- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
válasz
ezanickem #3971 üzenetére
Ezzel néztem, de az az egy amit láttam eltűnt, most azért 3 napig figyelni fogok, mint a sas. Volt hozzá DVI kábel is (valaki itt mondta, hogy nincs), meg volt benne egy kis szövet kendő, ami az írás szerint csak vízzel nedvesítve használható). A régi 21"-os eizomhoz képest sokkal élesebb a kép ugye, meg a fényerő-kontraszt nagyságrendekkel jobb (mondjuk a régi már elég gyengus volt), csak még keresek hozzá valami icc profilt hátha találok.
Ami nem tetszik az ugye a betekintési szög, ami ekkora monitornál már zavaró, hozzá kell szokni, meg a bevilágítás fekete háttérnél oldalt és felül elég erős, de hát ez a kompromisszum a TN esetében.
Többet később.
Szerk: Az előttem szólóval egyetértek, tényleg gáz az összeszerelés, ha az áresést várjuk, akkor soha nem vennénk semmit, a HD sorozat most jön azt még nem néztem, az avi-k szarabbul néznek ki, mint CRT-n, de ezeket mindenki vágja gondolom. Amúgy én 72k-ért vettem. Szintén szlovák.
Hol lehet a paneltipust megnézni?
-
x64
aktív tag
válasz
ezanickem #3952 üzenetére
Ez sajnos nagyon nincs így...
Vannak üzletek, akik ezt beválallják (főleg a nagyobbak és ők is sokszor csak LEVÁSÁROLNI engedik - pl: Aqua), de SENKI nem kötelezi őket erre, ez egy tévhit.
Előírások ezügyben: ha rendeléssel vásárolsz futár\posta által, akkor 8 napig meggondolhatod magad, ill. ha meghibásodik a termék akkor 3 napon belül csere vagy HA NEM TUDJÁK cserélni, akkor pénz vissza.
Javítás esetén pedig csak TÖREKEDNIÜK kell a 30 napra. Ha nem megy, c'est la vie...Szerk: természetesen a Samsung 3 napos pixelgarija él, a fentiek nem arra vonatkoztak
-
Furky
őstag
válasz
ezanickem #3944 üzenetére
A 226bw régebbi típus/azt hiszem januárban jelent meg/, ezért olcsóbb már.
A 2232bw csak dönthető, míg a 226bw forgatható is.
A 226bw-n van VESA 100-as, míg 2232bw-n nincs.
A 226bw 55 Wattot, míg a 2232bw 50W-ot fogyaszt.
A 2232bw nehezebb 50 grammal, mint a 226bw, viszont a csomagolással együtt 0,9kg-mal könnyebb
A 226bw-hez adnak dvi kábelt is/kb 2000-3000Ft boltban/, a 2232bw-hez nem tudom, lehet ezért is könnyebb talán a csomagolással együtt, tényleg fogalmam sincs ebben a kérdésben.
Ezenkívül már csak a kávájuk más, amiket már te is látsz a képeken.jahhát meg a 226bw-nél van ez a panelmizéria /A,C,S/, ami 2232bw-nél nincs, mert abban samsung panel van. De az utóbbi időben már olyan is felreppent, hogy abban is CMO panel van. Szóval fene tudja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest