-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
válasz
Armagedown #28620 üzenetére
Közben megoldottam. Először USB-ről el sem akart indulni a windows telepitő, valami hibát irt...Imádom a windows...
-
válasz
Armagedown #28357 üzenetére
Nekem nincs olyanom..
Ha neked van teszteld le légyszi és mutasd az eredményt. De ebből látszik hogy sata és usb sebességen semmi negatívuma. Hamis pletykáknak nem szabad hinni...
-
ktomcat
senior tag
válasz
Armagedown #28282 üzenetére
két kattintás és eltűnt, köszönöm
-
semetka
őstag
válasz
Armagedown #27769 üzenetére
Köszi, ki fogom próbálni ezt a megoldást. Nem tudtam hogy ilyet is lehet.
-
Geth
veterán
válasz
Armagedown #27348 üzenetére
Természetesen, különben nem lehetne automatán telepíteni.
-
westlake
félisten
válasz
Armagedown #27348 üzenetére
Elméletileg igen, mivel a korábban említett Rufus is ezt alkalmazza.
reg add HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\OOBE /v BypassNRO /t REG_DWORD /d 1 /f
Már ha erre voltál kíváncsi. Ha konkrétan az unattend.xml-re, akkor arról szerintem kár beszélni, ezt "sosem" fogja beszüntetni a Microsoft. -
Geth
veterán
válasz
Armagedown #27335 üzenetére
A reg. kulcs alapján ez az Improve inking and typing, Gépházból kikapcsolható. Olvasd el amit linkeltél
Ezt rejtett keyloggernek beállítani bizony konteó. -
Geth
veterán
válasz
Armagedown #27333 üzenetére
Pont ezeknek a 95%-át kapcsolom ki (felületről is lehet). Mármint ami tényleg a rendszerben privacy, mert pl. a DISM nem privacy, a 3rd party meg nem rendszer.
Maradnak a diagnosztikai adatok, azt meg vihetik.
Annak viszont jó, aki lusta átnézni pl. a Gépházat.A konteó része az, hogy mindent tudnak, meg az ilyen hülyeségek, hogy keylogger megy a háttérben, amit utána elküld.
-
nokiauser
aktív tag
válasz
Armagedown #27244 üzenetére
Hát ez nagyon nem lett 25H2. [kép]
-
vlevi
nagyúr
válasz
A Microsoft szerint az meg 24H2-re épült. Erős is lenne szerintem a 25H2, előbb a 25H1 kellene.
-
King Unique
titán
válasz
Windows Insider Program topik
-
Geth
veterán
válasz
Armagedown #26723 üzenetére
Egyetértek
nem is írtam ilyet.
-
idegen lény
addikt
válasz
Armagedown #26696 üzenetére
De mi alapján döntik ezt el? Ez még ma is egy jó, teljesen használható processzor, tökéletesen alkalmas böngészésre. Mi a baj vele? Most dobjam ki, és szennyezzem vele a környezetet, mert nem hajlandó megpusztulni? Milyen felelős magatartás ez a MS részéről? Fenntarthatóság?
És egyáltalán nem vagyok ezzel egyedül, rengeteg ember remekül el van ilyen gépekkel. Nem ingyen szereztem, hanem ötvenezer forintot adtam érte! Tudom, használjak Linuxot. Csakhogy nem ezt ígérték, hanem azt, hogy a W10 lesz az utolsó rendszer, amire szükségünk lesz. Vagy akkor csináljanak egy W11 Lightot a nem kompatibilis gépeknek! Egyszerűen dobálják ki a W11-ből az össze felesleges szemetet, amit úgysem használnék, és már kész is lenne! Bár fogalmam sincs, hogy mi a fene lehet a W11-ben, amitől már nem kompatibilis azokkal a processzorokkal, amikkel a W10 vígan elmuzsikál. Pláne, hogy W11 még érezhetően lassabb is a W10-nél az ikonok megjelenítésében. Valahogy nem látom az előrelépést semmiben, amiért érdemes lenne váltani.
-
Geth
veterán
válasz
Armagedown #26682 üzenetére
Már előttem van, hogy leszedi a Game Bar-t, és úgy jár, mint a másik két kolléga a napokban, hogy többször bedobja az "ms-gamingoverlay-hez keressünk app-ot" hibát
-
válasz
Armagedown #25682 üzenetére
Sebességgel nincs gond, ez egy i5-2430M, nem sok különbség van. Jól megy vele.
-
Skillerz
aktív tag
válasz
Armagedown #25086 üzenetére
Végül a sokadik [tutorial] meghozta a sikert, végre minden beállítás működik. A linket itt hagyom, hátha később másnak is segíteni fog.
-
Skillerz
aktív tag
válasz
Armagedown #25073 üzenetére
Megcsináltam, de sajnos ettől nem javult meg a dolog
-
mogyoro42
csendes tag
válasz
Armagedown #24901 üzenetére
Tényleg.
Szeméttelepnek jó ez is, ott semmi sem tökéletes
Csak ne hallanám, hogy a MS mennyire szívügyének tekinti a bolygónk jövőjét, a vérnyomásom is jobb lenne. -
King Unique
titán
válasz
Armagedown #24596 üzenetére
Ja, 12 db szavazat...
Na meg akkor lenne igazán releváns vélemény, ha pontosan tudnák hogy mi mindent lehet vele csinálni és már ténylegesen használták is, ellenben ez itt ugye nem igazán mondható el. -
growler
őstag
válasz
Armagedown #24596 üzenetére
Van, akiknek biztos hasznos lesz! [link]
Tekintettel arra, hogy a Windows olyan mint a rosta. -
válasz
Armagedown #24477 üzenetére
Ez csak annyit bizonyít, hogy Máté olyat akart csinálni, amihez nem ért.
Akkor mi a f...ért árulja pénzért??? Ez nettó átverés. Ráadásul olyan dolgokba nyúlkált bele, amik jogilag megkérdőjelezhetőek.
Amúgy sem egy komoly termék ez, hanem a csatorna támogatásának egy formája
Hát ne haragudj de ez egy oltári nagy marhaság. Aki támogatni akarja, annak ott a Patreon, PayPal, átutalás, stb. Ezt k*rvára nehéz kimagyarázni bármivel is.
-
válasz
Armagedown #24447 üzenetére
Köszi, de engem igazából a három alopció közül, az első értelmezése zavart meg, vagyis ez : "SMB 1.0/CIFS automatikus eltávolítása". Első olvasatra én úgy értelmeztem, hogy ha csak ez van engedélyezve, akkor kerül automatikusan eltávolításra ez a bizonyos SMB akármi, de ha úgy jó, ahogy most néz ki nálam, akkor annyi.
-
The Goth
tag
válasz
Armagedown #24019 üzenetére
Minden általam használt szoftver telepítését és használatát kipróbáltam VM-ben, ezért tudom hogy működik aminek kell, ugye nem is a szoftverekkel kapcsolatban volt kérdéses a téma. De azért köszi a visszajelzést.
-
Geth
veterán
válasz
Armagedown #22030 üzenetére
Teljesen független attól, mert semmi köze a boot-hoz.
-
Geth
veterán
válasz
Armagedown #20415 üzenetére
A lock screen kivételével a többihez progi sem kell.
-
modflow
veterán
válasz
Armagedown #19894 üzenetére
ok.
-
válasz
Armagedown #19721 üzenetére
-
movax
őstag
válasz
Armagedown #19653 üzenetére
Ezért nem használom soha. 🙂
-
válasz
Armagedown #19627 üzenetére
köszi, én szeretem sk köszörülni a registryt, akkor tudom mit és hol kókányoltam el/ha rendet kell rakni, hol takarítsak.
#19625: pont a win11 releváns forrásra is egy ilyen f.szomtudjamitcsinálokdeaztnagyon kókányolás után segélykérő kollégánál bukkantam. A tag nem írja, mit művelt az elején, de rámutatnak neki, melyik két reg kulcsot kell lerendezni, most hirtelen nem találom az eredeti angol fórumposztot. Ezek ugyebár win10 és korábbiakra hivatalosan is publikálva vannak a M$ részéről, csak azóta nem merült fel bennük, hogy valaki érintett skylake és korábbi vassal win11-et tolna és nem frissítették az infótárat.
-
Petrónius
aktív tag
válasz
Armagedown #19535 üzenetére
Nekem felhoz egy alkalmazás kiválasztása ablakot.
Társítsam a Winrar-ral? -
Geth
veterán
válasz
Armagedown #19522 üzenetére
Gondolom nem akarnak azzal foglalkozni, ahol ezek miatt egy update után összeszakad az egész rendszer.
Van így is elég baj, én erre annyit tudok mondani, hogy hatékony -
válasz
Armagedown #19522 üzenetére
Annyi kiegészítéssel, hogy ezek a funkciók XP óta benne voltak minden OS-ben, tehát nem új dolgot/fejlesztést várnának el az userek.
-
Curtain
senior tag
válasz
Armagedown #19299 üzenetére
Köszönöm! Tervben van a bővítés de eddig még nem éreztem hogy égető lenne. Viszont akkor váltok win 11-re.
-
roseA580
tag
válasz
Armagedown #19056 üzenetére
Sajnos nem mindenkinek jó!
Felraktam, hátha fejlődött az évek alatt.
Youtube konkrét felbontás nem választható, Disney plus hibát dob, számomra igy felejtős!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Armagedown #19056 üzenetére
Erről tudok, de épp azt akarom elkerülni, hogy ehhez egy külön programot kelljen még telepíteni. Nem nagy igényű app-ok, egy pár társasjáték féleség lenne csak.
-
válasz
Armagedown #18612 üzenetére
Driverek külön letöltve, Ethernet kihúzva, mint az XP Sasser időkben...lol
-
ViktorHUN
csendes tag
válasz
-
mrbego
aktív tag
válasz
Eddig nem is tudtam, hogy az internethez is kell driver...
-
Geth
veterán
válasz
Armagedown #18106 üzenetére
A kolléga jobban tudja, ez van.
Azok a béna fejlesztők évek hosszú munkáját ölték bele, hogy tökéletesítsék a memória kezelést, kimérjék miért éri meg előre kilapozni a kevésbé használt memória területeket, hogy ha valóban szükség lenne a memóriára, akkor azonnal ki lehessen dobni, hatalmas teljesítmény növekedést érve el ezzel, miközben a lapozás maga párhuzamosan történik, és közel nulla teljesítményvesztést okoz, röviden: a RAM használata mellett történik a lapozás, soha nem helyette.
Ezeket a bonyolult dolgokat sokkal egyszerűbb félresöpörni azzal, hogy a RaMom gYorsAbbAb, mint az eSesDém. -
Rick4
félisten
válasz
Armagedown #18106 üzenetére
Persze, ki hát.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Armagedown #17784 üzenetére
Milyen gépen fut neked?
-
Geth
veterán
válasz
Armagedown #17784 üzenetére
Itt a gépeken érzésre egy kicsit gyorsabb, de valóban többet fogyaszt memóriából ~200 MB-al.
#17785 Janika--1982 Nocsak, mesélj, jöhetnek a linkek
-
Ocean
tag
válasz
Armagedown #17570 üzenetére
Tényleg az volt, köszi a tippet! Nem gondoltam volna, nem láttam még ilyet, pedig 25 éve mindig van itthon PC.
Legalábbis, most délelőtt megint elkezdte csinálni, kihúztam a billentyűzetet, abbahagyta, visszadugtam, újrakezdte, pont volt itthon egy bontatlan billentyűzet, rádugtam, és azóta megint csend van. -
Pityu.
nagyúr
válasz
Armagedown #17612 üzenetére
Fura mert windows 10-nél nem hízott így ki.
-
embe
nagyúr
válasz
Armagedown #16903 üzenetére
Köszi! Ment a Pro, és a licenszel megvolt a verzió váltás!
-
válasz
Armagedown #16282 üzenetére
Egy fél nap tesztelés után, kerestem egy másik lehetőséget és találtam is
Az volt a gondom, hogy a megnyitott applikációkat, lapokat nem tudta csoportosítani az ExplorerPatcher. Rájöttem, hogy ez is zavar engem
Ha valaki esetleg még szintén ilyen helyeztben van, akkor tudom ajánlani az alábbi programot.
Stardock Start11
Ez a megszokott módon tudja megnyitni a lapokat. 30 napos ingyenes verzió van belőle, aztán meg lehet venn 7,74 euro. Nekem ennyit megér és olyan mintha gyári lenne -
válasz
Armagedown #16282 üzenetére
Köszi, már fel is raktam. Ok@dni tudnék a WIN11 től, de most magamra eröltettem
-
törölt tag
válasz
Armagedown #16220 üzenetére
moddolás nélkul pedig a telepítés sem fog menni.
Az első "variánst" leszámítva mindegyik gépen települt a rendszer MCT-s telepítővel. Nem volt haxolva, mókolva, moddolva, "rúfuszolva" egyik gépen sem a leírtak közül.
Ezt már lefutottuk korábban. Csináljak vágatlan telefonos videót, ahogy MCT-s telepítőt megcsinálom, majd telepítem a gépre, hogy elhidd/felfogd?
Amúgy pont azt szeretném tesztelni, hogy ezeken a gépeken, amiknek a processzora nem szerepel a kompatibilitási listán, de gond nélkül települt a 11, frissül-e a főverzió. -
törölt tag
válasz
Armagedown #16186 üzenetére
De 2020-ban nem tudhattam, hogy mikor szántják be a win10-et, és azt sem, hogy hivatalosan csak 8.generációtól lesz kompatibilis a windows 11.
Én is ryzen early adopter voltam, konkrétan intel 2. gen-ről váltottam, de az adott célszoftvereknek bőven jó volt a 6. gen (igazából a csajok a 2. gen-re sem panaszkodtak). Ez is már 4-5 évvel fiatalabb az elődöknél, ráadásul nagyon jó árban találtam a gépeket. Én szerettem volna a legjobban ryzen gépeket beüzemelni, de azokból a brand gépek még nagyon nem azon az árszinten mozogtak, ahogy a 8. generációs intel társai sem. Viszont az adott célra bőven jó a 6. gen is. Nem bizonygatni szeretném, hogy ez mennyire jó. Így alakult, ilyen gépekkel kezdtem el fejleszteni/fiatalítani a "flottát", ebből próbálom a lehetőségeimhez mérten a legtöbbet kihozni a jelenlegi gazdasági helyzetben. Ezek a gépek 2-3-4 év múlva is biztosan jók lesznek az adott célnak és célszoftvereknek. Igazából csak a frissítések miatt aggódtam, mert melós gépnél az nem opció, hogy nem kap biztonsági frissítéseket.Amúgy a kompatibilitási listában nem szereplő processzorok közül néztem még:
Ryzen 3 Pro 2200GE-vel (elvileg a "pro" jelölés miatt van TPM 2.0),
Ryzen 5 1600AF-fel (rebrand-elt 2600 kisebb órajelen),
i3-6100U-val is (Medion E6422), és mindegyikkel települt a win11 MCT-s telepítővel. -
törölt tag
válasz
Armagedown #16179 üzenetére
Jobban meg kellett volna nézni, hogy mit veszel,
Ebben a hsz-ben írtam (amire válaszoltál), hogy 2020-ban kezdtem el fejleszteni a gépparkot, vagyis akkor vettem az első 6. gen gépet. Aztán 2022. év elején a következő kettőt.
Ha esetleg van fölös jósgömböd, akkor féláron átveszem#16178 King Unique
Köszönöm, ez most egy kicsit megnyugtató volt.Mindenkinek:
Köszönöm a válaszokat, és elnézést, amiért "kicsit" nehéz eset vagyok -
FunTomAs
kezdő
válasz
Armagedown #15239 üzenetére
Köszi.
-
válasz
Armagedown #15012 üzenetére
-
Geth
veterán
válasz
Nekem egy 1 GiB-os van a fiókban, iPXE van rajta, hogyha egy gép USB-ről tud bootolni, de közvetlenül hálózatról nem, akkor ezzel "rúgjam be". Elég lenne egy pár megás is, de kisebbet nem találtam. Cserébe elég a telepítőket a szerveren frissen tartani.
-
PHM
addikt
válasz
Kisebb dokumentumok hurcolására.
Ezek még SLC cellákat használnak, sokkal strapabíróbbak a mai típusoknál. -
Geth
veterán
válasz
Armagedown #14487 üzenetére
Csak ha szeretsz szétszedni, összerakni.
-
jeni
félisten
válasz
Armagedown #14352 üzenetére
köszi.
leszedtem,kipróbáltam.
a G965FD nem találja.
az SM-S901 az ott van.
kérdés: érdemes letörölni a Samsung Mobile USB modem részét? -
válasz
Armagedown #14264 üzenetére
A napokba megírom
-
válasz
Armagedown #13305 üzenetére
Szóval minden, ami nem a C-re van telepítve, azt javasolt adatmenteni és uninstallálni telepítés előtt?
Sajnos a lehúzást nem tudom mindnél elvégezni, főleg azon az NVMe-n nem, ami a VGA alatt vanEz miért fontos?
-
isti732712
aktív tag
válasz
Armagedown #12807 üzenetére
Ott a pont!
-
semetka
őstag
válasz
Armagedown #12703 üzenetére
Árban nem volt vészes, bár azt hittem hogy ha megveszem full kompatibilis lesz. Mostmár mindegy
-
Nikaré
őstag
válasz
Armagedown #12552 üzenetére
Köszönöm a választ!
Neked is #12554 King Unique köszönöm!
-
martonl
senior tag
válasz
Armagedown #12456 üzenetére
Most ez a tendencia, nyilván semmi garancia nincs arra, hogy ez a jövőben is így lesz.
-
beci43
senior tag
válasz
Armagedown #11710 üzenetére
Köszi a választ, akkor veszek egy nagy levegőt és leváltom a. 10-et.
-
classic B
senior tag
válasz
Armagedown #11491 üzenetére
Puma World Football 98.
Ha esetleg valakinek van kedve kipróbálni a saját gépén, hogy elindul-e, linkesítettem a játék nevét. Kemény 16 MB.
-
King Unique
titán
válasz
Armagedown #10467 üzenetére
Azért ilyet egy szakmai topikban ne terjesszünk már... A Windows Update kikapcsolása átmenetileg még beleférhet, a gépházban is van pl. 35 napos szüneteltetési lehetőség a frissítéseknél, ellenben tartósan, véglegesen letiltani és úgy, fontos biztonsági frissítések, bugfixeket és fejlesztéseket biztosító frissítések nélkül használni online a Windows 10/11-et nyilván nem javasolt, ami tény.
-
gregory91
senior tag
válasz
Armagedown #9406 üzenetére
Ace mega codec pack illetve a K-lite mega codec pack is.
-
Geth
veterán
válasz
Armagedown #9406 üzenetére
És mi a dolga?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Armagedown #9401 üzenetére
Nem, inkább te írsz read-only módban. Írtam, hogy a linkelt Topic összefoglalója tartalmaz már egy tökéletes megoldást (MPC-BE és MPC Video Renderer) , ami 4K HDR-el bezárólag mindent (is) megeszik (de ha nem kell HDR, akkor a sima MPC-BE, vagy akár az MPCHC is elég magában), ezen kívül nem kell SEMMI más. Főleg nem egy ilyen kodek pakk, ami teletelepítgeti a gépet és a registry-t is a felesleges cuccaival.
-
monosgeri21
tag
válasz
Armagedown #7594 üzenetére
Szintén. Így is van elég anomália a Windowsban, nem szeretem még tetézni is
-
Krystal_s
addikt
válasz
Armagedown #7594 üzenetére
Mint ahogy többnyire a downgrade sem szokott hibátlan lenni, pedig azt a lehetőséget is felkínálja pár hétig a Win (8,10,11-nél is), hogy nyugodtan próbáld ki az újabbat sima ráfrissítéssel, mert ha nem tetszik könnyen visszaállíthatod a korábbi rendszert. Pedig az sem lesz jó sok gépnél. Nem tudom a partíciókat teljesen visszaállítja pl Win7 - Win11, vagy 7-10 downgrade-nél?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Armagedown #6948 üzenetére
Az nem rossz ötlet, megpróbálom és visszajelzek.
-
Mr.Wiking
tag
válasz
Armagedown #6901 üzenetére
Köszi szépen! Az MSI oldaláról az illesztőprogramokat csak sys fájlban tudom letölteni. Azt hogyan tudom telepíteni vajon?
Windows 10-en egy futtatható alkalmazásként jelenik meg, kipróbáltam, de windows 11-en csak egy sys fájl jelenik meg, amit nem tudok futtatni. Azt írja, keressek alkalmazást a Microsoft Storeban. Szerintetek mi lehet a gond?Köszi!
-
beteg
őstag
válasz
Armagedown #6428 üzenetére
A jobb szélsőre gondolsz? Trend Micro
-
gregory91
senior tag
válasz
Armagedown #6410 üzenetére
Azt még hagyján.....némely topikban ki se fejtik pontosan a problémájukat.Egy-két "kusza" mondatból kellene kiszűrni a problémát....
-
MostaPista
tag
válasz
Legalabb a fontosabb linkeket kellene berakni, es ha ilyen kerdes van, mehet az automatikus valasz, hogy olvassa el az osszefoglalot, illetve a valaszoloknak addig nem kene valaszolniuk ilyenekre, amig el nem olvassak, vagy nem?
-
válasz
Itt is van/volt bőven.
-
nababika
aktív tag
válasz
Armagedown #5512 üzenetére
Egy baratom feltette a 11-et a, Wondershare Filmora azota nem megy neki. Probalta ujratelepiteni de csak addig mukodik mig ki nem crack-eli.
-
Synaptic
senior tag
válasz
Armagedown #5132 üzenetére
Nálunk a cégnél van kb 30K munkaállomás és egyiken sincs telepítve a steam . Ezzel mit is akartál mondani ?
-
King Unique
titán
válasz
Armagedown #4533 üzenetére
Akkor már ez se maradjon ki.
-
Pokesz007
senior tag
válasz
Armagedown #1876 üzenetére
Geek Uninstaller Free program
Nézet\Windows Store Appok -
zolee001
őstag
válasz
Armagedown #1876 üzenetére
jobb gomb ,uninstall
-
DellFan
csendes tag
válasz
Armagedown #1784 üzenetére
-
King Unique
titán
válasz
Armagedown #1507 üzenetére
Csak ez meg a Windows 11 topik, a Windows 10 másik, amely utóbbiban már volt téma az ilyen vackok.
-
válasz
Ez nekem nem jött be, attól még lehet jó.
-
törölt tag
válasz
sokkal egyszerűbb egy új mappa az asztalon aminek a neve:
GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
-
BiP
nagyúr
válasz
Armagedown #1106 üzenetére
A King Unique által linkelt termékoldalakon mindig az aktuálisan érvényes infók vannak, ha változás van, azok aszerint frissülnek.
De a hivatalos MS termékoldalaknak sem hiszel?
Amúgy a bejelentés utáni cikkek is ugyanezeket a dátumokat erősítik meg.
De kerestem neked egyet, a cikk alján említik az LTSC-t.
[link] -
King Unique
titán
válasz
A reális használat csak mellékesen lett megemlítve és amúgy teljesen jogosan, mert nyilván nem otthoni célra való az LTSB/LTSC és ott nem is legális, ezen nagyon nincs mit ragozni. Egyébként meg kaptál a kérdésedre választ és a linkelt microsoftos források világosan szemléltetik a Windows 10 LTSB/LTSC kiadások fix életciklusát, amihez pont semmi köze a Windows 11 megjelenésének, épp ezért nem is kellene ennek kérdésnek lenni normál esetben.
Az meg amúgy nem világos mégis mi köze van a Windows 10 életciklus témának a Windows 11 topikhoz, az előbbinek van külön topikja, eleve ott kellett volna feltenni az ilyen kérdést, nem itt... Itt max. az vág a témába, amit a másik válaszban linkeltek a leendő Windows 11 Enterprise LTSC kiadásról.
-
olasz61
tag
válasz
-
King Unique
titán
válasz
Armagedown #1104 üzenetére
Rákeresel és láthatod, hogy meddig támogatott a Windows 10-nél a 2015 LTSB, 2016 LTSB és 2019 LTSC, valamint konzumer vonalon a Home és Pro kiadások. Ahol téged otthoni felhasználóként max. az utóbbi érint és ott is 2025-ig szól a támogatás, az előbbiek használata normál esetben szervezeti/vállalati szinten reális.
-
válasz
Armagedown #1002 üzenetére
"Ha jó értelmeztem, akkor a tpm chip meghibásodása esetén nem fog bootolni a WIndows"
A windows lesz a legkisebb problémád..
Az gyorsan újratelepíthető. De minden adatod is megy a lecsóba (pl bitlockernél) hacsak
- nem volt egy titkosítatlan külső mentésed. (a kanapéba rejtve)
- vagy kinyomtatott helyreállítási kulcsod.
A jelszó ismetete semmit se ér.Az fTPM esetén még az alaplap/cpu(?) csere is problémás lesz.
-
pzstm
titán
válasz
2025ig win11-re sincs igénye átlagusernek
2,5éve, Lidl-ben vásárolt, 60"-os szülőknél használt konfig is tud mindent ami kell Win11-nek.
Előre volt összerakva a konfig nem legóztuk, és az is megfelel neki.
-
MasterMark
titán
válasz
Az csak akkor van ha használod is pl bitlockerrel a tpm chipet. Jelenleg nem használja semmire, csak követelmény...
Illetve ez pont annyira valószínű, mint hogy a processzor egyszer csak meghibásodna, vagy bármilyen chip az alaplapon.
-
pzstm
titán
válasz
Armagedown #1000 üzenetére
Annyira nem egy nagy elvaras…4-5 eves hardverekrol beszelunk…
-
válasz
Armagedown #720 üzenetére
Miért vagy kényszerítve? Pl vannak még mai napig akik használnak win7-et is.
ahogy írják még 2025 után is használhatod -
pzstm
titán
válasz
Kenyszeritve??? Pisztolyt fognak fejedhez???
2025ig a jelnlegi hardveren tolhatod. (Utana is csak support nelkul)
latom Dokyval egyre gondoltunk
-
válasz
"kényszerítve" ...?
-
BiP
nagyúr
válasz
Armagedown #409 üzenetére
ki f*om az a Devon?
-
Nagymelák
senior tag
válasz
Armagedown #247 üzenetére
Az elsőt amit beraktál.
-
King Unique
titán
válasz
Armagedown #247 üzenetére
Nemrég lett leírva egy másik válasz végén. Vagyis ha oké a hardvered akkor mehet ez "eredeti" W11 ISO, ha nem oké, akkor a módosítottak W7/W10 telepítésvezérlőt használva, vagy az eredeti a nemrég említett tákolással, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged