-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
Nem hallottam semmi ilyesmi "fájl hibáról" a 24H2 kapcsán.
Nem tudok róla, hogy lenne részletes lista arról, milyen belső, API, driver model vagy egyéb változások voltak.
(Amivel minden harmadik szerencsés szív, azok az SMB szigorítások.)Ha lenne ilyen changelog, hogyan döntenéd el, hogy az érint-e Téged? Tippre zömében zárt szoftvereket/driver-eket használsz.
-
Geth
veterán
Az is egy opció, hogy hülyeséget kérdeztél.
A gyártónál jelezd, hogy nem működik a fájljuk, ne totálisan nem ide illő 24H2 problémákra keresgess.Egy gyors gugli keresésre már 2016-ból is Lenovo bios frissítéses problémás találatokat ad, ugyanezzel a hibaüzenettel. Na mi nem volt 2016-ban? Windows 11 24H2...
-
King Unique
titán
Milyen "millió ilyen exe fájl", kipróbáltad és más programok konkrétan nem működnek 24H2 verzióval?
Nem hinném, hogy ez lenne. A BIOS-t frissítő
.exe
fájlok meg eleve speciális eset, olyanba már én is futottam bele pont az említett L betűs gyártónál, hogy direkt az adott laptophoz letöltött el sem akart indulni és szórta az ilyen-olyan hibaüzeneteket, volt amelyik csak Windows 7 alatt működött ellenben Windows 10/11-nél nem, volt amelyik egyiknél sem, kiadott a gyártó újabb verziót (már amikor nagy ritkán) ami érdekes módon már normálisan működött régi és új Windowszal is, stb.
Szóval ezeknél szerintem egyáltalán nem túlzás a tákolmány jelző, meg pl. a BIOS frissítés után elhalálozott notebookok (főleg UEFI) topik sem véletlenül jött létre (ahol bőven van Lenovo), ami megint nonszensz, mármint hogy a gyártó saját BIOS-frissítése vágja tönkre. -
Geth
veterán
Azt a hibaüzenetet a progi dobja, nem a rendszer. Ebből következően amíg nem tudjuk hogy írták meg a progit, nem fogjuk tudni megmondani, hogy milyen szituációt nem kezel már le.
Mondok egy példát: valamiért kiolvassa a buildszámot a rendszerből (valami elb*szott módon, hogy a kompatibilitási beállításokat is ignorálja), és a 26100-ra (24H2) nincs felkészítve, kivételt dob.
A gyártót kell megkérdezni, mielőtt itt rögtön több millió .exe file-ról kezdesz vizionálni. -
-
King Unique
titán
View Update History in Windows 11
Meg lehet ám nézni a frissítési előzményeknél, hogy pontosan milyen frissítések lettek telepítve legutóbb.
Ha Windows 11 23H2-ről 24H2 verzióra frissítés történt és a laptopgyártó BIOS-frissítő tákolmány
.exe
fájlja 24H2 verzióval nem működik megfelelően, akkor az már azok sara és ott kellene keresni a megoldást, vagy máshogyan megoldani (23H2 alól / BIOS-ből / pendrive-ról bootolva). -
-
-
King Unique
titán
-
tlac
nagyúr
érdekes
tpm2.0 nekem is van az egyik gépemben, de csak 6. generációs a proci és azon meg is akadt
bár én csak frissítéssel tettem fel a 11-et AllowUpgradesWithUnsupportedTPMOrCPU registy-velvirtuális gépnél tapasztaltam hasonlót, ahol tiszta telepítés volt, ott sem felelt meg sem a proci, meg tpm sem volt, de elég volt csak a tpm-et ellenőrzését kiiktatni a BypassTPMCheck-kel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyermek PC játékok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged