- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz182
csendes tag
válasz
Mozso26 #5233 üzenetére
2232BW monitorról:
MIlyen rejtett menüben? Nekem is ilyen moncsim van. Mond el légyszi hogy kell megnézni a paneltipust. Amugy engem egyáltalán nem zavar a bevilágitás.
Mi az a led brightness?
[ Szerkesztve ]
Pontosan.Ha leveszed 0-ra mind a kontrasztarányt, mind a fényerőt és legalább 5 mp-ig nyomva tartod blról a 4. gombot (amivel a digital-analog között is tudsz váltani), akkor előjön egy rejtett menü amiben szerepel egy sorozatszám. A CDA az C-panel (valszeg CMO vagy vmi más), a CAA pedig S-panel vagyis Samsung.
A LED-brightness-szel a kapcsológomb fényerejét lehet állítani.Idevág: 226BW-ből tényleg nem lehet itthon S-panelt kapni? Nekem mintha vmi boltban azt mondták volna, h nekik van.
-
Krisz182
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy Samsung 2232BW monitort, és nemtom a többi tulaj hogy van vele, de nálam elég durva back light bleeding jelentkezik alul és felül egy 2 cm-es sávban és filmnézés közben engem marhára zavar. Nem tudjátok, h ilyen hibával 3 napon belül cserélnek monitort? User's-nél vettem..
A másik, problémám, h későn jártam utána és csak most vettem észre h ennél is vannak különböző panelek és megnéztem, az enyém C-paneles (a rejtett menüben CDA-1002 sorozatszám szerepel ), ami eléggé elkeserített. Lehet, h ez a magas bevilágítás oka? Lehet h érdemesebb lenne becseréltetni egy 226BW S-panelesre?
Ezt leszámítva jó kis monitor, éles képet és szép színeket ad.Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- új LG UltraGear OLED 45GS95QE 45 240Hz WQHD+
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged