Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krisz182

csendes tag

válasz Mozso26 #5233 üzenetére

2232BW monitorról:

MIlyen rejtett menüben? Nekem is ilyen moncsim van. Mond el légyszi hogy kell megnézni a paneltipust. Amugy engem egyáltalán nem zavar a bevilágitás.
    Mi az a led brightness?
    [ Szerkesztve ]
    Pontosan.

Ha leveszed 0-ra mind a kontrasztarányt, mind a fényerőt és legalább 5 mp-ig nyomva tartod blról a 4. gombot (amivel a digital-analog között is tudsz váltani), akkor előjön egy rejtett menü amiben szerepel egy sorozatszám. A CDA az C-panel (valszeg CMO vagy vmi más), a CAA pedig S-panel vagyis Samsung.
    A LED-brightness-szel a kapcsológomb fényerejét lehet állítani.

Idevág: 226BW-ből tényleg nem lehet itthon S-panelt kapni? Nekem mintha vmi boltban azt mondták volna, h nekik van.

• Krisz182

csendes tag

Sziasztok!

Most vettem egy Samsung 2232BW monitort, és nemtom a többi tulaj hogy van vele, de nálam elég durva back light bleeding jelentkezik alul és felül egy 2 cm-es sávban és filmnézés közben engem marhára zavar. Nem tudjátok, h ilyen hibával 3 napon belül cserélnek monitort? User's-nél vettem..
    A másik, problémám, h későn jártam utána és csak most vettem észre h ennél is vannak különböző panelek és megnéztem, az enyém C-paneles (a rejtett menüben CDA-1002 sorozatszám szerepel ), ami eléggé elkeserített. Lehet, h ez a magas bevilágítás oka? Lehet h érdemesebb lenne becseréltetni egy 226BW S-panelesre?
    Ezt leszámítva jó kis monitor, éles képet és szép színeket ad.

Köszi a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák