-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
5leteseN #27651 üzenetére
• Milyen program, ami...? topik
—►
Téma összefoglaló—►
Irodai programcsomagok
• NeszeTools—►
Irodai csomag -
fekete.puma
tag
válasz
5leteseN #27513 üzenetére
Nem vagyok Linux párti de azon a gépen egy lightosabb Linux a Win11-et leveri mint vak a poharat.
El lehet lenni rajta Win11-el de a sebességen érződni fog.
Nekem is régebbi gépem van és láttam, hogy alakult az idő folyamán a Win7 majd a win10 és a mostani 11 erőforrás igénye.
Tegyetek fel egy régebbi gépre win10 alatt Virtualbox-ba egy win 7-et és egy win 11-et és egy lightosabb Linuxot és utána meglátja az ember, hogy mennyire fogja a gazdagépet és hogy pörög Virtualbox-ban. -
King Unique
titán
válasz
5leteseN #26241 üzenetére
"BOOT-nál az UEFI az állapot. Szerintem ez a gond!
Hogy tudom Windows alól vissza váltani Legacy-ra a BOOT-ot?"Ha jelenleg UEFI boot szerint van telepítve a Windows 11, akkor miért akarod átállítani Legacy (CSM) only opcióra, hogy még a Windows 11 se induljon el és totál fekete képernyő legyen?
Itt a Legacy (CSM) vs. UEFI boot témánál ha alapértelmezetten Legacy (CSM) + UEFI volt és ahelyett UEFI only lett beállítva, ellenben a GPU nem UEFI kompatibilis, akkor amiatt lehet a leírt probléma, lásd #26244, ami korábban már a társtopikban is volt téma.
Ehhez pedig nyilván semmi köze nincsen a Windows 11-nek, ez BIOS illetve UEFI beállítás függvénye, + ott egy alapértelmezett beállítás önkényes módosítása az okozta esetleges kompatibilitási probléma figyelembe vétele nélkül meg eleve user error.
-
csaba951
veterán
válasz
Belépés a BIOS-ba:
Windows 11-ben:
Gépház -> Rendszer -> Helyreállítás -> Speciális rendszerindítás -> Újraindítás most gombÚjraindítás után a megjelenő képernyőn:
Hibaelhárítás -> Speciális lehetőségek -> Az UEFI-vezérlőprogram beállításai -> Újraindítás gombÚjraindítás után rögtön ott vagy a BIOS-ban.
Ha nem működik, kapcsold ki a gépet teljesen. Húzd is ki a konnektorból/kapcsold le az áramot. Az első bekapcsoláskor be fogsz tudni lépni a BIOS-ba az F2/F12/Del gombok valamelyikét nyomkodva.
-
Geth
veterán
válasz
Lehet, hogy nincs UEFI GOP a GPU-dhoz, de bekapcsoltad, hogy csak EFI módban működjön. Ugye az nem derült ki, hogy milyen GPU-ról van szó, végülis az egy "nincs kép" problémánál alig számít
Még mindig: a Windows-nak ehhez nincs köze.CMOS resetnél legyen teljesen áramtalanítva a gép ha nem jumperrel csinálod, illetve jumper helyett az elemet is ki-, majd beteheted.
-
vlevi
nagyúr
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
5leteseN #26225 üzenetére
Windows 8 óta a leállítás nem ugyanaz, mint xp, w7 esetén. Sok dolgot csak hibernal.
[link]
Szerintem marhaság, mert emiatt a leállítás lesz lassab, az indulás viszont az SSD korában nem sokkal gyorsabb, mint normál módon.
Nálam a hibernalas funkció ki van kapcsolva, ezzel a gyors indítás is megszűnt működni. -
King Unique
titán
válasz
5leteseN #24868 üzenetére
Az egyébként megvan, hogy Windows 7, 8, 8.1 rendszerekről az ingyenes frissítési ajánlat Windows 10-re eredetileg csak 1 évig volt opció, amit később + 1,5-2 évvel kitoltak bizonyos feltételekkel, de nem hivatalosan technikailag még évekkel utána is működött, vagyis lényegében így is a hivatalos 1 éves határidőn túl összességében 7 évig engedték ingyen potyázni a felhasználókat?
A Windows 11-nél meg ugye hivatalosan azt volt kommunikálva, hogy Windows 10-ről lehet rá ingyen váltani, Windows 10 termékkulccsal és digitális licenccel lehet ingyen aktiválni, nem az hogy Windows 7, 8, 8.1 termékkulcsokkal, vagyis annál meg jó 2 évig engedtek a régi Windowsok termékkulcsaival ingyen potyázni.
-
King Unique
titán
válasz
5leteseN #24745 üzenetére
Windows 11 24H2 (unsupported hardware) clean install and in-place upgrade process
"Type the following command to run the Windows 11 setup bypassing the hardware requirements and press Enter:"
setup.exe /product server
-
adika4444
addikt
válasz
5leteseN #24745 üzenetére
1. Nem tudom.
2. net.exe user "Felhasznalo" /add
net.exe localgroup "Rendszergazdák" "Felhasznalo" /add
cd OOBE
msoobe.exe && shutdown.exe -r
A rendszergazdák helyett administrators kell, ha nem magyar a Windows.Hasonló helyzetet csak így tudtuk megoldani, mert itt már nincs autounattend.xml.
-
Csorbi
addikt
-
hotkar
senior tag
válasz
5leteseN #24640 üzenetére
Beírod a Windows keresőbe, hogy "karban", és a találatok között kiválasztod az "Automatikus karbantartás beállításainak módosítása" pontot. Ott van alapértelmezetten beállítva, hogy éjjel 2 órakor legyen, és hogy a rendszer felébresztheti-e a gépet.
Ha nem ez íródott vissza, akkor passz.
-
-
-
VikMorroHun
őstag
válasz
5leteseN #24629 üzenetére
Amikor nálam másodszor eljátszotta azt, hogy hajnalban magától bekapcsolt alvó állapotból (én meg arra ébredtem, hogy búg a gép), írtam egy kis progit, ami automatikusan elaltatja kb. 15 mp után, ha nincs terhelés alatt a proci. Ha kell, tudok küldeni hivatkozást hozzá. Persze, ha nálad egész éjszaka menne, és úgy indul újra, akkor tárgytalan.
-
King Unique
titán
válasz
5leteseN #23857 üzenetére
1. Kötet kiterjesztése, vagy ha nem engedi a lemezkezelő a közé ékelődött helyreállítási partíció miatt, akkor külső particionáló programmal lehet megoldani (példa).
Vagy komolyabb klónozóprogramot kellett volna használni, mint pl. a Macrium Reflect, ami a 8-as verziótól a klónozás megkezdése lőtt már 1 kattintással automatikusan megcsinálja a partíciók átméretezését is a fennálló lemezterülethez igazodva és akkor nem utólag kell ezzel bajlódni.2. Az SSD-knél az Over Provisioning (OP) beállítása akkor szükséges egyfajta bolondbiztos módszerként, ha a felhasználó képtelen odafigyelni arra, hogy az SSD össz tárolókapacitásnak a kb. 3-10%-a mindig szabadon legyen az optimális működés érdekében ("Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?" 3. pont).
-
King Unique
titán
válasz
5leteseN #23721 üzenetére
Passz, nem próbáltam még annál.
De ugye a #23217-ben már le lett írva, hogy a Windows To Go alapesetben nem támogatja a standard in-place upgrade-et, max. trükközéssel lehet megoldani.#23720 tomp:
Hát igen, akkor vannak ott hibák, amiket egy "repair install" javíthat, de jó esetben a DISM is. -
Csorbi
addikt
válasz
5leteseN #23445 üzenetére
Akkor megismétlem az előbb már 2x leírtakat: kellene tudni a teljes, pontos hardverkonfigurációt, valamint BIOS beállításokat, különös tekintettel a lemezvezérlő beállításokra. RST csak akkor kell, ha be van állítva a Rapid Storage, egyébként NEM.
Nem tudom eldönteni, hogy egyszerűen figyelmetlenségből átsiklasz felette, vagy halvány dunsztod sincs, és megúszósra veszed - átslisszolsz felette, hátha nem tűnik fel.....vagy mi a bánat.
Nem, a kérdéseid nem Windows specifikusak a szabványos Windows telepítést illetően, spéci, egyáltalán nem támogatott kínai hardver lévén az adott lap topicjába tartozik a kérdés.
Bármilyen "kommersz", támogatott rendszerre kvázi zokszó nélkül felmegy a Win11, vagy esetleg egy minimális beállítást igényel, de ott is elmekegi a telepítő, hogy mi a nyűgje, és nem csontra fagyást produkál. -
5leteseN
senior tag
válasz
5leteseN #23440 üzenetére
Az eredeti kérdés "áll", az eredeti hsz(aminek ez a "válasza"), az utána kérdésként felvetett WinToGo(amás gépen lett életre keltve) sem tud elindulni, hiába vannak bemásolva az alaplaphoz javasolt W10(-11)x64 meghajtók.
Pontosan, mi is az a "falra hányt borsó"? ...mert szerintem eddig minden javaslatra írtam, hogy miért nem ment.
Profi kezdő vagyok!A hivatkozott fórumban is láthattál, Windows specifikus a kérdés!
Az ottani utakat már végig jártam.
Ha ott beleolvastál, látható! -
-
King Unique
titán
válasz
5leteseN #23441 üzenetére
1. A már telepített Windows 11-et képfájlba lehet menteni és abból visszaállítani.
2. Az 1. pontban említett képfájlba mentésnél és visszaállításnál értelemszerűen egy visszaállítás után lehet használni a képfájlba mentett Windows 11-et, nem olyan ISO mint a Windows 11 telepítője.
-
Csorbi
addikt
válasz
5leteseN #23438 üzenetére
Egy nem támogatott, 2014-es évjáratú, szerver szegmensbe tartozó (ha C612) hardverre akarsz Windows 11-et telepíteni.
Egyébként most X99 vagy C612? A kettő baromira nem ugyanaz, még ha ugyanannak a családnak is a tagja.
Akkor megismétlem az előbb leírtakat: kellene tudni a teljes, pontos harverkonfigurációt, valamint BIOS beállításokat, különös tekintettel a lemezvezérlő beállításokra. RST csak akkor kell, ha be van állítva a Rapid Storage, egyébként NEM. -
King Unique
titán
válasz
5leteseN #23327 üzenetére
Egy külön mappába, mint pl. az IRST/VMD driver esetében is.
Másik megoldás a szükséges driverek integrálása az ISO-fájlba, mint azt már linkelték a másik válaszban.Viszont ha drivert hiányol a telepítő, attól még normál esetben be kellene botoolnia. Ha nem bootol be és közben kifagy, akkor ott felmerülhet pl. a telepítési adathordozó (pendrive), ISO-fájl (Windows 11 ISO), kiírási módszer (Rufus, Ventoy), BIOS/UEFI bootolási beállítások hibája is...
-
King Unique
titán
válasz
5leteseN #23216 üzenetére
A Windows To Go alapesetben nem támogatja a standard in-place upgrade-et (kivétel "enablement package" módszer), meg ha pl. a Rufus vagy más hasonló programmal lett létrehozva, ilyenkor max. Windows To Go Upgrader és egyéb hasonló programokkal, virtuális környezetben lehet megoldani a verziófrissítést.
Ha szokványos módon lett telepítve a Windows 11 belső HDD / SSD meghajtóra, majd az utólag USB-n lett csatlakoztatva és Windows To Go módban használva (már ha jó esetben elindult átkonvertálás nélkül), akkor megoldás lehet a verziófrissítés idejére visszahelyezni a PC-be belső meghajtóként, majd a Windows 10
—►
Windows 11 in-place upgrade után ismét USB-n csatlakoztatni és úgy használni, már ha bootol utána egyáltalán USB-n. -
King Unique
titán
válasz
5leteseN #22751 üzenetére
Ilyen felállásnál azért valahol sejthető volt, hogy elhasal.
"Kell szabad hely! Az elején kell lennie?"
Másnál az végül megoldotta.
Viszont a rendszerpartíció átméretezése előtt nem árt a már említett képfájlba mentés, mert ha ott félremegy valami és utána nem bootol a Windows 11, akkor nyilván cumi van.
-
5leteseN
senior tag
válasz
5leteseN #22749 üzenetére
validate rendben, convert után reklamál:
MBR2GPT will now attempt to convert disk 0.
If conversion is successful the disk can only be booted in GPT mode.
These changes cannot be undone!
MBR2GPT: Attempting to convert disk 0
MBR2GPT: Retrieving layout of disk
MBR2GPT: Validating layout, disk sector size is: 512 bytes
MBR2GPT: Trying to shrink the OS partition
Cannot find room for the EFI system partition.
MBR2GPT: Conversion failedKell szabad hely! Az elején kell lennie?
Mennyinek?Szerintem egy Live-Linux-os Gparted-del meg tudom csinálni.
-
King Unique
titán
válasz
5leteseN #22747 üzenetére
Le lett már írva az előbb, hogy ha az ellenőrzés (
validate
) lefut hiba nélkül, akkor elvileg futtatható a konvertálás (convert
). Aztán hogy egy ilyen, a normálistól eltérő partícióelrendezésnél végül mi lesz, az passz.
Biztos ami biztos alapon lehet előtte rendszermentést készíteni, amiből szükség esetén visszaállítható az eredeti állapot. -
King Unique
titán
válasz
5leteseN #22744 üzenetére
Akkor azt kellett volna pontosítani, hogy ez a "Azért lett (RUFUS-os) MBR-es telepítés" hogyan értendő.
Ha úgy, hogy nem támogatott hardverkonfigurációra történő telepítéshez a Rufus programmal kreált telepítési adathordozó, attól még eleve létre kellene jönni az UEFI/GPT-hez hasonlóan BIOS/MBR séma szerinti telepítésnél is a rendszer számára fenntartott kicsi segédpartícióknak.
De végül is nem is olyan lényeges, mert ha lefut hiba nélkül az MBR2GPT konvertálás és létrejönnek a lemez 0-n az UEFI/GPT séma szerinti partíciók, indul utána rendesen a Windows 11, stb., akkor az úgy nyilván oké. -
King Unique
titán
válasz
5leteseN #22740 üzenetére
Mármint akkor Windows To Go telepítés lett kreálva a Rufus programmal MBR-BIOS/UEFI séma szerint, azért lett MBR 1 db partícióval, ami nem mellékes információ, célszerű lett volna már az elején leírni...
Az MBR2GPT lényege pont az, hogy adatvesztés nélkül képes átkonvertálni a BIOS/MBR módban telepített Windows 10/11-et UEFI/GPT séma szerintire.
-
King Unique
titán
válasz
5leteseN #22735 üzenetére
Azért mert ez csak a validálás, a tényleges konvertáláshoz értelemszerűen a convert parancs kell az MBR2GPT használatánál, csak utána lesz MBR-ből GPT.
Viszont vannak itt egyéb gondok is, a nem megfelelő telepítés eredményeként a rendszer számára fenntartott kicsi partíciók a lemez 0 helyett a lemez 1-re kerültek... Úgy nem biztos hogy lefut hiba nélkül az árkonvertálás, bár ha a validálás nem jelzett hibát, akkor elvileg működhet, elvileg. + Vannak egyéb lehetőségek is az átkonvertáláshoz.De egyébként miért is van erre okvetlenül szükség, ha már úgyis telepítve lett a Windows 11 BIOS/MBR alapon és sikerült kitrükközni az UEFI + Secure Boot követelményt, vagy hogy a jövőben ne kelljen?
-
-
válasz
5leteseN #22001 üzenetére
Kell mindenképpen igen.
Érdekes játéknál nincs ez a probléma és akkor sem ha a videó a noti kijelzőjén megy. Akkor nem veszi le ha a másik monitoron matatok.
Teljesen mind1 melyik az elsődleges kijelző.
Amúgy azt hogy lehet beállítani, hogy egy kijelzőnek vegye a 2 őt? Mert nekem az is hasznos lenne néha. -
King Unique
titán
válasz
5leteseN #19314 üzenetére
Ami le lett írva és szemléltetve a linkelt hozzászólásban, Intel-alapú PC-knél Intel Rapid Storage Technology (IRST), Intel Optane, VMD Controller, stb. De ha pl. AHCI helyett RAID mód van beállítva a BIOS-ban, akkor is hiányolhat drivert a telepítő.
+ Nem derült ki, hogy mivel lett készítve a telepítési adathordozó, mert a nem megfelelő létrehozás miatt is lehet hiányzó driver probléma, ezért lehetőleg pl. az MCT-vel kellene.(#19316) GAbre:
Nem, nem vették ki teljesen, az aktuális 23H2 verziónál is megoldható a #13687 számú hozzászólásban ismertetett módszerekkel a telepítés helyi fiókkal és akár internetkapcsolat nélkül is, + telepítés után is lehet Microsoft-fiókról helyi fiókra váltani, beállítható a #10763 számú hozzászólásban szemléltetett módszerekkel az automatikus bejelentkezés is, stb.
Egyébként "fiókoznia" mindenképpen kell, mivel online / offline felhasználói fiók létrehozása nélkül nyilván nem lehet használni a Windows 11-et sem. -
King Unique
titán
válasz
5leteseN #19289 üzenetére
Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Ha ez és ez alapján nem felel meg a PC a Windows 11 rendszerkövetelményeinek, akkor max. trükközéssel oldható mind a közvetlen Windows 10
—►
Windows 11 in-place upgrade, mind a Windows 11 tiszta telepítése.
Bár ha a tiszta telepítési próbálkozásnál nem akadt le a telepítő az elején ilyen hibaüzenettel, akkor elvileg mégiscsak támogatja, vagy pl. a Rufus féle trükközéssel lett készítve az USB-s telepítési adathordozó, aminél eltávolíthatók a rendszerkövetelmények."Az egyből W-11-es telepítés nem megy mert a 11-es hiányzó driver miatt nem tud települni"
Akkor vagy le kell tölteni és be kell tallózni a hiányzó IRST / VMD drivert, vagy kikapcsolni a BIOS/UEFI menüben azt a funkciót ha van olyan, lásd #11087.
-
roseA580
tag
válasz
5leteseN #19115 üzenetére
Nem olyan korlátozottak egyébként az IGP képességei:
4K támogatás Igen, 60 Hz-en
Maximális felbontás (HDMI) ‡ 4096x2304@24Hz
Maximális felbontás (DP)‡ 4096x2304@60Hz
Maximális felbontás (eDP – integrált lapos panel)‡ 4096x2304@60HzÉn mindenképpen kipróbálnám 3840x2160 60 Hz beállítással is! (ha választható)
Ha nincs DP port, akkor meg 30, vagy 24 HZ-en.
-
Csorbi
addikt
válasz
5leteseN #18602 üzenetére
Miért nem elég CSAK a 10, és ha úgy dönt, akkor majd felupgradeli 11-re?
Én nem bonyolítanám dual-bootokkal, főleg ha utána senki nem fog hozzáérteni azt visszaállítani egy OS-re nyom nélkül, maradéktalanul, és lehet újratelepíteni ismét.
Feltételezem ő sem ért hozzá, de ha mégis, akkor viszont nem venném el tőle a telepítés örömét sem a saját gépén. -
-
King Unique
titán
-
King Unique
titán
válasz
5leteseN #18506 üzenetére
Az úgy max. a Windows To Go Upgrader vagy ahhoz hasonló virtuális gépes trükközéssel fog csak menni.
Másik lehetőség értelemszerűen eleve Windows 11 alapú Windows To Go munkakörnyezet létrehozása. -
King Unique
titán
válasz
5leteseN #18503 üzenetére
Az előző válaszban már le lett írva, hogy a Windows To Go munkakörnyezet alapesetben nem támogatja a Windows verziófrissítését, mármint a standard in-place upgrade-et nem, ellenben a manuális / Windows Update-es engedélyező csomag (EKB) telepítése módszer működhet. Az előbbi meg pl. a Windows To Go Upgrader 3rd party programmal vagy egyéb hasonló módszerrel oldható meg.
-
King Unique
titán
válasz
5leteseN #18474 üzenetére
A HBCD PE ISO-ban illetve live rendszerben valóban van Macrium Reflect és AOMEI Backupper, viszont ezeknek csak a régebbi, kissé muzeális verziói, nem a legújabbak.
Pendrive-ról bootolható WinPE / WinRE változata eleve van a Macrium Reflect programnak is, létrehozható manuálisan a telepített program alól vagy letölthető a kész WinPE ISO pl. NeszeTools forrásból, vagyis ehhez nyilván nem létszükséglet a HBCD PE.
Lehet a futó Windows alól is klónozni, meg képfájlba menteni és visszaállítani, ahogyan a WinPE / WinRE környezetbe bootolva is. Ahol mindkettő módszer működőképes, az utóbbi előnye talán az lehet, hogy a futó rendszer nem zavar bele esetlegesen egy rendszerfolyamat vagy 3rd party program és 1:1-ben ment mindent, cserébe viszont kissé macerásabb a külön történő bootolás miatt.
(#18478) Doky586:
Azt néztem én, hogy a HBCD PE 1.0.4-es verziója 2024. februári kiadású, ellenben a programok nem feltétlen mind naprakészek benne, ahogyan pl. a Macrium Reflect sem. -
-
válasz
5leteseN #18461 üzenetére
Nyilván akkor gpt helyett mbr-t választod a menüben. De w11 azt nem biztos hogy szereti. Mivel én 12 évnél öregebb gépbe nem dugom így jó az uefi. Így nálam Secure Boot kompatibilis.
Majd megnövelem 1GB-ra, de ez a bitlocker miatt nem egyszerű mutatvány. 3 éve mikor telepítettem még nem kellett.
-
King Unique
titán
válasz
5leteseN #18454 üzenetére
• Mármint helyreállítási partíció (WinRE), mert a helyreállítási lemez az külön fizikai meghajtó.
• Ez attól is függhet, hogy milyen programmal lett létrehozva, mert a beépített eszköz / Rufus / WinToUSB / egyéb program függvényében van ahol létrejön Windows To Go esetén a C után a WinRE partíció, van ahol nem.
• A Windows To Go munkakörnyezetnek vannak bizonyos korlátozásai a standard módon telepített Windowszal szemben, alapesetben nem használható a helyreállítási (WinRE) menü, nem támogatja a hibernálást, nem támogatja a verziófrissítést / funkciófrissítést (in-place upgrade), stb.
• A rendszer-visszaállítás használata és a rendszer képfájlba mentése AOMEI Backupper, Macrium Reflect / egyéb programmal Windows To Go munkakörnyezetnél is megoldható.
-
Csorbi
addikt
-
-
King Unique
titán
válasz
5leteseN #18300 üzenetére
• A NeszeTools weboldala abban a hozzászólásban is eleve linkelve van, meg hogy a 8.0.x az utolsó ingyenes verzió, vagyis igen, ezt valóban sikerült benézned.
• Maga a Hasleo Disk Clone eleve ingyenes a "nem ingyenes" állítással ellentétben, viszont a működésnél akkor helyesbítek és megkövetem magam, mert ezek szerint USB-s meghajtóra nem támogatja a klónozást, ahhoz valóban a fizetős WinToUSB program szükséges.
• Tehát az AOMEI Backupper program free változatánál az itt szemléltetett "disk clone" funkció használható teljes lemez klónozásához, az hogy esetedben meg nem nevezett ok és hibakód miatt végül sikertelen lett, már egyéni probléma.
• Nem, itt nem írtad előzőleg a legutóbbi Windows To Go témájú hozzászólásokban (#18228, #18240, #18289, #18285, #18293), hogy Intenso USB pendrive-ról van szó, sőt a topik keresője is csak mástól ad arra korábbról találatot, max. egy másik topikban volt az említve.
Nem, szó sincs itt arról, pusztán csak válaszoltam az általad firtatott részekre, amit tudtommal szabad és jelen esetben indokolt is volt, na meg ha több helyütt pontatlan avagy téves egy-egy állítás, mint azt az előző és a mostani pontok is jól szemléltetik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged