alaplaphoz eredetileg kiadott drivert/szoftvert.
Vagy nem tiltasz semmit, hanem felrakod az újat a netről. -
svgyula
addikt
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Szia! A hang a win 11-ben egy f..s! Amióta mindent a rendszer kezel nálam pl önkényesen visszaveszi a hangminőséget ha egy másik kimeneten használom előtte a gépet. Nem működik a gyári nahimic alkalmazás amivel az első telepítéskor még szépen be lehetett állítani a hangzást. Semmi nem változott csak a rendszer frissült és hiába telepítem nincs menü ahol beállíthatnám! Tiltottam a win drivert, nem használ. Még mielőtt valaki okoskodna a program az alaplaphoz kapott CD-n is megvan!
Azt megpróbálhatod, hogy letiltod a win driver frissítést és felrakod az alaplaphoz eredetileg kiadott drivert/szoftvert.
Érdemes lenne egy 2.1HDMI kábelt megpróbálni(ha nem olyan van) -
gregory91
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Ha nem bootol vagy a rendszer olyan szinten "javíthatatlan",akkor értelemszerűen a sfc program is feleslegessé válik,akkor ennyi erővel a telepítő által felkínált (Hibaelhárítás)lehetőségek közül is lehetne választani.
-
King Unique
titán
válasz
Tamás88
üzenetére
Repair Windows Image Component Store in Windows 11
Nem, nem kell okvetlenül minden esetben, a linkelt útmutatóban is le van írva világosan, hogy a 3. opció használata akkor indokolt, ha az 1. és a 2. nem tudja kijavítani a hibát, meg érdekes is lenne, ha a telepítő nélkül egyáltalán nem lehetne futtatni ezeket a rendszerfájl-ellenőrző és javító parancsokat...
"This option is only needed when Option Two is unable to repair Windows image component store corruption.
You will need to use a Windows 11 ISO or USB that is the same build as the currently installed Windows 11 you are wanting to repair."
Use System File Checker (SFC) to Repair System Files in Windows 11
Az SFC pedig ugye megint más mint az előbbi (DISM), illetve a telepítő (ISO-fájl) használata is inkább DISM esetén lehet indokolt bizonyos esetekben, nem az SFC futtatásánál.
-
Tamás88
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Azért kell, mert a telepítés óta frissül a rendszer, és bizony a biztonsági mentés is lehet hibás/régi. Amúgy a telepítő iso leszedésével és bizonyos dism paranccsal felül lehet írni a biztonsági mentést, és utána már ki tudja javítani a korrupt fájlt.
-
King Unique
titán
válasz
gregory91
üzenetére
Aztán miért kellene az SFC futtatásához okvetlenül a "telepítő dvd"?

A telepítő értelemszerűen akkor kell, ha nem bootol a Windows vagy olyan komoly hiba van, amit a futó rendszer alatt nem lehet javítani, a linkelt leírásban pedig inkább a DISM parancsoknál javasolják.
-
gregory91
senior tag
válasz
isti732712
üzenetére
-
Ablakos
addikt
válasz
isti732712
üzenetére
Miért kell elvenni a kedvét attól a telepítő dvd-től?

-
TomBond
aktív tag
Egy "érdekes" de bosszantó problémám van, nem tudom sikerül e megoldani! Bekapcsolás után változó időszakokonként lefagy a gépem. Semmire sem reagál, csak a reset gombra. Miután újraindult már semmi baja nincs akár napokig is megy. Hibanaplóban semmit nem találtam, csak hogy nem szabályosan indult újra amikor a reset gombbal indítom! A driverek a legfrissebbek, és a telepítés is új.
-
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Win11 alatt nem tudom beállítani az 5.1 hangot. A hang hdmi kábelen megy a tv-ig. Ott optikán megy az erősítőbe. Youtube videók nem nagyon segítenek. Próbálgattam beállítáani, de letöltettett velem a store-ból egy dolby theather programot. Azzal teszt alatt megy az 5.1, de "élesben" nem működik. Valakinek ötlete?
-
John_Doe
senior tag
válasz
Ablakos
üzenetére
Én egy ilyet dobtam össze az én igényeimhez ez megfelel.
@echo off
:menu
cls
echo Please select an option:
echo 1. Run Deployment Image Servicing and Management (DISM) /RestoreHealth
echo 2. Run System File Checker (sfc /scannow)
echo 3. Exit
set /p choice=Enter your choice (1-3):
if %choice%==1 (
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
pause
goto menu
) else if %choice%==2 (
sfc /scannow
pause
goto menu
) else if %choice%==3 (
exit
) else (
echo Invalid choice. Please try again.
pause
goto menu
) -
Ablakos
addikt
Hogyan tudok ütemezetten megfuttani egy batch fájlt, hogy lássam mi volt az eredmény?
Lemez ellenőrzést tettem egy .bat-ba, amit legmagasabb joggal futtatok. (sfc /scannow
dism /online /cleanup-image /scanhealth stb.)
Azt látom, hogy elindul, de sem eredményt, sem konzol ablakot nem nyit futás alatt. Fogalmam sincs mi volt az eredmény. -
Ezt a 3 metódust próbáld meg:
How to Open Sticky Notes on Startup in Windows 11 (howtogeek.com) -
King Unique
titán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Meg lett már ez a téma járatva korábban több topikban is (példa), ahol kapott válaszokat, meg akkor sikerül lefuttatni az optimalizálást, sőt külső programmal is, vagyis a művelet időtartalmáról is van már tapasztalat, stb.
Tehát nem teljesen világos, hogy most miért kérdés ez újra, amikor most is evidens, hogy ha csaknem teljesen tele van másolva az az 1 TB-os külső meghajtó akkor nyilván sokáig eltarthat a töredezettségmentesítés még USB 3.0-s csatlakozásnál is, sőt a csak 24 GB szabad terület miatt lehet le sem fog futni teljesen - a fájlokat nem tudja hova áthelyezni - és megszakad közben, stb.
A meghajtóoptimalizálás akkor lesz gyors, ha SMR-alapú és TRIM (UNMAP) funkciót támogató külső HDD-ről van szó, akkor az SSD-khez hasonlóan az SMR HDD-knél is a meghajtóoptimalizálás = TRIM futtatása, ami kb. azonnal / pár másodperc alatt lefut, kész van. De ha itt régebbi My Passport modellekről van szó, akkor azok CMR (PMR) típusok, azoknál a meghajtóoptimalizálás = töredezettségmentesítés, ami eleve időigényesebb mint a trimmelés. -
Tamás88
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ha USB 3-as, akkor talán nem, de ha USB 2-es, akkor igen, sokáig fog tartani.
-
Visormail
addikt
válasz
Lalikiraly
üzenetére
[Realtek Audio Drivers] itt van az összes Asus ROG/TUF/Prime meg mindegyik DTS típushoz.
-
Czmorek
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
X5670 - 6/12 (s1366-X58) 24Gb ram. Felajánlotta nekem.
-
King Unique
titán
válasz
D@niel
üzenetére
Ha eddig nem ajánlotta fel a Windows Update, akkor igen, lehet hiába, meg pláne nem támogatott hardverkonfigurációnál.
Viszont eleve adott a lehetőség a megjelenés után manuálisan frissíteni, upgrade-elni a 22H2 verzióra támogatott és nem támogatott hardverkonfigurációknál egyaránt, akkor nem kell heteket / hónapokat várni amíg felajánlja a Windows Update, lásd a linkelt útmutatókat. -
D@niel
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Igen, a rendszerkövetelmény nem volt megfelelő, ha jól emlékszem, trükkel ment fel.
Intel(R) Core(TM) i5-6200U, 12gb. Nem elég erős .. : )
Tehát, a v22H2-t hiába várom, nem fog jönni? -
atyca
senior tag
Sziasztok!
Van lehetőség arra, hogy a Cetlik app automatikusan elinduljon a rendszerrel? -
zsoltzsolt
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi, ez elkerülte a figyelmem!
-
King Unique
titán
válasz
King Unique
üzenetére
21H2 akart lenni.
-
King Unique
titán
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Nálad az aktuális 22H2 verzió fut jelenleg, nála meg a 21H2, azért az eltérés (22621.1778 vs. 22000.2003) a buildszámnál.
Ezek szerint a csak választható (opcionális) "C" / "D" kumulatív frissítéseket többen is telepítik itt, ami végül is nem feltétlen gond, ha nem okoz problémát, meg ha a + 1 hónap múlva esedékes "B" kumulatív frissítés megjelenésénél korábban kellenek az új javítások és fejlesztések.

-
LuiT
aktív tag
Nálam is megjött a 22H2 frissítés már a múlt héten, bár nagyon ódzkodtam tőle az itteni sok panasz miatt, de lekopogom nálam semmi anomália és bug eddig nem jött elő.
-
King Unique
titán
válasz
King Unique
üzenetére
"Ma reggel ez a kettő felment:"
Mármint 21H2 verziónál automatikusan max. a KB5026368 (
22000.1936) számú "B" kumulatív frissítés települt most májusban. Ellenben az eleve opcionális és ezért automatikusan nem települő KB5026436 (22000.2003) számú "D" kumulatív frissítés telepítését viszont te magad kezdeményezted a "letöltés és telepítés" opcióra kattintva...
-
-
King Unique
titán
válasz
D@niel
üzenetére
Érdekes, nálam 22H2 verziónál a KB5026515 számú .NET kumulatív előzetes (preview) frissítés csak a speciális beállítások
—►választható frissítések menüben jelent meg és kizárólag csak akkor települt, ha manuálisan be lett jelölve és utána indítva a telepítése a "letöltés és telepítés" opcióval. Ami rendben lezajlott és nem volt utána sehol fekete képernyő, sőt még újraindítás sem kellett, mint általában a havi kumulatív frissítések telepítése után."Ha már van v22H2, miért nem jött még ki frissítéssel? "
Ha a rendszerkövetelményeknek nem megfelelő nem támogatott hardverkonfigurációra lett telepítve a Windows 11, akkor azért. De akár ilyenkor is megoldható a verziófrissítés, az in-place upgrade, lásd az alábbi útmutatókat.
• Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
• Windows 10 frissítése Windows 11-re inkompatibilis hardveren (Windows 11 21H2—►Windows 11 22H2 upgrade esetén is)
• How to Update to Windows 11 22H2 on Unsupported HardwareHa nem az előbbi a gond, akkor simán pl. a telepítési segéddel / letöltött ISO-fájllal / USB-s telepítési adathordozóval megoldható a 21H2
—►22H2 in-place upgrade, lásd az alábbi útmutatókat.• Upgrade to Windows 11 from Windows 10 with Windows 11 Installation Assistant (Windows 11 21H2
—►Windows 11 22H2 upgrade esetén is)
• Upgrade to Windows 11Egyébként lassan kellene is újabb verzióra váltani, mivel a Windows 11 Home és Pro kiadásoknál 2023. október 10. a 21H2 verzió támogatásának befejezési dátuma, max. az Enterprise és Education kiadásoknál van + 1 év (2024. október 8.).
-
-
D@niel
addikt
Üdvözlet,
buildem: 22000.2003
Kb. 1 hónapja kaptam egy frissítést, ami felment, majd bootnál fekete maradt a kijelző. Majd power hosszan nyom, ezután betöltött a rendszer. Megijedtem, mert gépről dolgozok.Ma reggel boot után kissé lassúnak tűnt a rendszer, kerestem frissítést, kidobta ezt:
Felraktam, majd reboot után megint fekete a kijelző, nem történik semmi.
Power hosszan, most betöltött a rendszer, de a frissítés megint ott van.Mi a gond ezzel a frissítéssel? Ignoráljam, vagy manuálisan fel tudok tenni egy frissebbet?
Köszönöm.
Szerk.
Ma reggel ez a kettő felment:
Release Date:
5/9/2023
Version:
OS Build 22000.1936Release Date:
5/23/2023
Version:
OS Build 22000.2003 -
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ma voltam/értem a gép közelébe, bekapcsolásnál minden normálisan indult is, szóval akkor elvileg minden rendben.

-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Hahh, megoldódott.
Tök véletlen egy Youtube videó alatt találtam egy google drive linket és az a driver működött vége. El is mentem
-
-
-
szotadi
tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
-
válasz
Tamás88
üzenetére
Nem nem. Ez a beépített hangszórókat állítaná. Asus és Acer gépekre van. természetesen analóg és HDMI kimenetre is hatást gyakorol.
Sokan írják ezt a hibát, de nem nagyon akar megoldódni. Alapból putri hangja van a gépnek, de ha ezt bekapcsolja az ember, ég és föld a különbség. Tapasztaltam már TUF DASH en. De most itt nem tudom miért nem akar működni.
Nagyon sokan írják ezt a hibát. -
Tamás88
őstag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Csak egy kérdés, hogy min akarod kitolni a dts-t? Ha analógon, akkor nem fog menni. Nálam a Dolby is csak hdmi-n keresztül megy, jack dugón nem.
-
Sziasztok!
Ide fordulnék segítségért.
A DTS X Ultra az Isten szerelméért nem akar működni a TUF gépemen.
Mellékelem a képet.
Már tucatnyi külföldi fórumot meglestem, meg videót, kipróbáltam trükköket. Tiszta Windows install is megvolt. De egyik esetben sem akar működni. leszedtem a driver packot is akkor sem.Meglesné nekem valaki, mi a kínja?
Előre is köszi

-
válasz
King Unique
üzenetére
Igen, valamit ki írt, de nem hiba konkrétan.
Hétfőn leszek a gép közelébe legközelebb és majd csinálok képet és megosztom.
-
5leteseN
őstag
Sziasztok!
Arra keresek választ, hogy az Eszközkezelő -ben lévő Alapvető rendszereszköz hiba megoldásához (valami driver nincs, 28as hibakód), hol találom meg, hogy mihez kell(ene) driver?
Kösz-kösz...
És még a Rejtett eszközök bekapcsolása után adott még egy Alapvető -t és egy-egy PS2 egér-billentyű hibát, ez utóbbiakat 24es hibakóddal. Ha kihúzom a bill-egeret, akkor is marad a hiba, vmi driver lehet itt is.
Egyébként mindkettő tökéletes, műxenek. -
King Unique
titán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
• Nem derült ki a leírtakból, hogy ez a "nem indul a rendszer gép bekapcsolás esetén" pontosan mit jelent, mármint van-e a bootolásnál valamilyen hibaüzenet, vagy csak simán a BIOS/UEFI boot menü jön be, stb.
• Ha az 1 TB-os SSD-n működött a Windows 10 & Windows 11 dual boot, akkor normál esetben a 2 TB-os SSD-re klónozás után is kellene, meg ha a BIOS/UEFI boot menüben nem lettek elpiszkálva a beállítások, mindkét rendszer kikapcsolt Fast Startup funkció mellett vagy Shift + leállítás módszerrel lett leállítva, stb.
• Igen, UEFI/GPT séma szerint telepített Windows 10/11 esetén a Windows Boot Manager bejegyzésnek kell a boot menü 1. opciójának lenni, de az is lényeges, hogy az adott meghajtóra vonatkozóan, mint a linkelt példában is.
• A Macrium Reflect pendrive-ról / Windows boot menüből indítható WinRE / WinPE változatában van "Fix Windows boot problems" opció a rendszerindítási problémák javításához.
• A Macrium Reflect 8-as verziója eleve megoldja automatikusan a partíciók átméretezését, felesleges volt ahhoz egy külső particionáló program (MiniTool) használata. -
válasz
King Unique
üzenetére
Ismét megcsináltam, 1TB helyére (előtte Macriummal klónoztam USB-C-n. külső eszközben) betettem egy 2TB SSD-t és kiterjesztés is megtörtént, de nem indul a rendszer gép bekapcsolás esetén.
Biost néztem és Windows Boot Manager az első és indulnia kellene.
Mit tehetek ilyen esetben?
Biosba Intel RST Premium With Intel Optane-n van a Sata mode. (nem bántottam)
AHCI mode is van, de gondolom ez lenyegtelen.Segítséget előre köszönöm!

-
King Unique
titán
válasz
Tamás88
üzenetére
Azzal a regedit módszerrel + az ISO-fájlos rátelepítéssel a közvetlen in-place upgrade oldható meg jó esetben pl. Pro kiadásról Enterprise LTSC-re, úgy kaphat akkor az utóbbi további frissítéseket, de akkor ennyi erővel Enterprise LTSC-t is lehetne telepíteni. A licencelés viszont ugye megint más dolog, ha aktivált volt a Pro, attól az Enterprise LTSC nem lesz automatikusan az, meg az utóbbit alapesetben ugye nem is használhatja legálisan egy otthoni felhasználó, + az LTSC-ből egy rakás funkció, szolgáltatás is hiányzik...
Az viszont tudtommal nem működik Windows 10/11-nél, hogy regeditben átírogatunk ezt-azt és marad a Home / Pro kiadás, majd a támogatás végeztével is úgy frissül tovább mintha egy másik, tovább támogatott kiadás lenne. -
Tamás88
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Majd átírják a regeditben az adatokat, és utána még jó pár évig kapnak frissítést (mint Windows XP-nél).
-
King Unique
titán
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Igen, a Windows 10-nél modern életciklus esetén 2025. október 14. a támogatás vége a Home és Pro, valamint az Enterprise és Education kiadásoknál.
A rögzített életciklusnál az Enterprise LTSC 2019 kiadás esetében viszont 2029. január 9., az Enterprise LTSC 2021 kiadásnál pedig 2027. január 12. a befejezés dátuma, a támogatás vége. Bár ezek az otthoni felhasználókat normál esetben ugye nem érintik, mivel szervezeti szinten reális és legális a használatuk, meg az LTSC kiadás a hiányosságai miatt amúgy sem feltétlen általános használatra való.
-
-
OldMike
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
> ráérsz majd a Windows 10 támogatásának megszűnése után
ez pedig 2025 októberben lesz
-
King Unique
titán
válasz
OldMike
üzenetére
"az összehasonlításban nem találtam olyan opciókat, amire szükségem lenne, de a W10-ben nincs meg"
Akkor lényegében saját magadnak megválaszoltad a kérdést és ráérsz majd a Windows 10 támogatásának megszűnése után Windows 11/12-re váltani. Ennyi!
Egyébként meg:
A Windows verzióinak összehasonlítása.
A Windows 11-re frissítés ajánlása meg amúgy kikapcsolható Windows 10-nél.
• How to Cancel Windows 11 Update and Stay on Windows 10?
• How to Specify Target Feature Update Version in Windows 10 -
OldMike
őstag
Sziasztok!
Jelenleg W10 felhasználó vagyok, igazából nem nagyon gondoltam még a W11-re váltani. Viszont néhány napja már nemcsak az jelenik meg a Gépházban, hogy alkalmas a gépem a W11-re, hanem kifejezetten noszogat, hogy ugyan váltsak már.Szeretnék kérni - akármennyire szubjektívakat is- véleményeket olyanoktól, akik a közelmúltban váltottak, hogy miért is lenne jobb áttérnem a W11-re, vagy miért is nem. Azt tudom, hogy nekem a 22H2 után már nem jön újabb funkciófrissítés, csak a biztonságiak, még kb. két évig.
Ui: az összefoglalóban lévő linken lévő cikkeket elolvastam, az összehasonlításban nem találtam olyan opciókat, amire szükségem lenne, de a W10-ben nincs meg.
Köszönöm -
King Unique
titán
válasz
nubreed
üzenetére
Helyi fiókkal is használható a Windows 11, a helyi fiókkal telepített Windows 10-nél a Windows 11-re frissítés után is megmarad a helyi fiók. Max. olyan fordulhat elő, hogy megjelenhet a Microsoft-fiók használatának ajánlása, de az eleve kikapcsolható, lásd az alábbi útmutatót.
Enable or Disable Let's finish setting up your device in Windows 11
-
Nekem speciel nincs ott, és a #14006King Unique által linkel regedit után sem:
-
nubreed
veterán
Még az jutott eszembe, hogy egyébként ha Windows Update -en keresztül szeretném frissíteni a Win 10 -et 11-re, de a Win 10 Microsoft fiók használata nélkül volt telepítve és van használva, upgrade után bele kényszerít -e Microsoft fiókba?
-
King Unique
titán
-
Geth
veterán
válasz
balazs1956
üzenetére
Nem kapcsoltad be.
Settings | Personalization | Taskbar | Taskbar behaviors alatt ott a kapcsoló:
Show seconds in system tray clock (uses more power)
(vélhetőleg a zárójeles megjegyzés miatt sem kapcsolódik be automatikusan) -
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Letöltöttem a legújabb KB5026446 frissítést, remélve, hogy az órán megjelennek a másodpercek is.
Sehol semmi.
Mit csináltam rosszul? -
nubreed
veterán
Sziasztok,
Azokon a gépeken, amiken a BIOS/UEFI -ben ki van kapcsolva a TPM, fel sem ajánlja a Windows Update a 11 -re való frissítést, jól gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
gémerek kerülik a 11et.

Meg lett már ez a téma járatva korábban több topikban is (